- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.401
ahh hanife yagmur u anlatmışsın resmen kan cekio kızımmmmmerhaba arkadaşlar
gçmişe bakamadım kusuruma bakmayın ne olur..inşallah herkes iyidir...tüm bebişlerimizi öpüyorum kocaman:)
Nihan kudurdukça kuduruyor galiba benm gibi yaramaz olup anneme çektirdiklerimi ödetecek...1sn dur yok eli dursa ayağı oynuyor çene hiç kapanmıyor her şeyi eline almaya çalışıyor..yattığı yerde dönüp duruyor ve her şeyden çok çabuk sıkılıyor hemen mızırdanmaya başlıyor...ama hamdolsun gece uykuları hala düzenli sanırım çok enerji depoluyor geceleri 8 en geç 9 da uyuyoruz akşam şekerlemeyi kaçta yaptığımıza göre sabah 7de uyanıyoruz...
kabızlığı tam olarak düzelmedi duphalac şurup veriyorum sabah akşam bir de popsunda Allahtan çatlak değil ama sıyrıklar olmuş zorlanmaktan sıcak suya oturtup günde 3kez merhemlerini sürüyorum son iki kez ağlamadan yapabildi kakasını çok şükür
kıyafetleri yıkarken hala sabun tozumu kullanıyorsunuz??? malum ek gıdaya geçtik heryer leke püskürtüyor zilli...çıkmıyor sabun tozuyla omonun baby si varmış aldım ama kullanmadan sorayım istedim?????
aynen ya...bilmiyorum bu aya özel bir durum mu yoksa sıcaktan mı nazardan mı ama bakıyorum tüm bebişler kudurmuş...allah yardım etsn bize ne diyim:):):):)
seyhancım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
aklinialirimsmilenerdesin loseyhancım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
dun demır asırı uyudu, eve geldık 1 de yattı aksam 7 de kalktı arada yanına yatıp emzırdım ama...
sasırdım gercekten 7 de uyandı 9 da yıne uyudu sabaha kadar...
iyi hadi eğlence çıkmış sanalaelaelaelaelae.
hayır tabiki handecim zaten alp e uyku yapabilecek aşı ,ilaç,çay vb. bir olgu sözkonusu değil.bazen acaba eter mi koklatsam diye düşünüyorumsempatiksalakcinni:1ninca::tomato:
kahvaltı derken neverdin anlatcnm zeynonun aşı ile alakalı değil ama mesela şöyle bir durum söz konusu iki haftadır bu sacaklarda meyve püresini üç gibi veriyorum ve üçte bir uyuyor bazen biz uyandırana kadar uyanmıyor sıcaklarda BU ARADA KIZÇEME KAHVALTIYA BAŞLADIM VE KAHVAŞLTIYI ÇOKKKK SEVDİİİİİİİİİİİİİ
merhaba arkadaşlar
gçmişe bakamadım kusuruma bakmayın ne olur..inşallah herkes iyidir...tüm bebişlerimizi öpüyorum kocaman:)
Nihan kudurdukça kuduruyor galiba benm gibi yaramaz olup anneme çektirdiklerimi ödetecek...1sn dur yok eli dursa ayağı oynuyor çene hiç kapanmıyor her şeyi eline almaya çalışıyor..yattığı yerde dönüp duruyor ve her şeyden çok çabuk sıkılıyor hemen mızırdanmaya başlıyor...ama hamdolsun gece uykuları hala düzenli sanırım çok enerji depoluyor geceleri 8 en geç 9 da uyuyoruz akşam şekerlemeyi kaçta yaptığımıza göre sabah 7de uyanıyoruz...
kabızlığı tam olarak düzelmedi duphalac şurup veriyorum sabah akşam bir de popsunda Allahtan çatlak değil ama sıyrıklar olmuş zorlanmaktan sıcak suya oturtup günde 3kez merhemlerini sürüyorum son iki kez ağlamadan yapabildi kakasını çok şükür
kıyafetleri yıkarken hala sabun tozumu kullanıyorsunuz??? malum ek gıdaya geçtik heryer leke püskürtüyor zilli...çıkmıyor sabun tozuyla omonun baby si varmış aldım ama kullanmadan sorayım istedim?????
Ya kadir tuğcu demiş ya su içirten şeyler süt yapar su içince fln diye. ben ona inanmıyorum ben deli gibi su içerim 4 litre rahat içerim öle deli gibi sütümde yok artı bigün mesela fazla kaçırıyım yemeyi gece göğüslerim acaip şişer tamaman yemeyle alakalı bence su tmm süt yaparda sen yiceksin su içeceksin süte dönüşcek öle lak lak su yapmaz yani. kalorisi fazla şeyleri yedin mi nası iniyor süt o zmn. bu kadar kadın boşa mı sölüo psikoljik etkiside war tabi
ewet aynen bizde şu sıralar iyiyiz yani kocam iyi bana karşı.. seninle kawga edince dünyam değişiyo dışardada millete sarıyorum.. işlerim ters düz oluyo nolur uğraşma kawga etme benle diyo.. bnde o zamn sebebiyet werme kawgya üstüme gelme istemediğim şeylere beni mecbur bırakma diyorum.. öpüştük koklaştık gitti şu an hawaalanına.. akşam annme we ceri sahile gideceğiz 12de lena (arkadaşının eşi) işten çıkıyor onu alıp ewe geleceğiz..
sabah 6/7 gibi burda olacak kociş akşamdan hazırlan sabahtan çıkıcaz dedi.. denize gidecekmişizzz.. bacaklarımı alacağım oje süreceğim.. bunları gece 12den sonra yapabileceğim tabi(
ay ebru okuyamadım 2.satırda bıraktım.. hiç ısınamadım şu azeri ağzına:1no2:
ah canım ya valla nasıl anlıyorum seni.2-3 kez bende yanlız çıktım 2 çocukla ağzımdan burnumdan geldi...
biz de bugün tüm gün dışardaydık...öldürdüler yine yaramzlar..maxi toys a asya ya oyuncak almaya girdik..başladı arda da bana da alınacak diye...zaten ne alırsak ikisine de alıyoruz...gitti 50tl lik güneş gözlüğüne sarıldı.olmaz pahalı diyorum tepiniyo yerlerde...hiç tavizimiz yoktur aslında bu tarz şeylere doğduğundan beri.o da huyumuzu bilir uzatmazdı.ama 2.bebişin gelmesiyle sanki kilometreyi sıfırladık...mecburen aldık beyefendiye...asya tabi hep kucakta puseti boş geziyo elimizde.ordan migrosa gittik eve alışveriş için....orda da asya allahım mümkün değil susmuyo.uykusu var memede uyuycam diye feryat figan...herkes bize bakıyo.koştur koştur çıktım ben ...tabi çıkana kadar da epey zaman geçti.çok kalabalıktı.....şimdi de misafirliğe gitcez komşuya yattı uyudu uyanmıyo hanımefendi...
iyi geceler canlarım başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
çok yorgunum umarım herkes iyidir bebişlerde tekrar iyi geceler öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
slm arkdşlar rota virüsü aşısına ne kadar ödediniz?kaç doz oluyor ?
merhaba arkadaşlar
slm arkdşlar rota virüsü aşısına ne kadar ödediniz?kaç doz oluyor ?
gez anam gez maşallah gözümüz yokkkkbiz çıkıyoruz kızlar adaya ya da kilyos seanergy e gideceğiz bakalım.. kocam 8de geldi izmirden şu an duşta bnde cerenin sıcak suyunu falan hazırlayayım..
herkese günaydın sabah 7 de bende mesaideydim yine uzun süredir giremedim herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?