2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktora bakarsanız ooo benim doktor tek çeşit meyve biraz yoğurt ha bu ay da muhallebi verelim dedi ama çatlak hatice nerdeyse 2 aydır herşey veriyo kaydirigubbakcemile3

dr lere bakarsan sen.........afiyet olsun oğluşa..biz et suyu çorbalara bile başladık..bugün kemik suyuyla sebze çorbası yaptım ..normal yediği sebze çorbalarından daha güzel yedi...

hah aklıma gelmişken tarifini ekliyetim hasretin konusuna....

emirhanda hiç isilik olmaz öyle kolay kolay..bazen günde 2-3 sürdüğümde oluyor gerektiçe...çok işe yarıyor...

off, hep böyle miydiii

eh sız verın oyle ballı ırmıklı enerjı veren gıdaları sonrada neden durmuo bu cocuk dıyın.depoyu fulluyorsunuz ne yapsınlar :)))))
yok öznurcum herhangi bir takviyeden değil mayadan kuduruk benimkikafamçokkarıştı

off, hep böyle miydiii

hımm uslu bebik anneleri nasıl şaşırıyor halimize öyle valla gamzecim alp te aynen anlattıkları gibi çok temiz bir çocuk olmasını bekliyorum ileride şimdiden benle beraber yapıyor nede olsasırnaşık şey

lan bende sana özendim yürüteö aldım kızım içinde bilem durmuyor cerene gönderecem ders alsın diye zeynoomuuu

hayırlı neresi olacaksa orası olsun dilerim..
tatil işi dün akşam çarşamba allah izin werirse yola çıkarız diyordu bu sabahta giip gelmemiz 2milyar diyo şu gömüyü açsana.. sanki para war bndeakannehir du bakalım ne çıkaracak bu koca bnde warken her türlü yeni açılımlara fikirlere plan yapıp caymalara açığım

Ya Ensar 3 gündür kaka yapmıyor yaa bilmiyorumkismile
Kaç güne kadar normal saymalıyım? Hiç böyle olmamıştı..
Siz de kaka yapma sıklığı nedir?

evet nedense bizde de 2-3 aydır arttı
aynen salonda kanepede yatıyoruz, beşiği de buraya taşıdık

eğer karnı sertse we rahatsız oluyorsa kabz olmuştur mamasına falan 1 ç.k zeytinyağı kat yada yarım fitil ıuyygula ama gayet rahhatsa 1 gün daha bekle derim

canım nem oranı arttı acaba ondanmı?? ayakkabılşar bizede yeşermiş halde allahtan alt sıra kocamındı onunkiler yeşermişlaelaelaelaelae kullanmadığı ayakkabılardı atmaya bahane oldusositososito

super ya benım oglan acaıp enteresan ben onu ne gurultulerde ne kalabalıklarda uyuttum ama 3.ayı bıttıgınde cocuk degıstı.sese ve kalabalıga tahammulu yok.gercı ben ve kocanımda yok bıze cekmıs malesef bu konusa ((

yeyım ben o kudurukları.bızımkı sakın bısey yaw sessızlık olsun ona yetıyor.cok sıkıldıgında muzık dınletıyorum.bughn hıc tv acmadık.
Hee bıde sıcaga tahammulu yok sıpanın.klımasız evde olsaydık ne yapacaktı acaba snop nolcek :))))

ya kızlar bez değiştirmek sizdede sıkıntı olmaya başladımı?bi açıyorum altını emirhanın durmuyor bisağa bi sola yüz üstü falan debeleniyor...birde iyice kuduruk oldu,hiç durmak istemiyor yerinde...elinin yettiği her yeride karıştırmaya çalışıyor...masaya falan yaklaşsın üstündekileri indirmeye çalışıyor yere...:)) birde abisinin kitaplarına sardı istediği şeyi vermeyince yada elinden alınca basıyor yaygarayı...gece biberonunu falanda kendi tutup içmeye başladı bu arada! :))

yarında 6 ay kontrolumuz var,aşılarımız var aslında bu gündü ama işim çok olduğu için birde gece çok hastalanduım ben o nedenle gitmedim...başım çok ağrıyor...bir kaç gün geçikse aşısı bişey olmaz herhalde demi?

aynen bizde de klima non-stop çalışıyor. benim oğlanı 2 dakikalığına diğer odaya geçirsem kan ter içinde kalıyor. bu arada kaç derecede tutuyorsunuz klimayı?

eymenin altını değiştirmek kolay şükür. çok seviyo zaten kendinden geçip gülücükler saçıyo. ama sofrada çok fena, elini herşeye atıyor izin vermeyince de kuduruyor ve basıyor yaygarayı

aynen bizdede dert alt değiştirmek bağlayana kadar kan ter içinde kalıyorum.
aynen bizde de klima non-stop çalışıyor. benim oğlanı 2 dakikalığına diğer odaya geçirsem kan ter içinde kalıyor. bu arada kaç derecede tutuyorsunuz klimayı?

yaa siz bayağı çalıştırıyorsunuz klimayı heralde ben korkuyorum arada açıyorum 26 derecede 15 dakika falan çalıştırıyor sonra kapıyorum aslında böylede iyi değil bence ama neyapayım???

gamzecim bizde son iki aydır durum böyle malesef( bağırsak tembelliğimiz var. doktor bunun için şurup vermişti ama o da işe yaramadı

yazgıcım ben de önceleri senin gibi yapıyodum ama bu defa çocuk terliyodu tekrar çalışınca daha kötü olur diye korkuyodum. şu sıralar sürekli çalışıyo 26 derecede. arada bi 24 dereceye düşürüp tekrar yükseltiyorum

eymenin altını değiştirmek kolay şükür. çok seviyo zaten kendinden geçip gülücükler saçıyo. ama sofrada çok fena, elini herşeye atıyor izin vermeyince de kuduruyor ve basıyor yaygarayı
sorada zaten hiç durmuyprum..yediğimi yemediğimi anlamıyorum sayesinde...:)

napıçaz bir bu keretalarla...şimdiden böyleler birde ayaklanınça yandık vallahi...

gamzecim bizde son iki aydır durum böyle malesef( bağırsak tembelliğimiz var. doktor bunun için şurup vermişti ama o da işe yaramadı

canım ben dün emirhana kayısı suyu verdim sıktımda ..bu gün ishal olmuş..kayısı çalıştırdı sanırım bağırsaklarını..sende bi denesen..çok zor gerçekten kabız olması bebişin...

BIZDE 28 DERECE SUREKLI CALISIYOR SALON.YUKARIYA CIKTIGIMDADA AYNI ORADAKINI ACIP 28 DE BIRAKIYORUM GECE CALISIYOR BAZEN OZELLIKLE SIRTIM AGRIDIGINDa bugunku gıbı alıyorum oglusu yatak odasına oradada 26 derecede bırakıyorum kapattıgımda acayıp huysuzlanıo

ebrucugum 1 hadtadan uzun bı suredır ustunu gıydırmek ve altını degıstırmek kabusa dındu benım ıcın durmuyor bı turlu

ben de artık zorlanıyorum asyanın altını değiştirirken.eli durmuyo her yere uzatıyo sağa sola dönüyo yaramaz...bide damlasını damlatırken fena.....bana ver damlayı diye eliyle almaya çalışıyo.artık abisi ellerini tutuyo ben ağzını açıp damlatıyorum.nasıl sinirleniyo bunada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…