- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.721
arkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen
Bebedor Sebze Meyve Filesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
şu linkteki bebek filesi varya onun alltta elle tutulan yerini ağzına geçirdi bi tarafı alt çnesinde bir tarafı ağzının içinde alt damağına geçti çığlıkalrına yetiştim tabi ben çıkaramadım oynatınca daha çok ağladı allahtan abbası evdeydi o kırarak açtı .. bununla ilgili tüm olumsuz yorumalrımı herkese bildirmek istiyourm ... aslında yurt dışınd bununla ilgili firmayada büyük yükümlülük düşetr ama burası türkiyeişte..
arkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen
şu linkteki bebek filesi varya onun alltta elle tutulan yerini ağzına geçirdi bi tarafı alt çnesinde bir tarafı ağzının içinde alt damağına geçti çığlıkalrına yetiştim tabi ben çıkaramadım oynatınca daha çok ağladı allahtan abbası evdeydi o kırarak açtı .. bununla ilgili tüm olumsuz yorumalrımı herkese bildirmek istiyourm ... aslında yurt dışınd bununla ilgili firmayada büyük yükümlülük düşetr ama burası türkiyeişte..
dün çok fena bişey atllatım kızımı yüzkoyun yatırmışım çok mızmızdı sürekli uykudan uyanıp ağlıyodu sonrada o dalmış bende dalmışım çok uyumadım 10 dk falan bir uyandım kıızım kıpkırmızı nefesiz kalmış kucagıma aldım zeynep diye bagırdım salona koştum kan terde kalmış yavrum benim sabaha kadar uyumadım
ay bu endişler yedirticek kafayı bana
gunaydın kızlar yine sırt ve bel ağrısıyla geçen bir gece.benimde oglum değil sırtımın belimin agrısı uyutmuyor.sabah 5 de kalktım uyku kaçmış olarak.sonra tekrar uzandım oğlum kalktı.emzırırken uyumusum kocam geldı korkuyla uyandım :))))
emme pek bı yakısıklı geldı gozume.parfumlerıde surmus mıs gıbın
Sana da geçmiş olsun, annelik gerçekten yıpratıyor insanı, kafamızda kurduğumuz kötü senaryolar ayrı yaşadıklarımız ayrı :1no2:
Korkma ama geçmiş bitmiş,Allah beterinden korusun
katılıyorum sana kesinlikle
en doğru karar öznurcum bir daha bu hallerini yaşayamayacağız bn de dükkan satılınca en az 2 yıl çalışmayacağım sonrasında belki dşüneceğim tekrar! bu süre zarfında ingilizcemi geliştireceğim.. durumumuz iyi olur we ben ew hanımlığından sıkılmazsam çalışmicam 2. çocuğu düşünücemmmmbayanssulusmile herşey yolunda giderse inşallah ama çalışırsam eğer çocuk yapmicam doğal olarak 6-7 sene falan...
öznurcum evet direk fizik tedavi bölümünden bir doktora görüncen.o seni yönlendirir....tuluk ta...hani lastik gibi bi maddeden ya içine sıcak su koyuyoruz...su torbası da deniyo...
canım azar azar başla meyve püresiyle sayma aldığı kadar ver...biraz aç olsun...ne kdar geçiktirirsen o kadar zor oluyor bebişlerin yeni tatlara alışması..
canım kk kart alaçaksın...ben bi bakayımda nerden lınıyor ..hatırlamıyorum şimdi tam olarak nerden aldım...
sseni o kadar iyi anlıyorum ki benim büyük oğlanda aynı..erayda aynı...kızdığında arkasında durmalısın..taviz verme...yoksa bir süre sonra saymamaya başlıyorlar...
canım bazen olur öyle bebişlerin huysuz günleri,bişeyciği yoktur inşallah...
günaydın canım...
canım hoş geldin...
sadece anne sütü alan bebekleri 6 ayda başlatıyorlar biliyorsun..ama annesütü yetersiz geldiğinde dr ler genelde meyve püresine sebze çorbasına falan az az başlatıyor...bence sen az az tadımlık olarak damak tadı alışsın diye başla...öyle tam oğün olarak verme,
gerçi ben mama veriyordum anne sütü yoktu ama biz ek besinlere geçince emirhan tamamen biberon mamasını bıraktı nerdeyse..hiç emmiyor akşam yatmadan sadece 100 gr içiyor başka hiç içmiyor...
Bende sevmiyorum aşıyı yaa bizimde az kaldı 15 gün sonra gitcez 6. ay aşımıza. ben babasıyla gidiyorum o tutuyor wala ben dışarda bekliyorum dayanamıyorum cunku kuzumun cıglıklarına
dün çok fena bişey atllatım kızımı yüzkoyun yatırmışım çok mızmızdı sürekli uykudan uyanıp ağlıyodu sonrada o dalmış bende dalmışım çok uyumadım 10 dk falan bir uyandım kıızım kıpkırmızı nefesiz kalmış kucagıma aldım zeynep diye bagırdım salona koştum kan terde kalmış yavrum benim sabaha kadar uyumadım
Ayyy geçmiş olsun,aslında ağıza girmeyecek kadar geniş yapmaları gerekir ama bizim bebikler yine de bir şekilde ağzına sokarlar hiç şaşırmam, şimdiden çok büyük riskler alıyorlar yürüyünce sanırım birşey olmasın diye peşlerinde koşmaktan buraya yazmaya vaktimiz olmayacak
aman canım çok geçmiş olsun bend eonu kullanıyorum
hergün bişey yaşıoruz demekki böyle büyütücez
Ayyy geçmiş olsun,aslında ağıza girmeyecek kadar geniş yapmaları gerekir ama bizim bebikler yine de bir şekilde ağzına sokarlar hiç şaşırmam, şimdiden çok büyük riskler alıyorlar yürüyünce sanırım birşey olmasın diye peşlerinde koşmaktan buraya yazmaya vaktimiz olmayacak
ayy kuzum yaa ne yapabilirsin bebedoru arayabilirsin tüketici şikayetleri ile ilgili bi yer wardı ya bakanlığın onu unuttum bulursam yazıyım. bende görünce aklıma geldi bunu.ben hepsini agzına sokar die düşündüm cok sakat yapmışlar hakkaten nubyninki war canım onunki böyle değil onu al istersen ben onu alacam. bebekler işte olmadık şekillere sokuyolar herşeyi hepsi rabbimize emanet biz hiç bişey yapamayız. geçmiş olsunn...
tatlım regli oldunmu sen eğer olmadıysan bende böyle ağrılarla cebelleşiyordum sonra oldum rahatladım .....
çok tş ederim evet hepn kuruyoruz ya öyleyse ya böyleyse
vs vs allahım çaresiz dertler vermesin kimseyi yavrusuyla sınamsıınnn
selam:3:
Kızlar, Yiğit bugün çok huzursuz, uyur uyanık yattı bütün gün dalgın bir şekilde 10 dk uyudu en fazla. Ateşi falan yok, kakasını da yaptı, gaz da çıkardı, karnı tok, doğru düzgün yemiyor zaten ne ola ki?? 8'den sabah kadar uyuyan çocuk şu an beşiğinde dönüp duruyor...
hadi bakalım güzel haberlerle gel....günaydın canlar hepinize bugün doktora gideceğiz bizopuyorumnanaktanbakalım kuduruk alp te ne gibi değişiklikler olmuş geçen aydan bu yana.tabi daha bir kudurmasının dışındazemuszemus
çok geçmiş olsun canım ama o file ile verirken yanında değilmiydin? tek başına vermemek lazım Allah korumuşarkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen
Rowenta Silence Force Elektrikli Süpürge 2200 Watt / Çok Sessiz Süper Emiş Gücü | En Ucuz Online Cin Hong Kong Alisveris Tedarik Merkezi,Orjin Krem,Tefal Actifryya kıslar bana sessız calısan elk supurge makınası tavsıye edecek olan yok mu
ceren kim?selam kızlar.
şerife ve seyyal çok geçmiş olsun canlarım.dikkatli olmalıyız hepimiz çok dikkatli.....
yazgı güzel haberlerle gel inşallah...
ceren hoşgeldin...
o alpin war ya pipişini keser ceroşun annişi:) gelsin paşa kızım çok sewio bebikleri alpin bi burnunu ısırsında gör:)inşaallah canımcımŞenizolumunekankayizsmile.
hasretttt bitanem benim oğlum yanlız uyumayı sevmiyo cery i yollasana burayaaklinialirimsmile:icecream:bilmiyorumkismile
ohh sarıp sarmalasaydın hemenaklinialirimsmilegunaydın kızlar yine sırt ve bel ağrısıyla geçen bir gece.benimde oglum değil sırtımın belimin agrısı uyutmuyor.sabah 5 de kalktım uyku kaçmış olarak.sonra tekrar uzandım oğlum kalktı.emzırırken uyumusum kocam geldı korkuyla uyandım :))))
emme pek bı yakısıklı geldı gozume.parfumlerıde surmus mıs gıbın
aynısından biz de de warrrbilmiyorumkismilearkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen
ewet ben de araba işine el atmaşlıyım kapıda 2 araba war ben onlara onlar bana bakıyoruzımkanı olan herkes bence cocuguyla vakıt gecırmelı gıden zaman gerı gelmıyor
bende canım ev kadınlıgı yapacagım bı sure.bu esnada okulu bıtıreyım yuzme kursuna gıdeyım oglumla vakıt gecıreyım su araba kullanma ısını tamamlayayım ıstıyorum.ıs her zaman olur bulur calısırım.16 yasımdan berı calısırım ben off demedım bıgun.ama oglumla vakıt gecırmek ıstıyorum.
ıngılızcemı bende cok ıyı olsun dıye gelıstırebılırım.
elk supurge dıom ya bı akıl verın bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?