- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.381
canım benim ben kacırdım galibaiyi geceler canlarım başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
çok yorgunum umarım herkes iyidir bebişlerde tekrar iyi geceler öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
slm arkdşlar rota virüsü aşısına ne kadar ödediniz?kaç doz oluyor ?
ah canım ya valla nasıl anlıyorum seni.2-3 kez bende yanlız çıktım 2 çocukla ağzımdan burnumdan geldi...
biz de bugün tüm gün dışardaydık...öldürdüler yine yaramzlar..maxi toys a asya ya oyuncak almaya girdik..başladı arda da bana da alınacak diye...zaten ne alırsak ikisine de alıyoruz...gitti 50tl lik güneş gözlüğüne sarıldı.olmaz pahalı diyorum tepiniyo yerlerde...hiç tavizimiz yoktur aslında bu tarz şeylere doğduğundan beri.o da huyumuzu bilir uzatmazdı.ama 2.bebişin gelmesiyle sanki kilometreyi sıfırladık...mecburen aldık beyefendiye...asya tabi hep kucakta puseti boş geziyo elimizde.ordan migrosa gittik eve alışveriş için....orda da asya allahım mümkün değil susmuyo.uykusu var memede uyuycam diye feryat figan...herkes bize bakıyo.koştur koştur çıktım ben ...tabi çıkana kadar da epey zaman geçti.çok kalabalıktı.....şimdi de misafirliğe gitcez komşuya yattı uyudu uyanmıyo hanımefendi...
biz çıkıyoruz kızlar adaya ya da kilyos seanergy e gideceğiz bakalım.. kocam 8de geldi izmirden şu an duşta bnde cerenin sıcak suyunu falan hazırlayayım..
canım benim ben kacırdım galiba
başınız saolsun bitanem
ALLAH onunda hayırlısını versin hrşey gibi..
SEYHAN bende kaçıRmışım canım kusura bakma başınız sağolsun.
günaydın canlara.s.
iyi eylenceler hasretcim.........opuyorumnanaktan
SEYHANCIM başınız sağolsun.Allah kurtarmış canım ..yatmak yatana da bakana da çok zor.mekanı cennet olsun...
HATÇEM niye acele ediyon kız.delikafadulden.daha erken oturmaları için....üzme kendini zamanı gelince hepsi oluyo bir bir...gamyoncuiremsu
kızlar bu grip aşısı hangi ay yapılıyo ve ne kadar?siz yaptıracakmısınız...?
günaydınnnnn 2 erkeğimde uyuyo su anda bende keyie yapıyorum 5 ay sonra ilk defa bugün minik erkeğim 9 a kadar uyudu (arada 4 kez kalktı ve 12 de uyumustu gece ama olsun ) :)))
bende dinlenivermişim .
seyhan basınız saolsun mekanı cennet olsun.
Seyhancım başın sağolsun...Allah rahmet eylesin..:Saruboceq:
sağol bitanem maşallah kuzuna bizimki ezber yaptı bi haftadır 5:30 da bi seansımız var yarım saat dedikodu yapıyoruz esneye esneye sonra sallıyorum uyuyor
sağol canımcım
maşallah nihan sena'ya uslu uslu derken bizmi kudurttuk bunları bilmiyorum serhanda tıpkı anlattığın gibi bi dk boş bırakamıyorum şebek oldum resmen Allahtan bitek kucak istemiyo(aman dilimi ısırayım) bu sıcaklarda hiç çekilmezdi doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?