2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldik canlar.gezdik denize girdikzemuszemussonra Alp kudurdu beni tüketti falan filan işte.

canolar bir sorum olacak.malum meyveleri yemiyordu ya alp bugün birde milupanın kavanozdaki meyve pürelerinden aldım daha öncede 4-5 kaşık denemiştim yemişti aklıma gelince aldım yine evet alp bunları yiyiyor.ben hazırlayınca yemiyor ama bunları çok seviyor.bunlarda iyidir değil mi?yani aynı vitamin bunlardada vardır heralde.tabi ben gene deneyeceğim kendim yapıp vermeyi ama kabul edene kadar bunlardan versem nasıl olur?

cevaplar için sağolun dostlar:):):):)

yarasın hoşgelmişsiniz :)
Yazgıcım ben de arada hazır veriyorum ama birbirirlerinin yeri tutarlar mı bilemiyorum...meyveyi nasıl hazırladın canım???ben cam rende kullanıyordum ama yemiyordu Nihan kuzum tadına bakınca pek de hoş olmadığını anladım...cam rende tadını değiştiriyor meyvelerin...şimdi çatalla ya da blenderla eziyorum afiyetle yiyor...

slm kızlar..:)
oğluşum bugün huzursuz nedense gece uykusuna yattı 2 kere uyandı anlamadım neden.karnı mı doymuyor acaba..sütüm var ama salı dr a gidicez bakalım ne diyecek.umarım uyanmaz..eşm de yok istanbul da yarın gelecek.perşembe de göreve gidecek 1 ay yok( oğluşumla başbaşa 1 ay gecircez umarım bu kadar kudurgun ve huzursuz olmaz..
kızlar adet olmayan var mı aranız da? ben hala olmadım da..2 gün önce hafif lekelenme oldu gecti.tırstım valla gecince korunuyoruz ama ne bileyimbilmiyorumkismile ben de dr a görüncem artk içim rahat etmeyecek

iyi yapmışsınızzz canım gezin fırsat varken benim kociş gitcek ya ben hüzünlendim yine
bize dr demir i meyvesuyuyla verin dedi.evde yap ya da milupa nınkini ver diye uyardı. öbür markaları bilemem ama milupa da sorun yok sanırım.

ya evet ben de oğluşum için cam rende aldım daha başlamadık vermeye bişey ama kendime yaptım hemen:)) tadı farklı geldi bana da en sağlıklısı da cam rende diyorlar tadını bozuyor gercekten

Bende daha olmadım. Doktorum 6 ay olmayabilirsin dedi.bnmde olasım yoktu sütüm çok değil adet oluncada azalıomuş zaten. biraz daha dur bence. oluruz nasılsa inş:)

PEynir allaerji yapan warmıııııııııııııııı

korktum canım da :) yoksa rahatım yani bu sıcakta cekilmez regl falan:))
ben ek besin vermedim hiç henüz ama peynir alerji yapabilir.hatta az önce okudum bazen anne inek sütü alınca bile bebekte alerjik reaksiyon olabiliyormuş.dr a danış istersen

ahh ahh kaldık istanbulun dağında köyünde keske bizde oralarda olabilsek ohh sefanız olsun canı
ben hiç tek meyve vermedim hep karıştırdım
şeftali/armut
şeftali/üzüm
havuç/elma
bunların yeri sürekli değişiyo o an hangisi olursa o şekil yapıyorum
arada hazırda veriyorum istersen kabul edene kadar meyve suyu olarak ver püre olarak hazırları verirsin

ben hiç dikkat etmedim serhan da yiyo sağolsun meyve suyu yaparkende cam rende kullanıyorum sonra süzgeçten geçiriyorum ben hep karışık meyve suyu veriyorum pürelerde yaptığım gibi tadına baktım bikaçkez hiç farketmedim katı meyve sıkacağı var ama şimdi günde birkez veriyorum diye onu kullanmadım hiç cam rendenin sağlıklı olduğunu söylüyorlar hep ne bileyim canımcım bilmiyorumkismile

Kahvaltı menülerinden açılmış konular ben de söyleyeyim, kahvaltı mamalarından çeşit çeşit aldım hergün ayrı birini hazırlıyorum içlerine 1 çay kaşığı ceviz, 1 çay kaşığı pekmez ve 1 tatlı kaşığı labne peyniri koyuyorum.

Meyve pürelerini de evde ne meyve varsa karıştırıyorum şeftali-erik-üzüm-armut vb. cam rendeyle rendeleyip veriyorum havucu bile cam rendeden geçirmeyi başardım bir kere :) dışarda olduğum zaman ya da meyveyi dolaptan çıkarmayı unuttuğum zaman da hazırlardan veriyorum, bebekler için ayrı özen gösterildiğini düşünüyorum mamalarda o yüzden içim rahat.

cevaplarınız için sağolun kızlar.hanife nin fikrini deneyeceğim ve birkezde blendırla hazırlayacağım bakalım.

İLK GÜNAYDIN BENDEN BU SABAH CANLAR.

Son düzenleme:
ALP uyumuyor uyutmuyor kızlar.çok yorgunum artık deprem olduğu geceden beri gecede enaz 5-6 kez uyanıyor iki kez emiyor diğerlerinde emmiyorda bağırıyor.kucağımda uyuoyr yerine koyuyorum en geç 1 saate kadar bidaha.onun enerjisini etkilemiyor bu durum ama beni tüketiyor.6 aylık oldu hala böyle bu neyappacağım ben.uykuları düzeleceğine dahada sapıtıyor:gitme::sinifsinif:

günaydın dostlar, babam şu anda anjiyo için bekliyor. Biz gitmedik Esk.e önemli bir şey olursa gelirsiniz, Yiğit'i de yormayın yolda dedi. Bekliyoruz, ne olur dua edin de o damar açılsın. Hepimiz çok yıprandık artık... Üzülmekten ağlamaktan helak oldum, sütüm kesildi... Ne yapacağımı bilmiyorum...

Günaydın, güzel haftalar anneler,

Canancım, şimdiden çok geçmiş olsun, Allah şifa versin babacığına, inşallah damar açılır, hepiniz rahat bir nefes alırsınız...

Yazgım, Doruk'un da uykuları düzensiz bu aralar, sık uyanıyor, derin uyumuyor, emmek istemiyor. Bi sıkıntıları var herhalde, ben dişten şüpheleniyorum.

Canlarım, bizim mülteciler bugün tatile gidiyorlar. Ne kadar kalacaklarını bilmiyorum ama en az 1 hafta rahatız gbi görünüyor, çok şükür.

aynı durum bizde de var canım sanırım diş sıkıntıları başlıyor.gerci benimki doğduğundan beri az uyuyorsıcakların da etkisi olabilir.gündüz iyice yorup yatmadan önce duş aldırmayı dene.

çok gecmiş olsun canım.allah acil şifa versin.içini ferah tut iyi düşün.inşallah açılır damar..

gözün aydın bosnacım:)) umarım hemen dönmezler hatta kendi evlerine dönerler...
çok sıkılırsanız bize beklerim.:)) eşim bugün geliyor perşembe 1 ay lık göreve gidiyor kap oğlunu gel biz de burda sefa sürelimzemuszemus

Canııım, çok teşekkür ederim, bi kelebek gibi hafifim bugün adeta
Valla iznim olsa hiç durmam, atlar gelirim herhalde, o kadar bunaldım ki İstanbul'dan. Ama bütün izinlerimi doğum iznime eklediğim için, burda mahkum durumundayım. Gelmeyi çok isterdim, çok naziksin, sağol :)

Günaydınlarrrrr
bizim dişimiz incimiz geldi kızlarrrrrrrr
AKşam kucağımda oturuyordu yemek yerken yoğurt çorbası vardı azcık verim dedim verirken bişey çıt etti bi baktım dişi gelmiş kuzumun çok sevindik.şimdi uyuyo kızım bende işlere girişcem bi bakim dedim...

Aynı durum bu hafta sonu bizde de oldu, 2 saatte 1 uyuyan çocuk 1 gün içinde sadece 1 defa uyudu her uyutma çabamızda kendini paraladı ağlamaktan, gece de bol bol uyanıp ağladı, beşiğini sallıyorum ya da kucağıma alıyorum susuyor koyunca tekrar ağlıyor, bir ara dişlerimi sıktığımı hatırlıyorum, ne oldu biz de anlamadık, rahatlasın diye 2 defa banyo yaptırdık o da bi işe yaramadı, artık cam açık yatıyoruz biraz serin olsun Kerem de terlemeden uyuyabilsin diye o da işe yaramadı, bir sıkıntısı var herhalde ama anlayamamak daha çok üzüyor beni. inşallah geçicidir fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…