2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkk

canım bol bol hamd et ve bereket duası oku mevlam elinizdekilerinde bereketini artırsın üzme kndini ...

çok kaşınıyo yaaaaa offfff
GEL KAŞIYAM ANAMsempatiksalakcinni
ewet işte onun için zaten frenlmeye çalışıyorum kendimi.. kaynanam gelip baksa daha mı iyi ya da bakıcı(((( o yüzden susuyorum en azından güzelce yedirip içiriyor, kızımda çok mutlu:ecrin_bebek: napalım göz yumacağım artık ama inşalah sallanmaya alışmaz en istemediğim konu o çünkü mama dedi zorla werdi mamayı ek gıda dedi onuda werdirdi yemekler dedi şimdi yemekleride weriyoruz.. o markayı bırak bunu al diyor onuda yapıyorum ama işte off neyse..
oyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkk
ne deyyon len ew hanımuuu
heeee bıde yogurt olayı var kendımızın mayalaması gereken

kendin mayalaman çok ta şart değil canım yaa sütaş benim yoğurdum babymixte aynı görewi görüyor.. ben kendim mayalıyorum olmayınca da onlardan weriyorum..

selam kızlar, tam açtım topiği eymen beyin yanına geri dönmek zorunda kaldım hiç okuyup yazamadan. nabersiniz? bi okuyayım bakayım, gerçi epey birikmiştir geçmiş. ben haftasonu Bolu'daydım, iki günlük bi tatil yaptık. ama Eymen bey acayip mızmızdı burnumdan getirdi resmen(

Nehircim sağol canım...
Eylülde Antalya ne güzel olur, gidersiniz inşallah, Zeyno da suyun keyifini çıkarır.

delirmek üzereyim kızlar.....sabah 6.30 da kalktı yiğit özgür ayakta hala oyun istiyo kucak istiyo(( gücüm kalmadı.....

9 saattir ayakta yani...
Kahve falan içiyo olmasın :)
Canım bi banyo yaptır istersen, belki mayışır biraz...

Allah yardımcınız olsun canım, ben çalışmasam bizde de durum tam anlattığın gibi olurdu.
İnşallah bulursun gönlüne göre bir iş, rahatlarsınız...

İlahi, nasıl güldürdün beni...
Biz ufaktan başladık işte ek gıdalara, doktor sırf benim tresim azalsın diye 1 ay erken başlattı, yoksa kilo alımı falan iyiydi benim kuzunun.
Ama ek gıdaları ben işteyken alıyor, gündüz doyuyor, eminiz peki ya gece :kedi:
Kafayı bi kere bozunca, mutlaka takacak birşey buluyor insan.
Azaldığını düşündüğüm her gün eve gidince kampa alıyorum kendimi, bugün de gidip irmik helvası yapıcam mesela :)

anammm para tınııııııııııı
çalışmama lazım diyom gidem iş bulam lan zaten sıcakkk geldiğime gelecegime pişman oldummm
bende yogurt yaptım bakalım nasıl olacak zeynepte gece gazı başladı ağlıyo uyanıyo ne beni uyutuyo ne kendini bakalım sonumuz ne olacakkkkk

kızlar ben internetten kuran okumakj istiyorum,bu asıl yazılan varya arapça hafrler onu bilmiyorum öğrenmeyi istiyorum ama kimse yok bana öğreticek
ben de internetten meali değil duaları pluduğumuz yazlıar varya arapça harf olmayan okuyabilcem tarzda nerden bhualbilirim ya

nehir bizim baş çvremiz dğdugunda 32.5 ti şimdi 39.6 ydı 15 gün önce çok takılma ben bir ara kafayı yiyecektim ama şimdi rahatım , bıngıldağın atması normal problem etme
yawww ne yaparsak kendimize yapıyoz olan bize oluyo ona göre

Slm kızlar çoktandır giremedim bebeişleriniz kendi başlarına oturmaya başladımı emekleyen varmı :)

emekleme için bence çok erken daha ocak ta doğanlar emeklemedi kız acelen ne????
ama sanırım ceren hasretinki yakında emekler maşşallahh kızıma:)))benim kızım oturt beni diyor pusette belini kaldırmaya çalışıyor ama dr erken dedi bende oturtmuyorum

selam kızlar.. çok sıcak çok rabbim oruç tutanlara sabır versin... oturduğum yerde terliyorum bu nasıl iş yaa.. umarım iyisinizdir.. benim canım çok tatlı istiyo kızlar yatıyorum tatlı kalkıyorum tatlı regli mi olucam acaba.. sizdede regli olmadan önce olmuşmuydu tatlı krizi normalde tatlı ile aram yok çünküCADIARZU

azemcim bu devirde borcu olmayanmı var çalışır ödersiniz takma kafana.
hepatit siz yiğitle alpi yan yana getirin iki kuduruk anca birbirinin hakkından gelir

aynen cnm:) ben mayaladım bugün pek tutcaanı sanmıorm ama bakcaz yrn:)
bu gün mayaladın yarın mı bakcen??? kız ekşi olur 5 saat dursa yeter de artar bile sonrada al buzdolabına at

canım şimdi oturduğumuz ew rutubetten mahfolmuş durumda duramıyoruz artık burda...
we eşim beşiktaşta pub açıyor bayramdan sonra burayı da satacağız we buranın parasıyla ew alacağız..
eşim beşiktaşta oturmak istemiyormuş yeni bir kararlabilmiyorumkismile üsküdar istiyor.. bizde ordan bi ew baktık bahçeli falan ew çok hoşumuza gitti özellikle bahçesine eşim bayıldı aradık görüştük.. tamam mülk sahibi oturuyor randewu alalım dedi aradım bu gün wazgeçmişler dedikafamçokkarıştı diğer emlakçıyı aradım onlarda ewet ilan aktif arayalım dönelim dedi( bu emlakçıda 5000fazla fiyat yazıyordu) diyorum ki belki mal sahibi 80000e satmak warken 75000e hayır demiştir dedim bakalım ne olacak bugün? olmadı başka ew bakacağım artıkbenneyaptımki
bende 3 haftadır falan weriorum kahwaltı..
lavache quirit peynir, yarım muz, tahin pekmez, 4 cicibebe, tahıllı mama 2 ölçek we az su.. 2 gün yumurta sarısıda attım ama alerji yaptı bnde arar werdim hawalar serinleyince yumurtada ekleyeceğim...

İşe başlayınca forumda daha çok zaman geçiririm sanıyordum, süt sağmak ve ofisteki işleri yetiştirmeye çalışmaktan hiçbir şeye bakamıyorum. Öncede yazamasam da okurdum. Herkesten haberim olurdu. Şimdi geçmişe bile bakamıyorum. Ofiste süt sağmak çok stresli. Yeterince süt çıkacak mı endişesi yaşamak bir yana bir de ofistekilerce rahatsız edilmekte var. 15 dk sonra sormak yerine illa süt sağdığım odanın kapısına gelip içeri sesleniyorlar, bu da beni çok rahatsız ediyor. 2 iş haftamız geride kaldı. Esin sadece anne sütü alıyor. 4,5 aylık olduk. Bu arada kızımın ishali devam ediyor, doktor 10 gün sürebilir dedi. Bugün 10. gün. Yarın yine doktoru arayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…