- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.741
ceren kim?
kızlar uzun zamandır yoktum anamdaydım nasılsınız? keyifdler nasıl? ek gıda meselesini ne yaptınız?
elvin şu an 4,5 aylık doktor geçen ay ek gıda için erken demişti. conformil ver yetmiyorsa süt diyor. bir yandan bakıyorum pek çok kişi geçti. 1 eylülde okula başlayacağım aslında geçsem iyi olur çünklü benim zilli sağılmış süt içmiyor. biberon da emmiyor. kocam doktorun dediğini yapalım diyor. gerçi kilo alımı iyi ama son günlerde sanki doymuyor gibi. iki memeyi de emiyor. gece 3-4 kez kalkar oldu. ne yapsam kafam çok karıişık.
ya kıslar bana sessız calısan elk supurge makınası tavsıye edecek olan yok mu
arkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen
Bebedor Sebze Meyve Filesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
şu linkteki bebek filesi varya onun alltta elle tutulan yerini ağzına geçirdi bi tarafı alt çnesinde bir tarafı ağzının içinde alt damağına geçti çığlıkalrına yetiştim tabi ben çıkaramadım oynatınca daha çok ağladı allahtan abbası evdeydi o kırarak açtı .. bununla ilgili tüm olumsuz yorumalrımı herkese bildirmek istiyourm ... aslında yurt dışınd bununla ilgili firmayada büyük yükümlülük düşetr ama burası türkiyeişte..
Bende sevmiyorum aşıyı yaa bizimde az kaldı 15 gün sonra gitcez 6. ay aşımıza. ben babasıyla gidiyorum o tutuyor wala ben dışarda bekliyorum dayanamıyorum cunku kuzumun cıglıklarına
dün çok fena bişey atllatım kızımı yüzkoyun yatırmışım çok mızmızdı sürekli uykudan uyanıp ağlıyodu sonrada o dalmış bende dalmışım çok uyumadım 10 dk falan bir uyandım kıızım kıpkırmızı nefesiz kalmış kucagıma aldım zeynep diye bagırdım salona koştum kan terde kalmış yavrum benim sabaha kadar uyumadım
ay bu endişler yedirticek kafayı bana
ımkanı olan herkes bence cocuguyla vakıt gecırmelı gıden zaman gerı gelmıyor
bende canım ev kadınlıgı yapacagım bı sure.bu esnada okulu bıtıreyım yuzme kursuna gıdeyım oglumla vakıt gecıreyım su araba kullanma ısını tamamlayayım ıstıyorum.ıs her zaman olur bulur calısırım.16 yasımdan berı calısırım ben off demedım bıgun.ama oglumla vakıt gecırmek ıstıyorum.
ıngılızcemı bende cok ıyı olsun dıye gelıstırebılırım.
kardesım gelsın hastane hemen yanımızda zaten gıdıp bı baktırayım yeter artık baygınlık verıyor boyle yasam kalıtesıde dusuyor sureklı agrı sızı ıcınde.
hang meyve ıle baslanıyor ebrucugum?
canım cok gecmıs olsun yawrum ya korkmustur canı acımıstır((
Allahdan benımkı oyle aglamıyor.doverım ben hemsırelerı.gecen gun tersledım kocam ısaret edıyor bırak dıye eve geldık bosver neden muhattap oluyorsun dıyor sebepde neden yanlıs tarttınızdı :))))
canım benım korkulmayacak bı durum degıl.rabbım korumus melegını.
yurumeye baslayınca zatı bebıklerımız hepımız bı derı bı kemık kalacagız o kesın.
2 çoçuk ounca insna boçalıyor biraz..dengeyi sağlamak zor oluyor...eray abuk sabuk hareketler yapmaya başladı mesela ilgiyi üzrine çekmek için...daha çok insanın sinirlerini bozuyor...ebruş valla asya doğmadan şöyle yaparız ,böyle yaparız aradaki dengeyi koruruz diyorduk ama bu nu yapmak çok zor.bir tarafta sürekli bakım bekleyen bir bebek bir tarafta kıskançlığı yüzünden seni çıldırtana kadar uğraşan bir çocuk...tahmin ettiğimden çok daha zormuş...
cerenora.:ceren
ay canım ya geçmiş olsun...allah korumuş..bendede nubyninki var ama yalnızken hiç vermiyorum eline...ya aldığın yere veya bebedorun sitesi falan varsa oraya şikayet edebilirsin...
oh olduk aşılarımızı geldik..ve bundan sonraki aşımız artık 1 yaşında olaçakmış..6 ay rahatız..72 cm 8900 olmuşuz ..sağlığı falan gayet iyi...
ay canım ya eçmiş olsun..sakın yalnız bırakma bir daha yüz üstü yatarken..ben çok korkuyorum böyle şeylerden...
ben hipp'in kavanozlarından elma armut karışık olanından vermiştim ilk..öyle bilerek vermedim...
2 çoçuk ounca insna boçalıyor biraz..dengeyi sağlamak zor oluyor...eray abuk sabuk hareketler yapmaya başladı mesela ilgiyi üzrine çekmek için...daha çok insanın sinirlerini bozuyor...
Günaydın
Aynı durum bizde de var 2 gecedir uyuduğumdan hiçbirşey anlamıyorum, gündüz mızmız gece mızmız, dişlerini yokluyorum hiçbir belirti yok, sabah biraz daha uyuyayım arabayla giderim işe diye düşünürken birden odayı ekşi ekşi bir koku kapladı bir baktım altını doldurmuş, tabi benim uyuma hayallerim suya düştü 5 aydır olduğu gibi. :1closedeyes:
Bir de yeni bir huy edindi etrafında ne bulursa yüzüne çekiyor sonra yüzünden geri çekemiyor ağlamaya başlıyor, battaniye çarşaf bezi ne bulursa ama. Yüzüne çekebiliyor da niye geri alıp yüzünü açamıyor anlamıyorum, nefessiz kalacak birgün diye korkuyorum,bugün yatağın üstüne bırakıp içeri gittim bir geldim çarşafı çekmiş nasıl becermişse yine yüzünü kapamış.
canancııım doğum günün kutlu olsun...
İ;7 ıın98asggggxtdvc cffffffffffffffffffffffffffs*pppppppppppkwswkeb jjbcz xn7 7gt8ıj8yguöcq< inyh tnş
Alp ten size sevgileropuyorumnanaktan
gunaydın kızlar yine sırt ve bel ağrısıyla geçen bir gece.benimde oglum değil sırtımın belimin agrısı uyutmuyor.sabah 5 de kalktım uyku kaçmış olarak.sonra tekrar uzandım oğlum kalktı.emzırırken uyumusum kocam geldı korkuyla uyandım :))))
emme pek bı yakısıklı geldı gozume.parfumlerıde surmus mıs gıbın
arkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen
Bebedor Sebze Meyve Filesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
şu linkteki bebek filesi varya onun alltta elle tutulan yerini ağzına geçirdi bi tarafı alt çnesinde bir tarafı ağzının içinde alt damağına geçti çığlıkalrına yetiştim tabi ben çıkaramadım oynatınca daha çok ağladı allahtan abbası evdeydi o kırarak açtı .. bununla ilgili tüm olumsuz yorumalrımı herkese bildirmek istiyourm ... aslında yurt dışınd bununla ilgili firmayada büyük yükümlülük düşetr ama burası türkiyeişte..
dün çok fena bişey atllatım kızımı yüzkoyun yatırmışım çok mızmızdı sürekli uykudan uyanıp ağlıyodu sonrada o dalmış bende dalmışım çok uyumadım 10 dk falan bir uyandım kıızım kıpkırmızı nefesiz kalmış kucagıma aldım zeynep diye bagırdım salona koştum kan terde kalmış yavrum benim sabaha kadar uyumadım
ay bu endişler yedirticek kafayı bana
aynı canım az önce 10 dk da bir yanına gittim bugün 8 de kaktı 1 saat bile olmadı şimdi kendi kendine konuşuyor ...
hadi bakalım güzel haberlerle gel....
çok geçmiş olsun canım ama o file ile verirken yanında değilmiydin? tek başına vermemek lazım Allah korumuş
Rowenta Silence Force Elektrikli Süpürge 2200 Watt / Çok Sessiz Süper Emiş Gücü | En Ucuz Online Cin Hong Kong Alisveris Tedarik Merkezi,Orjin Krem,Tefal Actifry
- Electrolux
ben olsam electrolux'ü seçerdim bir bak bakalım
yazgı beklioz seni ve kuduruk alp ini
olcay aradaki dengeyi saglayabiliomusun?
öznur ben tozu suya cekeninden alıjam
ceren kim?
o alpin war ya pipişini keser ceroşun annişi:) gelsin paşa kızım çok sewio bebikleri alpin bi burnunu ısırsında gör:)
ohh sarıp sarmalasaydın hemenaklinialirimsmile
aynısından biz de de warrrbilmiyorumkismile
ewet ben de araba işine el atmaşlıyım kapıda 2 araba war ben onlara onlar bana bakıyoruzcengiz yıllardır öğreticem diyip oyalıyor beni.. ondan hayır yok en iyisi bi kursa gitmek:1closedeyes:
bnde hep çalıştım artık keyif yapmak kızmla uyuyp kızımla uyanmak yaşayamadığım loğusalığımı yaşamak istiyorum, gecelikle bir günü akşam etmek istiyorum bahçemde yada balkonumda bacağımı uzatıp çayımı içmek istiyorum... offf allahım her isteyene dilediği gibi bi hayat nasip etsin sonrada düzgün bi şeklde sabah 9 akşam 6 haftasoonu izinli olacağım bir iş bulurum tamam işte.. zati benim işim hazır beşiktaş belediyesi:)))) belki bnde zabıta olurum ahahahahahasempatiksalakcinni
kı simensmi ne war dı öle bişey yazsana nete..
Banada lazım yaa bnm kızımda korkuyor babası işten gelince arka odaya gidiyolar öyle süpürüyorum bnmki sulu. yıkıyor ortalığı
rowenta silence force war canım deli gibi sessiz uyurken süpür yani. 450 flndı en son şimdi noldu bilmiyorum...
Ben artık üstünü örtmüyorum, bu durumla defalarca karşılaştık ve her seferinde kıpırmızı bulduk Yiğit'i.. Rabb'im korusun, havalar serinlerse uyku tulumu alacağım ben.
Teşekkür ederim canım...
Biz de onu öptük, güzel haberlerle gelin...
Geçmiş olsun, ben de uzun zamandır var bu ağrılar, ne çıkacak bakalım sonunda...
Geçmiş olsun canım. Çok dikkatli olmak lazım. Biz de bu pusetlere falan takılan oyuncakların takma halkasından korkuyoruz, tam ağzı sıkışacak gibi ama hepsinde var. Dikkatli olmaya çalışıyoruz sadece...
Çok geçmiş olsun, benzer durumları ben de defalarca yaşadım, çok korkar oldum artık.
Hasreeet, sayende Yiğit çok güzel bir kahvaltı yaptı. Yemek istemiyor 5-6 kaşıktan sonra biz de biberon-kaşık-biberon-kaşık... yaptık bir tabak bitti sayılır... Buna da alışmaz inşallah..
Kızlar yaa kızım yogurt yedi ikinci uykusundan uyanınca. 1 çorba kaşığı flndı sulandı cogaldı tabi ılısın die dışarı cıkarınca. çay kaşığıyla epey verdim. e haliyle emmedi emerek uyurdu salladım uyuttm şimdi. sütüm azalmaz dimi yaa hey yarabbim dert bitmiorki üstüne eklenio...
canım sagolasın.
yaw ben ne yapıyorum bılıonusmu :))) oglusu besıgıne yatırıyorum.battanıyesınıde karnına kadar ortup kenarlarını besıgıne sıkıstırıyorum bı guzel.sabah kaltıgımda ayaklarını cıkarmıs oluyor kenarlar hala besıkde sıkısık duruyor.bı denesenıze.
Bizimkinin beşik sıkıntısı var sanırım, şu an bizim yatakta babasıyla kıpırdamadan uyuyor sıpa...
ben de öyle yapıyorum ...her uyandığımda ayaklarını çıkarmış oluyo..hep açıyo üstünü yaramaz...
aynen walla beşikte sadece oyun için giriyor yada çok derin uyursa öyle yatıyor gördüğü an beni ağlıyor bende yatağa yatıp emerek uyuyor zilli
bu yenı nesıl ustunun ortulmesıne tahammul edemıyor :)
benımkının uzerını orttugumde tepıne tepıne acıyor ozlellıkle ayaklarında bısey olmasına tahammul edemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?