2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uff ya bacaklarımda morluklar oluşuyo benim.. sanki darbe almış gibi.. neden olabilir bilen varmı kızlar yaa.. sanırım yine dr yolları gözüküyo :S

sabah ki 1 poğaça we 1 saat önce içtiğim 2 bardak sütle duruyorum.. midem bulanıyor canım bişey yemek te istemiyor su içiim diorum ıyyy oluyorum:2:

sen ne zaman tatile gidiyorsun bakem...

Canancığım bu sana

Çok teşekkür ederim canım, mutlu oldum inan...

klavyem bozuk
ekran klavyesi kullanmak cok zoor
CANAN gecmişolsu canım ayrıca nice mutlu seneler..
JALEEE hosgeldin anammm
PINARR nerelerdesin kuzii

TEşekkür ederim Ebrucum...

Yiğit'in de aynı, kabuk kabuk oldu, geçiyor şimdi..

Doğum günümü kutlayan ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız hepiniz kızlar...

kıyamam ben ona( bizim başımıza hiç gelmedi henüz pişik olayı çok şükür ama soyuluyosa çok sızlıyodur şimdi herhalde. sık sık havalandır bari cnm
sağol canım
normal canım miraçın ki uçalrı iltihaplandı ve kalktı düzeldi soyulunca geçiyo bizde öyle oldu

ayy evet ardanınki de iltihaplıydı teyzemin kızına avustralya dan bi gelen bi akrabası bi krem vermiş ondan verdiler birazcık pazar sabah sürmüştüm akşamına kuruttu iltihabı ama kızarıklık var hala
hoşgeldin jalecim.nasıl geçti?

hoşbuldum olcaycım sıcak dışında fena değildi taşınma işi olduğu için pek bi beklentim yoktu zaten gezme adına

ayy yazık yaa nasıl acıyodur kıyamaam (
sabah ki 1 poğaça we 1 saat önce içtiğim 2 bardak sütle duruyorum.. midem bulanıyor canım bişey yemek te istemiyor su içiim diorum ıyyy oluyorum:2:

ahh bu sıcaklar tüm düzenimizi altüst ediyo süt olması için yemelisin canım bişeyler Allah yardımcın olsun işin zaten zordu hepten üstüne kaldı herşey pis elemanlar klava:

dondurma ye canım.. yada şey yap ben midem bulandığında ayran çubuk kraker yapardım iyi gelirdi... dene istersen :)

gidip bana dondurma getirecek kimse yok ki 2 eleman ancak siparişleri yetiştiryo sabahtan beri milletle kawga ediyorum su geç geldi gelmedi v.s. daraldım walla

allahtan bizim pişik sorunumuz olmuyor:) elime hangisi geçerse onu alıyorum ıslak mendil olarak:)

hee kocimin bi arkadaşı nerden bulduysa bize 10 paket bebelac 1 mama, we 11pakette bebelac 3, ayrıca 30,40 pakette deneme boyu bebelac 2 (180ml tek mama şeklinde) wermişler 1 çuwal dolusu...
şunu soracağım şimdi 6 aydan sonra 2ye geçiliyorya 1 numaraları kullansak sorun olurmu? we bu bi kaçını başka mamayla değiştirememmi?

canım 1 numara kullansan bişey olmaz tahminimce...marketle konuş değiştirirlerse değiştir...

annişler herobaby'nin sitesine üye olmuştum üye olurken adresime numune gönderilmesini istiyorum seçeneğini işaretlemiştim geldi numuneler; 150 gr lık pakette bisküvi 125 gr'lık kavanozda meyve püresi bi de 110 gr'lık kutuda kahvaltı saati vardı pakette siz de üye olun üyelik linki

emirhanı uyuttum,bir duş alayım dedim...banyoya soyunup girmem ve suyu açmamla uyandı..hadi ben çıktım giyindim..benim duşta yattı..2 gündür aynısı oluyor...koktum iyice...akşam alayım diyorum gece 1-2 ancak işim bitiyor...duş almak bile güç hale geldi ya...uyanıkken hiç birşey yapamıyorum..sürekli kuçakta ,bir nefes aldırmyor bana..çok yorgunum şu sıra..gecede uykusu pek düzgün değil..sık sık uyanıyor........

ben geldimmmm
zeynep öğle uykusuna yatmadı bugün ne kadar dirensemde uyumadı şimidede artık dayanamadı uyudu bakalım gecemiz nasıl gececek.....
geçmiş olsun dileklerini yazan herkese teşekkürler doktordan gelenler umarım güzel haberler getirmişlerdir bizde cuma günü 6.ay kont gidecegiz
zeyneple hergün bişey öğreniyorum allahıma bin şükür ....

selam kızlar.

şerife ve seyyal çok geçmiş olsun canlarım.dikkatli olmalıyız hepimiz çok dikkatli.....

yazgı güzel haberlerle gel inşallah...

ceren hoşgeldin...

heee ,
bende o dertteyim gece 8 uyuyan çocuk 12 kadar mum ediyor sonrada her dk uyanıyor ama uykulu başlıyor ağlamaya tüm günde kucakta
çabuk geçsin zaman lütfennn allahımmmmmmmmmmmm

heee ,
bende o dertteyim gece 8 uyuyan çocuk 12 kadar mum ediyor sonrada her dk uyanıyor ama uykulu başlıyor ağlamaya tüm günde kucakta
çabuk geçsin zaman lütfennn allahımmmmmmmmmmmm

çok yorgunum valla.oturup ağlayasın bile var...gündüz düzgün uyumuyor...şu sıralar gecede uyumuyor...2-3 haftadır böyleyiz biz...bittim yani...uyurkende hep baçakta kalsın istiyor indiriyorum bacaklardan 10-15 dakika sonra uyanıyor..şimdide baçaklarımda...

kızlar acele cvp
prima bezin hangi boyunu kullanıosunuz???
yagmur 7.5kilo..4-9kg arası olanı kullanıorum ama küçük geliyoo nideeenbilmiyorumkismile
eşim cvp beklio benden bezim bitti cvpp

biz geldik canlar.

alp bey 7 700 gr 64 cm olmuşbir ayda 700 gr almış tosbiğim anne sütüyle.ölçümleri yapıldı herşey gayet normal dedi.ek gıda için liste verdi ama 1 hafta 10 gün sonra falan başla kilo alımı iyi dedi.birde doktor bizimkinin hareketleri görünce herseferindeki gibi aman sakın yanlız bırakma bunu çok hareketli durmuyor yerinde dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…