2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh hanife yagmur u anlatmışsın resmen kan cekio kızımmmm
mızır mızır herseyden cabucak sıkılıo srekli yeni heyecanlar peşindee..
bu arada dalin sıvı deterjanda leke cıkarmıyo maalesef..
kendi camasırlarıma kullandıgım omomatikle yıkadım bi sorun olmadı
ama en kısa zamanda omo aby alıcam..

aynen ya...bilmiyorum bu aya özel bir durum mu yoksa sıcaktan mı nazardan mı ama bakıyorum tüm bebişler kudurmuş...allah yardım etsn bize ne diyim:):):):)

:Saruboceq::Saruboceq:aminnn canımm evet isyan başladı bile şu an beni çağırıyor yaramaz çok öpüyorum bal sena'yı annesi
bakayım böcüğüme

dun demır asırı uyudu, eve geldık 1 de yattı aksam 7 de kalktı arada yanına yatıp emzırdım ama...
sasırdım gercekten 7 de uyandı 9 da yıne uyudu sabaha kadar...

cnm zeynonun aşı ile alakalı değil ama mesela şöyle bir durum söz konusu iki haftadır bu sacaklarda meyve püresini üç gibi veriyorum ve üçte bir uyuyor bazen biz uyandırana kadar uyanmıyor sıcaklarda BU ARADA KIZÇEME KAHVALTIYA BAŞLADIM VE KAHVAŞLTIYI ÇOKKKK SEVDİİİİİİİİİİİİİ

kahvaltı derken neverdin anlat

Ya kadir tuğcu demiş ya su içirten şeyler süt yapar su içince fln diye. ben ona inanmıyorum ben deli gibi su içerim 4 litre rahat içerim öle deli gibi sütümde yok artı bigün mesela fazla kaçırıyım yemeyi gece göğüslerim acaip şişer tamaman yemeyle alakalı bence su tmm süt yaparda sen yiceksin su içeceksin süte dönüşcek öle lak lak su yapmaz yani. kalorisi fazla şeyleri yedin mi nası iniyor süt o zmn. bu kadar kadın boşa mı sölüo psikoljik etkiside war tabi

tünaydın arkadaşlar.. umarım herkes çok iyidir.. hanifeciğim ben oğluşun çamaşırlarını hacı şakir granül sabunla yıkıyorum çok temiz çıkarıyo leke bırakmıyor ayrıca dr önerisi ile başladım canım.. Nihan Senaya MAŞALLA canım..benim oğlum da akşam 8 9 da uyuyor emmek için kalkıyor 2 3 kez ama sabah 6 buçukta ayakta.. gündüz canıma okuyo anlıycan..ek gıdaya bşladınız mı canım.. biz daha başlamadık hevesle bu ayın dolmasını bekliyorum..

kaju arkadaşımızın da yakını vefat etmiş sanırım.. başınız saolsun canım.. Allahım size uzun sağlıklı ömürler versin inş.. herkese iyi haftasonları..

ben hiç öyle aşırı tatlı şeyler hamurişi falan da yemedim canım bol bol su rezene çayı içtim düzenli sağlıklı beslenmeye çalıştım.. maşallah sütüm de çok iyi gidio dr hala ek gıdaya başlatmadı bizi oğlumun da kilosu çok çok iyi... ben inanıyorum sıvı olayının bol süt yağtığına ama psikoloji ilede alakalı olabilir dediğin gibi.. rezeneyi dene bakalım bolca..bu sıcaklarda soğuk içiorum ben :)

Haftasonu olunca kiiimsecikler yok. kocayı bulan kaçmış maşş. Bizde sıcaktan pişiyoruz. kızımın yeni adeti uyuduktan 1 saat sonra uyanmak ve kalan uykuya göğsümde we ayagımda devam etmek uyuştum inan idirmeyede korkuyorum ama aman uyusunda napim.

ya ne kadar aynı şeyleri yaşıyoruz..demekki seninkiyle benimki baya bi benziyor huyları
ohhh sefan olsun..benim yerimede gir denize....

ben artık mumkün olduğunca yalnız çıkmma kararı aldım....erayda aynı emirhana aldığımız en ufak şeyi bahane edip kendinede aldırıyor bişeyler..maxitoys falanda zaten tam tuzak yerler mümkün olduğunça sökmüyorum ben oraya...

iyi geceler canlarım başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
çok yorgunum umarım herkes iyidir bebişlerde tekrar iyi geceler öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

canım yeni gördüm başınız sağolsun...

slm arkdşlar rota virüsü aşısına ne kadar ödediniz?kaç doz oluyor ?

3 doz her dozda 114 tl

canım ben lekeli çamaşırlsrını makinaya atmadan önce leke durumuna göre sıçak suda erittiğim ariel prafessionelin içinde bekletiyorum.lekenin rengi açılınca durulayıp makinada dalin sıvı deterjanla yıkıyorum...yoksa başka çıkmıyor lekeler özellikle havuç suyu...:bbo:

Merhba kızlar... Esk-İnegöl arası mekik dokuyoruz babamın rahatsızlığı nedeniyle. Öyle huysuz oldu ki sormayın babam. Kaçmak için elinden geleni yapıyor. Yarın son gün artık kesin anjiyo olacak. İnşallah açılır damarı aksi halde ameliyat ki eminim ameliyat olmayacak. 1 haftadır annem-babam ağlaşıp duruyor biz de iyice stres olduk tabii.. Şu an İnegöldeyiz. iki gün önce geldik. Yarın da sabahtan tekrar Esk.e gideceğiz. Akşam 9'da da işe başlıyorum. 9-12 arası çalışacakmışız Ramazan nedeniyle.

Sıcaklarla başımız dertte. Her yeri isilik oldu Yiğit'in. Sütüm çok azaldı Yiğit de sık sık emmiyor, canı isteyince. Esk'e gidip geldiğimiz için ek gıda olayını da düzene oturtamadık. Bu sabah yumurta, ekmek, krem peynir, pekmez ayrı ayrı yedirdim ama hep öğürdü zor yedi ben de yine aptamil verdim bisküvi ile. Sonraki öğün meyve suyunu da yutmadı ağzında biriktirdi yutamadı tıkandı. Eşimle öldük korkudan. Ağzından burnundan çıktı yavrumun. Arkasından da suda aynı şeyi yaptı. Az önce sebze püresi (daha sıvı) yaptım 3 çorba kaşığı kadar yedi yine öğürüp tıkandı. Ne oluyor bu çocuğa anlamadım.

Doktorumuz kahvaltıyı ayrı ayrı ver, yemezse karıştır demişti, bundan sonra karışık yiyecek.

Bu arada bezdeki kırmızı lekeler SIVI EKSİKLİĞİ nedeniyleymiş. İdrar kristalize oluyormuş, bol bol su ver dedi, bilginize.

Bunların dışında aşırı hareketli. Oyun halısında ya da yerde 10-15 dk. oynuyor sonra başlıyor bağırmaya, ardından ağlamaya... Sıcak bir yandan Yİğit bir yandan günler çok yorucu geçiyor. Oruç tutmuyorum. Eşim tutuyor, uyku düzenimiz de alt üst oldu.

Velhasıl kelam, sürüüüünüüüyoruummm....

Geçmiş çok uzun tam okuyamadım.

Seyhan, başın sağ olsun arkadaşım.

Nehir, sen kahvaltıyı nasıl hazırlıyorsun?

Emirhan, iyileşmiş, inşallah bundan sonra hep sağlıklı günler geçirir.

Hanife, doktor bizim duphalac'ı kesti. O günden sonra her gün öğleden sonra 4-5 gibi kaka yapmaya başladı Yiğit. Hiç aksatmadı şükür. Doktoruna sor bence tekrar. Ikınmaya başlayınca ayakalarını kaldırarak yardım ediyorum ben de...

Lekelerle benim de başım dertte, leke çıkarıcı kullanmaya korkuyordum ama Ebru kullanıyormuş, deneyeyim ben de...

Hasret'e iyi eğleneceler dileyeyim geç de olsa...

iyi pazarlar anneler;
Biz bugün kızımla yatak keyfi yaptık hiç yataktan çıkmadık.Uyudu uyandı oynadık yemek yedik altını değiştirdim bunların hepsi yatakta oldu.Emdi,meyve püresi yedi ve çok güzel öğlen uykusundan sonra uyandı artık ...Bir ara Hilal emiyor beni ama vücut yan dönmüş kafa memede ::)))) yok böyle bir yatış olsun 5 saat rahat uyudu kızım ...Havalae felaket sıcak su vermeden olmuyor suyu çok seviyor Allahtan kuzum nekadar erken verirseniz o kadar iyi...
100 cc lik alıştırma su bardağında veriyorum 60cc içiyor 1 saat sonra kalanı içiyor ....
Canan çok geçmiş olsun canım ama anjio korkulcak bişey değil 15 dk sürüyor hasta 6 saat sonra ayağa kalkabiliyor ...Hoş huysuzluk yapması annene ne çekerse analar çeker derler yaaa...
Hanife kabızlık için doktor bizeDEPRİDAT bağırsak düzenleyici vermişti çok iyi geldi ....Şimdi rahat rahat yapıyor
NEHİRAfiyet olsun kızçene alışsın şimdiden kahvaltı menünüzü isteriz bizde:)))
YAZGIOHHH anacım gezin gezin ne güzel bizde evde isilik çıkaralım:)))
Anneler ben kızımın çamaşırları omo baby var onu kullanıyorum Ebru'nun dediği gibi havuç suyu,şeftali suyu çok kötü lekeler ıslatıyorum ben hacı şakir granülle daha sonra Omo ile makine de yıkanıyor...Ütü yapmaktan sıkıldım ama hele bu sıcaklarda nemli iken katlayınca ütülenmiş gibi oluyor sonra asıp kurutuyorum...

kızlar yaa su sabah bir kibrit kutusunun 4 te 1 i kadar peynir wermiştim afiyetle yedi ama şimdi heryerimiz fısır fısır kalktı allerji yaptı sanırım isiliklerde war ama bunlar daha büyük sankiilk olunca mı öyle yaptı yoksa inek sütü ürünleri bizde allerji mi yapcak sizdede olmuşmuydu.. keçi peyniri werim olmazsa e yogurtta olmaz o zmn off

biz çıkıyoruz kızlar adaya ya da kilyos seanergy e gideceğiz bakalım.. kocam 8de geldi izmirden şu an duşta bnde cerenin sıcak suyunu falan hazırlayayım..
gez anam gez maşallah gözümüz yokkkk
herkese günaydın sabah 7 de bende mesaideydim yine uzun süredir giremedim herkes iyidir umarım

canım benim başınız sağolsun allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…