2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HASRETTt ev bulmuşsun inşaallah hayırlısı ile olur canım.
ev al da ist .gelince geleyim bana mamalar yap.

hasretcim ev bulmuşsunuz hadi bakalım hakınızda hayırlısı olsun ....

deli olacağım emlakçı diyor ki mal sahibi satmaktan wazgeçmiş:gitme: allahım beni sınıyorsun sanırım:sinifsinif: ne bu ya şaka mı:bbo:

annem ceriyi ayakta sallanarak uyutmaya alıştırmak için elinden geleni yapıyor ondan nefret ediyorumalsanaalsanasmile uykusu gelince uyuyor ama müsade etmiyor buna yemeğini yedirdikten sonra başlıyor sallamaya.. 100kere söyledim artık ben utanıyorum aynı şeyleri ikaz etmekten yoruldum çok yoruldum artıkkmafoldumben

deli olacağım emlakçı diyor ki mal sahibi satmaktan wazgeçmiş:gitme: allahım beni sınıyorsun sanırım:sinifsinif: ne bu ya şaka mı:bbo:

haydaaa kızım sende nazar mı var ne ? hep bir şansızlık bence işleriniz halolmadan kimseye bişeyler deme bırak oluruna olsun yada birden fazla yer bakın ki şans hangisine gülerse artık sizin içinbayanssulusmile

hepatit sağol canım bende iş güç derken ancak girebildim bi görüşemedik senlen.bende nedim beye götürüyorum canım.
allah razı olsun burcum bi sen özlemişin zati bide hasrettttt

Olur mu öyle şeeeyy :)
Kalabalık olduğumuz için bazen gözden kaçıveriyor bazı şeyler...

Daha fazla para veren birini bulmuştur pis...

Üzülme, hayırlısı olsun, daha güzelini bulursunuz inşallah...

Çocuklarımıza kendimiz bakamadığımız sürece, bunlar hep olacak maalesef.
Benimkiler de evin içinde mama sandalyesi ile gezdirerek uyutuyorlardı geçen hafta, üstelik de gerçekten uykusu varsa yatağa koyup yanına uzanınca uyuyor bu çocuk... öldürecektim valla hepsini...
İkaz et, sakıncasını anlat, naparsan yap, bi yerden sonra bildiklerini okuyorlar, bir de üstelik bişey söyleyince alınıyorlar, çok sinirleniyorum.

Son düzenleme:
sıkma canını hasret sallasın boşver düzeni bozuluyo biliyorum bnm annemde kayınvalidemde öyle boşladm onu bi tarafa bırak oğlm kndi kendine uyurdu babası beşiğin sabitlerini çıkarmış sallayarak uyutuyo kendi kocamı uyardım yüz kere tınnnn napıyım artık

Ben de sinirliyim saat 11 e geliyordu evi aradım yeni uyandı kahvaltısını vericem dedi kayınvalidem, ben en son 7.30 da emzirdim onda da azıcıııık emdi. Uyudu bu saate kadar diyor ama benim çocuğumun 3 saat deliksiz uyuması görülmüş şey değil, acaba uyandıkça salladı mı çocuğu aç aç tekrar mı uyuttu deli olucam kötükedihüso

Alla alla katkı madder ifln yokmu onlarda ewdeki gibi aynı olmaz bence.bende seviorm bu adamı cam rende dediği gibi güzel ezio sadece. ona bakarsan rendelemek için metal bıçakla bölüyoruz. o kadar abartmamak gerek. blenderında tek kötülüğü cocuk alışıo ona. ama bence sebze meyveler ewde hazırlanmalı

Bütün cocukların hatta bebekleirn ilgisini çeker renkli canlı hareketli biş cunku ne yapmalı açmamalı tabiikide kapatınca aglıyosa ilgisini dagıt oyalanır illa ki

hasretcim o durumlar can sıkjıyor doğru ama yapcak bişi yok kırk kere <sölicen valla

Nehir c.tesi günü bizde dr kontrolüne gittik dr bıngıldağına baktı 8 aylık gibi kapanması ama korkma bişey olmaz sakin panik yapma boşu boşuna, normal dedi, ben de hayırdır nedir bu bıngıldağın erken kapanma hadisesi noluyo yani dedim, dedi ki bıngıldak erken kapanırsa çocuğun kafatası büyümez, beyni büyür büyür kemiğe kadar dayanır ve çocukta gerizekalılık olur, D vitamini takviyeleri de bu kapanmayı hızlandırır o yüzden D vitaminleri damla sayısını arttırmıyoruz dedi. Biz şüphelenirsek beyin cerrahına gönderiyoruz dedi, elimi de tuttu bıngıldaktaki açıklığı gösterdi.

Bu arada bir arkadaş GLUTEN içermemeli yazmalı mamalarda diye yazmış ama gluten sadece Çölyak hastalığı olan bebeklerde istenmeyen birşeydir yoksa diğer bebekler yiyebilir.

kesinlikla katılıyorum sana tarif bakıyorum ama herşeyin içine mama. ek gıdaya başlamış saymıyorum ben. atrıca mama vermicem diye 6 aydır çektiğimi bi allah bi ben bilir ek gıdada werirsem çok gereksiz olcak. oygurt yaptım işmdi yrn onu yedircem. muhallebi besleyici değil diye çok tavsiye etmiyorlar ama milupanınkini weriyormusun sen versemmiki bende katkı maddelidir oda ama yaa.
kavanoz mamasını bende anlamıyorum kızlar ülkemiz şükürler olsun sebze meyve diyarı e mevsimde yaz hryer deliler gibi meyve sebze dolu yapıverin ewde taptaze temiz temiz güvenilir bi şkeilde iyi olabilir belki ama tazesi gibi sizin yaptığınız gibi war mı.

kızlar acil cvp verir misiniz zeynonun bıngıldağı atar damar sanki ordaymış gibi aralıksız pıt pıt diye atıyor bu ne demek ya
canım alp inde oluyor normal yani telaş yapma.
haydaaa ne şanssızlık yaa bu böyle üzülme canım hayırlısı olsun.
yaaa kimse beni özlememiş kaç gündür yokum bir soranım bilem olmamış.........

filizcim olur mu hiç tabiki özledik daha geçen düşündüm aslında ama dile getiremedim.düşünme öyle şeyler.

yani kafam karıştı zeynebin bıngaldağı küçülmüş doğru ama beyin cerrahı kemikler açık dedi offff yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…