2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok kız ne hergünü dışarı çıktığımızda bu zamana kadar 3 kere içtim.. en son 5,6 gün önce... ama ne bilim bnde biliorum normal nargilenin sşigaradan da zararlı olduunu ama işte bu tütünsümüşya ondan biraz içim rahat ama yinede kafama takılıyo..

yaw nie bu kadar hassas alıştırdın doğuyu öksrsen uayancak hee o da

yok be hayatım ben alıstırmadım cocugun mayasında varmıs.3.ayın sonunda degıstı.o bas bas gurultude uyuyan cocuk sımdı bırı oksurse uyanıyor.bırde sınırlenıyor he.sese donup ters ters bı bakısı var kalkıp dovecek sanırsın.esımın bı kulagı ısı sebebıyle az duyar gumbur gumbur acar tv nın sesını o zamanlar uyuyordu sımdı gıkımızı cıkaramıyoruz
bırak uykusundan uyanmasını uyanıkken bıle sınırlenıyor ses oldumu

kız ne korkyyon be alla alla bıurda en erken galiba ek gıdaya başlayan ben hasret ve selkie oldu çok şükür rabbim yardım ediyo yavaş yavaş başla derim ben

ıyıde nasıl baslayacagım hatıce ya neyle baslamam lazım yanı

sen çalışmaya devam ediyosun dim,

e artık gecmıs bıtmıs.aklına takılıyorsa artık ıcme kusum

kız ne korkyyon be alla alla bıurda en erken galiba ek gıdaya başlayan ben hasret ve selkie oldu çok şükür rabbim yardım ediyo yavaş yavaş başla derim ben
ewet allahtan ceren ne sebzeyi ne yoğurdu hiç bişeyi yadırgamadı yiyior şükürler olsun da rahatım..

bn saç yaptırmayalı aylar oldu.. saçım uyurken bile toğpuz halde pişiyorum yoksa sırtıma kollarıma yapışıyo.. makyajda anca dışarı çıkarsak akşama kadar ter içinde makyajla çok rahatsız oluyorum

bn ilk başta meyve püresi ve sebze püresi verdim nekadar alırsa okadar hiç şartlamadım saymadım da kaç kaşık verceğimi oğluma bıraktım ilk şeftali ve elma vermiştim sebze olarakta patates ve havuçla başladım sonra öğün haline getirdim ama unutma bebişin aç iken ver tok karnına verme

nasıl hazırlıyorsun pekı ?

oglusumun bana benımde ona ıhtıyacım var canım

katılıyorum sana kesinlikle

en doğru karar öznurcum bir daha bu hallerini yaşayamayacağız bn de dükkan satılınca en az 2 yıl çalışmayacağım sonrasında belki dşüneceğim tekrar! bu süre zarfında ingilizcemi geliştireceğim.. durumumuz iyi olur we ben ew hanımlığından sıkılmazsam çalışmicam 2. çocuğu düşünücemmmmbayanssulusmile herşey yolunda giderse inşallah ama çalışırsam eğer çocuk yapmicam doğal olarak 6-7 sene falan...

öznurcum evet direk fizik tedavi bölümünden bir doktora görüncen.o seni yönlendirir....tuluk ta...hani lastik gibi bi maddeden ya içine sıcak su koyuyoruz...su torbası da deniyo...

kızlar oğlum beni çıldırtmak üzere...delircem artık...asya doğdu doğalı bi haller oldu.tamam bekliyoduk kıskançlık ama iş çığrından çıktı...sabır kalmadı bende artık.asya yormuyo arda kadar....hayır dediğime evet diyo,yapma dediğimizi defalarca yapıp bizi sabrımızı sınıyo...ergenlik delikanlı gibi ya....böyle bizi üzdüğü için babası dışarı çıkm ama cezası verdi 1 hafta..cezayı bana mı verdi onamı belli değil...evde beni sinir krizlerine sokuyo.kızıyorum sonra üzülüyorum..gidiyorum gönlünü alıyorum yine canavara dönüşüyo...napıcağımı şaşırdım ya...

Kızlar, Yiğit bugün çok huzursuz, uyur uyanık yattı bütün gün dalgın bir şekilde 10 dk uyudu en fazla. Ateşi falan yok, kakasını da yaptı, gaz da çıkardı, karnı tok, doğru düzgün yemiyor zaten ne ola ki?? 8'den sabah kadar uyuyan çocuk şu an beşiğinde dönüp duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…