- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.421
biz geldik canlar.gezdik denize girdikzemuszemussonra Alp kudurdu beni tüketti falan filan işte.
canolar bir sorum olacak.malum meyveleri yemiyordu ya alp bugün birde milupanın kavanozdaki meyve pürelerinden aldım daha öncede 4-5 kaşık denemiştim yemişti aklıma gelince aldım yine evet alp bunları yiyiyor.ben hazırlayınca yemiyor ama bunları çok seviyor.bunlarda iyidir değil mi?yani aynı vitamin bunlardada vardır heralde.tabi ben gene deneyeceğim kendim yapıp vermeyi ama kabul edene kadar bunlardan versem nasıl olur?
biz geldik canlar.gezdik denize girdikzemuszemussonra Alp kudurdu beni tüketti falan filan işte.
canolar bir sorum olacak.malum meyveleri yemiyordu ya alp bugün birde milupanın kavanozdaki meyve pürelerinden aldım daha öncede 4-5 kaşık denemiştim yemişti aklıma gelince aldım yine evet alp bunları yiyiyor.ben hazırlayınca yemiyor ama bunları çok seviyor.bunlarda iyidir değil mi?yani aynı vitamin bunlardada vardır heralde.tabi ben gene deneyeceğim kendim yapıp vermeyi ama kabul edene kadar bunlardan versem nasıl olur?
cevaplar için sağolun dostlar:):):):)
yarasın hoşgelmişsiniz :)
Yazgıcım ben de arada hazır veriyorum ama birbirirlerinin yeri tutarlar mı bilemiyorum...meyveyi nasıl hazırladın canım???ben cam rende kullanıyordum ama yemiyordu Nihan kuzum tadına bakınca pek de hoş olmadığını anladım...cam rende tadını değiştiriyor meyvelerin...şimdi çatalla ya da blenderla eziyorum afiyetle yiyor...
slm kızlar..:)
oğluşum bugün huzursuz nedense gece uykusuna yattı 2 kere uyandı anlamadım neden.karnı mı doymuyor acaba..sütüm var ama salı dr a gidicez bakalım ne diyecek.umarım uyanmaz..eşm de yok istanbul da yarın gelecek.perşembe de göreve gidecek 1 ay yok( oğluşumla başbaşa 1 ay gecircez umarım bu kadar kudurgun ve huzursuz olmaz..
kızlar adet olmayan var mı aranız da? ben hala olmadım da..2 gün önce hafif lekelenme oldu gecti.tırstım valla gecince korunuyoruz ama ne bileyimbilmiyorumkismile ben de dr a görüncem artk içim rahat etmeyecek
Bende daha olmadım. Doktorum 6 ay olmayabilirsin dedi.bnmde olasım yoktu sütüm çok değil adet oluncada azalıomuş zaten. biraz daha dur bence. oluruz nasılsa inş:)
PEynir allaerji yapan warmıııııııııııııııı
cevaplar için sağolun dostlar:):):):)
yarasın hoşgelmişsiniz :)
Yazgıcım ben de arada hazır veriyorum ama birbirirlerinin yeri tutarlar mı bilemiyorum...meyveyi nasıl hazırladın canım???ben cam rende kullanıyordum ama yemiyordu Nihan kuzum tadına bakınca pek de hoş olmadığını anladım...cam rende tadını değiştiriyor meyvelerin...şimdi çatalla ya da blenderla eziyorum afiyetle yiyor...
ALP uyumuyor uyutmuyor kızlar.çok yorgunum artık deprem olduğu geceden beri gecede enaz 5-6 kez uyanıyor iki kez emiyor diğerlerinde emmiyorda bağırıyor.kucağımda uyuoyr yerine koyuyorum en geç 1 saate kadar bidaha.onun enerjisini etkilemiyor bu durum ama beni tüketiyor.6 aylık oldu hala böyle bu neyappacağım ben.uykuları düzeleceğine dahada sapıtıyor:gitme::sinifsinif:
günaydın dostlar, babam şu anda anjiyo için bekliyor. Biz gitmedik Esk.e önemli bir şey olursa gelirsiniz, Yiğit'i de yormayın yolda dedi. Bekliyoruz, ne olur dua edin de o damar açılsın. Hepimiz çok yıprandık artık... Üzülmekten ağlamaktan helak oldum, sütüm kesildi... Ne yapacağımı bilmiyorum...
Günaydın, güzel haftalar anneler,
Canancım, şimdiden çok geçmiş olsun, Allah şifa versin babacığına, inşallah damar açılır, hepiniz rahat bir nefes alırsınız...
Yazgım, Doruk'un da uykuları düzensiz bu aralar, sık uyanıyor, derin uyumuyor, emmek istemiyor. Bi sıkıntıları var herhalde, ben dişten şüpheleniyorum.
Canlarım, bizim mülteciler bugün tatile gidiyorlar. Ne kadar kalacaklarını bilmiyorum ama en az 1 hafta rahatız gbi görünüyor, çok şükür.
gözün aydın bosnacım:)) umarım hemen dönmezler hatta kendi evlerine dönerler...
çok sıkılırsanız bize beklerim.:)) eşim bugün geliyor perşembe 1 ay lık göreve gidiyorkap oğlunu gel biz de burda sefa sürelimzemuszemus
ALP uyumuyor uyutmuyor kızlar.çok yorgunum artık deprem olduğu geceden beri gecede enaz 5-6 kez uyanıyor iki kez emiyor diğerlerinde emmiyorda bağırıyor.kucağımda uyuoyr yerine koyuyorum en geç 1 saate kadar bidaha.onun enerjisini etkilemiyor bu durum ama beni tüketiyor.6 aylık oldu hala böyle bu neyappacağım ben.uykuları düzeleceğine dahada sapıtıyor:gitme::sinifsinif:
Hepatitcim, bu arada eşine de Allah kavuştursun, su gibi akıp geçer inşallah 1 ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?