2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merlike inciniz hayırlı olsun bizde dört gözle bekliyoruz huysuzluk hat safhada hep kucakta şuan bile

Bzimde öyleydi ama ben dişte daha fazla şeyler beklediğim iiçin anlamadım:) şuan bizimde devam ediyo kemiği yarmış ama geçmedi kucak mızıldanması pztden beri ayagımda uyuyor cocuk suan ne uyuyo ne uyanık bian önce geçsede işime baksam bende nefes alsam azcık
ayrıca sürekli emmek istiyor e hep em hep em süt birikmiyor akşam olunca dolanıp kalıyorum inan napcaamı bilemiyorum birikmesine fırdat wermior ki saat başı emio.

Kızlarr çocuklarınızı merceğin altından çekermisiniz bi! aa yok bıngıldaa şöle yok bu böyle ben 2 aydır doktora gitmiyorum gidemiyorum gerçi. sorun yoktur inş yaa bu kadar pnaiklemeyin.doktorlarda saolsunlar isnan bi düşünür bu yeni anne panikleyebilir die ama yok akıllarına gelen dillerinde.

oooo ne kadar kalabalığız böyle..maşallah.....

bir aldatma haberi daha aldım şoklar içindeyim.bu dünyanın çivisi çıkmış.ne istiyo bu erkekler anlamadım...o kadar sık duymaya başladım ki bu günlerde......şimdide hiç ama hiç üstüne konduramayacağım birisi...eşi aradı kadıncağız hüngür hüngür ağlıyo telefonda......

valla kendi eşimden bile şüphelenicem artık bundan sonra.o kadar ummadığım insan duydumki son zamanlarda...

sağolasınız kızlar benimkisi şaka okadar derdimiz varkı şuan kim var kim girmedi bazen kaçırıyoruz.
merlikecim ben şuan milupanın ve aptamilin sütlü pirinçlisini kullanıyorum oda doktor tavsiyesiyle bide HİPP var gdosuz organik bulabilirsem onuda deniycem onunda yulaflısınını.yoğurt yapıyorum onada bikaç gün araverdim hepsini kusmuştu geçenlerde biraz ekşiydi galiba ondan pekmezli ve meyve püreli verince lup lup yutuyo valla.şuaralar iştahsız meyve pürelerinden bile bikaç kaşık yiyo olsun aldığı yeter.HA BUARADA BENİM DOKTOR ÜZÜM KESİNLİKLE DAHA VERME DEDİ.
yavaş yavaş sebzelere başlıycam kaşık mamasına zor alıştı zaten

mafoldumbenAYNEN ÖYLE YAPICAM.. EW Bİ KAÇ EMLAKÇI DA WAR BU EMLAKÇIDA 5000LİRA DÜŞÜK FİYAT YAZIYORDU BÖYLE SÖYLEDİLER BNDE FAZLA YAZAN EMLAKÇIYI ARADIM O DA EWET RANDEWU ALALIM GÖSTERİRİZ DEDİ DU BAKALIM DÖNECEKLER AKŞAM ÜSTÜ... UMARIM OLUR.. KOCAM BU EW DİE TUTTURDU ÇÜNKÜ:umursamaz:
YA DİYORUM BANA KASTINMI WAR SEN OLMAYINCA BN DÜKKANDA NASIL SALLIYAYIM ÇOCUĞU YOK 2 SAAT SONRA Bİ BAKIYORUM YİNE SALLIYO... ÖYLE SALLANMAYI SEWİYOMUŞ KARIŞMİCAKMIŞIM..
Bİ ŞEY DESEMN GİDİP Bİ DAHA GELMEMEKLE TEHDİT EDİYOR.. ONU SÜREKLİ EZDİĞİMİ SÖYLÜYOR

hasretcim o durumlar can sıkjıyor doğru ama yapcak bişi yok kırk kere <sölicen valla

YORULDUMMMMMMkafamçokkarıştı

bencede kavonoz püreler yerine kendimiz yapalm cok zor deil ki , bende o kavanozları yogurt yapmak için aldım .bu arada bugün ben kendimi cok bitkin hissediyorum canım günleridr evden cıkmak istemiyor bugünde carşıda işlerim var ama cok zor geliyor enerjim falan yok ya varmı sizlerdede bu tarz şikayetler ?????????

sümeyra mart bebekleri hep bi kuduruk bizimki hep oturcek kafasını yastığa hiç koyası yok.burnu akıyo arada öksürük ama enerji had safhada ne bulsa kırıp dökücek saçlarımı tutum yüzümü kendine çekip dişlik muamelesi yapıyo resmen bana.
olcay bacım nedemişler bu devirde babana bile güvenme

selam annelerr ben okuldayım çook yoğunum çook yorgunumm elif de çok iyi çook açıldı çingene oldu yaa

neden üzüm vermeyin dediki aceba?asya çok seviyo üzüm suyunu.hele domatese deli oluyo...cokacimcoook

HİPP'i geçen gün markette gördümde hiç duyulmamış bişey die almadım içindekiler kısmında sadece pirinç unu yazıyordu. milupamı aptamilmi ne ona baktım içinde emülgatör bilmemne fln olunca babamızın pek alası gelmedi.Doktorlar herşeyi tavsiye ediyo onlarada çok güvenmiyorum. HİPP'in tarifide 70 cc anne sütü 30 cc su 1 tatlı kaşıı pirinç unuydu bende içmezse sütüm boşa gitcek die düşünüyorum yarın fln alıyımda bi deneyim bari. yatarken wersek iyi olur. bende meyvelerdeyim hala kahvaltı sebze fln daha erken. üzümü niye werdirtmedi ki doktorun asitl fln die mi ki

Filizcim, ben de üzüm vermiyorum.
Şimdilik şeftali, elma, armut ve muz veriyorum ben, çoğu zaman ikili kombinasyolarını yapıyorum bunların.
Dün şeftali armut verdim, içine de azıcık kavun koydum, bayıldı kuzum.

Bir de muhallebi veriyorum zaten, banen aptamil sütlü pirinçli, bazen de pirinçunlu muhallebinin içine devam sütü ekliyoruz, arada bunların içine meyve, her gün aynı şeyi yemesin diye... Bizim doktor diğerlerine gelecek ay başlıcaz dedi, o yüzden ben başka bişey vermeye cesaret edemiyorum...

Hayırlısı olsun gülüm, sen de hayırlısıyla olsun diye dua et...

Benim annem de yapıyor bazen aynı şeyleri, kendi bildiğini okuyor, uyarınca surat asıyor, küsüyor, ama geliyor Allah'tan :)
Dedim ya, mecburuz bunlara, biraz kendi hallerine bırakmaktan başka çıkar yol yok...
Ben de çok yoruldum, sürekli kimin naptığını denetliyorum, düşün günde 10 saat hiç haberim olmuyor ne yaptıklarından, ama hiç olmazsa biliyoruz ki severek bakıyorlar, hırpalamıyorlar... Buna şükredip çenemizi tutacaz biraz, yoksa kaçacaklar valla :)

asitli ve ishal yaptığından olabilir malum yaz ayı ve çok sıvı kaybı yaşıyoruz bende tutmuyorum zaten süt yetmiyo bide tutarsam hiçkalmıycek artı sık sık su içmemiz lazım.özellikle siyah erik mürdüm eriği bol bol verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…