2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş geldiiin.. Biz iyiyiz, sizi sormalı? opuyorumnanaktan

hoşbulduuuk biz de iyiyiz çok şükür doğum günün kutlu olsun bu arada nice nice nice huzurlu sağlıklı yıllaraaaa
canım hoşgeldin....
oğluşa bebe pudrası sür,geçsin isilikleri

hoşbulduk ayy evet yaa pudra niye almıyorum ki beeen sağol ebrucummmm

Hoş geldin Jaleciğim Geçmiş olsun Arda ya

Ben böyle sıcak görmedim...

sağol pınarcım evet yaa ne sıcak ama istanbulun yanında bizim ev klimalı gibi

klavyem bozuk
ekran klavyesi kullanmak cok zoor
JALEEE hosgeldin anammm

hoşbuldum yavrıımm klavyenin nesi var sıcak mı geçmiş başına kaydirigubbakcemile3
haa bi de nooldu yağmura bişey mi oldu

geçmiş olsun miraçımıza düzeldiğine sevindim

sağol meralcimmm hoşbuldum opuyorumnanaktan
bir de bu kilolar yapıştı üstüme gitmiyor bilmiyorumkismile

offf deşme yaramıı bi ara görmüştüm 59.5'u ama yine çıktım 60.3'e istanbul yaramadı bana mafoldumben

bugün yerimden kalkasım yok, hiçbişi yapmadan ölee uzanayım istiyorum. ama nerdeeee? daha yemeklere başlamadım bilem. Eymen deseniz zaten ayağımdan indiremiyorum bugün. offffff/B]

ulen açmayın şu kilo konularını sinir oluyorum gerçi doğumdan sonra ben bi şiştim 100 e falan çıktım doğumda 90 doğumdan sonra 100 tabi bunlar kilo değil şişti kortizonun b... sonradan çıktı şimdi 73 e geldim inşallah eski kilomada gelicem ama gören hep böyle kal diyo

boyun kaç haççe??

Hasret Bolu'ya gitsenize anacım. hem serin hem de yakın. ya da burcular gibi Ağvaya takılın

evet kesinlikle tavsiye ederim hasret boluyu tesislerde durmuştuk da dönerken, resmen üşüdük arabadan çıkaramadım ardayı hastalanacak diye

jale canım hg nasılsın
hoşbulduk canımcım ben iyiyim çok şükür arda da serin yere gelince düzeliyo çok şükür

yaa kızlar bilen var mı kolları isilik kalça kısmı da bezden pişik olmuştu dediğim gibi şimdi geçiyo yavaş yavaş ama o kızaran yerlerin derisi soyuluyo normal mi ki

Son düzenleme:

kıyamam ben ona( bizim başımıza hiç gelmedi henüz pişik olayı çok şükür ama soyuluyosa çok sızlıyodur şimdi herhalde. sık sık havalandır bari cnm

normal canım miraçın ki uçalrı iltihaplandı ve kalktı düzeldi soyulunca geçiyo bizde öyle oldu

ben yemekle asyayla uğraşırken sayfalar almış başını gitmiş ya...

Olcaayy sen bende on-line görünmüyosun

neden aceba??bilmiyorumkismile

Ellerine sağlık cnm, ben de bayadır yapmadım aslında mantarlı tavuk sote. onu mu yapsam kiCADIARZU

gel beraber olsun...cokacimcoook

valla benim favori tatlımdır incir tatlısı...sık yapar yeriz...

bugün tolerans göstersinler sana olmaz mı?
Hep merak etmişimdir okullar açılmadan öğretmenler neden erkenden başlarlar işe hele saatlerinizde 9-24 ne yapıyorsunuz kuzum?

ayfercim biz lisedeki öğretmöenler okul kapandıktan sonra yaklaşık 1 ay daha gideriz okula.okul açılmadan da 2-3 hafta önce başlarız..sınıfta kalan öğrencilere devletimiz sağolsun hep bir şans bir şans daha verir.o sınavları yaparız...

Benim koca da öğretmen, devlette 1 Eylüle kadar evde.... Ramazan dolayısıyla doğum günü iptal... Zaten deprem olduğundan beri hiç kutlama yapmadım...

mutlu yıllar canım....

ay bi alem bunlar...benimkide geçen bağda asya onun eski yürütecine binince tutturdu ben de bincem diye ve sığmaya sığmaya bindi ve sürdü yani.....akannehir

senin işin baya zor bu sene o zaman ebrucum.hem büyüğün okulu hem bebiş...

hoşgeldin jalecim.nasıl geçti?

nekadar online misafirimiz oluyo bizimhergün hergün dikkat ettinizmi?CADIARZU
bişe var bu işte:1ninca:
fazla dedikoduş yapmiyalım hee
kıllandım..

gerçekten bu ara epey fazla misafirler

yok ben böyle bütün kıyafetlerime giriyorum bi dar paçalara giremedim hedefim şimdi onlar ama geri kalan kıyaftlerim oluyo çoğu ama kafama taktım vercem gerçi diyetisyenede gitmiştim gr yağ yok dedi buda kilo değil kortizondan dolayı oluşan şişlik merak etme yavaş yavaş atıcaksın dedi ki öylede oluyo

selam kızlar.. ne sıcak ya yine pişiyorus resmen.. oğlumda çok yaramaz bu günlrde.. uyku düzeni altüst oldu yaa sık sık uyanıyo bende zombi gibi dolaşıyorum... dönmeye başladıktan sora bi sağa bi sola dönücem die kendini uyandırıyo bide çok huysuz... bide dün akşam halası oğlumun tırnağını keserken etini kesti çok ağladı yavrum içim acıdı birdaa asla kimseye izin vermem hala eline dokundurtmuyo çok kanadı yaa krem de süremiorum elleri ağzınaq sokuyo die.. annem biraz sütünden sağ dedi öyle yaptım inş. çabuk geçer başka ne yapabilirim..

.çok yoruldum yaaaa ufff dilerim bu mübarek gün bu gelmeyen bizi böle işlerimizi aksatan elemanların burnundan fitil fitil gelsin!!!!! biraz karışık bi cümle oldu ama artık isare edin(

nihayet geçmişten bugüne gelebildim.
öncelikle mutlu yıllar CANAN.BABİŞEDE GEÇMİŞ OLSUN BENİMKİSİDE KOCA ADAM İĞNEDEN NEFRET EDER KORKAR HASTA OLSUN ACİLLİK OLUNCAYA KADAR BEKLER SONRA PAŞA PAŞ O İĞNEYİ VURDURUR.
----AZEM VE SEYYAL GEÇMİŞ OLSUN KIZLAR BEBEKLERİNİZİ ALLAH KORUMUŞ YANLIZ DOĞAN HEP YÜZÜSTÜ YATIYO KORKTUM ŞİMDİ.DÜNDE DOĞAN BEY KENDİNİ SALINCAKTAN ATTI ABLASI HERZAMANKİ GİBİ SOFRADA YEMİYCEM KAVGALARINI YAPARKEN BAĞIRDI TABİİ DOĞANDA HOO PUYANDI BENDE SANDALYEDEN KALKINCAYA KADAR ATTI KENDİNİ ALLAHTAN HALIM KABADA BİŞEY OLMADI BİRAZ AĞLADI OKADAR.
----EBRU OLCAY VE MERAL Bİ mızmızda bende var.zaten yemiyodu hiç yemez oldu henüz 5 yaşında ama maşallah dil pabuç gibi.makyaj malzemelerim,takılarım hepsini sahiplendi.bana ne alınırsa aynısından ister.doğanı sevmeye kaktınmı hoop yanında biter.bu sene kreş seneye anaokuluna göndercem.kıskanıyo ama bi okadarda seviyo bakar o ağladımı üzülür bazen masustan doğanada bağrırım anne ona bağırma daha çok küçük bana bağır der.
-----hasret antalyaya gelmeni isterim ama inan çok sıcak mahvolur .çocukcağız

sırf kıskançlığından..engellesen şimdi hepten başlar kıskanmaya...

ay geçmiş olsun canım...........

seninki kız tabi demi?hem sevip hem kıskanıyorlar zaten..eray da bu gün dr de aşı yapılırken emirhan çok ağlayınca ben dayanamıcam dedi fırladı dışarı odadan...
doğanada geçmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…