2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

azemcim bu devirde borcu olmayanmı var çalışır ödersiniz takma kafana.
hepatit siz yiğitle alpi yan yana getirin iki kuduruk anca birbirinin hakkından gelir

inşallahh bende eöyle dedim eşime çok üzülüyor benim üzüldüğümüü düşündükçe daha çok üzülüyor. ailemin durumu iyi amabizimkiler tuaftır illa isteyeceksin agız açacaksın ki versinler...eşimde hayatta istemez istetmez evlenmeden daha rahattım halim keyfimn dedim gecende 3 gecedir uyumadım dedi bende üzüldüm

bwencede ben hiç sevmiyorum avrupa yakasını anadolu sakin nezih en iyisini yaparsınız hayırlıısı olsun benimde hep istediğim bahçe içinde bir ev kızım rahatca oynasın büyüsün diye

çalışşmak dert çalışmamak der ooooooffff
çok geçmiş olsun ishal çok önemli dikkat et ara bakalım ne diyecek ve bence kg ölçtür

İlahi, nasıl güldürdün beni...
Biz ufaktan başladık işte ek gıdalara, doktor sırf benim tresim azalsın diye 1 ay erken başlattı, yoksa kilo alımı falan iyiydi benim kuzunun.
Ama ek gıdaları ben işteyken alıyor, gündüz doyuyor, eminiz peki ya gece :kedi:
Kafayı bi kere bozunca, mutlaka takacak birşey buluyor insan.
Azaldığını düşündüğüm her gün eve gidince kampa alıyorum kendimi, bugün de gidip irmik helvası yapıcam mesela :)
[/QUOTE]

Bizim kilo ayda 600 600 gitti hep bu ay bir bucuk ayda 700 fln oldu aman napim elimden geleni yaptım. gece doyuyodur uyuyo cunku kuduramadıgı için fazla enerji harcamıo sende uyuyosun uyuduğun için sütüm yok die stres yapamıosun sütün oluodur haliyle merak etme:) bende ufaktna başladım eklere ama süt illaki şart muhallebi wermek istemiorm kof et yapıo cunku o bakalım artık olmazsa gece yatmadan bisküvili yogurt weririm.

Düşünme, çalışan annelerin kaderi bu, kaçamıyorsan kabullenmeye çalış...
Allah hepimizin rızkını bol etsin, oturup kendimiz bakalım kuzularımıza....

İşyerinde süt sağdığımız için ve süt izni kullandığımız için cezalandırıldığımızı düşünüyorum ben bazen, özellikle bazı kişiler tarafından.
Esrincim, maaşallah, bak 2 haftadır sadece anne sütü ile davem ediyorsunuz, Esin'in senin işe başlamandan kaynaklanan bir sorunu da yok, inşallah 1,5 ay daha böyle devam eder.
Kimseyi takma, sütüne konsantre ol, bol olsun :)

ben oturtuyorum bir iki dk kendi başına oturuyo sonra yıkılıyo neyse görüşürüz kızlar

Ben destekle oturtuyorum, desteksiz 1-2 dakika duruyor,sonra hoop atıyor kendini, bi de gülüyor bıdık :)

bwencede ben hiç sevmiyorum avrupa yakasını anadolu sakin nezih en iyisini yaparsınız hayırlıısı olsun benimde hep istediğim bahçe içinde bir ev kızım rahatca oynasın büyüsün diye

Bahçeli ev...
Benim de en büyük hayalim...
Oğluma kaydrak alıcam, bahçede oynasın diye :)

Off biz de aynı dertten muzdaribiz, rubetten çıldırıcaz artık..
Portmantodaki botlarımız yemyeşil olmuş durumda rutubetten -tatlicadiarzu-

Hem de kendi evimiz..
Ama biz kiraya çıkmak zorundayız mecburen, çocuğa da zararı var,
evi tuttuk çok yakında taşınıyoruz biz de

Allah yardımcımız olsunn

Yoğurdu gece yatmadan vermiyor bizim doktor, gaz yaparmış.
Muhallebiyi de içine devam sütü ekleterek veriyor, pirinç ununun besleyici değeri yok diye...

hayaller istekler herşey onlar için onlara göre huzurlu mutlu yetişsinler diye allahım hepsini sağlıkla büyüt koru kolla allahım yavrularımızla sınama bizi kimseyi ayırmasın meleklerinden önce sizinkileri bağışlasın rabbim sonrada kızıma akıl fikir uzun ömür sağlık versin

cnm bizde 35 haftalık doğduk 30 cm di geçen hafta 39.5 tu aynen dediğin gibi kendimize yapıyoruz ama drlarda bizi çok panik ediyorlar

cnm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamamnda gönlünüze göre bir ev bulursunuz

kızzzzz avrupa yakası sevilmez mi sen bi sarıyere gel orman deniz şehir hayatı her yere yakınn

slm meral..nasıl gidiyor eşinle..aranız nasıl??

canım ne kadar uzun sürdü bu ishal.......başka doktora da gittinmi_?

oy oy oy oyyyyy geçmişi okumaktan yazamıyorum leyn, hala okunmamış 10 sayfam var-tatlicadiarzu- bu arada ilk kez on-line kişilerin ikinci satıra taştığını görüyorum. maşallah

kızlar napıyonuz..geçmişin tamamını okuyamadım kusura bakmaytın..oğluşlar durmuyor..

canım babacığına geçmiş olsun..inşallah anjio güzel geçer..rabbim yardımcınız olsun...
emirhan çok şükür iyi teyzesi,,,sağol...ben kullanıyorum leke çıkarıcı ama makinaya atmadan önce içinde bekletiyorum sonra itice durulayıp makinaya atıyorum...şimdilik bir alerji falan yaşamadık...

hadi gözün ydın.dönmezler inşallah daha...

ben seviyorum bu adamı...ben blendır kullanıyorum hep...ona bakılırsa meyve sıkaçaklarınıda kullanmayalım o zaman ondada kesici kısım demirden...ama bana dr katı meyve sıkaçağında sıkıp vereceksin meyve suyunu dedi...meyve sıkaçağı kullanılabiliyorken blendırın kullanılmaması saçma..tezat oluşturuyor...

aynen cnm:) ben mayaladım bugün pek tutcaanı sanmıorm ama bakcaz yrn:)

nasıl mayalanıyor ?

yok sekerım kocamdan buyuk emır geldı ben mayalayacakmısım :)))))

eymen nasıl oldu sanırım mama alrjı yapmıstı

bugün süt iznim ondan arada okuyup mesaj atıyorum. Valla Burcu bizim iş yeri kaynayan kazan. Sağolsunlar iş arkadaşlarım beni pek sevmezler, 5 aydır ofisten uzaktım şimdi iyice mesafeli davranıyorlar ve hergün bir şey yapıp moralimi bozuyorlar. Günde 3 kere süt sağmam mesele olmuştu 2 kere yetermiş. Neyse dayanacağız. Buna şükür işimiz var.

Sizden duydum bende irmik helvası yaptırıyorum.

emeklemekte neymiş biz yürüteçle ewi gezioz:)))) eylülde yüricess direksempatiksalakcinni iyice azman yaptınız kızımı teysesi bak benim kızım 2 saattir uyuyor uyanınca yapar yapacağını artıkboshayallersmile
bende üsküdarı hiç sewemedim hiç ısınamıyorum oralara bana değişik bi kesim gibi gelio burda gece 12de çıkıp kuruyemişçiye inebiliorum parkta gezebiliyorum çarşı falan cıwıl cıwıl askılı giyerim şort giyerim.. üsküdar da bu rahatlığı bulşurmuyum şüpheliyim...
hakkımızda hayırlısı olsun

ewet bizde aynıyız daha önce yoktu bu 2 aydır oldu.. bakalım nolacak salonda yatıyoruz yatak odası çok kötü:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…