2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben daa geçen gün denedim oturmasını onuda sizlerden okuyunca kızlar tabiiki daha erken yaa ben yanlarına arkasına yastık koydum elimi bi çektim lak düştü çok komikti:) tekrar koydum gene düştü kemiksiz gibi. normal yani ama mama sandalyesine koyunca düşmüo hiç öne fln anca alışacaklar ayaklarını tam basıo yere ama parmak uçlarında sizinkilerdemi öle.. oturmaları erken daha bende 6 ay bitcek hatta..

BEnde yeni yeni başladım canım . doktorumuzda dedi ufaktan başla die biz ay sonunda 6 olcaz inş. burda copy edilen bi yazdıa okumuştum hakkaten ek gıdaya ne zmn başlicaanızı cocuklarımız söyler bizimki sofrada çatallara ekmeğe sünüo biz yerken agzını sapırdatıo çğneme hareketleri yapıo artık başlicam yani
doktorumuz yarım kibrit kutusu beyaz peyniri ıslat tuzunu iyice atsın onu yedir. sonra yogurt ve meyve püreleri suları dedi bende öle başlicam yawaş yawaş. bence sen biraz daha bekle emzirmeye çalış bol bol.

Ben bugün oruç tuttum ilk gün tuttum cok yorulmuştum sütümde azalmıştı iki gün tutmadım ama Hijyen yada hasret hep karıştırıom ikinizi:) bana gaz werdi bende bugün niyetlendim bakalım nası olcak durumlar...

off ya moralim çok bozuldu dr dan geldik Allah a şükür bişeyciği yok ama
1 ayda sadece 250gr almış çok üzüldüm dr a az emiyo dedim oda sütün azsa ondanda az emiyodur dedi
çorbalara başla dedi zaten muhallebi meyve veriyodum sebze püresi çorbalaraa başlıcam muhallebiyi falanda zor yiyo dr çok zorlamadan sık sık ver dedi ben mesela bi öğün olarak tutuyodum muhallebiyi yemeyince bi daha vermiyodum çok yemediği zaman 1 saat sonra bida ver dedi meyveyide aynı şekilde

kızlar napıyonuz?bu gün oğluşları gezdirmek için cerrefoura gittim..baya bi vukuatlı geçti...ne zor 2 çoçukla yalnız çıkmak...birde biri baya bi yaramazsa...praktikere girdik..büyüğünün elinde meyve suyu vardı...sen onu boça etti yere..sonra toparlandık çıktık ordan alaçaklarımnızı alamadan....sonra dedim yukarda yemek edireyim...çıktık yukarı oğlana yemeklerini aldım..başladı emirhan bağırmaya....neyse bir zahmet zorla susturduk beyfendiyi inmedi tabi kuçaktan sonra masada oynarken abiisinin ayranını döktü...elleri yer yere yeter oldu zaten beyfendinin...neyse ıslak mendillerle orayıda temizledik..eray yemegiğini yedi bende öldüm yorgunluktan geldik...evde otursam bunlarla bir türlü,sıkılıyorlar evde..dışarı çıksam bir türlü ölüyorum yorgunluktan...

uyku zamanında yatağına al ve emzirmeye çalış canım bakalım emecek mi? Günümüzün yarısı bizim yatağımızda emerek geçiyor ve kızım çok iyi emiyor...Kucakta sevmiyor gece de yanıma alıyorum ve emziriyorum ek gıdalara başla canım öncelikle hazırla başla ki senin yaptıklarının da tadına varır hergün 2-3 tatlı kaşığı vererek dene saatte bir zorlama

tam olay olmuş yani canım arkadaşında mı yoktu tek başına zor olmuş beraber giderdiniz Erayla arkadaşın ilgilenirdi.Sende Emirhanla

tam olay olmuş yani canım arkadaşında mı yoktu tek başına zor olmuş beraber giderdiniz Erayla arkadaşın ilgilenirdi.Sende Emirhanla

yok kimse...bir arkadaşım var ama oda ramazandan dolayı gelmedi,misafiri varmış akşama,yalnız kaldım.genelde onunla gidiyorum çok yardımçı oluyor sağolsun..yok artık evde duracağım sanırım...

yok kimse...bir arkadaşım var ama oda ramazandan dolayı gelmedi,misafiri varmış akşama,yalnız kaldım.genelde onunla gidiyorum çok yardımçı oluyor sağolsun..yok artık evde duracağım sanırım...

evde durmakla olmaz canım Eray artık büyüdü ve anlaması lazım huysuz gününe denk gelmişsin bence üzme kendini Eşinle aran nasıl peki?

1 aya yakındır yatarak emiyoruz canım şekilden şekle giriyorum emsin diye demin süt sağdım ne kadar çıkcak diye merak ettim zorlasam daha çıkardıda 50 ml çıktı hanımefendiye yedireyi dedim döke saça her yerimiz ıslandı 20 ml anca gitmiş ağzıyla püf yapmayı öğrendi devamlı saçıyo ağzına ne versem of ya bunaldım iştahsız ben ce sütüm yok değil var yani -tatlicadiarzu-

3 saat sonra ver bide genelde bebekler 3 saat sonra acıkır havalar sıcak ondan da almıyor bazen 50 cc iyi yine sütünü cicibeb ile ver bide bakalım ne yapacak?

evde durmakla olmaz canım Eray artık büyüdü ve anlaması lazım huysuz gününe denk gelmişsin bence üzme kendini Eşinle aran nasıl peki?

eşimle aram iyi bu sıralar..o bana bulaşmıyor bende ona....onunla çıksam dıoşarı onun pek vakti olmuyor..3 haftadır birlikte bir yere g,demedik..3 haftadır hafta sonuda çalışıyor...

kızlar ayın 22 sinde zeynom 6 ayına girecek aşılarımız var grip aşısını yaptıracak olan varmı birde diğer rutin aşıların fiyatlarını bilen ??
ben hepsini özel drda yaptryorum aşı başına 10 lira ödüyorum sadece.. ehe 24ündede ceroş 6 aylık waybe yolun yarısı 6 ay sonra 1. yaş günleri olacak ne çabuk geçiyo zaman artık ömrümüzün geri kalanının her anında yawrularımız da olacakboshayallersmile:asigim:
Kızlar.herkese merhaba bebeklerimiz 6. ayı doldurduktan sonra oturmaları gerekmiyor mu? ben öyle duydum.birde bu ishal le ilgili bi aşı varmış siz vurdudunuz mu? benim eşim yaptırtmadı bu aşıyı.
rota wirüs aşısı gereksiz buldum yaptırmadım.. kimimiz yaptırdı kimimz yaptrmadı canım..
we ewet bizim dr umuz 5 ayı dolunca artık etrafına yastık koyarak oturtmaya başla wücudunu taşımları dengede durmaları gerekiyor dedi ki zaten ceren çoktandır oturuyor kendi zoruyla
tüm bebişler öuyle ben hem ekgıda weriyorum hem emziryorum cerende gündüzleri pek emmek istemiyor sıcaklardan ama ben zorla gündüz de emziriyorum zorlayarak akşamlatrı problem yok emerek uyuyor gece 2 kez falan uyanıyor emiyor sabah uyandığında emziriyorum..
yoğurduda 3,5 -4aydan beri weriyorum günlük şişe sütüyle mayalıyorum..

baya eğlenceli geçmiş gününüz gerçekten zorr.. allah yardımcın olsun ben 2.çocuğu kızım ilkokula başlayana dek düşünmüyorum.. yada anasınıfı o zamana kdara herşey yolunda giderse tabi!
kocanla nasılsınız?

ben rutin aşılar için ayrı üçret ödemiyorum..çamlıça erdemde yaptırıyorum aşılarını.....
bende ikinçiyi oğlan anasınıfındayken yaptım..şimdi 1.ci sınıfa başlayacak..ama yaramaz biraz....

koçamla iyiyiz..o bana bulaşmıyor ben ona..ama ben içen içe bi sinir olduğum var kendisine..şu sıralar bana iyi olmasına rağmen...

Sen meni sev, men seni sevim
Sen menin için yan
Men seni severah yanim dutuşim
Glasik eşk neyse onu yaşiyah
İstersen sevdandan kendimi kesim
Saımı solumu doğriyim biçim
Psikopatik eşk neyse onu yaşiyah
Birbirimize türkü söyliyah, mizildiyah
El ele tarlalarda, bostanlarda gezah
Romantik eşk neyse onu yaşiyah
Gel el ele tutuşip kendimizi elehtriğa verah
Zangir zangir titriyah, ölmiyah
Elektronik eşk neyse onu yaşiyah
sırnaşık şey

ewet aynen bizde şu sıralar iyiyiz yani kocam iyi bana karşı.. seninle kawga edince dünyam değişiyo dışardada millete sarıyorum.. işlerim ters düz oluyo nolur uğraşma kawga etme benle diyo.. bnde o zamn sebebiyet werme kawgya üstüme gelme istemediğim şeylere beni mecbur bırakma diyorum.. öpüştük koklaştık gitti şu an hawaalanına.. akşam annme we ceri sahile gideceğiz 12de lena (arkadaşının eşi) işten çıkıyor onu alıp ewe geleceğiz..

sabah 6/7 gibi burda olacak kociş akşamdan hazırlan sabahtan çıkıcaz dedi.. denize gidecekmişizzz.. bacaklarımı alacağım oje süreceğim.. bunları gece 12den sonra yapabileceğim tabi(

ay ebru okuyamadım 2.satırda bıraktım.. hiç ısınamadım şu azeri ağzına:1no2:

sen ne istediğini bilmez arsız sewgili
hiç iyi dileğim yok senle ilgili
en büyük bedduam doğduğundan beri
aşksız kal aşksız kal aşksızzz yalnıııııızzzzbayanssulusmile

ah canım ya valla nasıl anlıyorum seni.2-3 kez bende yanlız çıktım 2 çocukla ağzımdan burnumdan geldi...
biz de bugün tüm gün dışardaydık...öldürdüler yine yaramzlar..maxi toys a asya ya oyuncak almaya girdik..başladı arda da bana da alınacak diye...zaten ne alırsak ikisine de alıyoruz...gitti 50tl lik güneş gözlüğüne sarıldı.olmaz pahalı diyorum tepiniyo yerlerde...hiç tavizimiz yoktur aslında bu tarz şeylere doğduğundan beri.o da huyumuzu bilir uzatmazdı.ama 2.bebişin gelmesiyle sanki kilometreyi sıfırladık...mecburen aldık beyefendiye...asya tabi hep kucakta puseti boş geziyo elimizde.ordan migrosa gittik eve alışveriş için....orda da asya allahım mümkün değil susmuyo.uykusu var memede uyuycam diye feryat figan...herkes bize bakıyo.koştur koştur çıktım ben ...tabi çıkana kadar da epey zaman geçti.çok kalabalıktı.....şimdi de misafirliğe gitcez komşuya yattı uyudu uyanmıyo hanımefendi...

canım pnomokok asısınıda devlet karsılıyor ve tum bebekler oluyor... 5. ay kontrolunde olduk. sizde olmusunuzdur mutlaka...
demir'de cok uyku yaptı onu sordum kızlara... opuyorumnanaktan

iyi geceler canlarım başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
çok yorgunum umarım herkes iyidir bebişlerde tekrar iyi geceler öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…