2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayır canım.. yani bilmiyorum ceren normaldede 3 saate yakın uyur karnı tok olursa.. o yüzden anlayamadım.. herhangi bi reaksiyon göstermedi bizde

dun demır asırı uyudu, eve geldık 1 de yattı aksam 7 de kalktı arada yanına yatıp emzırdım ama...
sasırdım gercekten 7 de uyandı 9 da yıne uyudu sabaha kadar...

iyi hadi eğlence çıkmış sanalaelaelaelaelae.
yaa dun sordum ama kımse cvp vermemıs, pnomokok asısı ( zature asısı ) sızde de uyku yaptı mı ?

hayır tabiki handecim zaten alp e uyku yapabilecek aşı ,ilaç,çay vb. bir olgu sözkonusu değil.bazen acaba eter mi koklatsam diye düşünüyorumsempatiksalakcinni:1ninca::tomato:

aloooooo ben geldimm napıyonuz yaww ne sıcak felaket bıuralar ya zeynepte 2 gndür gece gaz sancısı başladı ağlıyo uyanıyo uykudan gözleri açamıyor ama uyuyamıyor ne yapsam acep

dun demır asırı uyudu, eve geldık 1 de yattı aksam 7 de kalktı arada yanına yatıp emzırdım ama...
sasırdım gercekten 7 de uyandı 9 da yıne uyudu sabaha kadar...

alla alla fitil falan werdiysen o uyku yapar belki.. yawrum ya nasılda uyumuş saatlerce:)))

kızlar ayın 22 sinde zeynom 6 ayına girecek aşılarımız var grip aşısını yaptıracak olan varmı birde diğer rutin aşıların fiyatlarını bilen ??

Kızlar.herkese merhaba bebeklerimiz 6. ayı doldurduktan sonra oturmaları gerekmiyor mu? ben öyle duydum.birde bu ishal le ilgili bi aşı varmış siz vurdudunuz mu? benim eşim yaptırtmadı bu aşıyı.

Kızlar.herkese merhaba bebeklerimiz 6. ayı doldurduktan sonra oturmaları gerekmiyor mu? ben öyle duydum.birde bu ishal le ilgili bi aşı varmış siz vurdudunuz mu? benim eşim yaptırtmadı bu aşıyı.

canım önce detekli oturtuyoruz sonra kendileri otururlar artık rota aşısı ben yaptırdım

kızlar ayın 22 sinde zeynom 6 ayına girecek aşılarımız var grip aşısını yaptıracak olan varmı birde diğer rutin aşıların fiyatlarını bilen ??

kız sadece rota aşısı için para alıyolar diğerlerinedemi verceğiz para onu sağlık ocakları yada hastaneler yapıyo diğer aşıları ücretsiz

kız sadece rota aşısı için para alıyolar diğerlerinedemi verceğiz para onu sağlık ocakları yada hastaneler yapıyo diğer aşıları ücretsiz

canım benim evet ücretsizler sağlık ocaklarında bu zamana kadar öyle yaptırdım ama ben ist zeynepi muaynehanesi olan bir dr götürüyorum onlar ücretli yapıyorlar ayın 25 karsa dönecem dönmeden hem aylık kont hemde aşılarımızı yaptıram diyom

canım ben burda ssk anlaşmalı bi hastaneye götürüyorum yarı muayhane ücreti 30 tl veriyorum okadar aşılar için yine para vermiyorum yarı ssk lı

günaydın:) biz herzamanki gibi saat7.30 u bike görmeden kalktık teyzeler:))dünuslu durdu ya azcık bugün formunda uyusun diye gözünün içine bakıyorum:)nafeile vallaa.

aloooooo ben geldimm napıyonuz yaww ne sıcak felaket bıuralar ya zeynepte 2 gndür gece gaz sancısı başladı ağlıyo uyanıyo uykudan gözleri açamıyor ama uyuyamıyor ne yapsam acep

bizde de oldu aynı sorun bacaklarını karnına doğru iterek yardımcı oluyorum gazını cıkarmasına karnına da saat yönünde masaj yapıyorum tatlım ben bi cıkarıyr var ya o ses ondan mı geliyor sasarsın:))

aşı takvimindeki tüm aşılar ücretsiz canım devlet dağtıyor tüm kuumlara özel hastaneler dedahil. rotavirüs ve grip asısı v.b. ücretli..

Kızlar.herkese merhaba bebeklerimiz 6. ayı doldurduktan sonra oturmaları gerekmiyor mu? ben öyll.e duydum.birde bu ishal le ilgili bi aşı varmış siz vurdudunuz mu? benim eşim yaptırtmadı bu aşıyı.

6 ay oturmaları için uygun ay canım.önce ya da sonra da oturabilirler..benimki oturacak gibi değil:) ay sonunda6 aylık olcaz..
ishal için olan aşı rotavirüs aşısı.isteğe baglı yaılıyor.biz yaptırdık.ama sadece o virüse karsı kouyor..

canım alemsin valla güldürdün beni, alpimiz pek bi hiperaktif ama bir o kadar da yakuşuklu ve tatlıııı opuyorumnanaktan
masallah bebislerimize

Arkadaşlar merhaba ben de mart annesiyim kızım 25 inde doğdu. daha ek gıdaya başlamadım. Siz ne yaptınız? bu ara emmek istemiyor benimki sıcaktan galiba. üzülüyorum doktorumuz yoğurtla başla dedi.. yoğurdu mamadan mı sütten mi yapsam?

Pompa kullanan bayanlarrr
pompanın yıpratmasından mı bilemiyorum benim akıntı oluyor yaa.Emzirirken diğer göğsünüzden sızıntı oluyor mu sizinde..

canim emzirirken diger gogusden sizinti olmasi saglikli ve olmasi gereken bir durummus.benimde oyle emzirirken digerinden sizinti oluyor.parmaginla bastir durur.

kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.

nasil yani kurtaj olacagina seviniyor musun ?

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.

len ne alakasi var.hemende kotu anne ilan et kendini tovbe ya.askitom desteksiz oturamazlar zaten su anda.6.ay sonunda oturuyorlarmis.

ni dimek cano yaw.ALLAH sağlık versin yavrucaklarımıza.yoksa biz kafayı yicez.benim ki de emmiyo yaa mama da yemiyo çıldırmak üzereyim.kız yoksa benim oğlan oruç mu tutuyolülülülülülü

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

yaa dun sordum ama kımse cvp vermemıs, pnomokok asısı ( zature asısı ) sızde de uyku yaptı mı ?

o hangisi oluyor canim ve ne zaman yaptiriliyor.o asiyi devlet karsiliyor saglik ocaginda yapiliyor diye biliyorum.

hayır canım.. yani bilmiyorum ceren normaldede 3 saate yakın uyur karnı tok olursa.. o yüzden anlayamadım.. herhangi bi reaksiyon göstermedi bizde

ay o hangisi yaaaa offf boyle bizim asi cetveline kisaltma yapiliyor ya anlamadim simdi hangisi

rota virusu asisi.tek viruse karsi koruyor ama bizim kizlardan birinin oglusu oldu dikkatini cekmemis sanirim.

kızlar ya bişi sorcam size şimdi ben erken doğum yaptım ya 34 haftalık benim bebeğim diğer bebeklere göre geriden mi gelir yani kilo alımı boyu haeketleri oturması ayakta durması falan filan

aa tabi canım herşeyi geriden gelir onun benim kızımda seninkine göre erken değil ama 38. haftada doğdu gününü tamamlayaasıya uyudu hep 15 gün boyunca. ayrıca hareketlerini tabi yapıo ama ben hesaplıorm bazen gerçekten ayını doldurduktan 15 gün sonra daha iyi yapıo seninde öledir bi gecikme olursa endişelenme yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…