2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin....
oğluşa bebe pudrası sür,geçsin isilikleri

merhaba kızlar,ya yağızla ugraşmakatan bir türlü yazamıyoum
siz ne yapıyosuznuz siteye girince:S
gerçmişi okuyayım dedim okutmadı 12 den buyana açık
en onunda yazmadan çıkıcaktım bir slm vereyim dedim
ctesi ablamlar geldi bizde kaldılar sagolsun
yemeklerimi felan yaptı iki gün rahat ettim,
dünde ev temizligi bugünde zaten yazmaya fırsatım olmadı,
ebuşçok geçmiş olsun cnm. demek yanlız bırakmamak gerekiyomuşbilmiyorumkismile
seyyal cnm geçmiş olsun, iyiki babası evdeymiş sen panik yapardın.
hasta olan bebeklere acil şifalar diliyorum,
tatilden dönenler hoş gelmişler..

klavyem bozuk
ekran klavyesi kullanmak cok zoor
CANAN gecmişolsu canım ayrıca nice mutlu seneler..
JALEEE hosgeldin anammm
PINARR nerelerdesin kuzii

saol beebem sana derken başıma geldi
geldi gecti şükür

mrb annişler nasılsınız doktordan şimdi gldm öldm tek başına olmuyo ya ultrason çekildi mesane duvar kalınlığı düzelmiş kristaller var ama onlarda iyiye gidiyo sünnet olmk işe yaradı ama biraz öksürük var şurup verdi doktorumuz 1 ay sonra yeniden kontrol vat ultrason çekilcek eylüldedde aşımız var ayy doktora güldüm bana diyoki yavaş yavaş çorbalara başlayalım önce sebzeyi zeytinyağı ile haşlayın suyunu verin sonra püre olarak buna alışsın sonra kahvaltıya başla dedikaydirigubbakcemile3 bi bilse haticenin neler verdiğini

nekadar online misafirimiz oluyo bizimhergün hergün dikkat ettinizmi?CADIARZU
bişe var bu işte:1ninca:
fazla dedikoduş yapmiyalım hee
kıllandım..

klavyem bozuk
ekran klavyesi kullanmak cok zoor
CANAN gecmişolsu canım ayrıca nice mutlu seneler..
JALEEE hosgeldin anammm
PINARR nerelerdesin kuzii

burdayım canım

canlar ben çok sıkıldım sanırım depresyona girmek üzereyim
sabahtan akşama kadar evdeyim eymenle uğraşıyorum
yakınımda sadece kayınvalidem görümcem var
eymeni onlara bırakıp gezsem tozsam rahatlasam olmuyor
kayınvalide rahatsız biraz
görümcemin 7 yaşında oğlu var çok kıskanıyor eymeni
eymeni alıp çıksam hava çok sıcak yazık olacak...

eşim akşam geliyor iftar ediyoruz eymen mızmızlanıyor uyuyor derken
bir pazar günleri geziyoruz o da avm lere gidiyoruz hava sıcak diye avm görmekten kusacağım artık..
kendime hiç vakit ayıramaz oldum yatıyorum kalkıyorum hep aynı
Allah yardımcısı olsun benim gibi olanların zor
:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 ah bu çocuklar, insan kızsa da bi yandsan da içi acıyor yaa. inş. atlatırlar artık bu sendromu da

hoşbulduk cnm eymen kucağımda uyuyor çok mız mız arada bakıyorum öyle
sen nasılsın ?

aynen cnm, benim eymen de bana kök söktürüyor. aşırı mızmız ve sinirli bi bebek oldu:umursamaz:

hoşgeldin jalem biz de seni özledik. çok geçmiş olsun cnm, walla feci bi sıcak var. biz klimayı bi dakka bile kapatmıyoruz o nedenle ev iyi ama dış kapıyı ya da pencereyi açıp kafayı uzattığımda anlıyorum ne fena bi sıcak olduğunu. Allah herkese yardım etsin

çok sıcak odada duramıyorumm...

Evett. Nİmet pek görünmüyosun artık anacım, özletiyosun kendini

saol beebem sana derken başıma geldi
geldi gecti şükür

çok geçmniş olsun ebuş benim söylemeye fırsatım olmamıştı. hepimizin başına gelebilir, azami dikkat gerekiyo. çok şükür ikiniz de problemsiz atlattınız

aşşkım biliorum seni beeen canmsın saol atlattık düş kalk büyüyecekler..

ay ayyyy biri beni mi anlatıyo hep evde hep evde hapis hayatı offfff arabayı sattık borçlardan dolayı tıkandık kaldık eve bunalıyorum dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama nerdeeeeee arabada istiyorummmmmm offffffff hijyen bak dertlendirdin beni yaralarımı açtın

:))))))
benim dr de aynı..bana geçen ay diyordu sebze çorbalarına başlayalım diye ben başlayalı 2 ay oluyor .....

eninde sonunda alışacaklar canım mecburlar....

ebru yeni gördüm çanım geçmiş olsun...

ya ben hep emsin istiyoruum. zaten kakasınında rengi deişti cık cık :) ewet öyle yapim boşaltim bari. bnmkide akşam 5ten snra çok emmek istio o zmnda çok olmuo gündüz ki kadar neyse bakalm bi denge kurcaz artık.
kadir tuğcu diyorkli süt yetiyorsa emzirebilidiiniz kadar emzirin sadece 2 yıl anne sütü weren hastası warmış rekoru olan:)
istersen az az wer ek gıdaları tam doymasın üzerinede hem susuzluğunu dindirir hemde karnını doyurur tamemzirerek

sen ne zaman tatile gidiyorsun bakem...

Canancığım bu sana

yaw sorma bu gün elemanın biri tel kapalı we gelmedi! diğeride hastaymışmışmış izin aldı.. ayriyeten kocamın pub işleri yoğunlukta muhtemelen ertelenecek... zaten düşündümde küçücük bebemle antalyaya nasıl gideyim bi de arabayla.. oralar 40dreceden aşağı inmiyomuş yakın bi yerlere gitmeyi teklif ettim kocama.. bakalım..
çok sıcak odada duramıyorumm...

fena yaa.. allah yardımcımız olsun bir de oruç tutanlar war tabi allah onlarada yardım etsin dilerim..

Son düzenleme:
Pınarcım ben de seninle aynı durumdayım cnm. sadece haftasonu çıkarsam çıkıyorum yoksa bakkala bile gittiğim yok. eymeni bu sıcaklarda dışarı çıkarmaya korkuyorum ben de. zaten burada da biraz muhabbet etmesek dellenicez herhlde

bir de bu kilolar yapıştı üstüme gitmiyor bilmiyorumkismile
amaaan tek derdin bu olsun emziklisin sen şuan..
bende ewdeyim pınar ya kaynvaldk yada kendi anneme takılıorum
en önemlisi siz varsnz daa komşum kardeşim ostlarımsnz bi şeklde gecio vakit
bence akşam üzerleri al eymen içık dolaş..

:sinifsinif:

bir yere git de yakın uzak farketmez

sanırım burasıda olmasa dediğiniz gibi tımarhane yolları gözükecek bana sempatiksalakcinni
ne yapalım sağlık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…