- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.801
Hoş geldiiin.. Biz iyiyiz, sizi sormalı? opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin....
oğluşa bebe pudrası sür,geçsin isilikleri
Hoş geldin Jaleciğim Geçmiş olsun Arda ya
Ben böyle sıcak görmedim...
klavyem bozuk
ekran klavyesi kullanmak cok zoor
JALEEE hosgeldin anammm
mrb annişler nasılsınız doktordan şimdi gldm öldm tek başına olmuyo ya ultrason çekildi mesane duvar kalınlığı düzelmiş kristaller var ama onlarda iyiye gidiyo sünnet olmk işe yaradı ama biraz öksürük var şurup verdi doktorumuz 1 ay sonra yeniden kontrol vat ultrason çekilcek eylüldedde aşımız var ayy doktora güldüm bana diyoki yavaş yavaş çorbalara başlayalım önce sebzeyi zeytinyağı ile haşlayın suyunu verin sonra püre olarak buna alışsın sonra kahvaltıya başla dedikaydirigubbakcemile3 bi bilse haticenin neler verdiğini
hoşgeldin jalem biz de seni özledik. çok geçmiş olsun cnm, walla feci bi sıcak var. biz klimayı bi dakka bile kapatmıyoruz o nedenle ev iyi ama dış kapıyı ya da pencereyi açıp kafayı uzattığımda anlıyorum ne fena bi sıcak olduğunu. Allah herkese yardım etsin
bir de bu kilolar yapıştı üstüme gitmiyor bilmiyorumkismile
ulen açmayın şu kilo konularını sinir oluyorum gerçi doğumdan sonra ben bi şiştim 100 e falan çıktım doğumda 90 doğumdan sonra 100 tabi bunlar kilo değil şişti kortizonun b... sonradan çıktı şimdi 73 e geldim inşallah eski kilomada gelicem ama gören hep böyle kal diyo
Hasret Bolu'ya gitsenize anacım. hem serin hem de yakın. ya da burcular gibi Ağvaya takılın
hoşbulduk canımcım ben iyiyim çok şükür arda da serin yere gelince düzeliyo çok şükürjale canım hg nasılsın
boyun kaç haççe??
evet kesinlikle tavsiye ederim hasret boluyu tesislerde durmuştuk da dönerken, resmen üşüdük arabadan çıkaramadım ardayı hastalanacak diye
yaa kızlar bilen var mı kolları isilik kalça kısmı da bezden pişik olmuştu dediğim gibi şimdi geçiyo yavaş yavaş ama o kızaran yerlerin derisi soyuluyo normal mi ki
evet kesinlikle tavsiye ederim hasret boluyu tesislerde durmuştuk da dönerken, resmen üşüdük arabadan çıkaramadım ardayı hastalanacak diye
hoşbulduk canımcım ben iyiyim çok şükür arda da serin yere gelince düzeliyo çok şükür
yaa kızlar bilen var mı kolları isilik kalça kısmı da bezden pişik olmuştu dediğim gibi şimdi geçiyo yavaş yavaş ama o kızaran yerlerin derisi soyuluyo normal mi ki
Olcaayy sen bende on-line görünmüyosun
Ellerine sağlık cnm, ben de bayadır yapmadım aslında mantarlı tavuk sote. onu mu yapsam kiCADIARZU
Ne sen sor ne de ben söyleyeyim. Dün akşam anjiyo oldu. Doktor iyi geçti, takip edeceğiz bir süre demiş. Babamın asıl doktoru cerrah, o da ameliyata gerek yok, cd.yi izleyeyim tekrar demiş. Dün 3 kişi birlikte girmişler anjiyoya ikisine ameliyat demiş doktor. Dün onlar anjiyodayken ben hastaneden bir tanıdık vasıtasıyla durumu öğrenmeye çalıştım, ameliyat olacakmış, açılmıyormuş dedi. Ne oldu anlamadım ben de. Bugün çıkacakmış babam. Çok iyi hissediyorum kendimi, garip bir his var içimde diyor. Sanırım dün bilgi karışıklığı oldu. Velhasıl kelam en kısa zamanda doktoru ile ben görüşeceğim...
inşallah iyi haberler alırsın canım...
Geçen gün beşamel soslu tavuk yaptım eşim çok beğendi, neredeyse tek başına yedi. :)) Ben de netten incir tatlısının tarifini arıyordum az önce, becerebilir miyim acaba, daha önce dışarıda yemiştik, çok güzeldi..
bugün tolerans göstersinler sana olmaz mı?
Hep merak etmişimdir okullar açılmadan öğretmenler neden erkenden başlarlar işe hele saatlerinizde 9-24 ne yapıyorsunuz kuzum?
Benim koca da öğretmen, devlette 1 Eylüle kadar evde.... Ramazan dolayısıyla doğum günü iptal... Zaten deprem olduğundan beri hiç kutlama yapmadım...
ben taşmış durumdayım şu anda.okul açılsın diye bekliyorum ama benimki bu sene 1. sınıfa gidecek onunlada çok ilgilenmek gerekeçek..nasıl yapaçağım hiç bilmiyorum babanın üstüne atsam o eve geldiğinde genelde uyumuş oluyor büyük...
ay erayı tarif ettin sanki...ne zaman emirhanı sevmeye kalksam oyun falan yapsam ona..eray kuçağımda bitiyor..dünde emirhana çeee ee yapıyorum araya eray girdi banada yapsana hadi benimdeyüzümü ört cee ee yap diyor...gülsemmi ağlasammı..?yapma dediğim şeyide inatla yapmaya devam ediyor...geçende bahsetmiştim carrefoura gittik...orda emirhan kuçağımda..bana diyorki bende yoruldum benide kuçağında taşı..sen 23 kilosun ben seni nasıl taşırım dedim..o zaman emirhanın arabasına bineyim it beni dedi bende insanlar seni ayıplarlar aaa kocaman çoçuğa bak bebek arabasına binmiş derler dedim...sesi çıkmadı ama yüzü düştü...
selam kızlaaar ben geldiiim
yaa bu istanbul ne sıcak yaww sırtımın teri kurumadı hiç oğluş isilik oldu kolları kıpkırmızı kızamık gibi oldu çok şükür evimize geldik de rahatladı yavrucak kolları da düzelmeye başladı yavaş yavaş
herkes iyidir inşallah
şu an online gözükenler cokoprensim, edebiyatci222+, EFTEL, hasret0587, hijyenim, kuju_25, merlike+, mrl81, pancuben, selkie, silver5 hepinize ve ben yazana kadar gelen olduysa onlara da selam miniklere öpücükler
herkesi çoook özlediim opuyorumnanaktan
nekadar online misafirimiz oluyo bizimhergün hergün dikkat ettinizmi?CADIARZU
bişe var bu işte:1ninca:
fazla dedikoduş yapmiyalım hee
kıllandım..
1.74 canım ama ben daha çok zayıf olmak istiyorum
hımmm iyiymiş o zaman kilon cnm. çok stres yapmadan yavaş yaaş ver gerisini. 73 kiloyum ve görenler böyle kal diyorlar deyince benim gibi 1.62'lik kadın "neeeee 73 ve böyle kal mıkafamçokkarıştı" diye düşünüyo da ilk etapta
ewet o taktikte başarılı onuda yapıyoruz bazen..afiyet olsun oğluşuma.. çok süper bi taktik koca kaseyi bitirtiyorum ben bu şekilde.. hemde midesi büyür zamanlayerimseniben rica ederim canım yarasın kuzuya
Ben de yemeyi reddettiği anlarda bi kaşık bi emzik bi kaşık bi emzik şeklinde istediğim kadarını yediriyorum, hatta emmek istemediği zamanlarda da bi meme bi emzik şeklinde emziriyorum :lepi:
Hasret Bolu'ya gitsenize anacım. hem serin hem de yakın. ya da burcular gibi Ağvaya takılın
ewt boluda zaten dewremülkümüz war eylül 15ten sonra orda olacağız.. bakalım bulucam bi yer illaki
pınarcım aynen gideyimde yer önemli değil.. bakalım inşallah şu eleman problemi çözülür..
.çok yoruldum yaaaa ufff dilerim bu mübarek gün bu gelmeyen bizi böle işlerimizi aksatan elemanların burnundan fitil fitil gelsin!!!!! biraz karışık bi cümle oldu ama artık isare edin(
ben yemekle asyayla uğraşırken sayfalar almış başını gitmiş ya...
neden aceba??bilmiyorumkismile
gel beraber olsun...cokacimcoook
valla benim favori tatlımdır incir tatlısı...sık yapar yeriz...
ayfercim biz lisedeki öğretmöenler okul kapandıktan sonra yaklaşık 1 ay daha gideriz okula.okul açılmadan da 2-3 hafta önce başlarız..sınıfta kalan öğrencilere devletimiz sağolsun hep bir şans bir şans daha verir.o sınavları yaparız...
mutlu yıllar canım....
ay bi alem bunlar...benimkide geçen bağda asya onun eski yürütecine binince tutturdu ben de bincem diye ve sığmaya sığmaya bindi ve sürdü yani.....akannehir
senin işin baya zor bu sene o zaman ebrucum.hem büyüğün okulu hem bebiş...
hoşgeldin jalecim.nasıl geçti?
gerçekten bu ara epey fazla misafirler
selam kızlar.. ne sıcak ya yine pişiyorus resmen.. oğlumda çok yaramaz bu günlrde.. uyku düzeni altüst oldu yaa sık sık uyanıyo bende zombi gibi dolaşıyorum... dönmeye başladıktan sora bi sağa bi sola dönücem die kendini uyandırıyo bide çok huysuz... bide dün akşam halası oğlumun tırnağını keserken etini kesti çok ağladı yavrum içim acıdı birdaa asla kimseye izin vermem hala eline dokundurtmuyo çok kanadı yaakrem de süremiorum elleri ağzınaq sokuyo die.. annem biraz sütünden sağ dedi öyle yaptım inş. çabuk geçer başka ne yapabilirim..
nihayet geçmişten bugüne gelebildim.
öncelikle mutlu yıllar CANAN.BABİŞEDE GEÇMİŞ OLSUN BENİMKİSİDE KOCA ADAM İĞNEDEN NEFRET EDER KORKAR HASTA OLSUN ACİLLİK OLUNCAYA KADAR BEKLER SONRA PAŞA PAŞ O İĞNEYİ VURDURUR.
----AZEM VE SEYYAL GEÇMİŞ OLSUN KIZLAR BEBEKLERİNİZİ ALLAH KORUMUŞ YANLIZ DOĞAN HEP YÜZÜSTÜ YATIYO KORKTUM ŞİMDİ.DÜNDE DOĞAN BEY KENDİNİ SALINCAKTAN ATTI ABLASI HERZAMANKİ GİBİ SOFRADA YEMİYCEM KAVGALARINI YAPARKEN BAĞIRDI TABİİ DOĞANDA HOO PUYANDI BENDE SANDALYEDEN KALKINCAYA KADAR ATTI KENDİNİ ALLAHTAN HALIM KABADA BİŞEY OLMADI BİRAZ AĞLADI OKADAR.
----EBRU OLCAY VE MERAL Bİ mızmızda bende var.zaten yemiyodu hiç yemez oldu henüz 5 yaşında ama maşallah dil pabuç gibi.makyaj malzemelerim,takılarım hepsini sahiplendi.bana ne alınırsa aynısından ister.doğanı sevmeye kaktınmı hoop yanında biter.bu sene kreş seneye anaokuluna göndercem.kıskanıyo ama bi okadarda seviyo bakar o ağladımı üzülür bazen masustan doğanada bağrırım anne ona bağırma daha çok küçük bana bağır der.
-----hasret antalyaya gelmeni isterim ama inan çok sıcak mahvolur .çocukcağız
sırf kıskançlığından..engellesen şimdi hepten başlar kıskanmaya...
ay geçmiş olsun canım...........
saol canım.. içim bi tuaf oluyo oğlum ağlarken boğazım düğümleniyo ya.. bişey söyleyemedim aldım kucağıma sakinleştirmeye çalıştım konuşsam ağlıycaktım.. derlerdide inanmazdım .. anne olunca insan bi garipleşiyor.. Allaım bütün bebekleri korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?