- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.601
slm meral..nasıl gidiyor eşinle..aranız nasıl??
kızlar dün alp paşaya milupanın ballı irmikli muhallebisinden yaptım 6-7 kaşık verdim çok sevdi bugünde versem mi???
aynene haftalarca gece gündüz araştırdım ist gelip dr görünene kadar beynim durdu bir ara ama şimdi rahatım bak aşagıdaki link incele öpüyorum isim adaşımızı çokkk
Bebeğinizin Büyüme Tablosu | Zamane Bebek
kızlar dün alp paşaya milupanın ballı irmikli muhallebisinden yaptım 6-7 kaşık verdim çok sevdi bugünde versem mi???
emeklemekte neymiş biz yürüteçle ewi gezioz:)))) eylülde yüricess direksempatiksalakcinni iyice azman yaptınız kızımı teysesi bak benim kızım 2 saattir uyuyoruyanınca yapar yapacağını artıkboshayallersmile
bende üsküdarı hiç sewemedim hiç ısınamıyorum oralara bana değişik bi kesim gibi gelio burda gece 12de çıkıp kuruyemişçiye inebiliorum parkta gezebiliyorum çarşı falan cıwıl cıwıl askılı giyerim şort giyerim.. üsküdar da bu rahatlığı bulşurmuyum şüpheliyim...
hakkımızda hayırlısı olsun
ewet bizde aynıyız daha önce yoktu bu 2 aydır oldu.. bakalım nolacak salonda yatıyoruz yatak odası çok kötü:umursamaz:
eh işte cnm. bi iyi bi kötü, yani benim açımdan. o son derece mutlu görünüyo çok ta iyi davranıyo. gerçi zaten bize karşı Allah için hep iyi davranmıştır da bişey isteseık te yapsa diye gözümüzün içine bakıyor. büyük oğlan da çok mutlu, durup durup iyi ki babam geldi tekrar anne diyor. bense bir an gülsem ertesi dakka aklıma geliyor ve geriliyorumşu an birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz o kadar, furkanın odasında yatıp kalkıyor. bakalım nolcak, hayırlısı
iwwet iwett çok mantıklı pudra..kızlar isilik için bebişlerinize günlük banyosunu yaptırdıktan sonra iyice kurulayın sonra boynuna koltuk altlarına nerelerde daha çok isilik oluyorsa oralarına bebe pudrası sürün...ordaki nemi alıp isiliğin olmasını önleyecektir..terlediği için oluyor zaten isilik...
10kere sordum çatlicaktım hiç görmedin:) inşallah hakkınızda hayırlısı olur..eh işte cnm. bi iyi bi kötü, yani benim açımdan. o son derece mutlu görünüyo çok ta iyi davranıyo. gerçi zaten bize karşı Allah için hep iyi davranmıştır da bişey isteseık te yapsa diye gözümüzün içine bakıyor. büyük oğlan da çok mutlu, durup durup iyi ki babam geldi tekrar anne diyor. bense bir an gülsem ertesi dakka aklıma geliyor ve geriliyorumşu an birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz o kadar, furkanın odasında yatıp kalkıyor. bakalım nolcak, hayırlısı
nasıl mayalanıyor ?
yok sekerım kocamdan buyuk emır geldı ben mayalayacakmısım :)))))
eymen nasıl oldu sanırım mama alrjı yapmıstı
ewet bizde aynıyız daha önce yoktu bu 2 aydır oldu.. bakalım nolacak salonda yatıyoruz yatak odası çok kötü:umursamaz:
gayet doyurucu ve vitaminli bir menünüz varmış.bakalım yarın bize ne diyecek doktor???canım valla bende aptamil 7 tahııllı elmalı olanını biberonla gece veriyorum her gecede veriyorum benim menüm şu sabah yarım muz pekmez bisküvi süt karıştırıyorum öğlen sebze çorbası yada yoğurt öğleden sonra yoğurt içine üzüm şeftali elma hangisi varsa akşamda bi gün muzlu pirinç unu bi gün buğday nişastası tabi aralarda emziriyorum hep böyle
ohhh yarasın azman cery şimdiden alıştırma bak kokteylere ilerde başka kokteyler istersempatiksalakcinniwer canım sewdiyse alp paşam:)nolcek ben karıştırıp weriorum onları ballı irmikliyi 8 tahıllıyla karışık weriyorum.. sütle yapıyorum bazılarını yada mamayla..
hayır demedi olcaycım daha doğrusu geçen ayki kontrolümüzde bekleyelim kilo alımı iyi önümüzdeki ay bir liste oluşturup başlarız dedi.yarın kontrolümüz var bizimde nediyecek bende merak ediyorum.zaten ben alp e daha öğün olarak bişey vermiyorum.bunlarıda kendi merakımdan veriyorum.7-8 kaşığı geçmiyor.oh afiyet olsun..senin soktor başla dedimi yazgı ek gıdaya...bizim kontrol çarşamba günü bakalım ne diyecek...
özanurcum şurupla geçti hemen alerjisi çok şükür ama o günden beri ağzını hiçbişeye açmıyor( suyu bile zor veriyorum. Daha alerji testini de yapmadım, süte alerjisi varsa işim çok zor (
0ayyy kalkıp evi süpürüp silmem lazımmmm ama hiç yapasım da gelmiyorboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?