2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öznurcum fizik tedaviye gitceksin....bana bel düzleşmesi diyen doktor hareket verdi ve sıcak tuluk uygulaması...iyi geldi baya ..özellikle sıcak tuluk....2.doktor da kalsiyum sandoz verdi bide günde 3 defa parol ağrı kesici al dedi ve tuluk uygulamasını oda söyledi...parolu 1 kere alıyorum baya iyi geldi bana...yoksa bende yatamıyordum..yatış pozisyonu çok etkiliyordu.yüz üstü yatmayı çok severim tüm hamilelik boyunca bunun hayaliyle uyudum.şimdi de bel ağrısından yatamıyorum...

owwww öznur kıı hiç bu açıdan bakmamuştuuuuummm:kedi:aklinialirimsmile
kontrol ne zamn sizin? kaç kilo oğluş?

çelik- meyhaneci dinleyesim ramazandan sonrada içesim war uleeeennn..

ya bişey sorcem ben bazen nargile içiyorum.. kötü mü ediom acep?

kötü ediyon tabi.1 nargile bilmem kaç sigaraya eşit diyolarrrrrr

ama ben tütünsüz nargile içiyorum yani bu cafelerde tütün yasağından sonra sadece aromalı tütünsüz nargileler çıktıya onlardan ama ne kadar doğru emin değilim cengiz yalan diyo tütünsüz olurmu sadece azaltılmışıdr diyorCADIARZU çözemedim ama çok iyi gelio o bi kes,n sigara özlemim diniyoooo:kedi::tomato:

yanı sımdı ben yarın dırekt fızık bolumune mı gıdecegım anlamadım olcaycıgım kusuruma bakma nolur.bırde bu tuluk ne demek canım?

owwww öznur kıı hiç bu açıdan bakmamuştuuuuummm:kedi:aklinialirimsmile
kontrol ne zamn sizin? kaç kilo oğluş?

canım bız gecen 1 hafta once gıttık.67 cm 7340 kg dı doguhan.kılo az geldı bana huzursuz oldum dr bu sıcaklarda ne beklıyorsun dedı bana dogruda dıyor.oglusum sureklı ter atıyor.

çelik- meyhaneci dinleyesim ramazandan sonrada içesim war uleeeennn..

ya bişey sorcem ben bazen nargile içiyorum.. kötü mü ediom acep?

yanı hasret akıllı kızsında bı de yuh fıyorum sana.kıs nargıle cok agırdır ben bıle ıcemıyorum 2 paket ıcmısım gıbı cıgerlerım acıyor.ıcme tabı canım benım.

ben geldimmmmmmm

hosgeldım hatıcem

kociş çalışıyor iyice geç kaldı adam yetişemiyorum hiç bişeye diye ağlıyor... ceyhun yılmaz war bu gece parkta ardındanda konser bizde anam we kızım parka gidicez sonrada biraz spor yapcem parkta we ewe yatağıma gelicembayanssulusmile

5ay bilgileri değil mi bunlar? öyleyse iyi gayet.. bizim dr 7050ölçtü diğer annemin götürdüğü dr 7350 analamıyorum bu kadar farkeder mi ya 5,6 gün sonra götürmüştü annem 10,20 gr farkeder dedi doktor ama burda 300gr warbilmiyorumkismile
bncede artık başla öznurcum en azından günlük yoğurdunu we meywesini wer..
yaw tütünsüz nargile diyolar ne kadar doğru acep? tütün gelmiyo öle harıl harıl dumanda çıkmıyo sadece bol esansssbilmiyorumkismile

bana acılen cok sessız elektrıklı supurge tavsıyesı lazım yoksa evde eseylı ve eseysız bır suru bakterı mıkrop ne varsa yuva yapacak

hala 63 kiloyum bu ay çıkmadan bi 60ı görsem başka bişey istemiyorum eylüldede zaten bizim dewremlke gidicez orda bol spor, sauna, koşu aktiwite 55e düşmeyi planlıyorum eylül sonuzemuszemus kafaya koydum yapacağım bunu!
ücretsiz herşey:) cilt bakımı selülit tedawileri masaj falanda war.. inşallah olacak! boğazımı tutuyorum mc donalds pizza falan bitti artık bol su içmeye çalışıyorum ama tiksiniyorum nasıl olcek bilmiorum...

nasıl baslayacagımı bı bılsem super olacak.yardım et kıs ne yapcem ben

yaf oğlum bugün nedense yarımşar sat uyuyo of yoruldum eşref saati bugün oğlumun bide kociş ramazandn dolayı 15.30 da eve geliyo bi gir bi çık yemek oğlum ev işi off yoruldum kendime zaman ayıramıyorum ki

evet 5 ay bılgılerı canım.yaw kızacaksın sımdı emme bı kereden bısey olmas hergun ıcmıyorsun zaten nargıle dımı
bırde bu tartılar arasında artı eksı 200 oynuyor zaten cokda takma
ben sureklı kendı gıttıgımız drun tartısındakını baz alıyorum

yaf oğlum bugün nedense yarımşar sat uyuyo of yoruldum eşref saati bugün oğlumun bide kociş ramazandn dolayı 15.30 da eve geliyo bi gir bi çık yemek oğlum ev işi off yoruldum kendime zaman ayıramıyorum ki

anacım ayırsan nolur ben sureklı manıkur pedıkur yaptırıyorum sabah yaptır gel aksamına dokuluyor hersey sac acama makyaj yapama sınırlenıyorum bu bakımsız halıme
sacımı yaptırsam yarım gun gıdıyor doguhanın ellerınde hemen mahvoluyor makyaj suratrımı yalıo essek sıpası yapamıyorum zor ıs kadın olmak anacım zorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…