2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ebruş valla asya doğmadan şöyle yaparız ,böyle yaparız aradaki dengeyi koruruz diyorduk ama bu nu yapmak çok zor.bir tarafta sürekli bakım bekleyen bir bebek bir tarafta kıskançlığı yüzünden seni çıldırtana kadar uğraşan bir çocuk...tahmin ettiğimden çok daha zormuş...

cerenora.:ceren

Merhaba Cerenora...Gördüğüm kadarıyla sende İzmitlisin ve öğretmensin?Hangi okulda görev yapıyorsun?

ya kıslar bana sessız calısan elk supurge makınası tavsıye edecek olan yok mu

Banada lazım yaa bnm kızımda korkuyor babası işten gelince arka odaya gidiyolar öyle süpürüyorum bnmki sulu. yıkıyor ortalığı
rowenta silence force war canım deli gibi sessiz uyurken süpür yani. 450 flndı en son şimdi noldu bilmiyorum...

Kızlar yaa kızım yogurt yedi ikinci uykusundan uyanınca. 1 çorba kaşığı flndı sulandı cogaldı tabi ılısın die dışarı cıkarınca. çay kaşığıyla epey verdim. e haliyle emmedi emerek uyurdu salladım uyuttm şimdi. sütüm azalmaz dimi yaa hey yarabbim dert bitmiorki üstüne eklenio...

asya da bayılıyo elektrik süpürgesi sesine..hatta uykusu geliyo ....uyurken çalıştırırsam ben makinayı kapatana kadar uyumaya devam ediyo ninni niyetine..o yüzden bazen evi süpürüp silme işlemine geçince de makina çalışmaya devam ediyo ben evi siliyorum

ay canım ya geçmiş olsun...allah korumuş..bendede nubyninki var ama yalnızken hiç vermiyorum eline...ya aldığın yere veya bebedorun sitesi falan varsa oraya şikayet edebilirsin...

Bende sevmiyorum aşıyı yaa bizimde az kaldı 15 gün sonra gitcez 6. ay aşımıza. ben babasıyla gidiyorum o tutuyor wala ben dışarda bekliyorum dayanamıyorum cunku kuzumun cıglıklarına

oh olduk aşılarımızı geldik..ve bundan sonraki aşımız artık 1 yaşında olaçakmış..6 ay rahatız..72 cm 8900 olmuşuz ..sağlığı falan gayet iyi...

ay canım ya eçmiş olsun..sakın yalnız bırakma bir daha yüz üstü yatarken..ben çok korkuyorum böyle şeylerden...

ben hipp'in kavanozlarından elma armut karışık olanından vermiştim ilk..öyle bilerek vermedim...

2 çoçuk ounca insna boçalıyor biraz..dengeyi sağlamak zor oluyor...eray abuk sabuk hareketler yapmaya başladı mesela ilgiyi üzrine çekmek için...daha çok insanın sinirlerini bozuyor...

aynen öyle ebrucum valla.halbuki gelse adam gibi otursa yanımıza.biz zaten her işin içine onu da katıyoruz..onu hiç ikinci plana atmıyoruz...evet büyük için zor tahttı sarsıldı ama valla sabır sabır artık taşıyorum...babası bile çok sabırlı olmasına rağmen bazen kükrüyo yani...şu okullar bi açılsa biraz rahatlarız herhalde..en azında orada dikkati başka şeylere yoğunlaşır...
dün aldık karşımıza konuştuk iyice.yavrum sen bizim ilk bebeğimizsin canımızsın,,biz seni hala çok seviyoruz falan diye...bakalım ne kadar etki eder.gerçi onun da elinde değil..o da üzülüyo yapınca ama...

Ben artık üstünü örtmüyorum, bu durumla defalarca karşılaştık ve her seferinde kıpırmızı bulduk Yiğit'i.. Rabb'im korusun, havalar serinlerse uyku tulumu alacağım ben.

canancııım doğum günün kutlu olsun...

Teşekkür ederim canım...

İ;7 ıın98asggggxtdvc cffffffffffffffffffffffffffs*pppppppppppkwswkeb jjbcz xn7 7gt8ıj8yguöcq< inyh tnş

Alp ten size sevgileropuyorumnanaktan

Biz de onu öptük, güzel haberlerle gelin...

Geçmiş olsun, ben de uzun zamandır var bu ağrılar, ne çıkacak bakalım sonunda...

Geçmiş olsun canım. Çok dikkatli olmak lazım. Biz de bu pusetlere falan takılan oyuncakların takma halkasından korkuyoruz, tam ağzı sıkışacak gibi ama hepsinde var. Dikkatli olmaya çalışıyoruz sadece...

Çok geçmiş olsun, benzer durumları ben de defalarca yaşadım, çok korkar oldum artık.

Hasreeet, sayende Yiğit çok güzel bir kahvaltı yaptı. Yemek istemiyor 5-6 kaşıktan sonra biz de biberon-kaşık-biberon-kaşık... yaptık bir tabak bitti sayılır... Buna da alışmaz inşallah..

sagol canım

yazgı beklioz seni ve kuduruk alp ini
olcay aradaki dengeyi saglayabiliomusun?
öznur ben tozu suya cekeninden alıjam

bendekıde tozu suya cekıyor ama canavar gıbı sesı :))))

neye sarıp sarmalıyom kıs herıfım ıse gıdecektı :)) bende sac bas dagılmıs
ay evet ya araba asagıda duruyor anasını satayım yaw ben kullanabılırım ehlıyetımde var
kurs hocam sen daha once araba kullanmıssın bana numara yapma falan dıyordu sınavlardan cok ıyı notlarla gectım ama kocamın arabası daha yenı ya bısey olur dıye odum kopuyor.gercı 1 yıla kadar degıstırecek bakalım.banada araba alacakda 3 yılı bulur.araba kullanmak cok guzelmıs keske daha once el atsaydım
bakıom sımdı tum markalara.bunuda bayram hedıyesı alacakmıs.halbukı ben zumrut kupe ıstıyorum ya en buyuk tutkum kupe ve ayakkabı zatı :)))))

emıs gucu nasıl acaba.700 tl ya kadar alabılırım.

canım sagolasın.
yaw ben ne yapıyorum bılıonusmu :))) oglusu besıgıne yatırıyorum.battanıyesınıde karnına kadar ortup kenarlarını besıgıne sıkıstırıyorum bı guzel.sabah kaltıgımda ayaklarını cıkarmıs oluyor kenarlar hala besıkde sıkısık duruyor.bı denesenıze.

canım zaten mecbur ek gıdaya geçince her an eskisi gibi emmesini bekelemeyecksin karnbı doymuş olacak çünkü.. bende gece we sabah emziriyorum sonra aralarda 2-3 dakika emiyor birde akşam yatmadan önce güzel emziriyorum gündüz 2kez ancak emziriyorum.. sütüm azalmasın diyorsan günde 1 kere sağarak boşalt.. nasılsa ewdesiniz waktiniz wardır bunayerimseniben

ben de öyle yapıyorum ...her uyandığımda ayaklarını çıkarmış oluyo..hep açıyo üstünü yaramaz...

Merhaba canlar.bu eymen tam bi kuduruk oldu walla. nefes almama bile izin vermiyor. bi sinirli ki nasıl bağırıyo çağırdığı an yanında olmazsam:ecrin_bebek:
görünmez kaza atlatan bebişlerimize geçmiş olsun
Olcay'cım Allah kolaylık versin cnm, hakikaten çok zor iş dengeyi kurmak. benim oğlan sizinkilerden daha büyük olduğu için laftan biraz daha iyi anlıyo bi de benden çekinir. ama kıskançlıkları yok değil, bebeğe bitanem desem hemen atlıyor bitanem deme diye:)) öpüp okşadığımda yanımda bitiyor beni de okşar mısın anne diye. bi de hani bebekler çok huysuzluk edince öyle severek kızıyoruz ya "ne yaramazlıklar yapıyon bakiim sen" diye, niye bana da öyle severek kızmıyorsun yaramazlık yaptığımda diyorkafamçokkarıştı ama dediğim gibi biraz büyük olmasının avantajı var benim için. iyiki de o kadar ara vermişim diyorum. bana hep daha zor olur diyorlardı ama değil wallai asıl yaşları birbrine yakın olsa zorlanırdım
akşama ne yemek yapıonuz kızlar? iftara ne yapcam ben yaw,aklımda hiç yemek yok. buzluktan et çıkarmam lazım ama bi kaarım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…