- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.501
HASRETTt ev bulmuşsun inşaallah hayırlısı ile olur canım.
ev al da ist .gelince geleyim bana mamalar yap.
hasretcim ev bulmuşsunuz hadi bakalım hakınızda hayırlısı olsun ....
deli olacağım emlakçı diyor ki mal sahibi satmaktan wazgeçmiş:gitme: allahım beni sınıyorsun sanırım:sinifsinif: ne bu ya şaka mı:bbo:
hepatit sağol canım bende iş güç derken ancak girebildim bi görüşemedik senlen.bende nedim beye götürüyorum canım.
allah razı olsun burcum bi sen özlemişin zati bide hasrettttt
deli olacağım emlakçı diyor ki mal sahibi satmaktan wazgeçmiş:gitme: allahım beni sınıyorsun sanırım:sinifsinif: ne bu ya şaka mı:bbo:
annem ceriyi ayakta sallanarak uyutmaya alıştırmak için elinden geleni yapıyor ondan nefret ediyorumalsanaalsanasmile uykusu gelince uyuyor ama müsade etmiyor buna yemeğini yedirdikten sonra başlıyor sallamaya.. 100kere söyledim artık ben utanıyorum aynı şeyleri ikaz etmekten yoruldum çok yoruldum artıkkmafoldumben
Olur mu öyle şeeeyy :)
Kalabalık olduğumuz için bazen gözden kaçıveriyor bazı şeyler...
Daha fazla para veren birini bulmuştur pis...
Üzülme, hayırlısı olsun, daha güzelini bulursunuz inşallah...
Çocuklarımıza kendimiz bakamadığımız sürece, bunlar hep olacak maalesef.
Benimkiler de evin içinde mama sandalyesi ile gezdirerek uyutuyorlar geçen hafta, öldürecektim valla hepsini...
İkaz et, sakıncasını anlat, naparsan yap, bi yerden sonra bildiklerini okuyorlar, bir de üstelik bişey söyleyince alınıyorlar, çok sinirleniyorum.
kadir tuğcu nun cam rende ve kavanoz meyveleri ile ilgili soruma cevabı:
Cam rendenin tek özelliği, meyvalar demir rendeden çekildği zamanki gibi "lif-lif" olmazlar.Çatal, Robot, Blender, hepsini kullanabilirsiniz.. Kavanoz meyvalarındaki tek mahzur, "maliyet unsuru".. Babası alabiliyorsa, yer. Herkez için şart değil.
seviyorum ben bu adamı
Hayırlı olsuunnn... Ne güzel, pek sıkıntısı olmadı herhalde...
Darısı bizimkilere olsun :)
Amin canım inşş. ewet çok olmadı yani günzüd uyumuyo sürekli kucak istiyodu ki hala öyle. ama ateş fln olmadı çok şükür gece uykularımızda iyiydi gündüzde bi düzene girse ben işimi gücümü yapsam bazen bunaltıo azönce yatırdım 40 dk uyudu o arada ne yapabilirsinki:S
selamlar nasılsınız akadaşlar geçmişi çok okuyamadım 4 gündür evde idim süt iznimi iki haftanınkini bir kulanınca uzun bir izin oldu...
arkadaşalr biri daha bahsetmiş bende çok korkuyorum bu durumdan benim kızımda sürkli tv izliyor ama taa doğduğu zamanalrdan beri çok ilgidini çekiyordu şimdi gözünü ayırmaz oldu kapatınca ağlıyorne yapmalı ?
:)) bi bilsem nereye geldiğimi:) sen neresindesin antalyanın kociş gelsin bi sorayım nereye geliyormuşum
çok mutlu oldu tüm günü 2 saatcik uykuyla bitirdi..
hasretcim o durumlar can sıkjıyor doğru ama yapcak bişi yok kırk kere <sölicen valla
yaaa kimse beni özlememiş kaç gündür yokum bir soranım bilem olmamış.........
CANAN geçmiş olsun canım inşallah damar açılır çabuk iyileşir baban.benim anlamadığım şu niye herşeyin içine mama koyuyosunuz.sebze çorbalarına mama,yoğurta mama kahvaltıya mama bence çok yanlış bebeklerinize sadece mama tadı aldırıyosunuz....
bu kahvaltıyı 6.ayda vericem istersen bir dene bir tatlı kaşığı krem peynir,yine aynen tereyağ,yumurta sarısı,pekmez birazda ceviz içinede tatlandırsın diye bisküvi bak nasıl yiyo ben kızıma böyle yedirdim.ayrıcada meyveli muhallebiler var armutlu elmalı falan kesinlikle almayı düşünmüyorum milupanın sütlü pirinçlisimne karıştır yarım armutu alsana armutlu muhallebi.ay hele o kavonoz mamaları sırf yoğurt yapmak için bir kavonoz aldım 7 sebzelimi neydi bi tadına baktım iğrenç kesinlikle yedirmem doğana doğru çöpe kavonuzuda yoğurt için/COLOR]
canım alp inde oluyor normal yani telaş yapma.kızlar acil cvp verir misiniz zeynonun bıngıldağı atar damar sanki ordaymış gibi aralıksız pıt pıt diye atıyor bu ne demek ya
haydaaa ne şanssızlık yaa bu böyle üzülme canım hayırlısı olsun.deli olacağım emlakçı diyor ki mal sahibi satmaktan wazgeçmiş:gitme: allahım beni sınıyorsun sanırım:sinifsinif: ne bu ya şaka mı:bbo:
yaaa kimse beni özlememiş kaç gündür yokum bir soranım bilem olmamış.........
Nehir c.tesi günü bizde dr kontrolüne gittik dr bıngıldağına baktı 8 aylık gibi kapanması ama korkma bişey olmaz sakin panik yapma boşu boşuna, normal dedi, ben de hayırdır nedir bu bıngıldağın erken kapanma hadisesi noluyo yani dedim, dedi ki bıngıldak erken kapanırsa çocuğun kafatası büyümez, beyni büyür büyür kemiğe kadar dayanır ve çocukta gerizekalılık olur, D vitamini takviyeleri de bu kapanmayı hızlandırır o yüzden D vitaminleri damla sayısını arttırmıyoruz dedi. Biz şüphelenirsek beyin cerrahına gönderiyoruz dedi, elimi de tuttu bıngıldaktaki açıklığı gösterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?