- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.481
vadideki zambak, daha önce de sormuştum, Bursa'da kontrollerinizi nerede yaptırıyorsunuz? Doktorunuz kim?
canım yazmıştım ama gözden kaçmız galiba çekirge doruk tıp merkezi soner bey var dehşet bi doktor doğduğu günden beridir o bakıyo miraça bende beğendiğim için değiştirmedim doktorumuzu bu zamana kadar ne ilaç verdiyse bire bir iyi geldi ve hemen toparlıyodu oğlum kendini ücret 30 tl testlerden biraz alınıyo okadar
hepatit hep bana çocuk doktoru soruyodun sen kime götürüyosun?
Unutmuş da olabilirim canım kusura bakma. Bz de Doruk'ta Berkan Bey'e başladık. Şimdilik çok memnunuz, bizimki ilaç vermiyor, ondan memnun kaldık... Halen diğer seçeneklere de bakıyorum memnun kalmazsak diye. [/QUO
odamı çekirge dorukta görümcem bi berkan beye götürüyodu dorukta askere gitti demişti geçen geldi dedi acaba o doktor mu görümcemde beğeniyo o doktoru ben soner beydende memnunum dediğin gibi adam çok sakin aileyi huzursuz etmiyo tedirginleştirmiyo zorunda olmadığı müddetçe ilaç vermiyo marmara ünvt. tıp fakültesi mezunu ve yurtdışında mastır yapmış çalışmış bi doktor
ahh ben bir istanbul a gelsem gelmem mi tabi geleceğim.hepinizi çok seviyorum ve görmek istiyorumolumunekankayizsmile.
Nehir, dün zeynonun kahvaltıyı çok sevdiiğini yzmışsın, nasıl hazırladın kahvaltıyı? Bugün 60 cc mamanın içine yumurta krem peynir pekmez ve bebe bisküvisi karıştırdım. 6-7 kaşıktan sonra bıraktı. Ağzına pütür geldiğinde öğürüyor... Korkmaya başladım ben.
Hasret gözünüz aydın, umarım hakkınızda hayırlısı olur...
yaaa kimse beni özlememiş kaç gündür yokum bir soranım bilem olmamış.........
CANAN geçmiş olsun canım inşallah damar açılır çabuk iyileşir baban.benim anlamadığım şu niye herşeyin içine mama koyuyosunuz.sebze çorbalarına mama,yoğurta mama kahvaltıya mama bence çok yanlış bebeklerinize sadece mama tadı aldırıyosunuz....
bu kahvaltıyı 6.ayda vericem istersen bir dene bir tatlı kaşığı krem peynir,yine aynen tereyağ,yumurta sarısı,pekmez birazda ceviz içinede tatlandırsın diye bisküvi bak nasıl yiyo ben kızıma böyle yedirdim.ayrıcada meyveli muhallebiler var armutlu elmalı falan kesinlikle almayı düşünmüyorum milupanın sütlü pirinçlisimne karıştır yarım armutu alsana armutlu muhallebi.ay hele o kavonoz mamaları sırf yoğurt yapmak için bir kavonoz aldım 7 sebzelimi neydi bi tadına baktım iğrenç kesinlikle yedirmem doğana doğru çöpe kavonuzuda yoğurt için/COLOR]
odamı çekirge dorukta görümcem bi berkan beye götürüyodu dorukta askere gitti demişti geçen geldi dedi acaba o doktor mu görümcemde beğeniyo o doktoru ben soner beydende memnunum dediğin gibi adam çok sakin aileyi huzursuz etmiyo tedirginleştirmiyo zorunda olmadığı müddetçe ilaç vermiyo marmara ünvt. tıp fakültesi mezunu ve yurtdışında mastır yapmış çalışmış bi doktor
Hangisinde bilmiyorum arabayatağı metronun karşısındaki. Sanırım o, arkadaşımın önerisi üzerine gittim ben de... Kullandığımız ilacı kesti ve çok olumlu biri... Ne olursa olsun doktorluk durumları olmaz inşallah yavruların...
evet aynı kişiden bahsediyoruz yıldırımdaki doruk ta o ücreti nekadar kaç yaşında genç bi doktor değil demişti görümcem ama askerden daha yeni gelmiş :))
kızlar acil cvp verir misiniz zeynonun bıngıldağı atar damar sanki ordaymış gibi aralıksız pıt pıt diye atıyor bu ne demek ya
kızlar acil cvp verir misiniz zeynonun bıngıldağı atar damar sanki ordaymış gibi aralıksız pıt pıt diye atıyor bu ne demek ya
doğan sağolsun tv hiç ilgisini bile çekmiyo
burcuuu gözünaydın bacım üstünden koca bir yük kalkmıştır
Çok sağ olun kızlar, bir haftadır sürekli aksilik çıkıyor bugün de anjiyo aletlerinden biri bozulmuş... Bekliyoruz...
Ben bu akşam çalışmaya başlıyorum, öyle zor geliyor ki...
merhaba anneler;
Bir hafta daha başladı
Burcu 1 haftalıkta olsa evin boşalmış ne güzel
Canan şimdiden geçmiş olsun canım
Yazgı canım ben meyva püreside veriyorum hazır meyva püreside yalnız dikkat et GLUTEN içermesin mamalarda ve meyva pürelerinde...Cam rende ve blender kullanıyorum bizim kız yiyiyor..
Hasret hadi hayırlısı canım bu sefer tatilinde olur ev işinizde
Hanife tv programları için sana katılıyorum sadece bizim bebekler renklere aşina olmaya çalışıyor baktın ki hemen dalıyor hemen önüne geçip oyun oynamak en iyisi
Burcu çok teşekkür ederim, öyle yararlı oldu ki...
canm damar geçebilir ordan normal.. panik yapma henüz yumuşak sonuçta..
korkma canım bogazın her iki yanında da şah damarlar vardır bebeklerde daha hızlı atar korkma...(Şah damar yani 2 büyük ana damar)
Çok genç değil ama çok güleryüzlü ve ilgili, esprili... Ücret 30 TL. Muayeneden 10 gün sonraya da kontrole çağırdı. Günlük menü oluşturdu, nasıl hazırlayacağımı anlattı vs.. Bir sürü doktor değiştirdik ilk defa brini beğendik, bizim bilmediğimiz şeyler de anlattı :)
Ara sıra Yiğit'in de oluyor, önemsemedim hiç canım, bir sorun da görünmüyor şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?