- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.621
kızlar doktora bakarsanız ooo benim doktor tek çeşit meyve biraz yoğurt ha bu ay da muhallebi verelim dedi ama çatlak hatice nerdeyse 2 aydır herşey veriyo kaydirigubbakcemile3
iwwet iwett çok mantıklı pudra..
10kere sordum çatlicaktım hiç görmedin:) inşallah hakkınızda hayırlısı olur..
iyi canım kolay gele o zamnopuyorumnanaktan
ewet meral eymen noldu ek gıdalar falan mamayla arası nasıl???
üsküdarda o rahatlığı bulamazsın canım...ama kadıköy falan güzeldir...
QUOTE]
off ya ewet yine sıkıntı düştü içime ben yapamam oralarda ama belki düzgün bi semttini bulabilirsem ancak öyle olur.. çok sıkıldım ya kocam gelsinde konuşayım bi..üsküdar nasıl olcak ya ben her istediğimde kocişin yanına nasıl gidicem yok yok ben yine buralar bakiiimbilmiyorumkismile kafam karıştı yaa
gamzecim benim oğlan haftada bir yapıyor o da fitille malesef(
Özocum benim oğluşla en rahat yaptığım iş evi süpürmek:)) süpürge sesiyle rahat duruyor ama ben de Olcay gibi Eymen kucağımdayken siliyorum evi şayet uyumuyorsa
yok öznurcum herhangi bir takviyeden değil mayadan kuduruk benimkikafamçokkarıştıeh sız verın oyle ballı ırmıklı enerjı veren gıdaları sonrada neden durmuo bu cocuk dıyın.depoyu fulluyorsunuz ne yapsınlar :)))))
off, hep böyle miydiii
emeklemekte neymiş biz yürüteçle ewi gezioz:)))) eylülde yüricess direksempatiksalakcinni iyice azman yaptınız kızımı teysesi bak benim kızım 2 saattir uyuyoruyanınca yapar yapacağını artıkboshayallersmile
bende üsküdarı hiç sewemedim hiç ısınamıyorum oralara bana değişik bi kesim gibi gelio burda gece 12de çıkıp kuruyemişçiye inebiliorum parkta gezebiliyorum çarşı falan cıwıl cıwıl askılı giyerim şort giyerim.. üsküdar da bu rahatlığı bulşurmuyum şüpheliyim...
hakkımızda hayırlısı olsun
ewet bizde aynıyız daha önce yoktu bu 2 aydır oldu.. bakalım nolacak salonda yatıyoruz yatak odası çok kötü:umursamaz:
QUOTE]
off ya ewet yine sıkıntı düştü içime ben yapamam oralarda ama belki düzgün bi semttini bulabilirsem ancak öyle olur.. çok sıkıldım ya kocam gelsinde konuşayım bi..üsküdar nasıl olcak ya ben her istediğimde kocişin yanına nasıl gidicem yok yok ben yine buralar bakiiimbilmiyorumkismile kafam karıştı yaa
kız sen alışkınsın o ntarafa bencede zorlanırsın hem ne kadar kızsanda ananda destek arada sana hem eşinin işide orda oloacak hemde bar açıyoken:))))))))) yapış yakasına bırakma benceee
hayırlı neresi olacaksa orası olsun dilerim..kaydirigubbakcemile3 hiç görmedim Hasretcim. sizin ev işi için de hayırlısı olsun cnm, inş. iyi bi yer bulursunuz. buralara alıştıktan sonra üsküdar zor gelir ama bence de. ben de karşıyı hiç sevmeyenlerdenim. çok sessiz bi kere. sizin tatil noldu? gidiyo musunuz?
Ya Ensar 3 gündür kaka yapmıyor yaa bilmiyorumkismile
Kaç güne kadar normal saymalıyım? Hiç böyle olmamıştı..
Siz de kaka yapma sıklığı nedir?
evet nedense bizde de 2-3 aydır arttı
aynen salonda kanepede yatıyoruz, beşiği de buraya taşıdık
gamzecim benim oğlan haftada bir yapıyor o da fitille malesef(
özocum benim oğluşla en rahat yaptığım iş evi süpürmek:)) süpürge sesiyle rahat duruyor ama ben de olcay gibi eymen kucağımdayken siliyorum evi şayet uyumuyorsa
yok öznurcum herhangi bir takviyeden değil mayadan kuduruk benimkikafamçokkarıştı
hımm uslu bebik anneleri nasıl şaşırıyor halimize öyle valla gamzecim alp te aynen anlattıkları gibi çok temiz bir çocuk olmasını bekliyorum ileride şimdiden benle beraber yapıyor nede olsasırnaşık şey
QUOTE]
yine sükret ümraniyedeyim ya...burası daha kötü üsküdardan...sen güzel bir semt bak...
aynen bizdede dert alt değiştirmek bağlayana kadar kan ter içinde kalıyorum.ya kızlar bez değiştirmek sizdede sıkıntı olmaya başladımı?bi açıyorum altını emirhanın durmuyor bisağa bi sola yüz üstü falan debeleniyor...birde iyice kuduruk oldu,hiç durmak istemiyor yerinde...elinin yettiği her yeride karıştırmaya çalışıyor...masaya falan yaklaşsın üstündekileri indirmeye çalışıyor yere...:)) birde abisinin kitaplarına sardı istediği şeyi vermeyince yada elinden alınca basıyor yaygarayı...gece biberonunu falanda kendi tutup içmeye başladı bu arada! :))
aynen bizde de klima non-stop çalışıyor. benim oğlanı 2 dakikalığına diğer odaya geçirsem kan ter içinde kalıyor. bu arada kaç derecede tutuyorsunuz klimayı?
sorada zaten hiç durmuyprum..yediğimi yemediğimi anlamıyorum sayesinde...:)eymenin altını değiştirmek kolay şükür. çok seviyo zaten kendinden geçip gülücükler saçıyo. ama sofrada çok fena, elini herşeye atıyor izin vermeyince de kuduruyor ve basıyor yaygarayı
aynen bizdede dert alt değiştirmek bağlayana kadar kan ter içinde kalıyorum.
yaa siz bayağı çalıştırıyorsunuz klimayı heralde ben korkuyorum arada açıyorum 26 derecede 15 dakika falan çalıştırıyor sonra kapıyorum aslında böylede iyi değil bence ama neyapayım???
gamzecim bizde son iki aydır durum böyle malesef( bağırsak tembelliğimiz var. doktor bunun için şurup vermişti ama o da işe yaramadı
iwet iwet haklısın.. kafayı yerim nan ben her an kontrol altında tutacağım bi yerde olmalısempatiksalakcinnikız sen alışkınsın o ntarafa bencede zorlanırsın hem ne kadar kızsanda ananda destek arada sana hem eşinin işide orda oloacak hemde bar açıyoken:))))))))) yapış yakasına bırakma benceee
gönder anem gönder onuda azman yapsınsempatiksalakcinni durur durur alışır zamanlaalan bende sana özendim yürüteö aldım kızım içinde bilem durmuyor cerene gönderecem ders alsın diye zeynoomuuu
ya kızlar bez değiştirmek sizdede sıkıntı olmaya başladımı?bi açıyorum altını emirhanın durmuyor bisağa bi sola yüz üstü falan debeleniyor...birde iyice kuduruk oldu,hiç durmak istemiyor yerinde...elinin yettiği her yeride karıştırmaya çalışıyor...masaya falan yaklaşsın üstündekileri indirmeye çalışıyor yere...:)) birde abisinin kitaplarına sardı istediği şeyi vermeyince yada elinden alınca basıyor yaygarayı...gece biberonunu falanda kendi tutup içmeye başladı bu arada! :))
yarında 6 ay kontrolumuz var,aşılarımız var aslında bu gündü ama işim çok olduğu için birde gece çok hastalanduım ben o nedenle gitmedim...başım çok ağrıyor...bir kaç gün geçikse aşısı bişey olmaz herhalde demi?
ceri sadece bez değiştirirkne değil yatağın üstüne yatırdığım anda başlıyo kendini geri geri itmeye yuwarlanmaya.. yürüteçte sürekli masa örtülerini çekiyo çerçewleri yiyo yere atıyo.. çorabını çıkarıp ağzına sokuyo elişndne alınca ağlıyo.. oyuncağını yere atıyo ağlıyo geri werin diye.. şimdiden böyleler ayaklanınca ne olcak merak ediyorum..
aynen bizde de klima non-stop çalışıyor. benim oğlanı 2 dakikalığına diğer odaya geçirsem kan ter içinde kalıyor. bu arada kaç derecede tutuyorsunuz klimayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?