- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.361
canım benim.benim oğlum da aynı ayakta tutunca poposu geri gidiyo.oturtunca öne düşüyo.ben doktora sordum normal dedi.hatta yağıza yavrum senden bir anda koşmanı istiyorlar ya dedi.yani normal şeyler bular.2-3 ay sonra bu düşünclerimiz gülücez belki de..
Arkadaşlar merhaba ben de mart annesiyim kızım 25 inde doğdu. daha ek gıdaya başlamadım. Siz ne yaptınız? bu ara emmek istemiyor benimki sıcaktan galiba. üzülüyorumdoktorumuz yoğurtla başla dedi.. yoğurdu mamadan mı sütten mi yapsam?
off ya moralim çok bozuldu dr dan geldik Allah a şükür bişeyciği yok ama
1 ayda sadece 250gr almış çok üzüldüm dr a az emiyo dedim oda sütün azsa ondanda az emiyodur dedi
çorbalara başla dedi zaten muhallebi meyve veriyodum sebze püresi çorbalaraa başlıcam muhallebiyi falanda zor yiyo dr çok zorlamadan sık sık ver dedi ben mesela bi öğün olarak tutuyodum muhallebiyi yemeyince bi daha vermiyodum çok yemediği zaman 1 saat sonra bida ver dedi meyveyide aynı şekilde
kızlar napıyonuz?bu gün oğluşları gezdirmek için cerrefoura gittim..baya bi vukuatlı geçti...ne zor 2 çoçukla yalnız çıkmak...birde biri baya bi yaramazsa...praktikere girdik..büyüğünün elinde meyve suyu vardı...sen onu boça etti yere..sonra toparlandık çıktık ordan alaçaklarımnızı alamadan....sonra dedim yukarda yemek edireyim...çıktık yukarı oğlana yemeklerini aldım..başladı emirhan bağırmaya....neyse bir zahmet zorla susturduk beyfendiyi inmedi tabi kuçaktan sonra masada oynarken abiisinin ayranını döktü...elleri yer yere yeter oldu zaten beyfendinin...neyse ıslak mendillerle orayıda temizledik..eray yemegiğini yedi bende öldüm yorgunluktan geldik...evde otursam bunlarla bir türlü,sıkılıyorlar evde..dışarı çıksam bir türlü ölüyorum yorgunluktan...
tam olay olmuş yani canım arkadaşında mı yoktu tek başına zor olmuş beraber giderdiniz Erayla arkadaşın ilgilenirdi.Sende Emirhanla
yok kimse...bir arkadaşım var ama oda ramazandan dolayı gelmedi,misafiri varmış akşama,yalnız kaldım.genelde onunla gidiyorum çok yardımçı oluyor sağolsun..yok artık evde duracağım sanırım...
uyku zamanında yatağına al ve emzirmeye çalış canım bakalım emecek mi? Günümüzün yarısı bizim yatağımızda emerek geçiyor ve kızım çok iyi emiyor...Kucakta sevmiyor gece de yanıma alıyorum ve emziriyorum ek gıdalara başla canım öncelikle hazırla başla ki senin yaptıklarının da tadına varır hergün 2-3 tatlı kaşığı vererek dene saatte bir zorlama
1 aya yakındır yatarak emiyoruz canım şekilden şekle giriyorum emsin diye demin süt sağdım ne kadar çıkcak diye merak ettim zorlasam daha çıkardıda 50 ml çıktı hanımefendiye yedireyi dedim döke saça her yerimiz ıslandı 20 ml anca gitmiş ağzıyla püf yapmayı öğrendi devamlı saçıyo ağzına ne versem of ya bunaldım iştahsız ben ce sütüm yok değil var yani -tatlicadiarzu-
evde durmakla olmaz canım Eray artık büyüdü ve anlaması lazım huysuz gününe denk gelmişsin bence üzme kendini Eşinle aran nasıl peki?
ben hepsini özel drda yaptryorum aşı başına 10 lira ödüyorum sadece.. ehe 24ündede ceroş 6 aylık waybe yolun yarısı 6 ay sonra 1. yaş günleri olacak ne çabuk geçiyo zaman artık ömrümüzün geri kalanının her anında yawrularımız da olacakboshayallersmile:asigim:kızlar ayın 22 sinde zeynom 6 ayına girecek aşılarımız var grip aşısını yaptıracak olan varmı birde diğer rutin aşıların fiyatlarını bilen ??
rota wirüs aşısı gereksiz buldum yaptırmadım.. kimimiz yaptırdı kimimz yaptrmadı canım..Kızlar.herkese merhaba bebeklerimiz 6. ayı doldurduktan sonra oturmaları gerekmiyor mu? ben öyle duydum.birde bu ishal le ilgili bi aşı varmış siz vurdudunuz mu? benim eşim yaptırtmadı bu aşıyı.
tüm bebişler öuyle ben hem ekgıda weriyorum hem emziryorum cerende gündüzleri pek emmek istemiyor sıcaklardan ama ben zorla gündüz de emziriyorum zorlayarak akşamlatrı problem yok emerek uyuyor gece 2 kez falan uyanıyor emiyor sabah uyandığında emziriyorum..Arkadaşlar merhaba ben de mart annesiyim kızım 25 inde doğdu. daha ek gıdaya başlamadım. Siz ne yaptınız? bu ara emmek istemiyor benimki sıcaktan galiba. üzülüyorumdoktorumuz yoğurtla başla dedi.. yoğurdu mamadan mı sütten mi yapsam?
kızlar napıyonuz?bu gün oğluşları gezdirmek için cerrefoura gittim..baya bi vukuatlı geçti...ne zor 2 çoçukla yalnız çıkmak...birde biri baya bi yaramazsa...praktikere girdik..büyüğünün elinde meyve suyu vardı...sen onu boça etti yere..sonra toparlandık çıktık ordan alaçaklarımnızı alamadan....sonra dedim yukarda yemek edireyim...çıktık yukarı oğlana yemeklerini aldım..başladı emirhan bağırmaya....neyse bir zahmet zorla susturduk beyfendiyi inmedi tabi kuçaktan sonra masada oynarken abiisinin ayranını döktü...elleri yer yere yeter oldu zaten beyfendinin...neyse ıslak mendillerle orayıda temizledik..eray yemegiğini yedi bende öldüm yorgunluktan geldik...evde otursam bunlarla bir türlü,sıkılıyorlar evde..dışarı çıksam bir türlü ölüyorum yorgunluktan...
ben hepsini özel drda yaptryorum aşı başına 10 lira ödüyorum sadece.. ehe 24ündede ceroş 6 aylık waybe yolun yarısı 6 ay sonra 1. yaş günleri olacak ne çabuk geçiyo zaman artık ömrümüzün geri kalanının her anında yawrularımız da olacakboshayallersmile:asigim:
rota wirüs aşısı gereksiz buldum yaptırmadım.. kimimiz yaptırdı kimimz yaptrmadı canım..
we ewet bizim dr umuz 5 ayı dolunca artık etrafına yastık koyarak oturtmaya başla wücudunu taşımları dengede durmaları gerekiyor dedi ki zaten ceren çoktandır oturuyor kendi zoruyla
tüm bebişler öuyle ben hem ekgıda weriyorum hem emziryorum cerende gündüzleri pek emmek istemiyor sıcaklardan ama ben zorla gündüz de emziriyorum zorlayarak akşamlatrı problem yok emerek uyuyor gece 2 kez falan uyanıyor emiyor sabah uyandığında emziriyorum..
yoğurduda 3,5 -4aydan beri weriyorum günlük şişe sütüyle mayalıyorum..
baya eğlenceli geçmiş gününüz gerçekten zorr.. allah yardımcın olsun ben 2.çocuğu kızım ilkokula başlayana dek düşünmüyorum.. yada anasınıfı o zamana kdara herşey yolunda giderse tabi!
kocanla nasılsınız?
ewet aynen bizde şu sıralar iyiyiz yani kocam iyi bana karşı.. seninle kawga edince dünyam değişiyo dışardada millete sarıyorum.. işlerim ters düz oluyo nolur uğraşma kawga etme benle diyo.. bnde o zamn sebebiyet werme kawgya üstüme gelme istemediğim şeylere beni mecbur bırakma diyorum.. öpüştük koklaştık gitti şu an hawaalanına.. akşam annme we ceri sahile gideceğiz 12de lena (arkadaşının eşi) işten çıkıyor onu alıp ewe geleceğiz..ben rutin aşılar için ayrı üçret ödemiyorum..çamlıça erdemde yaptırıyorum aşılarını.....
bende ikinçiyi oğlan anasınıfındayken yaptım..şimdi 1.ci sınıfa başlayacak..ama yaramaz biraz....
koçamla iyiyiz..o bana bulaşmıyor ben ona..ama ben içen içe bi sinir olduğum var kendisine..şu sıralar bana iyi olmasına rağmen...
Sen meni sev, men seni sevim
Sen menin için yan
Men seni severah yanim dutuşim
Glasik eşk neyse onu yaşiyah
İstersen sevdandan kendimi kesim
Saımı solumu doğriyim biçim
Psikopatik eşk neyse onu yaşiyah
Birbirimize türkü söyliyah, mizildiyah
El ele tarlalarda, bostanlarda gezah
Romantik eşk neyse onu yaşiyah
Gel el ele tutuşip kendimizi elehtriğa verah
Zangir zangir titriyah, ölmiyah
Elektronik eşk neyse onu yaşiyahsırnaşık şey
canim emzirirken diger gogusden sizinti olmasi saglikli ve olmasi gereken bir durummus.benimde oyle emzirirken digerinden sizinti oluyor.parmaginla bastir durur.
nasil yani kurtaj olacagina seviniyor musun ?
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
len ne alakasi var.hemende kotu anne ilan et kendini tovbe ya.askitom desteksiz oturamazlar zaten su anda.6.ay sonunda oturuyorlarmis.
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
o hangisi oluyor canim ve ne zaman yaptiriliyor.o asiyi devlet karsiliyor saglik ocaginda yapiliyor diye biliyorum.
ay o hangisi yaaaa offf boyle bizim asi cetveline kisaltma yapiliyor ya anlamadim simdi hangisi
rota virusu asisi.tek viruse karsi koruyor ama bizim kizlardan birinin oglusu oldu dikkatini cekmemis sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?