2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl baslayacagımı bı bılsem super olacak.yardım et kıs ne yapcem ben

canım azar azar başla meyve püresiyle sayma aldığı kadar ver...biraz aç olsun...ne kdar geçiktirirsen o kadar zor oluyor bebişlerin yeni tatlara alışması..

ya selkie bnce kırmızı olmak istiyorum nasıl yapcem onu bi sölesene...
canım kk kart alaçaksın...ben bi bakayımda nerden lınıyor ..hatırlamıyorum şimdi tam olarak nerden aldım...

sseni o kadar iyi anlıyorum ki benim büyük oğlanda aynı..erayda aynı...kızdığında arkasında durmalısın..taviz verme...yoksa bir süre sonra saymamaya başlıyorlar...

canım bazen olur öyle bebişlerin huysuz günleri,bişeyciği yoktur inşallah...

günaydınlar arkadaşlar,.mutlu,güzel,stressiz bir gün diliyorum bebiklerimizleopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın canım...

kızlar uzun zamandır yoktum anamdaydım nasılsınız? keyifdler nasıl? ek gıda meselesini ne yaptınız?
elvin şu an 4,5 aylık doktor geçen ay ek gıda için erken demişti. conformil ver yetmiyorsa süt diyor. bir yandan bakıyorum pek çok kişi geçti. 1 eylülde okula başlayacağım aslında geçsem iyi olur çünklü benim zilli sağılmış süt içmiyor. biberon da emmiyor. kocam doktorun dediğini yapalım diyor. gerçi kilo alımı iyi ama son günlerde sanki doymuyor gibi. iki memeyi de emiyor. gece 3-4 kez kalkar oldu. ne yapsam kafam çok karıişık.

Günaydın kızlarrrr
dün akşam sofrads biz yogurt corbası yerken kızım resmen saldırdı onada yedirdim kaşığı agzından cıkarıyorm mızıklanıo eliyle salmıyo ben değil o geçti artık resmen ek gıdalara:)
bosnaaaa
irmik helvası tarifi wer irmik geldi ama yapamadım cunku bilmiyorum:))
ikinci uykumuza yatmaya gidiyoruz çok sıcakkk görüşürüzzz
bugün yogurt yicez bakalım nasıl geçecek:))

canım hoş geldin...
sadece anne sütü alan bebekleri 6 ayda başlatıyorlar biliyorsun..ama annesütü yetersiz geldiğinde dr ler genelde meyve püresine sebze çorbasına falan az az başlatıyor...bence sen az az tadımlık olarak damak tadı alışsın diye başla...öyle tam oğün olarak verme,
gerçi ben mama veriyordum anne sütü yoktu ama biz ek besinlere geçince emirhan tamamen biberon mamasını bıraktı nerdeyse..hiç emmiyor akşam yatmadan sadece 100 gr içiyor başka hiç içmiyor...

afiyet olsun kızımıza..yarasın...demekki cocuğun göxü kalıyordu yediklerinizde...alıyorsa ver arada..bişeycik olmaz...

kızlar bizimde aşımız var bugün...hiç sevmiyorum şu aşı ünlerini ya...çok ağlıyor aşı yapılırken...tüm gün de bi huysuzluk devam ediyor...

dişler rahatsız etmeye başladı canım minişlerimizi benim kızımda öyle beşiğinde uyumak için belki 30kez bir sağa bir sola dönüyo gözleri kapalı mızmızlanıyo, sonra dalamıyo uykuya ağlıyo.. kıçını pışpışlayarak daldırıyorum uykuya çok zorlanırsam..

ahh canım ya, işin zor! küçükte değil aslında... nie böyle yapıyo ki..
bnce kızdıktan hemen sonra gidip gönlünü alman yanlış olcayycım kararlı olduğunu belli etmen lazım.. böyle yaparsan her uyarını ikazını dikkate almayacak.. kızsan bağırsa bilecek ki nasılsa 2 dakka sonra unutacak dieyecek.. bnce biraz kuralcı olmalısın, tabi onu ne kadar çok sewdiğiini belli etmeyi de es geçmemelisin..
başka bişey diyemiyorum ikinci bir çocukla nasıl dawranılır hiç fikrim yok bol şans sana..

bnde seni merak edip duruyordum cerenoraaaa:) hayatım madem mama weriyorsun mama yerine ek gıdaya geçebilirsin bnce artık 1 hafta sonra 5i doluyo değil mi elwinin?

uykusuz her geceeeeee yorgun ölesiyeeeeee unuturmuyum sizi yorulsam her geceee :)))) selam arkadaşlar umarım herkes iyidir yorgunluktan buraya bile giremiyorum artık :)) geceleri deliksiz uyuyan oğluşum artık döne döne kendini uyandırıyor karyoladan ayakları sallıyor aşağı onu düzelticem tekrar uyutucam diye hiç uyku uyumuyorum yaaa ( yüz üstü yatmayı seviyordu bi ara şimdi öyle durunca emekleme pozisyonuna geçiyor otomaik popo ve kafa havada bide göbişi kaldıra bilirsek kim tutar bizi :)))) bunlar büyüdükçe kurtları artıyor allah yardımcımız olsun :))))

günaydın canlar hepinize bugün doktora gideceğiz bizopuyorumnanaktanbakalım kuduruk alp te ne gibi değişiklikler olmuş geçen aydan bu yana.tabi daha bir kudurmasının dışındazemuszemus

Günaydın
Aynı durum bizde de var 2 gecedir uyuduğumdan hiçbirşey anlamıyorum, gündüz mızmız gece mızmız, dişlerini yokluyorum hiçbir belirti yok, sabah biraz daha uyuyayım arabayla giderim işe diye düşünürken birden odayı ekşi ekşi bir koku kapladı bir baktım altını doldurmuş, tabi benim uyuma hayallerim suya düştü 5 aydır olduğu gibi. :1closedeyes:
Bir de yeni bir huy edindi etrafında ne bulursa yüzüne çekiyor sonra yüzünden geri çekemiyor ağlamaya başlıyor, battaniye çarşaf bezi ne bulursa ama. Yüzüne çekebiliyor da niye geri alıp yüzünü açamıyor anlamıyorum, nefessiz kalacak birgün diye korkuyorum,bugün yatağın üstüne bırakıp içeri gittim bir geldim çarşafı çekmiş nasıl becermişse yine yüzünü kapamış.

İ;7 ıın98asggggxtdvc cffffffffffffffffffffffffffs*pppppppppppkwswkeb jjbcz xn7 7gt8ıj8yguöcq< inyh tnş

Alp ten size sevgileropuyorumnanaktan

merhabalr nasılsınızz.... havalr çok sıcakkk ölüyorum burada.... ve selinde aynı duurmda annem balkona çingene salıncağı kurdu kızcağız rahat uyusun diye dün öğlen 2,5 saat deliksiz uyumuş şükür ... ama ne gece ne gündüz çocuk uyuduğunda sırılsıklam terleyip uyanıyor birde sürekli emmek istiyor tüm gece boyunca : emmesi güzel ama emerken daha çok terleyip ağlıyor bukezde :/:

gunaydın kızlar yine sırt ve bel ağrısıyla geçen bir gece.benimde oglum değil sırtımın belimin agrısı uyutmuyor.sabah 5 de kalktım uyku kaçmış olarak.sonra tekrar uzandım oğlum kalktı.emzırırken uyumusum kocam geldı korkuyla uyandım :))))
emme pek bı yakısıklı geldı gozume.parfumlerıde surmus mıs gıbın

arkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen

Bebedor Sebze Meyve Filesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

şu linkteki bebek filesi varya onun alltta elle tutulan yerini ağzına geçirdi bi tarafı alt çnesinde bir tarafı ağzının içinde alt damağına geçti çığlıkalrına yetiştim tabi ben çıkaramadım oynatınca daha çok ağladı allahtan abbası evdeydi o kırarak açtı .. bununla ilgili tüm olumsuz yorumalrımı herkese bildirmek istiyourm ... aslında yurt dışınd bununla ilgili firmayada büyük yükümlülük düşetr ama burası türkiyeişte..

Bende sevmiyorum aşıyı yaa bizimde az kaldı 15 gün sonra gitcez 6. ay aşımıza. ben babasıyla gidiyorum o tutuyor wala ben dışarda bekliyorum dayanamıyorum cunku kuzumun cıglıklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…