2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar biz galiba memeyi bırakıyoruz kızımı sabah emzirip bırakıyorum öğlem emzirmeye gidiyordum ama ev dışında bir yerde emmiyor bende sağamıyorum makinem var ama göğüslerim sağma sonrasında yara oluyo. şimdi akşamları beşte alıyorum ve sabaha kadar emziriyorum artık tam doyurmuyorda sık sık emziriyorum. gündüzde iki defa devam sütü içiyo ama 100 cl daha fazlasını içmiyo iki satte bazen bi satte bir besliorlar. günde bir kere pirinç unlu mama, sebze çorbası, meyve püresi, kesin yiyor yoğurt ve bazı yemeklerin suyundan taddırıyoruz seviyorda.bu ayki kontrolüne hafta içi gideceğiz bakalım ne der doktor işte bi süre böle devam edecek nereye kadar emerse dert etmiyoum

slm meral..nasıl gidiyor eşinle..aranız nasıl??

eh işte cnm. bi iyi bi kötü, yani benim açımdan. o son derece mutlu görünüyo çok ta iyi davranıyo. gerçi zaten bize karşı Allah için hep iyi davranmıştır da bişey isteseık te yapsa diye gözümüzün içine bakıyor. büyük oğlan da çok mutlu, durup durup iyi ki babam geldi tekrar anne diyor. bense bir an gülsem ertesi dakka aklıma geliyor ve geriliyorum şu an birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz o kadar, furkanın odasında yatıp kalkıyor. bakalım nolcak, hayırlısı

kızlar isilik için bebişlerinize günlük banyosunu yaptırdıktan sonra iyice kurulayın sonra boynuna koltuk altlarına nerelerde daha çok isilik oluyorsa oralarına bebe pudrası sürün...ordaki nemi alıp isiliğin olmasını önleyecektir..terlediği için oluyor zaten isilik...

kızlar dün alp paşaya milupanın ballı irmikli muhallebisinden yaptım 6-7 kaşık verdim çok sevdi bugünde versem mi???

canım valla bende aptamil 7 tahııllı elmalı olanını biberonla gece veriyorum her gecede veriyorum benim menüm şu sabah yarım muz pekmez bisküvi süt karıştırıyorum öğlen sebze çorbası yada yoğurt öğleden sonra yoğurt içine üzüm şeftali elma hangisi varsa akşamda bi gün muzlu pirinç unu bi gün buğday nişastası tabi aralarda emziriyorum hep böyle

kızlar dün alp paşaya milupanın ballı irmikli muhallebisinden yaptım 6-7 kaşık verdim çok sevdi bugünde versem mi???

wer canım sewdiyse alp paşam:)nolcek ben karıştırıp weriorum onları ballı irmikliyi 8 tahıllıyla karışık weriyorum.. sütle yapıyorum bazılarını yada mamayla..

oh afiyet olsun..senin soktor başla dedimi yazgı ek gıdaya...bizim kontrol çarşamba günü bakalım ne diyecek...

Özanurcum şurupla geçti hemen alerjisi çok şükür ama o günden beri ağzını hiçbişeye açmıyor( suyu bile zor veriyorum. daha alerji testini de yapmadım, süte alerjisi varsa işim çok zor(

kızlar doktora bakarsanız ooo benim doktor tek çeşit meyve biraz yoğurt ha bu ay da muhallebi verelim dedi ama çatlak hatice nerdeyse 2 aydır herşey veriyo kaydirigubbakcemile3

üsküdarda o rahatlığı bulamazsın canım...ama kadıköy falan güzeldir...

canım hayırlısı olsun..sana biraz sabır ve zaman lazım...

iwwet iwett çok mantıklı pudra..
10kere sordum çatlicaktım hiç görmedin:) inşallah hakkınızda hayırlısı olur..
nasıl mayalanıyor ?

yok sekerım kocamdan buyuk emır geldı ben mayalayacakmısım :)))))

eymen nasıl oldu sanırım mama alrjı yapmıstı

iyi canım kolay gele o zamnopuyorumnanaktan

ewet meral eymen noldu ek gıdalar falan mamayla arası nasıl???

gayet doyurucu ve vitaminli bir menünüz varmış.bakalım yarın bize ne diyecek doktor???
wer canım sewdiyse alp paşam:)nolcek ben karıştırıp weriorum onları ballı irmikliyi 8 tahıllıyla karışık weriyorum.. sütle yapıyorum bazılarını yada mamayla..
ohhh yarasın azman cery şimdiden alıştırma bak kokteylere ilerde başka kokteyler istersempatiksalakcinni
oh afiyet olsun..senin soktor başla dedimi yazgı ek gıdaya...bizim kontrol çarşamba günü bakalım ne diyecek...
hayır demedi olcaycım daha doğrusu geçen ayki kontrolümüzde bekleyelim kilo alımı iyi önümüzdeki ay bir liste oluşturup başlarız dedi.yarın kontrolümüz var bizimde nediyecek bende merak ediyorum.zaten ben alp e daha öğün olarak bişey vermiyorum.bunlarıda kendi merakımdan veriyorum.7-8 kaşığı geçmiyor.

SAğol Ebrucum, evet biraz zamana ihtiyacımız var, önümüzde de iki aya yakın bi süre var zaten. Allahım hayırlı olanı nasip etsin.
öpüyorum hepinizi kızlar, geçmişi okumaktan ve de eymenle ilgilenmekten bugün giremedim malesef muhabbete. şimdi de işbaşı yapmalıyım

Ya Ensar 3 gündür kaka yapmıyor yaa bilmiyorumkismile
Kaç güne kadar normal saymalıyım? Hiç böyle olmamıştı..
Siz de kaka yapma sıklığı nedir?

eh sız verın oyle ballı ırmıklı enerjı veren gıdaları sonrada neden durmuo bu cocuk dıyın.depoyu fulluyorsunuz ne yapsınlar :)))))

özanurcum şurupla geçti hemen alerjisi çok şükür ama o günden beri ağzını hiçbişeye açmıyor( suyu bile zor veriyorum. Daha alerji testini de yapmadım, süte alerjisi varsa işim çok zor(

cok gecmıs olsun canım.bızım oglanın alerjısı yok ama haspa bısey begenmıyor ya suyu bıle sevmedı varı yoku meme he pardon uzum suyunu ve multıtaps ın tadına delı oluyor kasıgı gordumu el ayak bırbırıne gırıyor

0ayyy kalkıp evi süpürüp silmem lazımmmm ama hiç yapasım da gelmiyorboshayallersmile

benım oglan elk.supurge sesıne sınır oluyor temızlık hak getıre.onu yukarı odasına koyup kapıyı cekıp asagı sonra onu asagı alıp yukarıyı supurmem lazım ama bu defada ben huzursuzlanıyorum.
Az once konustuk kocamla super sessız bı elk supurge mak.bakıyoruz

kaydirigubbakcemile3 hiç görmedim Hasretcim. sizin ev işi için de hayırlısı olsun cnm, inş. iyi bi yer bulursunuz. buralara alıştıktan sonra üsküdar zor gelir ama bence de. ben de karşıyı hiç sevmeyenlerdenim. çok sessiz bi kere. sizin tatil noldu? gidiyo musunuz?

gamzecim benim oğlan haftada bir yapıyor o da fitille malesef(
Özocum benim oğluşla en rahat yaptığım iş evi süpürmek:)) süpürge sesiyle rahat duruyor ama ben de Olcay gibi Eymen kucağımdayken siliyorum evi şayet uyumuyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…