- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.841
kızlar acele cvp
prima bezin hangi boyunu kullanıosunuz???
yagmur 7.5kilo..4-9kg arası olanı kullanıorum ama küçük geliyoo nideeenbilmiyorumkismile
eşim cvp beklio benden bezim bitti cvpp
kızlar acele cvp
yagmur 7.5kilo..4-9kg arası olanı kullanıorum ama küçük geliyoo nideeenbilmiyorumkismile
kızlar acele cvp
biz geldik canlar.
alp bey 7 700 gr 64 cm olmuşbir ayda 700 gr almış tosbiğim anne sütüyle.ölçümleri yapıldı herşey gayet normal dedi.ek gıda için liste verdi ama 1 hafta 10 gün sonra falan başla kilo alımı iyi dedi.birde doktor bizimkinin hareketleri görünce herseferindeki gibi aman sakın yanlız bırakma bunu çok hareketli durmuyor yerinde dedi .
7-18 hayatım.
maşallah alp e hep böyle güzel haberleri olsun yavrunun .......biz daha 6.500 lerdeyiz:)biz geldik canlar.
alp bey 7 700 gr 64 cm olmuşbir ayda 700 gr almış tosbiğim anne sütüyle.ölçümleri yapıldı herşey gayet normal dedi.ek gıda için liste verdi ama 1 hafta 10 gün sonra falan başla kilo alımı iyi dedi.birde doktor bizimkinin hareketleri görünce herseferindeki gibi aman sakın yanlız bırakma bunu çok hareketli durmuyor yerinde dedi .
bende sürekli kucakta gezdirecem hanımı ayagımda deniyom yok illa başını koyacak omzuma allah yardımcın olsun canım benimçok yorgunum valla.oturup ağlayasın bile var...gündüz düzgün uyumuyor...şu sıralar gecede uyumuyor...2-3 haftadır böyleyiz biz...bittim yani...uyurkende hep baçakta kalsın istiyor indiriyorum bacaklardan 10-15 dakika sonra uyanıyor..şimdide baçaklarımda...
kızlar acele cvp
yazgııım maşşallah anne sütüyle büyüttün oğluşunuubiz geldik canlar.
7-18 hayatım.
ben 7-18 kilo 4 numara...
yakında 4+ ya geceriz..sıkmaya başladı buda...
hadi gözün aydın maşşallah alp beye...
kızlar acele cvp
şero saol bebeem..sanada gecmiş ola cano dikkat et..maşallah alp e hep böyle güzel haberleri olsun yavrunun .......biz daha 6.500 lerdeyiz:)
bende sürekli kucakta gezdirecem hanımı ayagımda deniyom yok illa başını koyacak omzuma allah yardımcın olsun canım benim
maşallah yağmuruma nice bez numaraları büyütmen dileğimle kız
biz geldik canlar.
ewet cano 4 numaraya geciorum bende..canım benim oglus 7 kg 4 no ya gectik memnunum 7-18 kg
aa sendemi 10 martta dogum yaptın juli?ne zmndır gelemedim buraya..bebekler büyüdü maşallah..
benim kızım 7.5 kilo oldu maşallah subanellah ben 3 numara kullanıyorum halaa memnunum...
ewet cano 4 numaraya geciorum bende..
ayrıcada yeni bi alışveriş olayı görünüyo bana
hiçbi cıtlı badimiz olmuyoooobilmiyorumkismile
annişler herobaby'nin sitesine üye olmuştum üye olurken adresime numune gönderilmesini istiyorum seçeneğini işaretlemiştim geldi numuneler; 150 gr lık pakette bisküvi 125 gr'lık kavanozda meyve püresi bi de 110 gr'lık kutuda kahvaltı saati vardı pakette siz de üye olun üyelik linki
ben 7-18 kilo 4 numara...
yakında 4+ ya geceriz..sıkmaya başladı buda...
hadi gözün aydın maşşallah alp beye...
maşallah alp e hep böyle güzel haberleri olsun yavrunun .......biz daha 6.500 lerdeyiz:)
yazgııım maşşallah anne sütüyle büyüttün oğluşunuu
anasının kuduruklugu gecti ALP imesempatiksalakcinni
sakın sende kazazedeler arasına girme bizim gibi dikkat et bebam..
yerimseniben
çok sağolun kızlarŞenizmaşallah paşama.. büyüdü 5ay 10 günlük değil mi?
bugün ege me havuc ve patates püresi yaptım pek sevmedi ama yedi az biraz.artanı dolapta duruyo sizce vereyimmi yarın bozulurmu yoksa yenisinimi yapayım ?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?