- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.521
merlike inciniz hayırlı olsun bizde dört gözle bekliyoruz huysuzluk hat safhada hep kucakta şuan bile
selam annelerr ben okuldayım çook yoğunum çook yorgunumm elif de çok iyi çook açıldı çingene oldu yaa
selam annelerr ben okuldayım çook yoğunum çook yorgunumm elif de çok iyi çook açıldı çingene oldu yaa
mafoldumbenAYNEN ÖYLE YAPICAM.. EW Bİ KAÇ EMLAKÇI DA WAR BU EMLAKÇIDA 5000LİRA DÜŞÜK FİYAT YAZIYORDU BÖYLE SÖYLEDİLER BNDE FAZLA YAZAN EMLAKÇIYI ARADIM O DA EWET RANDEWU ALALIM GÖSTERİRİZ DEDİ DU BAKALIM DÖNECEKLER AKŞAM ÜSTÜ... UMARIM OLUR.. KOCAM BU EW DİE TUTTURDU ÇÜNKÜ:umursamaz:haydaaa kızım sende nazar mı var ne ? hep bir şansızlık bence işleriniz halolmadan kimseye bişeyler deme bırak oluruna olsun yada birden fazla yer bakın ki şans hangisine gülerse artık sizin içinbayanssulusmile
YA DİYORUM BANA KASTINMI WAR SEN OLMAYINCA BN DÜKKANDA NASIL SALLIYAYIM ÇOCUĞU YOK 2 SAAT SONRA Bİ BAKIYORUM YİNE SALLIYO... ÖYLE SALLANMAYI SEWİYOMUŞ KARIŞMİCAKMIŞIM..
Olur mu öyle şeeeyy :)
Kalabalık olduğumuz için bazen gözden kaçıveriyor bazı şeyler...
Daha fazla para veren birini bulmuştur pis...
Üzülme, hayırlısı olsun, daha güzelini bulursunuz inşallah...
Çocuklarımıza kendimiz bakamadığımız sürece, bunlar hep olacak maalesef.
Benimkiler de evin içinde mama sandalyesi ile gezdirerek uyutuyorlardı geçen hafta, üstelik de gerçekten uykusu varsa yatağa koyup yanına uzanınca uyuyor bu çocuk... öldürecektim valla hepsini...
İkaz et, sakıncasını anlat, naparsan yap, bi yerden sonra bildiklerini okuyorlar, bir de üstelik bişey söyleyince alınıyorlar, çok sinirleniyorum.
hasretcim o durumlar can sıkjıyor doğru ama yapcak bişi yok kırk kere <sölicen valla
kesinlikla katılıyorum sana tarif bakıyorum ama herşeyin içine mama. ek gıdaya başlamış saymıyorum ben. atrıca mama vermicem diye 6 aydır çektiğimi bi allah bi ben bilir ek gıdada werirsem çok gereksiz olcak. oygurt yaptım işmdi yrn onu yedircem. muhallebi besleyici değil diye çok tavsiye etmiyorlar ama milupanınkini weriyormusun sen versemmiki bende katkı maddelidir oda ama yaa.
kavanoz mamasını bende anlamıyorum kızlar ülkemiz şükürler olsun sebze meyve diyarı e mevsimde yaz hryer deliler gibi meyve sebze dolu yapıverin ewde taptaze temiz temiz güvenilir bi şkeilde iyi olabilir belki ama tazesi gibi sizin yaptığınız gibi wım ar mı.
neden üzüm vermeyin dediki aceba?asya çok seviyo üzüm suyunu.hele domatese deli oluyo...cokacimcoooksağolasınız kızlar benimkisi şaka okadar derdimiz varkı şuan kim var kim girmedi bazen kaçırıyoruz.
merlikecim ben şuan milupanın ve aptamilin sütlü pirinçlisini kullanıyorum oda doktor tavsiyesiyle bide HİPP var gdosuz organik bulabilirsem onuda deniycem onunda yulaflısınını.yoğurt yapıyorum onada bikaç gün araverdim hepsini kusmuştu geçenlerde biraz ekşiydi galiba ondan pekmezli ve meyve püreli verince lup lup yutuyo valla.şuaralar iştahsız meyve pürelerinden bile bikaç kaşık yiyo olsun aldığı yeter.HA BUARADA BENİM DOKTOR ÜZÜM KESİNLİKLE DAHA VERME DEDİ.
yavaş yavaş sebzelere başlıycam kaşık mamasına zor alıştı zaten
sağolasınız kızlar benimkisi şaka okadar derdimiz varkı şuan kim var kim girmedi bazen kaçırıyoruz.
merlikecim ben şuan milupanın ve aptamilin sütlü pirinçlisini kullanıyorum oda doktor tavsiyesiyle bide HİPP var gdosuz organik bulabilirsem onuda deniycem onunda yulaflısınını.yoğurt yapıyorum onada bikaç gün araverdim hepsini kusmuştu geçenlerde biraz ekşiydi galiba ondan pekmezli ve meyve püreli verince lup lup yutuyo valla.şuaralar iştahsız meyve pürelerinden bile bikaç kaşık yiyo olsun aldığı yeter.HA BUARADA BENİM DOKTOR ÜZÜM KESİNLİKLE DAHA VERME DEDİ.
ege nyetlimisinki.buarada oruç tutan varmı aramızda
sağolasınız kızlar benimkisi şaka okadar derdimiz varkı şuan kim var kim girmedi bazen kaçırıyoruz.
mafoldumbenAYNEN ÖYLE YAPICAM.. EW Bİ KAÇ EMLAKÇI DA WAR BU EMLAKÇIDA 5000LİRA DÜŞÜK FİYAT YAZIYORDU BÖYLE SÖYLEDİLER BNDE FAZLA YAZAN EMLAKÇIYI ARADIM O DA EWET RANDEWU ALALIM GÖSTERİRİZ DEDİ DU BAKALIM DÖNECEKLER AKŞAM ÜSTÜ... UMARIM OLUR.. KOCAM BU EW DİE TUTTURDU ÇÜNKÜ:umursamaz:
YA DİYORUM BANA KASTINMI WAR SEN OLMAYINCA BN DÜKKANDA NASIL SALLIYAYIM ÇOCUĞU YOK 2 SAAT SONRA Bİ BAKIYORUM YİNE SALLIYO... ÖYLE SALLANMAYI SEWİYOMUŞ KARIŞMİCAKMIŞIM..
Bİ ŞEY DESEMN GİDİP Bİ DAHA GELMEMEKLE TEHDİT EDİYOR.. ONU SÜREKLİ EZDİĞİMİ SÖYLÜYOR
YORULDUMMMMMMkafamçokkarıştı
ege nyetlimisinki.buarada oruç tutan varmı aramızda
yok canım ya tutamıyorum ama anlamadım bu halsizlik nie(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?