- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.581
azemcim bu devirde borcu olmayanmı var çalışır ödersiniz takma kafana.
hepatit siz yiğitle alpi yan yana getirin iki kuduruk anca birbirinin hakkından gelir
bu gün mayaladın yarın mı bakcen??? kız ekşi olur 5 saat dursa yeter de artar bile sonrada al buzdolabına at
canım şimdi oturduğumuz ew rutubetten mahfolmuş durumda duramıyoruz artık burda...
we eşim beşiktaşta pub açıyor bayramdan sonra burayı da satacağız we buranın parasıyla ew alacağız..
eşim beşiktaşta oturmak istemiyormuş yeni bir kararlabilmiyorumkismile üsküdar istiyor.. bizde ordan bi ew baktık bahçeli falan ew çok hoşumuza gitti özellikle bahçesine eşim bayıldı aradık görüştük.. tamam mülk sahibi oturuyor randewu alalım dedi aradım bu gün wazgeçmişler dedikafamçokkarıştı diğer emlakçıyı aradım onlarda ewet ilan aktif arayalım dönelim dedi( bu emlakçıda 5000fazla fiyat yazıyordu) diyorum ki belki mal sahibi 80000e satmak warken 75000e hayır demiştir dedim bakalım ne olacak bugün? olmadı başka ew bakacağım artıkbenneyaptımki
bende 3 haftadır falan weriorum kahwaltı..
lavache quirit peynir, yarım muz, tahin pekmez, 4 cicibebe, tahıllı mama 2 ölçek we az su.. 2 gün yumurta sarısıda attım ama alerji yaptı bnde arar werdim hawalar serinleyince yumurtada ekleyeceğim...
İşe başlayınca forumda daha çok zaman geçiririm sanıyordum, süt sağmak ve ofisteki işleri yetiştirmeye çalışmaktan hiçbir şeye bakamıyorum. Öncede yazamasam da okurdum. Herkesten haberim olurdu. Şimdi geçmişe bile bakamıyorum. Ofiste süt sağmak çok stresli. Yeterince süt çıkacak mı endişesi yaşamak bir yana bir de ofistekilerce rahatsız edilmekte var. 15 dk sonra sormak yerine illa süt sağdığım odanın kapısına gelip içeri sesleniyorlar, bu da beni çok rahatsız ediyor. 2 iş haftamız geride kaldı. Esin sadece anne sütü alıyor. 4,5 aylık olduk. Bu arada kızımın ishali devam ediyor, doktor 10 gün sürebilir dedi. Bugün 10. gün. Yarın yine doktoru arayacağım.
bu gün mayaladın yarın mı bakcen??? kız ekşi olur 5 saat dursa yeter de artar bile sonrada al buzdolabına at
Yok canım tabi bugün bakcam ama yarın açarım yoordu. şimdi ayaamda uyuyan hanfendi uyanırsa kalkıp bakcam yemek yapcam lavaboya gitcem bişiler atıştırcam evi süpürcem silcem sonra bosna saolsun canımı irmik helvası çektirdi eşimden irmik isticem fln fln :))
GEL KAŞIYAM ANAMsempatiksalakcinni
ewet işte onun için zaten frenlmeye çalışıyorum kendimi.. kaynanam gelip baksa daha mı iyi ya da bakıcı(((( o yüzden susuyorum en azından güzelce yedirip içiriyor, kızımda çok mutlu:ecrin_bebek: napalım göz yumacağım artık ama inşalah sallanmaya alışmaz en istemediğim konu o çünkü mama dedi zorla werdi mamayı ek gıda dedi onuda werdirdi yemekler dedi şimdi yemekleride weriyoruz.. o markayı bırak bunu al diyor onuda yapıyorum ama işte off neyse..
ne deyyon len ew hanımuuu
kendin mayalaman çok ta şart değil canım yaa sütaş benim yoğurdum babymixte aynı görewi görüyor.. ben kendim mayalıyorum olmayınca da onlardan weriyorum..
İşe başlayınca forumda daha çok zaman geçiririm sanıyordum, süt sağmak ve ofisteki işleri yetiştirmeye çalışmaktan hiçbir şeye bakamıyorum. Öncede yazamasam da okurdum. Herkesten haberim olurdu. Şimdi geçmişe bile bakamıyorum. Ofiste süt sağmak çok stresli. Yeterince süt çıkacak mı endişesi yaşamak bir yana bir de ofistekilerce rahatsız edilmekte var. 15 dk sonra sormak yerine illa süt sağdığım odanın kapısına gelip içeri sesleniyorlar, bu da beni çok rahatsız ediyor. 2 iş haftamız geride kaldı. Esin sadece anne sütü alıyor. 4,5 aylık olduk. Bu arada kızımın ishali devam ediyor, doktor 10 gün sürebilir dedi. Bugün 10. gün. Yarın yine doktoru arayacağım.
ben oturtuyorum bir iki dk kendi başına oturuyo sonra yıkılıyo neyse görüşürüz kızlar
bwencede ben hiç sevmiyorum avrupa yakasını anadolu sakin nezih en iyisini yaparsınız hayırlıısı olsun benimde hep istediğim bahçe içinde bir ev kızım rahatca oynasın büyüsün diye
canım şimdi oturduğumuz ew rutubetten mahfolmuş durumda duramıyoruz artık burda...
we eşim beşiktaşta pub açıyor bayramdan sonra burayı da satacağız we buranın parasıyla ew alacağız..
eşim beşiktaşta oturmak istemiyormuş yeni bir kararlabilmiyorumkismile üsküdar istiyor.. bizde ordan bi ew baktık bahçeli falan ew çok hoşumuza gitti özellikle bahçesine eşim bayıldı aradık görüştük.. tamam mülk sahibi oturuyor randewu alalım dedi aradım bu gün wazgeçmişler dedikafamçokkarıştı diğer emlakçıyı aradım onlarda ewet ilan aktif arayalım dönelim dedi( bu emlakçıda 5000fazla fiyat yazıyordu) diyorum ki belki mal sahibi 80000e satmak warken 75000e hayır demiştir dedim bakalım ne olacak bugün? olmadı başka ew bakacağım artıkbenneyaptımki
lavache quirit peynir, yarım muz, tahin pekmez, 4 cicibebe, tahıllı mama 2 ölçek we az su.. 2 gün yumurta sarısıda attım ama alerji yaptı bnde arar werdim hawalar serinleyince yumurtada ekleyeceğim...
Bizim kilo ayda 600 600 gitti hep bu ay bir bucuk ayda 700 fln oldu aman napim elimden geleni yaptım. gece doyuyodur uyuyo cunku kuduramadıgı için fazla enerji harcamıo sende uyuyosun uyuduğun için sütüm yok die stres yapamıosun sütün oluodur haliyle merak etme:) bende ufaktna başladım eklere ama süt illaki şart muhallebi wermek istemiorm kof et yapıo cunku o bakalım artık olmazsa gece yatmadan bisküvili yogurt weririm.
Yok canım tabi bugün bakcam ama yarın açarım yoordu. şimdi ayaamda uyuyan hanfendi uyanırsa kalkıp bakcam yemek yapcam lavaboya gitcem bişiler atıştırcam evi süpürcem silcem sonra bosna saolsun canımı irmik helvası çektirdi eşimden irmik isticem fln fln :))
Ye ye, süt yapar :))))
Hepiniz yiyin bugün kaydirigubbakcemile3
Düşünme, çalışan annelerin kaderi bu, kaçamıyorsan kabullenmeye çalış...
Allah hepimizin rızkını bol etsin, oturup kendimiz bakalım kuzularımıza....
İşyerinde süt sağdığımız için ve süt izni kullandığımız için cezalandırıldığımızı düşünüyorum ben bazen, özellikle bazı kişiler tarafından.
Esrincim, maaşallah, bak 2 haftadır sadece anne sütü ile davem ediyorsunuz, Esin'in senin işe başlamandan kaynaklanan bir sorunu da yok, inşallah 1,5 ay daha böyle devam eder.
Kimseyi takma, sütüne konsantre ol, bol olsun :)
Ben destekle oturtuyorum, desteksiz 1-2 dakika duruyor,sonra hoop atıyor kendini, bi de gülüyor bıdık :)
Bahçeli ev...
Benim de en büyük hayalim...
Oğluma kaydrak alıcam, bahçede oynasın diye :)
nehir bizim baş çvremiz dğdugunda 32.5 ti şimdi 39.6 ydı 15 gün önce çok takılma ben bir ara kafayı yiyecektim ama şimdi rahatım , bıngıldağın atması normal problem etme
yawww ne yaparsak kendimize yapıyoz olan bize oluyo ona göre
cnm bizde 35 haftalık doğduk 30 cm di geçen hafta 39.5 tu aynen dediğin gibi kendimize yapıyoruz ama drlarda bizi çok panik ediyorlar
bwencede ben hiç sevmiyorum avrupa yakasını anadolu sakin nezih en iyisini yaparsınız hayırlıısı olsun benimde hep istediğim bahçe içinde bir ev kızım rahatca oynasın büyüsün diye
selam kızlar, tam açtım topiği eymen beyin yanına geri dönmek zorunda kaldım hiç okuyup yazamadan. nabersiniz? bi okuyayım bakayım, gerçi epey birikmiştir geçmiş. ben haftasonu Bolu'daydım, iki günlük bi tatil yaptık. ama Eymen bey acayip mızmızdı burnumdan getirdi resmen(
Merhba kızlar... Esk-İnegöl arası mekik dokuyoruz babamın rahatsızlığı nedeniyle. Öyle huysuz oldu ki sormayın babam. Kaçmak için elinden geleni yapıyor. Yarın son gün artık kesin anjiyo olacak. İnşallah açılır damarı aksi halde ameliyat ki eminim ameliyat olmayacak. 1 haftadır annem-babam ağlaşıp duruyor biz de iyice stres olduk tabii.. Şu an İnegöldeyiz. iki gün önce geldik. Yarın da sabahtan tekrar Esk.e gideceğiz. Akşam 9'da da işe başlıyorum. 9-12 arası çalışacakmışız Ramazan nedeniyle.
Sıcaklarla başımız dertte. Her yeri isilik oldu Yiğit'in. Sütüm çok azaldı Yiğit de sık sık emmiyor, canı isteyince. Esk'e gidip geldiğimiz için ek gıda olayını da düzene oturtamadık. Bu sabah yumurta, ekmek, krem peynir, pekmez ayrı ayrı yedirdim ama hep öğürdü zor yedi ben de yine aptamil verdim bisküvi ile. Sonraki öğün meyve suyunu da yutmadı ağzında biriktirdi yutamadı tıkandı. Eşimle öldük korkudan. Ağzından burnundan çıktı yavrumun. Arkasından da suda aynı şeyi yaptı. Az önce sebze püresi (daha sıvı) yaptım 3 çorba kaşığı kadar yedi yine öğürüp tıkandı. Ne oluyor bu çocuğa anlamadım.
Doktorumuz kahvaltıyı ayrı ayrı ver, yemezse karıştır demişti, bundan sonra karışık yiyecek.
Bu arada bezdeki kırmızı lekeler SIVI EKSİKLİĞİ nedeniyleymiş. İdrar kristalize oluyormuş, bol bol su ver dedi, bilginize.
Bunların dışında aşırı hareketli. Oyun halısında ya da yerde 10-15 dk. oynuyor sonra başlıyor bağırmaya, ardından ağlamaya... Sıcak bir yandan Yİğit bir yandan günler çok yorucu geçiyor. Oruç tutmuyorum. Eşim tutuyor, uyku düzenimiz de alt üst oldu.
Velhasıl kelam, sürüüüünüüüyoruummm....
Geçmiş çok uzun tam okuyamadım.
Seyhan, başın sağ olsun arkadaşım.
Nehir, sen kahvaltıyı nasıl hazırlıyorsun?
Emirhan, iyileşmiş, inşallah bundan sonra hep sağlıklı günler geçirir.
Hanife, doktor bizim duphalac'ı kesti. O günden sonra her gün öğleden sonra 4-5 gibi kaka yapmaya başladı Yiğit. Hiç aksatmadı şükür. Doktoruna sor bence tekrar. Ikınmaya başlayınca ayakalarını kaldırarak yardım ediyorum ben de...
Lekelerle benim de başım dertte, leke çıkarıcı kullanmaya korkuyordum ama Ebru kullanıyormuş, deneyeyim ben de...
Hasret'e iyi eğleneceler dileyeyim geç de olsa...
Canııım, çok teşekkür ederim, bi kelebek gibi hafifim bugün adeta
Valla iznim olsa hiç durmam, atlar gelirim herhalde, o kadar bunaldım ki İstanbul'dan. Ama bütün izinlerimi doğum iznime eklediğim için, burda mahkum durumundayım. Gelmeyi çok isterdim, çok naziksin, sağol :)
kadir tuğcu nun cam rende ve kavanoz meyveleri ile ilgili soruma cevabı:
Cam rendenin tek özelliği, meyvalar demir rendeden çekildği zamanki gibi "lif-lif" olmazlar.Çatal, Robot, Blender, hepsini kullanabilirsiniz.. Kavanoz meyvalarındaki tek mahzur, "maliyet unsuru".. Babası alabiliyorsa, yer. Herkez için şart değil.
seviyorum ben bu adamı
aynen cnm:) ben mayaladım bugün pek tutcaanı sanmıorm ama bakcaz yrn:)
gel kaşıyam anamsempatiksalakcinni
ewet işte onun için zaten frenlmeye çalışıyorum kendimi.. Kaynanam gelip baksa daha mı iyi ya da bakıcı(((( o yüzden susuyorum en azından güzelce yedirip içiriyor, kızımda çok mutlu:ecrin_bebek: Napalım göz yumacağım artık ama inşalah sallanmaya alışmaz en istemediğim konu o çünkü mama dedi zorla werdi mamayı ek gıda dedi onuda werdirdi yemekler dedi şimdi yemekleride weriyoruz.. O markayı bırak bunu al diyor onuda yapıyorum ama işte off neyse..
ne deyyon len ew hanımuuu
kendin mayalaman çok ta şart değil canım yaa sütaş benim yoğurdum babymixte aynı görewi görüyor.. Ben kendim mayalıyorum olmayınca da onlardan weriyorum..
selam kızlar, tam açtım topiği eymen beyin yanına geri dönmek zorunda kaldım hiç okuyup yazamadan. Nabersiniz? Bi okuyayım bakayım, gerçi epey birikmiştir geçmiş. Ben haftasonu bolu'daydım, iki günlük bi tatil yaptık. Ama eymen bey acayip mızmızdı burnumdan getirdi resmen(
emeklemekte neymiş biz yürüteçle ewi gezioz:)))) eylülde yüricess direksempatiksalakcinni iyice azman yaptınız kızımı teysesi bak benim kızım 2 saattir uyuyoremekleme için bence çok erken daha ocak ta doğanlar emeklemedi kız acelen ne????
ama sanırım ceren hasretinki yakında emekler maşşallahh kızıma:)))benim kızım oturt beni diyor pusette belini kaldırmaya çalışıyor ama dr erken dedi bende oturtmuyorum
bende üsküdarı hiç sewemedim hiç ısınamıyorum oralara bana değişik bi kesim gibi gelio burda gece 12de çıkıp kuruyemişçiye inebiliorum parkta gezebiliyorum çarşı falan cıwıl cıwıl askılı giyerim şort giyerim.. üsküdar da bu rahatlığı bulşurmuyum şüpheliyim...bwencede ben hiç sevmiyorum avrupa yakasını anadolu sakin nezih en iyisini yaparsınız hayırlıısı olsun benimde hep istediğim bahçe içinde bir ev kızım rahatca oynasın büyüsün diye
Off biz de aynı dertten muzdaribiz, rubetten çıldırıcaz artık..
Portmantodaki botlarımız yemyeşil olmuş durumda rutubetten -tatlicadiarzu-
Hem de kendi evimiz..
Ama biz kiraya çıkmak zorundayız mecburen, çocuğa da zararı var,
evi tuttuk çok yakında taşınıyoruz biz de
Allah yardımcımız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?