- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.341
yaa dun sordum ama kımse cvp vermemıs, pnomokok asısı ( zature asısı ) sızde de uyku yaptı mı ?
hayır canım.. yani bilmiyorum ceren normaldede 3 saate yakın uyur karnı tok olursa.. o yüzden anlayamadım.. herhangi bi reaksiyon göstermedi bizde
ben burdayım canımopuyorumnanaktan
ohh kafa dınlersın ıste bıraz ne gzel :) arada ayrılık ıyı gelıyor, ozlersınız bırbırınızı kaydirigubbakcemile3
iyi hadi eğlence çıkmış sanalaelaelaelaelae.nerdesiniz ulen saat 11,30 olmuş kimsecikler uğramamışalsanaalsanasmile kocam akşam izmire uçuyor! maç we bir işi war! bi arkadaşının eşide bizde kalacak rus asıllı laftan sözden pek anlamıyo ama olsun:) makara olurkaydirigubbakcemile3
yaa dun sordum ama kımse cvp vermemıs, pnomokok asısı ( zature asısı ) sızde de uyku yaptı mı ?
dun demır asırı uyudu, eve geldık 1 de yattı aksam 7 de kalktı arada yanına yatıp emzırdım ama...
sasırdım gercekten 7 de uyandı 9 da yıne uyudu sabaha kadar...
Kızlar.herkese merhaba bebeklerimiz 6. ayı doldurduktan sonra oturmaları gerekmiyor mu? ben öyle duydum.birde bu ishal le ilgili bi aşı varmış siz vurdudunuz mu? benim eşim yaptırtmadı bu aşıyı.
kızlar ayın 22 sinde zeynom 6 ayına girecek aşılarımız var grip aşısını yaptıracak olan varmı birde diğer rutin aşıların fiyatlarını bilen ??
kız sadece rota aşısı için para alıyolar diğerlerinedemi verceğiz para onu sağlık ocakları yada hastaneler yapıyo diğer aşıları ücretsiz
canım benim evet ücretsizler sağlık ocaklarında bu zamana kadar öyle yaptırdım ama ben ist zeynepi muaynehanesi olan bir dr götürüyorum onlar ücretli yapıyorlar ayın 25 karsa dönecem dönmeden hem aylık kont hemde aşılarımızı yaptıram diyom
canım ben burda ssk anlaşmalı bi hastaneye götürüyorum yarı muayhane ücreti 30 tl veriyorum okadar aşılar için yine para vermiyorum yarı ssk lı
senin oğluşun 21 şubatmı doğumllu??
aloooooo ben geldimm napıyonuz yaww ne sıcak felaket bıuralar ya zeynepte 2 gndür gece gaz sancısı başladı ağlıyo uyanıyo uykudan gözleri açamıyor ama uyuyamıyor ne yapsam acep
kızlar ayın 22 sinde zeynom 6 ayına girecek aşılarımız var grip aşısını yaptıracak olan varmı birde diğer rutin aşıların fiyatlarını bilen ??
Kızlar.herkese merhaba bebeklerimiz 6. ayı doldurduktan sonra oturmaları gerekmiyor mu? ben öyll.e duydum.birde bu ishal le ilgili bi aşı varmış siz vurdudunuz mu? benim eşim yaptırtmadı bu aşıyı.
iyi hadi eğlence çıkmış sanalaelaelaelaelae.
hayır tabiki handecim zaten alp e uyku yapabilecek aşı ,ilaç,çay vb. bir olgu sözkonusu değil.bazen acaba eter mi koklatsam diye düşünüyorumsempatiksalakcinni:1ninca::tomato:
Pompa kullanan bayanlarrr
pompanın yıpratmasından mı bilemiyorum benim akıntı oluyor yaa.Emzirirken diğer göğsünüzden sızıntı oluyor mu sizinde..
kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.
iyi geceler kızlar nasılsınız
eşimin anneannesini kaybettik dün gece 6 yıldır yatarak bakılıyordu alzheimer hastasıydı bebekten farksızdı hatta yemek vermesen su vermesen isteyecek durumda bile değildi teyzesi ve annesi bakıyordu yaklaşık bir haftadır sudan başka bişey almıyordu sürekli uyuyordu ve dün gece Rabbim böyle emretmiş mekanı cennet olsun bu mübarek günde inşallah
sizler iyisinizdir inşallah
ebrucum geçmiş olsun yağmur düşmüş birşeyi yoktur inşallah kıyamam Allah korusun yavrularımızı
asinaz canım üzme kendini bu gibi bi olayla hiç karşılaşmadım ama arkadaşlar çok olumlu şeyler yazmışlar ayrıca doktorunda içini rahatlatmış maşallahı var zeynonunda sağlıkla büyüyecek Allahın izniyle
fazla bakamadım geçmişe kusura bakmayın hepinizi çok öpüyorum kaçırdıklarım için özür dilerim iyi geceler canlarım
ya oğlum maşallah erken doğmasına rağmen çok hareketli ve çok akıllı ama oturtmaya çalışıorum dik bi şekilde koltuğa o habire öne geliyo yani kafası nerdyse yere deydircek ben tutuyorum ayakta tutuorum biraz durup hemen otruyo bide popo geride bel eğik kafa önde içim iç rahat değil sinirden oğluma bile bağırdım kötüü bi anneyim bennn kötüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben
ni dimek cano yaw.ALLAH sağlık versin yavrucaklarımıza.yoksa biz kafayı yicez.benim ki de emmiyo yaa mama da yemiyo çıldırmak üzereyim.kız yoksa benim oğlan oruç mu tutuyolülülülülülü
nerdesiniz ulen saat 11,30 olmuş kimsecikler uğramamışalsanaalsanasmile kocam akşam izmire uçuyor! maç we bir işi war! bi arkadaşının eşide bizde kalacak rus asıllı laftan sözden pek anlamıyo ama olsun:) makara olurkaydirigubbakcemile3
hayır canım.. yani bilmiyorum ceren normaldede 3 saate yakın uyur karnı tok olursa.. o yüzden anlayamadım.. herhangi bi reaksiyon göstermedi bizde
Kızlar.herkese merhaba bebeklerimiz 6. ayı doldurduktan sonra oturmaları gerekmiyor mu? ben öyle duydum.birde bu ishal le ilgili bi aşı varmış siz vurdudunuz mu? benim eşim yaptırtmadı bu aşıyı.
kızlar ya bişi sorcam size şimdi ben erken doğum yaptım ya 34 haftalık benim bebeğim diğer bebeklere göre geriden mi gelir yani kilo alımı boyu haeketleri oturması ayakta durması falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?