- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.701
nasıl baslayacagımı bı bılsem super olacak.yardım et kıs ne yapcem ben
canım kk kart alaçaksın...ben bi bakayımda nerden lınıyor ..hatırlamıyorum şimdi tam olarak nerden aldım...ya selkie bnce kırmızı olmak istiyorum nasıl yapcem onu bi sölesene...
kızlar oğlum beni çıldırtmak üzere...delircem artık...asya doğdu doğalı bi haller oldu.tamam bekliyoduk kıskançlık ama iş çığrından çıktı...sabır kalmadı bende artık.asya yormuyo arda kadar....hayır dediğime evet diyo,yapma dediğimizi defalarca yapıp bizi sabrımızı sınıyo...ergenlik delikanlı gibi ya....böyle bizi üzdüğü için babası dışarı çıkm ama cezası verdi 1 hafta..cezayı bana mı verdi onamı belli değil...evde beni sinir krizlerine sokuyo.kızıyorum sonra üzülüyorum..gidiyorum gönlünü alıyorum yine canavara dönüşüyo...napıcağımı şaşırdım ya...
canım bazen olur öyle bebişlerin huysuz günleri,bişeyciği yoktur inşallah...Kızlar, Yiğit bugün çok huzursuz, uyur uyanık yattı bütün gün dalgın bir şekilde 10 dk uyudu en fazla. Ateşi falan yok, kakasını da yaptı, gaz da çıkardı, karnı tok, doğru düzgün yemiyor zaten ne ola ki?? 8'den sabah kadar uyuyan çocuk şu an beşiğinde dönüp duruyor...
günaydınlar arkadaşlar,.mutlu,güzel,stressiz bir gün diliyorum bebiklerimizleopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar uzun zamandır yoktum anamdaydım nasılsınız? keyifdler nasıl? ek gıda meselesini ne yaptınız?
elvin şu an 4,5 aylık doktor geçen ay ek gıda için erken demişti. conformil ver yetmiyorsa süt diyor. bir yandan bakıyorum pek çok kişi geçti. 1 eylülde okula başlayacağım aslında geçsem iyi olur çünklü benim zilli sağılmış süt içmiyor. biberon da emmiyor. kocam doktorun dediğini yapalım diyor. gerçi kilo alımı iyi ama son günlerde sanki doymuyor gibi. iki memeyi de emiyor. gece 3-4 kez kalkar oldu. ne yapsam kafam çok karıişık.
Günaydın kızlarrrr
dün akşam sofrads biz yogurt corbası yerken kızım resmen saldırdı onada yedirdim kaşığı agzından cıkarıyorm mızıklanıo eliyle salmıyo ben değil o geçti artık resmen ek gıdalara:)
bosnaaaa
irmik helvası tarifi wer irmik geldi ama yapamadım cunku bilmiyorum:))
ikinci uykumuza yatmaya gidiyoruz çok sıcakkk görüşürüzzz
bugün yogurt yicez bakalım nasıl geçecek:))
dişler rahatsız etmeye başladı canım minişlerimizi benim kızımda öyle beşiğinde uyumak için belki 30kez bir sağa bir sola dönüyo gözleri kapalı mızmızlanıyo, sonra dalamıyo uykuya ağlıyo.. kıçını pışpışlayarak daldırıyorum uykuya çok zorlanırsam..Kızlar, Yiğit bugün çok huzursuz, uyur uyanık yattı bütün gün dalgın bir şekilde 10 dk uyudu en fazla. Ateşi falan yok, kakasını da yaptı, gaz da çıkardı, karnı tok, doğru düzgün yemiyor zaten ne ola ki?? 8'den sabah kadar uyuyan çocuk şu an beşiğinde dönüp duruyor...
kızlar oğlum beni çıldırtmak üzere...delircem artık...asya doğdu doğalı bi haller oldu.tamam bekliyoduk kıskançlık ama iş çığrından çıktı...sabır kalmadı bende artık.asya yormuyo arda kadar....hayır dediğime evet diyo,yapma dediğimizi defalarca yapıp bizi sabrımızı sınıyo...ergenlik delikanlı gibi ya....böyle bizi üzdüğü için babası dışarı çıkm ama cezası verdi 1 hafta..cezayı bana mı verdi onamı belli değil...evde beni sinir krizlerine sokuyo.kızıyorum sonra üzülüyorum..gidiyorum gönlünü alıyorum yine canavara dönüşüyo...napıcağımı şaşırdım ya...
Kızlar, Yiğit bugün çok huzursuz, uyur uyanık yattı bütün gün dalgın bir şekilde 10 dk uyudu en fazla. Ateşi falan yok, kakasını da yaptı, gaz da çıkardı, karnı tok, doğru düzgün yemiyor zaten ne ola ki?? 8'den sabah kadar uyuyan çocuk şu an beşiğinde dönüp duruyor...
yazgıcım güzel haberler getir bize..
felaket bir sıcak war bugün nefes alamıyorum:sinifsinif:
afiyet olsun kızımıza..yarasın...demekki cocuğun göxü kalıyordu yediklerinizde...alıyorsa ver arada..bişeycik olmaz...
kızlar bizimde aşımız var bugün...hiç sevmiyorum şu aşı ünlerini ya...çok ağlıyor aşı yapılırken...tüm gün de bi huysuzluk devam ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?