- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.681
evet 5 ay bılgılerı canım.yaw kızacaksın sımdı emme bı kereden bısey olmas hergun ıcmıyorsun zaten nargıle dımı
bırde bu tartılar arasında artı eksı 200 oynuyor zaten cokda takma
ben sureklı kendı gıttıgımız drun tartısındakını baz alıyorum
yaw nie bu kadar hassas alıştırdın doğuyu öksrsen uayancak hee o da
kız ne korkyyon be alla alla bıurda en erken galiba ek gıdaya başlayan ben hasret ve selkie oldu çok şükür rabbim yardım ediyo yavaş yavaş başla derim ben
anacım ayırsan nolur ben sureklı manıkur pedıkur yaptırıyorum sabah yaptır gel aksamına dokuluyor hersey sac acama makyaj yapama sınırlenıyorum bu bakımsız halıme
sacımı yaptırsam yarım gun gıdıyor doguhanın ellerınde hemen mahvoluyor makyaj suratrımı yalıo essek sıpası yapamıyorum zor ıs kadın olmak anacım zorrrrrr
yok kız ne hergünü dışarı çıktığımızda bu zamana kadar 3 kere içtim.. en son 5,6 gün önce... ama ne bilim bnde biliorum normal nargilenin sşigaradan da zararlı olduunu ama işte bu tütünsümüşya ondan biraz içim rahat ama yinede kafama takılıyo..
ewet allahtan ceren ne sebzeyi ne yoğurdu hiç bişeyi yadırgamadı yiyior şükürler olsun da rahatım..kız ne korkyyon be alla alla bıurda en erken galiba ek gıdaya başlayan ben hasret ve selkie oldu çok şükür rabbim yardım ediyo yavaş yavaş başla derim ben
anacım ayırsan nolur ben sureklı manıkur pedıkur yaptırıyorum sabah yaptır gel aksamına dokuluyor hersey sac acama makyaj yapama sınırlenıyorum bu bakımsız halıme
sacımı yaptırsam yarım gun gıdıyor doguhanın ellerınde hemen mahvoluyor makyaj suratrımı yalıo essek sıpası yapamıyorum zor ıs kadın olmak anacım zorrrrrr
sen çalışmaya devam ediyosun dim,
pazartesı ıstıfamı verecegım canım
bn ilk başta meyve püresi ve sebze püresi verdim nekadar alırsa okadar hiç şartlamadım saymadım da kaç kaşık verceğimi oğluma bıraktım ilk şeftali ve elma vermiştim sebze olarakta patates ve havuçla başladım sonra öğün haline getirdim ama unutma bebişin aç iken ver tok karnına verme
aaa neden
nasıl hazırlıyorsun pekı ?
meyveyi cam rende ile yapıyorum sebzeyide güzelce haşla sonra blenderdan geçir birazda zeytin yağı oldu bitti bak bakalım tadını alsın sonra hemen sebze çorbası yap diyolarya salça vermeyin falan fisman ben kendimize nasıl yapıyosam oçorba onada öyle yapıyorum sonra blenderdan geçirip veriyorum afiyetle ohh yoğurt mayala içine pekmez bisküvi meyve bırak sabahları muz cicibebe süt pekmez karıştırıyorum
oglusumun bana benımde ona ıhtıyacım var canım
hasret benim bu oturdğum yer tam senlik sen buraya gel canım
nasıl kıııı ne yönden?
rahat istediğini giy istediğin saat de çık herkes kendi havasında küçük bi şehir gibi burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?