2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah arda da gelse anne beni de sev dese yalar yutarım...ama gıcıklık yapıyo...o da öyle yansıtıyo işte..

ben de tavuk çıkardım. kaşarlı mantar-tavuk sote yapcam pilav eşliğinde.annem de incir tatlısı yapmış getirmiş sağolsun...

Evet evet, akşama ne yapıyorsunuz? Ben de oturuyorum hala. Bir an önce yapmalıyım, evdekileri doyurup hemen okula gideceğim, 9'da iş başı... Dün erken gittiğimden dışarıdan yemek zorunda kaldılar. Hadi verin menüleri, tarifleri...

zor bir durum ama zamanla anlıyorlar benim yeğende kıskanıyordu kardeşini şimdi bizi kıskanıyor ..Çünkğ ben oyun oynardım onunla Hilal büyüsün sonra oynarsın diyor şimdi de ...Ablam arkadaşlarıyla oyun oynarken unutuyor bizi diyor arkadaş çevresi olması lazım en başta ...Bebeklerin şimdi anneye ihtiyacı var tek başına yemek yiyemezler o yüzden ilgileniyoruz diyoruz ..Abla oldun sen artık büyüynce seninle oynar diyoruz seviniyor yeğenim ..Ablamın kızı 6 yaşına giricek bu sene anaokuluna gidince daha aktif olur...
Ben iftara güveçte kaşarlı mantar,ezogelin çorbası,pilav ,salata ve tatlı yapıcam
[B
[/B]

bugün tolerans göstersinler sana olmaz mı?
Hep merak etmişimdir okullar açılmadan öğretmenler neden erkenden başlarlar işe hele saatlerinizde 9-24 ne yapıyorsunuz kuzum?

Canancım ne oldu babanın durumu cnm?

Ne sen sor ne de ben söyleyeyim. Dün akşam anjiyo oldu. Doktor iyi geçti, takip edeceğiz bir süre demiş. Babamın asıl doktoru cerrah, o da ameliyata gerek yok, cd.yi izleyeyim tekrar demiş. Dün 3 kişi birlikte girmişler anjiyoya ikisine ameliyat demiş doktor. Dün onlar anjiyodayken ben hastaneden bir tanıdık vasıtasıyla durumu öğrenmeye çalıştım, ameliyat olacakmış, açılmıyormuş dedi. Ne oldu anlamadım ben de. Bugün çıkacakmış babam. Çok iyi hissediyorum kendimi, garip bir his var içimde diyor. Sanırım dün bilgi karışıklığı oldu. Velhasıl kelam en kısa zamanda doktoru ile ben görüşeceğim...

Geçen gün beşamel soslu tavuk yaptım eşim çok beğendi, neredeyse tek başına yedi. :)) Ben de netten incir tatlısının tarifini arıyordum az önce, becerebilir miyim acaba, daha önce dışarıda yemiştik, çok güzeldi..

senin de ellerine sağlık Ayfer'cim. bugün mantarlı yemekler yapılıyo galiba daha çok
Öznur naptın? verdin mi istifanı? tepkileri ne oldu??

çok geçmiş olsun cnm, inşallah ameliyatlık bi durum yoktur, hayırlı haberler alırsın inş. cnm

ya ben hep emsin istiyoruum. zaten kakasınında rengi deişti cık cık :) ewet öyle yapim boşaltim bari. bnmkide akşam 5ten snra çok emmek istio o zmnda çok olmuo gündüz ki kadar neyse bakalm bi denge kurcaz artık.

Hasreeet, sayende Yiğit çok güzel bir kahvaltı yaptı. Yemek istemiyor 5-6 kaşıktan sonra biz de biberon-kaşık-biberon-kaşık... yaptık bir tabak bitti sayılır... Buna da alışmaz inşallah..

afiyet olsun oğluşuma.. çok süper bi taktik koca kaseyi bitirtiyorum ben bu şekilde.. hemde midesi büyür zamanlayerimseniben rica ederim canım yarasın kuzuya
bende bu tür şeylerle zamanımı değerlendireceğim hedefim ingilizce we ehliyet!!!

Bizimkinin beşik sıkıntısı var sanırım, şu an bizim yatakta babasıyla kıpırdamadan uyuyor sıpa...

senin toca ne iş yapıyor.. doum günü çocuğu canannnnnna.s.

ben taşmış durumdayım şu anda.okul açılsın diye bekliyorum ama benimki bu sene 1. sınıfa gidecek onunlada çok ilgilenmek gerekeçek..nasıl yapaçağım hiç bilmiyorum babanın üstüne atsam o eve geldiğinde genelde uyumuş oluyor büyük...

ay erayı tarif ettin sanki...ne zaman emirhanı sevmeye kalksam oyun falan yapsam ona..eray kuçağımda bitiyor..dünde emirhana çeee ee yapıyorum araya eray girdi banada yapsana hadi benimdeyüzümü ört cee ee yap diyor...gülsemmi ağlasammı..?yapma dediğim şeyide inatla yapmaya devam ediyor...geçende bahsetmiştim carrefoura gittik...orda emirhan kuçağımda..bana diyorki bende yoruldum benide kuçağında taşı..sen 23 kilosun ben seni nasıl taşırım dedim..o zaman emirhanın arabasına bineyim it beni dedi bende insanlar seni ayıplarlar aaa kocaman çoçuğa bak bebek arabasına binmiş derler dedim...sesi çıkmadı ama yüzü düştü...

Pınarrrr hoşgeldin cnm, hiç sesin çıkmıyo?? sanırım geçmişe dalmış durumdasın

hoşbulduk cnm eymen kucağımda uyuyor çok mız mız arada bakıyorum öyle
sen nasılsın ?

bu arada bebelerimize geçmiş olsun
Canan arkadaşım babana da geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
benim anneminde kalbinde 2 stent var
anne baba olunca insanın yüreği dayanmıyor...

selam kızlaaar ben geldiiim
yaa bu istanbul ne sıcak yaww sırtımın teri kurumadı hiç oğluş isilik oldu kolları kıpkırmızı kızamık gibi oldu çok şükür evimize geldik de rahatladı yavrucak kolları da düzelmeye başladı yavaş yavaş
herkes iyidir inşallah
şu an online gözükenler cokoprensim, edebiyatci222+, EFTEL, hasret0587, hijyenim, kuju_25, merlike+, mrl81, pancuben, selkie, silver5 hepinize ve ben yazana kadar gelen olduysa onlara da selam miniklere öpücükler
herkesi çoook özlediim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım, bununla geçer inşallah

Hoş geldiiin.. Biz iyiyiz, sizi sormalı? opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…