- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.561
delirmek üzereyim kızlar.....sabah 6.30 da kalktı yiğit özgür ayakta hala oyun istiyo kucak istiyo(( gücüm kalmadı.....
borçlar almış başını gidiyor tek maaşla geçenmiyoruz eşimle konuştm az önce düğünde takılan zeynomun doğumunda gelen ne var ne yok bitti kııızm daha 6 ayına girmedi oy oy bin şükür halimize ama nefret ediyorum bu hallerden
allahım beni kimsenin kapısana gönderme yarabbim bir iş bulamda döndüğümde başlayam çalışmaya
zeynom hiç durmuyo ne kucakta ne yerde çabuk sıkılıyo oturt beni diyo yatırdıgımda başını kaldııryor mız mız gece uyanıp ağlıyo kucakta dimdik doğruluyor
allahım çabucak geçse şu 6 ay sağ salim sağlıkla
oyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkk
delirmek üzereyim kızlar.....sabah 6.30 da kalktı yiğit özgür ayakta hala oyun istiyo kucak istiyo(( gücüm kalmadı.....
artık ağırlaştılar, ben de çok uzun süre tepinemiyorum kendisi kucağımdayken :)
Öyle mi diyosun :)
Evet işte, takmamak lazım ama ben manyak gibi her gün hesap yapıyorum.
Şimdi az çıkıyor ya, eve gidince de az çıkıyorsa, kuzu doymuyorsa diye düşünüp duruyorum.
Sana diyorum ama senin gibiyim bende gece dier göğsü sagıyorum sabahda azcık sagıp onu gece yatmadan weriyorum sürekli elim göğüslerimde warmı die kontrol ediyorum ne yiceemi şaşırıyorum artık. ama bitti bitcek die düşünmüyorum nasıl artar nolur die derdindeyim hep azaldı demiyorumda budün olmadı diyorum azalmaz cunku vantuz gibi çeikolar maşş.gezmeye gitmek istemiyorum aç kalır sütüm olmazsa die. benimkide bence doymuyor 6 aydır doymuyor:) ek gıdalar başlayınca stresimiz alaız inş merak etme
az kaldı artık
canım bol bol hamd et ve bereket duası oku mevlam elinizdekilerinde bereketini artırsın üzme kndini ...
GEL KAŞIYAM ANAMsempatiksalakcinniçok kaşınıyo yaaaaa offfff
ewet işte onun için zaten frenlmeye çalışıyorum kendimi.. kaynanam gelip baksa daha mı iyi ya da bakıcıFilizcim, ben de üzüm vermiyorum.
Şimdilik şeftali, elma, armut ve muz veriyorum ben, çoğu zaman ikili kombinasyolarını yapıyorum bunların.
Dün şeftali armut verdim, içine de azıcık kavun koydum, bayıldı kuzum.
Bir de muhallebi veriyorum zaten, banen aptamil sütlü pirinçli, bazen de pirinçunlu muhallebinin içine devam sütü ekliyoruz, arada bunların içine meyve, her gün aynı şeyi yemesin diye... Bizim doktor diğerlerine gelecek ay başlıcaz dedi, o yüzden ben başka bişey vermeye cesaret edemiyorum...
Hayırlısı olsun gülüm, sen de hayırlısıyla olsun diye dua et...
Benim annem de yapıyor bazen aynı şeyleri, kendi bildiğini okuyor, uyarınca surat asıyor, küsüyor, ama geliyor Allah'tan :)
Dedim ya, mecburuz bunlara, biraz kendi hallerine bırakmaktan başka çıkar yol yok...
Ben de çok yoruldum, sürekli kimin naptığını denetliyorum, düşün günde 10 saat hiç haberim olmuyor ne yaptıklarından, ama hiç olmazsa biliyoruz ki severek bakıyorlar, hırpalamıyorlar... Buna şükredip çenemizi tutacaz biraz, yoksa kaçacaklar valla :)
ne deyyon len ew hanımuuuoyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkk
heeee bıde yogurt olayı var kendımızın mayalaması gereken
bosnacım sütüm azalıyor diye düşünme sakın göğüsler bazen sertleşmesede yumuşacıkta gelse eline süt içinde vardır her gün aynı cc yi vermeyebilir bu çok normal bi kere çocuğujnu emziriyorsan ve de sağıyorsan korkma tatlım
hasretcim bu ev meselesi ne anlamadım tam olarak bakamadım geçmişe,annen konusuna da gelince yapcak bişi yok valla çok şükür kaynanam benim istemediğim bişi yapmıyor bebeğim ile ilgili ama kendi annem öldürüyor beni
ben de duymuştum denizin isiliğe çok iyi geldiğini
bu arada eylülde antalyaya gidicez bayram işçin eşim izin alıcak bi kaç gün 10 gün kadar kendi evimizde kalabilicez inşallah eşim ve ben eylülde zeynebi denize sokma halleri içindeyiz kızım suyu çok seviyor her gün birlikte banyo yapıyoruz jkucağıma oturtuyorum banypoda alıyorum fıskıyeyi yıkanıyoruz beraber
ve de ben kızçeme kahvaltı vermeye başladım bju hafta+sebze püresi+meyve püresi+yoğurt ama artık kızıma gerek olmadıkça akşamları muhallebi vermicem çünjkü sebzesi meyvesi yoğurdu alıyor çok şükür onujn yerine beni emsin gerek yok dedim
borçlar almış başını gidiyor tek maaşla geçenmiyoruz eşimle konuştm az önce düğünde takılan zeynomun doğumunda gelen ne var ne yok bitti kııızm daha 6 ayına girmedi oy oy bin şükür halimize ama nefret ediyorum bu hallerden
allahım beni kimsenin kapısana gönderme yarabbim bir iş bulamda döndüğümde başlayam çalışmaya
zeynom hiç durmuyo ne kucakta ne yerde çabuk sıkılıyo oturt beni diyo yatırdıgımda başını kaldııryor mız mız gece uyanıp ağlıyo kucakta dimdik doğruluyor
allahım çabucak geçse şu 6 ay sağ salim sağlıkla
Sana diyorum ama senin gibiyim bende gece dier göğsü sagıyorum sabahda azcık sagıp onu gece yatmadan weriyorum sürekli elim göğüslerimde warmı die kontrol ediyorum ne yiceemi şaşırıyorum artık. ama bitti bitcek die düşünmüyorum nasıl artar nolur die derdindeyim hep azaldı demiyorumda budün olmadı diyorum azalmaz cunku vantuz gibi çeikolar maşş.gezmeye gitmek istemiyorum aç kalır sütüm olmazsa die. benimkide bence doymuyor 6 aydır doymuyor:) ek gıdalar başlayınca stresimiz alaız inş merak etme
az kaldı artık
GEL KAŞIYAM ANAMsempatiksalakcinni
ewet işte onun için zaten frenlmeye çalışıyorum kendimi.. kaynanam gelip baksa daha mı iyi ya da bakıcı(((( o yüzden susuyorum en azından güzelce yedirip içiriyor, kızımda çok mutlu:ecrin_bebek: napalım göz yumacağım artık ama inşalah sallanmaya alışmaz en istemediğim konu o çünkü mama dedi zorla werdi mamayı ek gıda dedi onuda werdirdi yemekler dedi şimdi yemekleride weriyoruz.. o markayı bırak bunu al diyor onuda yapıyorum ama işte off neyse..
ne deyyon len ew hanımuuu
kendin mayalaman çok ta şart değil canım yaa sütaş benim yoğurdum babymixte aynı görewi görüyor.. ben kendim mayalıyorum olmayınca da onlardan weriyorum..
canım dusa soksan canavarı benimkine ii geliyo :)))
anam o bişeymi biz 5 te ayaktayız ve tüm gün kucak ve mızmızlıkkkk
kızlar ben internetten kuran okumakj istiyorum,bu asıl yazılan varya arapça hafrler onu bilmiyorum öğrenmeyi istiyorum ama kimse yok bana öğreticek
ben de internetten meali değil duaları pluduğumuz yazlıar varya arapça harf olmayan okuyabilcem tarzda nerden bhualbilirim ya
denedim canım( şimdi de kucakta onla yazıyom oda pc yi kurcalıyor
1 bucuk saat kardayım desene:))
bu cocuk büyüyene dek kötürüm kalcam sanırım
Slm kızlar çoktandır giremedim bebeişleriniz kendi başlarına oturmaya başladımı emekleyen varmı :)
bu gün mayaladın yarın mı bakcen??? kız ekşi olur 5 saat dursa yeter de artar bile sonrada al buzdolabına ataynen cnm:) ben mayaladım bugün pek tutcaanı sanmıorm ama bakcaz yrn:)
bosnacım sütüm azalıyor diye düşünme sakın göğüsler bazen sertleşmesede yumuşacıkta gelse eline süt içinde vardır her gün aynı cc yi vermeyebilir bu çok normal bi kere çocuğujnu emziriyorsan ve de sağıyorsan korkma tatlım
hasretcim bu ev meselesi ne anlamadım tam olarak bakamadım geçmişe,annen konusuna da gelince yapcak bişi yok valla çok şükür kaynanam benim istemediğim bişi yapmıyor bebeğim ile ilgili ama kendi annem öldürüyor beni
ben de duymuştum denizin isiliğe çok iyi geldiğini
bu arada eylülde antalyaya gidicez bayram işçin eşim izin alıcak bi kaç gün 10 gün kadar kendi evimizde kalabilicez inşallah eşim ve ben eylülde zeynebi denize sokma halleri içindeyiz kızım suyu çok seviyor her gün birlikte banyo yapıyoruz jkucağıma oturtuyorum banypoda alıyorum fıskıyeyi yıkanıyoruz beraber
ve de ben kızçeme kahvaltı vermeye başladım bju hafta+sebze püresi+meyve püresi+yoğurt ama artık kızıma gerek olmadıkça akşamları muhallebi vermicem çünjkü sebzesi meyvesi yoğurdu alıyor çok şükür onujn yerine beni emsin gerek yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?