2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende sasırmıyorum artık kesinlikle dünyanın çivisi cıkmış, özellikle bekar hatunlar evli erkek tercih ediyorlar özellikle paralı olanlarını ... bizim burdada 50 yasında erkekler hep ünili kızlarla geziyo

ne kadar acı bi tablo.....yazık....

Ya kızlar oğlumda ve bende müthiş isilik var 1 haftadır yaa, hergün duş alsakta nafile..
Sizde de var mı bu dertten -tatlicadiarzu- Oğlumda da vardı, sıcaklardan oluyor
Sık sık havalandır, sık altını al ve pudrala, bizim geçti şükür
Amanın :)
Gerekmesin inşallah...
İnş. inşaallah :))

nedır bu adamın web sıtesı bakayım bı gecenlerde aradım bulamadım

bızde aldık yukarıda beklıo oyle kocıs gelsede su doldurup eylesek oglusumu

ben şu aşağıda bi OCD mi görüyorumCADIARZU

evet canım :)) gecmısı okuyorum

neden üzüm vermeyin dediki aceba?asya çok seviyo üzüm suyunu.hele domatese deli oluyo...cokacimcoook

benım dr sız yerken uzumu onada bı tanesını patlat suyunu agzına akıt dedı alla alla neden vermeyın dıyorkı dıger drlar

çok kaşınıyo yaaaaa offfff

noldu kı neden kasınıyorsun

ohooooo kızlar sızler alıp basınızı gıtmıssınız yogurtlar meyve purelerı sular.
bız daha yenı suya basladık
bırde seftalı suyu verıyordum doguhan begenmedı bende vermekden vazgectım
bu ayın 21 ınde kahvaltı ve sebze corbasına baslayacakmısız
ne yapacagım ben nasıl olacak ya bana bı akıl verın

Günde 350 cc süte süt demeyen ben, bugün 220 cc'yi göğüslerime yalvarmak suretiyle sağabildim.
3-4 gündür hiç sertleşmiyorlar zaten, artık bitiyor herhalde.
Takmayayım, moralimi bozmayayım diyorum, olmuyor, içim sızlıyor...

hatice isiliğin en iyi ilacı denizdir gitme şansın varsa git gir eminim geçicektir doktor doğanada deniz önerdi isilik için değil ama klimadan alerjik olmuş

ohooo sen böle yaparsan gider tabi. ayrıca nie bitsin ki göl mü bu dibi görüncek allam ya. çektikce emdikce geleceğine arttacağına inanmak zorundasın. artı herügn aynı süt miktarı çıkamaz makine diilsin annesin yani olabilir normaldir. yumuşak olur çok cıkar sert olur az cıkar çok cıkar cıktıgı kadar takma kafanaa.

merak etrme cnm bizde su ve şeftali suyundayız yemek yerken çorbalardan azcık veriyorum o kadar. bende ayın 3 ünde başlicam bende bilmiyorum wala napcam:)) ama 3üne kadar meyve ve yogurtla gidecez

oğluşlA dans ediyoruzsositososito:sm_cool::dance:

o gayet keyifli ve enerjik ben iki dakkada birtarafımdan solumaya başladım

artık ağırlaştılar, ben de çok uzun süre tepinemiyorum kendisi kucağımdayken :)

Öyle mi diyosun :)
Evet işte, takmamak lazım ama ben manyak gibi her gün hesap yapıyorum.
Şimdi az çıkıyor ya, eve gidince de az çıkıyorsa, kuzu doymuyorsa diye düşünüp duruyorum.

oyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkk

Noluyuuuu :)

bosnacım sütüm azalıyor diye düşünme sakın göğüsler bazen sertleşmesede yumuşacıkta gelse eline süt içinde vardır her gün aynı cc yi vermeyebilir bu çok normal bi kere çocuğujnu emziriyorsan ve de sağıyorsan korkma tatlım

hasretcim bu ev meselesi ne anlamadım tam olarak bakamadım geçmişe,annen konusuna da gelince yapcak bişi yok valla çok şükür kaynanam benim istemediğim bişi yapmıyor bebeğim ile ilgili ama kendi annem öldürüyor beni
ben de duymuştum denizin isiliğe çok iyi geldiğini
bu arada eylülde antalyaya gidicez bayram işçin eşim izin alıcak bi kaç gün 10 gün kadar kendi evimizde kalabilicez inşallah eşim ve ben eylülde zeynebi denize sokma halleri içindeyiz kızım suyu çok seviyor her gün birlikte banyo yapıyoruz jkucağıma oturtuyorum banypoda alıyorum fıskıyeyi yıkanıyoruz beraber
ve de ben kızçeme kahvaltı vermeye başladım bju hafta+sebze püresi+meyve püresi+yoğurt ama artık kızıma gerek olmadıkça akşamları muhallebi vermicem çünjkü sebzesi meyvesi yoğurdu alıyor çok şükür onujn yerine beni emsin gerek yok dedim

denıze gıdemezsende aktardan denız tuzuyla portakal yagı al karıstır dogal peelıng olur canım

nedenkı

borçlar almış başını gidiyor tek maaşla geçenmiyoruz eşimle konuştm az önce düğünde takılan zeynomun doğumunda gelen ne var ne yok bitti kııızm daha 6 ayına girmedi oy oy bin şükür halimize ama nefret ediyorum bu hallerden
allahım beni kimsenin kapısana gönderme yarabbim bir iş bulamda döndüğümde başlayam çalışmaya
zeynom hiç durmuyo ne kucakta ne yerde çabuk sıkılıyo oturt beni diyo yatırdıgımda başını kaldııryor mız mız gece uyanıp ağlıyo kucakta dimdik doğruluyor
allahım çabucak geçse şu 6 ay sağ salim sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…