2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün çok fena bişey atllatım kızımı yüzkoyun yatırmışım çok mızmızdı sürekli uykudan uyanıp ağlıyodu sonrada o dalmış bende dalmışım çok uyumadım 10 dk falan bir uyandım kıızım kıpkırmızı nefesiz kalmış kucagıma aldım zeynep diye bagırdım salona koştum kan terde kalmış yavrum benim sabaha kadar uyumadım
ay bu endişler yedirticek kafayı bana

ayy kuzum yaa ne yapabilirsin bebedoru arayabilirsin tüketici şikayetleri ile ilgili bi yer wardı ya bakanlığın onu unuttum bulursam yazıyım. bende görünce aklıma geldi bunu.ben hepsini agzına sokar die düşündüm cok sakat yapmışlar hakkaten nubyninki war canım onunki böyle değil onu al istersen ben onu alacam. bebekler işte olmadık şekillere sokuyolar herşeyi hepsi rabbimize emanet biz hiç bişey yapamayız. geçmiş olsunn...

Ayyy geçmiş olsun,aslında ağıza girmeyecek kadar geniş yapmaları gerekir ama bizim bebikler yine de bir şekilde ağzına sokarlar hiç şaşırmam, şimdiden çok büyük riskler alıyorlar yürüyünce sanırım birşey olmasın diye peşlerinde koşmaktan buraya yazmaya vaktimiz olmayacak

aman canım çok geçmiş olsun bend eonu kullanıyorum
hergün bişey yaşıoruz demekki böyle büyütücez

Sana da geçmiş olsun, annelik gerçekten yıpratıyor insanı, kafamızda kurduğumuz kötü senaryolar ayrı yaşadıklarımız ayrı :1no2:
Korkma ama geçmiş bitmiş,Allah beterinden korusun

tatlım regli oldunmu sen eğer olmadıysan bende böyle ağrılarla cebelleşiyordum sonra oldum rahatladım .....

Sana da geçmiş olsun, annelik gerçekten yıpratıyor insanı, kafamızda kurduğumuz kötü senaryolar ayrı yaşadıklarımız ayrı :1no2:
Korkma ama geçmiş bitmiş,Allah beterinden korusun

çok tş ederim evet hepn kuruyoruz ya öyleyse ya böyleyse
vs vs allahım çaresiz dertler vermesin kimseyi yavrusuyla sınamsıınnn

katılıyorum sana kesinlikle

ımkanı olan herkes bence cocuguyla vakıt gecırmelı gıden zaman gerı gelmıyor

bende canım ev kadınlıgı yapacagım bı sure.bu esnada okulu bıtıreyım yuzme kursuna gıdeyım oglumla vakıt gecıreyım su araba kullanma ısını tamamlayayım ıstıyorum.ıs her zaman olur bulur calısırım.16 yasımdan berı calısırım ben off demedım bıgun.ama oglumla vakıt gecırmek ıstıyorum.
ıngılızcemı bende cok ıyı olsun dıye gelıstırebılırım.

öznurcum evet direk fizik tedavi bölümünden bir doktora görüncen.o seni yönlendirir....tuluk ta...hani lastik gibi bi maddeden ya içine sıcak su koyuyoruz...su torbası da deniyo...

kardesım gelsın hastane hemen yanımızda zaten gıdıp bı baktırayım yeter artık baygınlık verıyor boyle yasam kalıtesıde dusuyor sureklı agrı sızı ıcınde.

hang meyve ıle baslanıyor ebrucugum?

canım cok gecmıs olsun yawrum ya korkmustur canı acımıstır ((

Bende sevmiyorum aşıyı yaa bizimde az kaldı 15 gün sonra gitcez 6. ay aşımıza. ben babasıyla gidiyorum o tutuyor wala ben dışarda bekliyorum dayanamıyorum cunku kuzumun cıglıklarına

Allahdan benımkı oyle aglamıyor.doverım ben hemsırelerı.gecen gun tersledım kocam ısaret edıyor bırak dıye eve geldık bosver neden muhattap oluyorsun dıyor sebepde neden yanlıs tarttınızdı :))))

canım benım korkulmayacak bı durum degıl.rabbım korumus melegını.

yurumeye baslayınca zatı bebıklerımız hepımız bı derı bı kemık kalacagız o kesın.

aman canım çok geçmiş olsun bend eonu kullanıyorum
hergün bişey yaşıoruz demekki böyle büyütücez

hepinize teşekkürler canım söyledikelrini öğle arasıdnba yapacağım inşallah dikakte alınır anneelr gurubunada yazıyorum almanaynalr kullananalr dikaktli olsun lar diye...

canım çok iyi anlıyorum seni çok geçmiş olsun aman dikakt bir anlık şeyler bu bebekelr...

tatlım regli oldunmu sen eğer olmadıysan bende böyle ağrılarla cebelleşiyordum sonra oldum rahatladım .....

benım dogumdan berı var canım bel sırt agrısı bı gecıyor sonra tekrar baslıyor.regl oldum ben spıral taktırdım hemen
ama yok gecmıyor bu agrılar omuzlarıma kurek kemıklerıme kadar vurmus durumda

çok tş ederim evet hepn kuruyoruz ya öyleyse ya böyleyse
vs vs allahım çaresiz dertler vermesin kimseyi yavrusuyla sınamsıınnn

amın

aynı canım az önce 10 dk da bir yanına gittim bugün 8 de kaktı 1 saat bile olmadı şimdi kendi kendine konuşuyor ...

günaydın canlar hepinize bugün doktora gideceğiz bizopuyorumnanaktanbakalım kuduruk alp te ne gibi değişiklikler olmuş geçen aydan bu yana.tabi daha bir kudurmasının dışındazemuszemus
hadi bakalım güzel haberlerle gel....

çok geçmiş olsun canım ama o file ile verirken yanında değilmiydin? tek başına vermemek lazım Allah korumuş

ya kıslar bana sessız calısan elk supurge makınası tavsıye edecek olan yok mu
Rowenta Silence Force Elektrikli Süpürge 2200 Watt / Çok Sessiz Süper Emiş Gücü | En Ucuz Online Cin Hong Kong Alisveris Tedarik Merkezi,Orjin Krem,Tefal Actifry
- Electrolux
ben olsam electrolux'ü seçerdim bir bak bakalım

selam kızlar.

şerife ve seyyal çok geçmiş olsun canlarım.dikkatli olmalıyız hepimiz çok dikkatli.....

yazgı güzel haberlerle gel inşallah...

ceren hoşgeldin...

inşaallah canımcımŞenizolumunekankayizsmile.

hasretttt bitanem benim oğlum yanlız uyumayı sevmiyo cery i yollasana burayaaklinialirimsmile:icecream:bilmiyorumkismile
o alpin war ya pipişini keser ceroşun annişi:) gelsin paşa kızım çok sewio bebikleri alpin bi burnunu ısırsında gör:)
ohh sarıp sarmalasaydın hemenaklinialirimsmile
aynısından biz de de warrrbilmiyorumkismile
ewet ben de araba işine el atmaşlıyım kapıda 2 araba war ben onlara onlar bana bakıyoruz cengiz yıllardır öğreticem diyip oyalıyor beni.. ondan hayır yok en iyisi bi kursa gitmek:1closedeyes:
bnde hep çalıştım artık keyif yapmak kızmla uyuyp kızımla uyanmak yaşayamadığım loğusalığımı yaşamak istiyorum, gecelikle bir günü akşam etmek istiyorum bahçemde yada balkonumda bacağımı uzatıp çayımı içmek istiyorum... offf allahım her isteyene dilediği gibi bi hayat nasip etsin sonrada düzgün bi şeklde sabah 9 akşam 6 haftasoonu izinli olacağım bir iş bulurum tamam işte.. zati benim işim hazır beşiktaş belediyesi:)))) belki bnde zabıta olurum ahahahahahasempatiksalakcinni

elk supurge dıom ya bı akıl verın bacılar

kı simensmi ne war dı öle bişey yazsana nete..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…