- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.861
yaa bayramda hava nasıl olur acaba bayramlık alalım barii???bilmiyorumkismile
bugün ege me havuc ve patates püresi yaptım pek sevmedi ama yedi az biraz.artanı dolapta duruyo sizce vereyimmi yarın bozulurmu yoksa yenisinimi yapayım ?????????
bayramlıkkkksempatiksalakcinni
hasretcim 5 ay 13 günlük paşam 4 mart doğumlu ya ama benim ticker nedense hep geriden gidiyorsempatiksalakcinni
ticker da bi yanlışlık yok ki yazgıcım dediğin gibi 5 ay 13 günlük gözüküyo işte
neyse ben kaçar iftar saati yaklaşıyo sofrayı sereyim yavaştan yavaştan CADIARZU
bn bu kocamı furcam karar verdim
kız elin deymişken benimkinide wursana noluuuuuurrrsempatiksalakcinniÇok üzgünüm çoook
yiyebildin mi bişeyler canım:1no2:
offf offf yine yanlız kalıcaam haftalardan biritek başına evdeyim annem kardeşlerim de uzaak eşim de bu hafta geç gelicek ALLAIMM şu iftar saatlerinde duamı kabul et kocama saatleri belli haftasonu tatili olan bi iş nasip et lütfennn çok sıkılıyorum tek başıma hiç sosyal hayatımız kalmadı :1no2:
herkesin bi sıkıntısı war işteizinli günlerinde gezin canım.. ne güzel ewinde bebeğinlesin.. bunu yaşamak için neler wermeye hazır insanlar war! tabi eşin eksikliğide olmuyor sende haklısın insan kocasıyla uanıp bi film izlemek parkta sahilde yürümek istiyor..
ne iş yapıyordu eşin?
ben geldimm benimle de ilgilenin
afyet olsun canım bol bol süt olsun cerene.. istemez mi canım eşim bostancı vatan bilisayarda satış elemanı olarak çalışıyo..aslında cv si çok iyi ama o denk geldi başladı gidio kriz dönemine denk geldi falan... ben 4.leventte oturuyordum eşimle nişanlıyken askere gitti.. şimdi pendikte eşimin ailesinin evinde oturuyorus altlı üstlü ama biz karşıda oturmak istiyoduk iş olayı bostancı olunca buraya gelmek zorunda kaldık.. ama alışabilmiş değilim inan doğma büyüme avrupa yakasında oturdum ben burası bomboş gelio eşimde yok yanımda
kaynanalar nasıl kaynanatör mü?
pendik te çok uzak yaaa.. allah sabır wersin e baksın ya başka bi iş.. iş sahası bu yaka yenibiriş.comda falan güzel işler war..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?