2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın:) en erkenci biziz sanırım..saat 7 yi vurmadan kalktık yine.babamızı da yolladık istanbul a oğlumla basbasa kaldık yine.bugün tüm algılar tavana vurmuşdurumda yine sabah sabah bu enerjisine harabım valla:)

slm arkdşlar rota virüsü aşısına ne kadar ödediniz?kaç doz oluyor ?

canım 2 markavar biri 2 doz biri 3doz.bir aşı 100tl civarı.bizedr 3 doz olanı yazdı 114 liraveriyoz her bir aşıya.özel sigortanız varsa ödüyor.

günaydın canlar
filizcim bu hafta antalyaya geliorum toplaşalımmmıı:) size baskına geliyorum:)

o yorgunluğun üstüne bide misafirlikkkkakannehir iyi yapmış asya uyanmasınsempatiksalakcinni

biz çıkıyoruz kızlar adaya ya da kilyos seanergy e gideceğiz bakalım.. kocam 8de geldi izmirden şu an duşta bnde cerenin sıcak suyunu falan hazırlayayım..

günaydın canlara.s.

biz çıkıyoruz kızlar adaya ya da kilyos seanergy e gideceğiz bakalım.. kocam 8de geldi izmirden şu an duşta bnde cerenin sıcak suyunu falan hazırlayayım..

iyi eylenceler hasretcim.........opuyorumnanaktan

SEYHANCIM başınız sağolsun.Allah kurtarmış canım ..yatmak yatana da bakana da çok zor.mekanı cennet olsun...

HATÇEM niye acele ediyon kız.delikafadulden.daha erken oturmaları için....üzme kendini zamanı gelince hepsi oluyo bir bir...gamyoncuiremsu

kızlar bu grip aşısı hangi ay yapılıyo ve ne kadar?siz yaptıracakmısınız...?

Günaydııınnn
bugün tutmadım oruç 2. denememdede süt azaldığı için artık denemicem olmuo demekki. yani süt warda yetişmio.
bugün kibrit kutusunun 4te 1 i kadar peynir yedik sewdi kızımcım. suda beklettim epey tuzu gitti. onun üstüne emzirdim az emermiki dedim ama maş aynı hızla emdi. ek gıdaya başlamanın bişeyi olmadı yani bakalım ögleden sonrada şeftali wercem birazz
artık istio çğneyebilio doktorumuzda wrr dedi 5.5 aylık olduk ztn şükürler olsun

günaydın güzeller iyi haftasonları her pazar olduğu gibi eşim yine nöbetci ve biz oğlumla başbaşayız bu son bu ay artık nöbeti yok gelecek ayda ayın 15 den sonra yazdıracak

canım benim ben kacırdım galiba
başınız saolsun bitanem
ALLAH onunda hayırlısını versin hrşey gibi..

SEYHAN bende kaçıRmışım canım kusura bakma başınız sağolsun.

çok teşekkür ederim bitanelerim Rabbim böyle emretmiş mekanı cennet olsun Allah sizlere uzun ömürler versin yavrularınız eşlerinizle ve ailelerinizle inşallah

yaa geçmişten bi haberim neoldu bilmiyorum 100 kusur sayf olmuş doğan çok fena herşeye saldırıyo alt damağı şiş diş gelicek ama gelsede kurtulsak iştahıda yok bu ayda 200 gr almış.
hasret nezaman geliyon kıı buyur gel beklerik.
seyhan başınsağolsun neoldu bilmiyorum ama

merhaba arkadaşlar
gçmişe bakamadım kusuruma bakmayın ne olur..inşallah herkes iyidir...tüm bebişlerimizi öpüyorum kocaman:)
Nihan kudurdukça kuduruyor galiba benm gibi yaramaz olup anneme çektirdiklerimi ödetecek...1sn dur yok eli dursa ayağı oynuyor çene hiç kapanmıyor her şeyi eline almaya çalışıyor..yattığı yerde dönüp duruyor ve her şeyden çok çabuk sıkılıyor hemen mızırdanmaya başlıyor...ama hamdolsun gece uykuları hala düzenli sanırım çok enerji depoluyor geceleri 8 en geç 9 da uyuyoruz akşam şekerlemeyi kaçta yaptığımıza göre sabah 7de uyanıyoruz...
kabızlığı tam olarak düzelmedi duphalac şurup veriyorum sabah akşam bir de popsunda Allahtan çatlak değil ama sıyrıklar olmuş zorlanmaktan sıcak suya oturtup günde 3kez merhemlerini sürüyorum son iki kez ağlamadan yapabildi kakasını çok şükür

kıyafetleri yıkarken hala sabun tozumu kullanıyorsunuz??? malum ek gıdaya geçtik heryer leke püskürtüyor zilli...çıkmıyor sabun tozuyla omonun baby si varmış aldım ama kullanmadan sorayım istedim?????

günaydınnnnn 2 erkeğimde uyuyo su anda bende keyie yapıyorum 5 ay sonra ilk defa bugün minik erkeğim 9 a kadar uyudu (arada 4 kez kalktı ve 12 de uyumustu gece ama olsun ) :)))
bende dinlenivermişim .
seyhan basınız saolsun mekanı cennet olsun.

sağol bitanem maşallah kuzuna bizimki ezber yaptı bi haftadır 5:30 da bi seansımız var yarım saat dedikodu yapıyoruz esneye esneye sonra sallıyorum uyuyor

Seyhancım başın sağolsun...Allah rahmet eylesin..:Saruboceq:

sağol canımcım

maşallah nihan sena'ya uslu uslu derken bizmi kudurttuk bunları bilmiyorum serhanda tıpkı anlattığın gibi bi dk boş bırakamıyorum şebek oldum resmen Allahtan bitek kucak istemiyo(aman dilimi ısırayım) bu sıcaklarda hiç çekilmezdi doğrusu

aynen ya...bilmiyorum bu aya özel bir durum mu yoksa sıcaktan mı nazardan mı ama bakıyorum tüm bebişler kudurmuş...allah yardım etsn bize ne diyim:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…