- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.541
oooo ne kadar kalabalığız böyle..maşallah.....
bir aldatma haberi daha aldım şoklar içindeyim.bu dünyanın çivisi çıkmış.ne istiyo bu erkekler anlamadım...o kadar sık duymaya başladım ki bu günlerde......şimdide hiç ama hiç üstüne konduramayacağım birisi...eşi aradı kadıncağız hüngür hüngür ağlıyo telefonda......
valla kendi eşimden bile şüphelenicem artık bundan sonra.o kadar ummadığım insan duydumki son zamanlarda...
bende sasırmıyorum artık kesinlikle dünyanın çivisi cıkmış, özellikle bekar hatunlar evli erkek tercih ediyorlar özellikle paralı olanlarını ... bizim burdada 50 yasında erkekler hep ünili kızlarla geziyo
Oğlumda da vardı, sıcaklardan oluyorgünaydın arkadaşlar inşallah herkes iyidir
bi sorum olacak benim yine oğlumun pipisinin kenarında sinek ısırığına benzeyen nokta nokta kızarıklıklar var bepanthen sürüyorum geçiyo ertesi gün bi daha oluyo vücudunun başka hiçbir yerinde yok sadece orda var bez filan da değiştirmedim hiç yediklerinden desem niye sadece orda olsun sizce nedendir ne yapmalıyım
İnş. inşaallah :))Amanın :)
Gerekmesin inşallah...
kadir tuğcu nun cam rende ve kavanoz meyveleri ile ilgili soruma cevabı:
Cam rendenin tek özelliği, meyvalar demir rendeden çekildği zamanki gibi "lif-lif" olmazlar.Çatal, Robot, Blender, hepsini kullanabilirsiniz.. Kavanoz meyvalarındaki tek mahzur, "maliyet unsuru".. Babası alabiliyorsa, yer. Herkez için şart değil.
seviyorum ben bu adamı
oyyy ne güzel ceren mutlu olmuştur... canım inşallah hayırlısı ile olur eviniz.. seliinde yeni favorisi banyodaki lavabonun başına oturup biriken suda ayklarını çırpıp etrafı ıslatmak :):):) kahkahalarla gülüyor kendide ıslanıp serinledikçe mutlu oluyor zilli yaa :)::) eve küçük bi şişme havuz alacağım başında durarak eğlendirmk için...
ben şu aşağıda bi OCD mi görüyorumCADIARZU
neden üzüm vermeyin dediki aceba?asya çok seviyo üzüm suyunu.hele domatese deli oluyo...cokacimcoook
çok kaşınıyo yaaaaa offfff
Günde 350 cc süte süt demeyen ben, bugün 220 cc'yi göğüslerime yalvarmak suretiyle sağabildim.
3-4 gündür hiç sertleşmiyorlar zaten, artık bitiyor herhalde.
Takmayayım, moralimi bozmayayım diyorum, olmuyor, içim sızlıyor...
ohooooo kızlar sızler alıp basınızı gıtmıssınız yogurtlar meyve purelerı sular.
bız daha yenı suya basladık
bırde seftalı suyu verıyordum doguhan begenmedı bende vermekden vazgectım
bu ayın 21 ınde kahvaltı ve sebze corbasına baslayacakmısız
ne yapacagım ben nasıl olacak ya bana bı akıl verın
isilik olmuşum yaaaaaaa
oyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkk
oğluşlA dans ediyoruzsositososito:sm_cool::dance:
o gayet keyifli ve enerjik ben iki dakkada birtarafımdan solumaya başladım
ohooo sen böle yaparsan gider tabi. ayrıca nie bitsin ki göl mü bu dibi görüncek allam ya. çektikce emdikce geleceğine arttacağına inanmak zorundasın. artı herügn aynı süt miktarı çıkamaz makine diilsin annesin yani olabilir normaldir. yumuşak olur çok cıkar sert olur az cıkar çok cıkar cıktıgı kadar takma kafanaa.
merak etrme cnm bizde su ve şeftali suyundayız yemek yerken çorbalardan azcık veriyorum o kadar. bende ayın 3 ünde başlicam bende bilmiyorum wala napcam:)) ama 3üne kadar meyve ve yogurtla gidecez
denıze gıdemezsende aktardan denız tuzuyla portakal yagı al karıstır dogal peelıng olur canım
nedenkı
artık ağırlaştılar, ben de çok uzun süre tepinemiyorum kendisi kucağımdayken :)
Öyle mi diyosun :)
Evet işte, takmamak lazım ama ben manyak gibi her gün hesap yapıyorum.
Şimdi az çıkıyor ya, eve gidince de az çıkıyorsa, kuzu doymuyorsa diye düşünüp duruyorum.
Noluyuuuu :)
heeee bıde yogurt olayı var kendımızın mayalaması gereken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?