2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acele cvp
prima bezin hangi boyunu kullanıosunuz???
yagmur 7.5kilo..4-9kg arası olanı kullanıorum ama küçük geliyoo nideeenbilmiyorumkismile
eşim cvp beklio benden bezim bitti cvpp

hayatım ceride 7,5 kilo ben 4 numara kullanıyorum 7/11kilo olanı ama birazcık büyük oluyo 3 numara tam kararında oluyodu.. ama zaten sıcak sıkmasınlar sen 4 numaraya geç bnce

kızlar acele cvp
yagmur 7.5kilo..4-9kg arası olanı kullanıorum ama küçük geliyoo nideeenbilmiyorumkismile

ben 7-18 kilo 4 numara...
yakında 4+ ya geceriz..sıkmaya başladı buda...

hadi gözün aydın maşşallah alp beye...

maşallah alp e hep böyle güzel haberleri olsun yavrunun .......biz daha 6.500 lerdeyiz:)
bende sürekli kucakta gezdirecem hanımı ayagımda deniyom yok illa başını koyacak omzuma allah yardımcın olsun canım benim
kızlar acele cvp

maşallah yağmuruma nice bez numaraları büyütmen dileğimle kız

yazgııım maşşallah anne sütüyle büyüttün oğluşunuu
anasının kuduruklugu gecti ALP imesempatiksalakcinni
sakın sende kazazedeler arasına girme bizim gibi dikkat et bebam..

yerimseniben

şero saol bebeem..sanada gecmiş ola cano dikkat et..

maşallah paşama.. büyüdü 5ay 10 günlük değil mi?

ne zmndır gelemedim buraya..bebekler büyüdü maşallah..
benim kızım 7.5 kilo oldu maşallah subanellah ben 3 numara kullanıyorum halaa memnunum...

Son düzenleme:

ewet ben 2 kez üyelik yaptım annem we kendi adıma 2 paket geldi hemen 1 hafta içinde yolluyolar:)

bugün ege me havuc ve patates püresi yaptım pek sevmedi ama yedi az biraz.artanı dolapta duruyo sizce vereyimmi yarın bozulurmu yoksa yenisinimi yapayım ?????????

ben 7-18 kilo 4 numara...
yakında 4+ ya geceriz..sıkmaya başladı buda...

hadi gözün aydın maşşallah alp beye...

maşallah alp e hep böyle güzel haberleri olsun yavrunun .......biz daha 6.500 lerdeyiz:)

yazgııım maşşallah anne sütüyle büyüttün oğluşunuu
anasının kuduruklugu gecti ALP imesempatiksalakcinni
sakın sende kazazedeler arasına girme bizim gibi dikkat et bebam..

yerimseniben

maşallah paşama.. büyüdü 5ay 10 günlük değil mi?
çok sağolun kızlarŞeniz
evet ebrucum anne sütüyle bu zamana kadar geldim büyüttüm oğlumu çok mutluyum doktorda teşekkür belgesi verdisositososito
hasretcim 5 ay 13 günlük paşam 4 mart doğumlu ya ama benim ticker nedense hep geriden gidiyorsempatiksalakcinni

bugün ege me havuc ve patates püresi yaptım pek sevmedi ama yedi az biraz.artanı dolapta duruyo sizce vereyimmi yarın bozulurmu yoksa yenisinimi yapayım ?????????

bigünden bişey olmaz cano ..
ben en fazla ikinci gün verip yensini yapıorum..
ende bugün patates pirinç semizotuyla yaptım maalesef yemedi küçük hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…