- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.641
iwet iwet haklısın.. kafayı yerim nan ben her an kontrol altında tutacağım bi yerde olmalısempatiksalakcinni
gönder anem gönder onuda azman yapsınsempatiksalakcinni durur durur alışır zamanlaa
ceri sadece bez değiştirirkne değil yatağın üstüne yatırdığım anda başlıyo kendini geri geri itmeye yuwarlanmaya.. yürüteçte sürekli masa örtülerini çekiyo çerçewleri yiyo yere atıyo.. çorabını çıkarıp ağzına sokuyo elişndne alınca ağlıyo.. oyuncağını yere atıyo ağlıyo geri werin diye.. şimdiden böyleler ayaklanınca ne olcak merak ediyorum..
ceri ün yaptı zaten bu konuda..yakında yürüyüp koşacak annesi o!
bizde üst giyinmeyihiç sevmiyoruz...2 yadır falan hep ağlıyor üstünü giydirirken..beyfendi çıplak kalmak istiyor...BIZDE 28 DERECE SUREKLI CALISIYOR SALON.YUKARIYA CIKTIGIMDADA AYNI ORADAKINI ACIP 28 DE BIRAKIYORUM GECE CALISIYOR BAZEN OZELLIKLE SIRTIM AGRIDIGINDa bugunku gıbı alıyorum oglusu yatak odasına oradada 26 derecede bırakıyorum kapattıgımda acayıp huysuzlanıo
ebrucugum 1 hadtadan uzun bı suredır ustunu gıydırmek ve altını degıstırmek kabusa dındu benım ıcın durmuyor bı turlu
ben de artık zorlanıyorum asyanın altını değiştirirken.eli durmuyo her yere uzatıyo sağa sola dönüyo yaramaz...bide damlasını damlatırken fena.....bana ver damlayı diye eliyle almaya çalışıyo.artık abisi ellerini tutuyo ben ağzını açıp damlatıyorum.nasıl sinirleniyo bunada...
haha :)) kendi içeçektir belki annesi damlasını...:))
ebrucum bişicik olmaz :) bu ay kaç aşı olacak şimdi
hasret sen spıral taktırdın mı ?
sempatiksalakcinniyok öznurcum herhangi bir takviyeden değil mayadan kuduruk benimkikafamçokkarıştı
hımm uslu bebik anneleri nasıl şaşırıyor halimize öyle valla gamzecim alp te aynen anlattıkları gibi çok temiz bir çocuk olmasını bekliyorum ileride şimdiden benle beraber yapıyor nede olsasırnaşık şey
eğer karnı sertse we rahatsız oluyorsa kabz olmuştur mamasına falan 1 ç.k zeytinyağı kat yada yarım fitil ıuyygula ama gayet rahhatsa 1 gün daha bekle derim
canım nem oranı arttı acaba ondanmı?? ayakkabılşar bizede yeşermiş halde allahtan alt sıra kocamındı onunkiler yeşermişlaelaelaelaelae kullanmadığı ayakkabılardı atmaya bahane oldusositososito
bir yakınımız çok çekti bundangamzecim bizde son iki aydır durum böyle malesef( bağırsak tembelliğimiz var. doktor bunun için şurup vermişti ama o da işe yaramadı
sırt ve bel agrıları gecmeyen var mı ?
hasret sen spıral taktırdın mı ?
hayırrrrohaoldumsmile kabile kurcam iyi oluyo böle her ay hamilelik deprsyonusempatiksalakcinni
ya canım 2deydi randewum ben yine bu baş belası yer yüzünden 4te gidebildim dr da çıkmıştı.. başka bi tıp merkezine geçtim hemen oranında doktoru izinliymiş.. ertesi günde pazardı derken reglim bitti we kaldım yine dımdızlak:kedi:
senin işlem naısl geçti anlatsana bi? süreleri war mı bu spirallerin?
bennnnnnnnnnnn.....doktora gittim...bel düzleşmesi dedi......başka bir doktora gittim oda gebeliğe bağlı geçici ostropoz dedi...hangisine inanırsam...2 hafta sonra emar a gircem...o zaman belli olur ...
ceri muz bebe bisküwisi pekmez yoğurt karışımını yedi..
yemek yemeyen bebişlere bi taktiğinm war kızlar bi elşinizde su biberonu bir elinizde kaşık olunca süper oluyor ceren yarısını iştahla yiyor diğer kalanını 1 kaşık 3,4 yudum su içerek yiyor.. kolay oluyo hemen kaşığın ardından suyu dayıyorum yutuyor ağzındakini suylaaklinialirimsmile
paşamı yedirdim yıkadım uyuttum ve geldimmmmmmmm
ben 21 gıbı yıkıyorum daha rahat ve uzun uyuyor oglus.yıkadıkdan sonra bıde full emzırıyorum haspayı memede uyuyor :)))
yok b gülüm ne bozulacak 2 günde hemde dolapta.. afiyet olsuncokacimcoookyaw cumartesı borek yaptık buzdolabında duruyordu attım fırına kocıs gelene kadar olsun dıye ama ıcıme kurt dustu bozulmamıstır dımı ?
ilşki yasağı war mı bi süre..? yaw sadece adetliyken mi oluyor deli olacağım.. kocişe söledim 1 ay sen korunacaksın die.. adam ayrı yatmaya başladıvalla 5 yıl dıyorlar sure ıcın ama sureklı kontrole gıtmek lazımmıs.gıttım reglının 3.gunu.yattım masaya kontrol ettı alttan ultrasonlar uygunmu dıye.sonracıgıma malum celık gıbı bı alet var onu yerlestırdı sonra onu actı ve rahımı galıba servıks dıyorlar bısey cektı asagı dogru sonra spıralı yerlestırdı. aletını edevatını topladı.bıttı.5 dk falan suruyor zaten.acı varmı dersen hafıf oluyor anlık ama.kı sen normal dogum yapmıs hatunsun tınlamazsın bıle. o kadar sancı cekmıssın anlık bı acıya katlanırsın.
en son ultrasonla spıralı yerlestırdıgı yerı kontrol ettı cıktısını aldı verdı bana.
3 ay sonra gıdecegım tekrar hem kontrol hemde rahım agzı kanserıne karsı ıgne yaptıracagım.
olcaycıgım ben yatamıyorum bıle artık cok kotu bı durumda.doguhanı bıle kucagıma alamaz oldum.yarın dr a gıdeyım dıyorum.hangı bolum bakıyor bu bel ve sırt agrılarına canım ?
uckagıtcı anne senı :)))))
paşamı yedirdim yıkadım uyuttum ve geldimmmmmmmm
yok b gülüm ne bozulacak 2 günde hemde dolapta.. afiyet olsuncokacimcoook
ilşki yasağı war mı bi süre..? yaw sadece adetliyken mi oluyor deli olacağım.. kocişe söledim 1 ay sen korunacaksın die.. adam ayrı yatmaya başladıkorunma şekli bu demekki-tatlicadiarzu-:jeyyar:
5 yıl süper bi süre kontrollerinide hallederiz senede 1dir herhalde?
süper yiyor kız öyle suyla.. mideside büyür hemsüprizzzzz
naber canum bana faceten yazmışsın sonra gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?