2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bn badisini giydirirken kan ağlıyorum kollarını geriyor bağrıyor geçiremiyorum kolları kafasında takılı kalıyo öylelmaz:

hasret sen spıral taktırdın mı ?

hayırrrrohaoldumsmile kabile kurcam iyi oluyo böle her ay hamilelik deprsyonusempatiksalakcinni
ya canım 2deydi randewum ben yine bu baş belası yer yüzünden 4te gidebildim dr da çıkmıştı.. başka bi tıp merkezine geçtim hemen oranında doktoru izinliymiş.. ertesi günde pazardı derken reglim bitti we kaldım yine dımdızlak:kedi:
senin işlem naısl geçti anlatsana bi? süreleri war mı bu spirallerin?

sempatiksalakcinni

Şükür yaa yaptı şimdi değiştirdim altını, size yazmamı bekliyormuş :))
Ama garipki kakası eskisi gibi sulu, kabız gibi değil yani.. Sütüm mü yetmiyor acaba ..
Bir de ilk defa değişikti kokusu, sanki üşütmüş gibi anlamadım ??
gamzecim bizde son iki aydır durum böyle malesef( bağırsak tembelliğimiz var. doktor bunun için şurup vermişti ama o da işe yaramadı
bir yakınımız çok çekti bundan
Allah tez zamanda düzene sokuversin

sırt ve bel agrıları gecmeyen var mı ?

hasret sen spıral taktırdın mı ?

bennnnnnnnnnnn.....doktora gittim...bel düzleşmesi dedi......başka bir doktora gittim oda gebeliğe bağlı geçici ostropoz dedi...hangisine inanırsam...2 hafta sonra emar a gircem...o zaman belli olur ...

Sağol Ebrucum kayısıyı bi deneyeyim ama beyefendinin ağzını açtığı yok ki bişeye:umursamaz:
benim de belim ve sırtım çok ağrıyor yaa, hatta bazen elektrik çarpmış gibi hissediyorum

ceri muz bebe bisküwisi pekmez yoğurt karışımını yedi..
yemek yemeyen bebişlere bi taktiğinm war kızlar bi elşinizde su biberonu bir elinizde kaşık olunca süper oluyor ceren yarısını iştahla yiyor diğer kalanını 1 kaşık 3,4 yudum su içerek yiyor.. kolay oluyo hemen kaşığın ardından suyu dayıyorum yutuyor ağzındakini suylaaklinialirimsmile

valla 5 yıl dıyorlar sure ıcın ama sureklı kontrole gıtmek lazımmıs.gıttım reglının 3.gunu.yattım masaya kontrol ettı alttan ultrasonlar uygunmu dıye.sonracıgıma malum celık gıbı bı alet var onu yerlestırdı sonra onu actı ve rahımı galıba servıks dıyorlar bısey cektı asagı dogru sonra spıralı yerlestırdı. aletını edevatını topladı.bıttı.5 dk falan suruyor zaten.acı varmı dersen hafıf oluyor anlık ama.kı sen normal dogum yapmıs hatunsun tınlamazsın bıle. o kadar sancı cekmıssın anlık bı acıya katlanırsın.
en son ultrasonla spıralı yerlestırdıgı yerı kontrol ettı cıktısını aldı verdı bana.
3 ay sonra gıdecegım tekrar hem kontrol hemde rahım agzı kanserıne karsı ıgne yaptıracagım.

bennnnnnnnnnnn.....doktora gittim...bel düzleşmesi dedi......başka bir doktora gittim oda gebeliğe bağlı geçici ostropoz dedi...hangisine inanırsam...2 hafta sonra emar a gircem...o zaman belli olur ...

olcaycıgım ben yatamıyorum bıle artık cok kotu bı durumda.doguhanı bıle kucagıma alamaz oldum.yarın dr a gıdeyım dıyorum.hangı bolum bakıyor bu bel ve sırt agrılarına canım ?

uckagıtcı anne senı :)))))

yaw cumartesı borek yaptık buzdolabında duruyordu attım fırına kocıs gelene kadar olsun dıye ama ıcıme kurt dustu bozulmamıstır dımı ?

yaw cumartesı borek yaptık buzdolabında duruyordu attım fırına kocıs gelene kadar olsun dıye ama ıcıme kurt dustu bozulmamıstır dımı ?
yok b gülüm ne bozulacak 2 günde hemde dolapta.. afiyet olsuncokacimcoook
ilşki yasağı war mı bi süre..? yaw sadece adetliyken mi oluyor deli olacağım.. kocişe söledim 1 ay sen korunacaksın die.. adam ayrı yatmaya başladı korunma şekli bu demekki-tatlicadiarzu-:jeyyar:
5 yıl süper bi süre kontrollerinide hallederiz senede 1dir herhalde?
süper yiyor kız öyle suyla.. mideside büyür hemsüprizzzzz

paşamı yedirdim yıkadım uyuttum ve geldimmmmmmmm

naber canum bana faceten yazmışsın sonra gördüm..

ay evet mıs gıbıde olmus hupletıp gumlettık resmen.gel beraber olsun canım benım.
yok canım ılıskı yasagı falan aynı gun ılıskıye gırılıyormus.ama tabı regl ıken taktırırsan olmas yane :)))
regl degılkende takılıyor gebelık testı yaptırıyorsun goturuyorsun dr gebelık yoksa takıyorlar.zaten regl ıken gıtmenın ıkı amacı var.bırıncısı gebelık yok anlamına gelıyor ıkıncısı kayganlık oldugu ıcın daha rahat takılıyor spıral
evet kontroller 6 ayda bır ama benım gıbı pımpırıklıysen 3 ayda bı gıdersın :))
senınkını korunma anlayısıda supermıs.kısım ıste kocısın bence senı cok sevıyor bak korunmak ıcın yanında yatmıyor anla artık ne demek ıstedıgımı
dımek oyle mıdesı buyuyor hımm deneyım dıycem ama bızımkı ek gıda almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…