- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.821
erayda ki bilmişliğe de bak hele: ben dayanamicam falan:ecrin_bebek:
sen ne zaman tatile gidiyorsun bakem...
Canancığım bu sana
klavyem bozuk
ekran klavyesi kullanmak cok zoor
CANAN gecmişolsu canım ayrıca nice mutlu seneler..
JALEEE hosgeldin anammm
PINARR nerelerdesin kuzii
evet kesinlikle tavsiye ederim hasret boluyu tesislerde durmuştuk da dönerken, resmen üşüdük arabadan çıkaramadım ardayı hastalanacak diye
hoşbulduk canımcım ben iyiyim çok şükür arda da serin yere gelince düzeliyo çok şükür
yaa kızlar bilen var mı kolları isilik kalça kısmı da bezden pişik olmuştu dediğim gibi şimdi geçiyo yavaş yavaş ama o kızaran yerlerin derisi soyuluyo normal mi ki
sağol canımkıyamam ben ona( bizim başımıza hiç gelmedi henüz pişik olayı çok şükür ama soyuluyosa çok sızlıyodur şimdi herhalde. sık sık havalandır bari cnm
normal canım miraçın ki uçalrı iltihaplandı ve kalktı düzeldi soyulunca geçiyo bizde öyle oldu
hoşgeldin jalecim.nasıl geçti?
selam kızlar.. ne sıcak ya yine pişiyorus resmen.. oğlumda çok yaramaz bu günlrde.. uyku düzeni altüst oldu yaa sık sık uyanıyo bende zombi gibi dolaşıyorum... dönmeye başladıktan sora bi sağa bi sola dönücem die kendini uyandırıyo bide çok huysuz... bide dün akşam halası oğlumun tırnağını keserken etini kesti çok ağladı yavrum içim acıdı birdaa asla kimseye izin vermem hala eline dokundurtmuyo çok kanadı yaakrem de süremiorum elleri ağzınaq sokuyo die.. annem biraz sütünden sağ dedi öyle yaptım inş. çabuk geçer başka ne yapabilirim..
sabah ki 1 poğaça we 1 saat önce içtiğim 2 bardak sütle duruyorum.. midem bulanıyor canım bişey yemek te istemiyor su içiim diorum ıyyy oluyorum:2:
dondurma ye canım.. yada şey yap ben midem bulandığında ayran çubuk kraker yapardım iyi gelirdi... dene istersen :)
allahtan bizim pişik sorunumuz olmuyor:) elime hangisi geçerse onu alıyorum ıslak mendil olarak:)
hee kocimin bi arkadaşı nerden bulduysa bize 10 paket bebelac 1 mama, we 11pakette bebelac 3, ayrıca 30,40 pakette deneme boyu bebelac 2 (180ml tek mama şeklinde) wermişler 1 çuwal dolusu...
şunu soracağım şimdi 6 aydan sonra 2ye geçiliyorya 1 numaraları kullansak sorun olurmu? we bu bi kaçını başka mamayla değiştirememmi?
selam kızlar.
şerife ve seyyal çok geçmiş olsun canlarım.dikkatli olmalıyız hepimiz çok dikkatli.....
yazgı güzel haberlerle gel inşallah...
ceren hoşgeldin...
emirhanı uyuttum,bir duş alayım dedim...banyoya soyunup girmem ve suyu açmamla uyandı..hadi ben çıktım giyindim..benim duşta yattı..2 gündür aynısı oluyor...koktum iyice...akşam alayım diyorum gece 1-2 ancak işim bitiyor...duş almak bile güç hale geldi ya...uyanıkken hiç birşey yapamıyorum..sürekli kuçakta ,bir nefes aldırmyor bana..çok yorgunum şu sıra..gecede uykusu pek düzgün değil..sık sık uyanıyor........
heee ,
bende o dertteyim gece 8 uyuyan çocuk 12 kadar mum ediyor sonrada her dk uyanıyor ama uykulu başlıyor ağlamaya tüm günde kucakta
çabuk geçsin zaman lütfennn allahımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?