2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepatitcim, bu arada eşine de Allah kavuştursun, su gibi akıp geçer inşallah 1 ay...

Gözün aydın, bizde 2.haftamıza girdik eşimin ailesiyle aynı evde, şimdiye kadar pek sorun olmadı kayınvalidem iyidir ama daha önce de söylediğim gibi tuhaftır, mesela bakıyorum sürekli çamaşır makinesi açılıyor içinden çıkan çamaşıra bakıyorum makinenin 1/4ü kadar, 7 kg luk makineye attığı çamaşır at üstünde kelebek konmuş gibi, niye açıyorsun diye de soramıyorum, bir de benim kayınvalidem yemek delisidir, kadın kendini yemek yapmaya ve yemek yemeye vurmuş durumda,buzdolabının kapağı kapanmıyor artık, 3 kap yemek yetmez yanına illa ekstra bişeyler yapalım der, yemeğin biri bitmeden ertesi gün ne pişirsek der, bunlara sinir oluyorum akannehir

ya kızlar oğluşum tv izliyor çok.sinir olyorum ben de reklamlar favorisi zaten.tv yi kapatınca da evde hiç ses yok..sıkılıyorum..ne yapsm acaba??

günaydın kızlar..........
asya çok kuduruk oldu artık.hiç durmuyo yerlerde.kucak istiyo hep...

inciniz hayırlı olsun canım...darısı bize..

allah kavuştursun canım

sağlıcakla çıksın inşallah canım....dualarımız onunla...

hadi gözün aydın.ordan direk evlerine giderler inşallah...

Hayırlı olsuunnn... Ne güzel, pek sıkıntısı olmadı herhalde...
Darısı bizimkilere olsun :)

Valla evde uzun süre yabancı birinin varlığı zaten yetiyor.
Bunun kayınvalide olması durumu katmerliyor.
Bi de benimkiler gibilerse, vay haline...
Allah kolaylık versin canım.

ya kızlar oğluşum tv izliyor çok.sinir olyorum ben de reklamlar favorisi zaten.tv yi kapatınca da evde hiç ses yok..sıkılıyorum..ne yapsm acaba??

Ben Doruk uyanıkken tv'yi hiç açmıyorum.
Cd dinliyoruz beraber, şarkı söylüyorum ben, o da çığlık atarak eşlik ediyor.

Sağol Olcayım...
Şimdi aldığımız bi haberi veriyorum.
Annem aradı, bütün bavullarını falan bizde bırakmışlar.
Tatil dönüşü bize gelecekler demek ki eyvahedigeldismile

sağol canım:)

ne diyeyim umarım cabuk dönerler evlerine tatilden sonra.geldiklerinde ayakkabılarının içine tuz ek:)kaydirigubbakcemile3
müzik acınca yada sarkı söyleyince durmuyor canım.yanında dans etmen lazım:) gücüm yetmiyor ona da her zasman.cok sıkılmadıkca açmiyorum tvyi.
az önce antrede kucağım da sıpacım koşturduk yeni favorimiz bulaelaelaelaelae

kız çarşamba bi terslik çıkmazsa yola çıkıyoruz.. hepatitin kocada gitmiş ohh..
nerdesiniz antalyada? bana numaranı yazda arayayım gelincekaydirigubbakcemile2

dalinler hiiç leke çıkarmıyo yaa ön yıkama omoyla yıkayıp normal yıkamayı bebe sabunuyla yapıyorum.. weya elde çıkarıyoruz lekeliler leke çıkarıcıyla..
gez anam gez maşallah gözümüz yokkkk

canım benim başınız sağolsun allah rahmet eylesin
sende gez tutanmı war geldin işte istanbula:))

hayatım kawanıoz mamalrda demir takwiyesi olduğundan daha iyiymiş.. dr umuz werebilirsin onlarda demir war dedi..

Günaydııınn kızlar kaydirigubbakcemile5

Sonunda Ensar Bey salonun ortasına çingene salıncağı kurdurdu sempatiksalakcinni
Ama rahat ettik ya, keşke daha önce yapsaymışız
Kollarımız kopmuştu saat başı gezdirerek uyutmaktan
Size de tavsiye ederim bayanssulusmile
Aynısı bizde de yaşandı 1-2 hafta boyunca
Sıcaklardan oluyor bu kesinlikle
Aynen bilmiyorumkismile

bugün gelcek perşembe gitcek canım:))
sen nereye geliyosun???

canım çok geçmiş olsun babana inşaallah anjiyo sonucunda damarı açılır ve eski sağlığına kavuşur.

aynı durum bizde de var canım sanırım diş sıkıntıları başlıyor.gerci benimki doğduğundan beri az uyuyorsıcakların da etkisi olabilir.gündüz iyice yorup yatmadan önce duş aldırmayı dene

valla ne oluyor bilmiyorum ama paralamak istiyorum önce alp i sonra kendimi sonrada önüme çıkan herkesi.uykusu var gözleri açılmıyor ama bas bas bağırıyor uyumayı reddediyor klava:manyak yaptı benide.şu söylediklerinizin hepsini bende denedim.ama nafile.yarın doktor kontrolü var.çıktığı yere sokarmısınız bir zahmet diyeceğim doktora:sinifsinif:ne olduğunu ne istediğini bir bilsem bir anlasam.sıkıntıdan mı sıcaktan mı bilmem benimde vücudum kabardı ve kaşınıyor kaşıdıkça zedeleniyor kan topluyor.

günaydın arkadaşlar inşallah herkes iyidir
bi sorum olacak benim yine oğlumun pipisinin kenarında sinek ısırığına benzeyen nokta nokta kızarıklıklar var bepanthen sürüyorum geçiyo ertesi gün bi daha oluyo vücudunun başka hiçbir yerinde yok sadece orda var bez filan da değiştirmedim hiç yediklerinden desem niye sadece orda olsun sizce nedendir ne yapmalıyım

kadir tuğcu nun cam rende ve kavanoz meyveleri ile ilgili soruma cevabı:

Cam rendenin tek özelliği, meyvalar demir rendeden çekildği zamanki gibi "lif-lif" olmazlar.Çatal, Robot, Blender, hepsini kullanabilirsiniz.. Kavanoz meyvalarındaki tek mahzur, "maliyet unsuru".. Babası alabiliyorsa, yer. Herkez için şart değil.

seviyorum ben bu adamı

canım çok eçmiş olsun....

dün demirciköyde kocamın yeni iş ortaklarının yazlığına gittik su sıcackıtı kızım bayıldı nasıl ayak çırpıyordu:)
üsküdarda ew bulduk netten bahçeli güzel bişeye benzior bu gün yada yarın mal sahibiyle görüşecek eşim..

selamlar nasılsınız akadaşlar geçmişi çok okuyamadım 4 gündür evde idim süt iznimi iki haftanınkini bir kulanınca uzun bir izin oldu...

arkadaşalr biri daha bahsetmiş bende çok korkuyorum bu durumdan benim kızımda sürkli tv izliyor ama taa doğduğu zamanalrdan beri çok ilgidini çekiyordu şimdi gözünü ayırmaz oldu kapatınca ağlıyor ne yapmalı ?

ahhahahhhhh:)
kimdir bu adam yaw?

:lepi: katılıyorum.. bnde weriyorum kawanoz mamalar..

ben deopuyorumnanaktan

oyyy ne güzel ceren mutlu olmuştur... canım inşallah hayırlısı ile olur eviniz.. seliinde yeni favorisi banyodaki lavabonun başına oturup biriken suda ayklarını çırpıp etrafı ıslatmak :):):) kahkahalarla gülüyor kendide ıslanıp serinledikçe mutlu oluyor zilli yaa :)::) eve küçük bi şişme havuz alacağım başında durarak eğlendirmk için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…