- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.881
iyi akşamlar ben kaçar
ohh maşallah ALP 'e yarasın herşey yavrularımıza bizde perşembe gidicez bakalım doktor teyzemizebiz geldik canlar.
alp bey 7 700 gr 64 cm olmuşbir ayda 700 gr almış tosbiğim anne sütüyle.ölçümleri yapıldı herşey gayet normal dedi.ek gıda için liste verdi ama 1 hafta 10 gün sonra falan başla kilo alımı iyi dedi.birde doktor bizimkinin hareketleri görünce herseferindeki gibi aman sakın yanlız bırakma bunu çok hareketli durmuyor yerinde dedi .
hasret ablam karıştırıp vermişti eğer azsa maman karıştırıp ver sadece 2 numarada demir ve vitaminler var ...Bazılarında da laktoz içeriyorallahtan bizim pişik sorunumuz olmuyor:) elime hangisi geçerse onu alıyorum ıslak mendil olarak:)
hee kocimin bi arkadaşı nerden bulduysa bize 10 paket bebelac 1 mama, we 11pakette bebelac 3, ayrıca 30,40 pakette deneme boyu bebelac 2 (180ml tek mama şeklinde) wermişler 1 çuwal dolusu...
şunu soracağım şimdi 6 aydan sonra 2ye geçiliyorya 1 numaraları kullansak sorun olurmu? we bu bi kaçını başka mamayla değiştirememmi?
Canım isilik olmayabilir onlar HİLAL ve bende isilik olduk 1 aydır öyleyiz sabah ve öğlene kadar hiçbirsey yok öğlen uykusunda terliyor başlıyor terlemey ozaman kızarıyor ...Akşama kadar kıpkırmızı acaba bisey alerji yapmış olablir mi? Pudra sür bakalım döküntüler kuruyacak mı?Hilal çok terlediğinde pudra işe yaramıyor günde 2 defa suyun altındayız
evet kesinlikle tavsiye ederim hasret boluyu tesislerde durmuştuk da dönerken, resmen üşüdük arabadan çıkaramadım ardayı hastalanacak diye
hoşbulduk canımcım ben iyiyim çok şükür arda da serin yere gelince düzeliyo çok şükür
yaa kızlar bilen var mı kolları isilik kalça kısmı da bezden pişik olmuştu dediğim gibi şimdi geçiyo yavaş yavaş ama o kızaran yerlerin derisi soyuluyo normal mi ki
burdayım canım
canlar ben çok sıkıldım sanırım depresyona girmek üzereyim
sabahtan akşama kadar evdeyim eymenle uğraşıyorum
yakınımda sadece kayınvalidem görümcem var
eymeni onlara bırakıp gezsem tozsam rahatlasam olmuyor
kayınvalide rahatsız biraz
görümcemin 7 yaşında oğlu var çok kıskanıyor eymeni
eymeni alıp çıksam hava çok sıcak yazık olacak...
eşim akşam geliyor iftar ediyoruz eymen mızmızlanıyor uyuyor derken
bir pazar günleri geziyoruz o da avm lere gidiyoruz hava sıcak diye avm görmekten kusacağım artık..
kendime hiç vakit ayıramaz oldum yatıyorum kalkıyorum hep aynı
Allah yardımcısı olsun benim gibi olanların zor :sinifsinif:
selam kızlaaar ben geldiiim
yaa bu istanbul ne sıcak yaww sırtımın teri kurumadı hiç oğluş isilik oldu kolları kıpkırmızı kızamık gibi oldu çok şükür evimize geldik de rahatladı yavrucak kolları da düzelmeye başladı yavaş yavaş
herkes iyidir inşallah
şu an online gözükenler cokoprensim, edebiyatci222+, EFTEL, hasret0587, hijyenim, kuju_25, merlike+, mrl81, pancuben, selkie, silver5 hepinize ve ben yazana kadar gelen olduysa onlara da selam miniklere öpücükler
herkesi çoook özlediim opuyorumnanaktan
Öğretmenlik kutsaldır hala ilkokul öğretmenimi ararım benim için manevi yönden çok değerlidir kendisi çok yaşlandı emekli artık kendisi İZMİR'e taşındı bayramlarda filan hal ve hatırını sorarım.İlkokul 1 den 5.ci sınıfa kadar okuttu ...Yemedi yedirdi içmedi içirdi bizi..Paylaşmayı çok sever bütün öğrencilerin aileleriyle hep görüşmüştür hala 5-10 kişi bende dahil arayıp sorarız hal ve hatırını[[/B]Yeni seneye hazırlık canım, planlama, kitaplar, kaynaklar, kurallar, sınıflar... Çok çalışıyoruz çoookkk....
kızlar acele cvp
prima bezin hangi boyunu kullanıosunuz???
yagmur 7.5kilo..4-9kg arası olanı kullanıorum ama küçük geliyoo nideeenbilmiyorumkismile
eşim cvp beklio benden bezim bitti cvpp
biz geldik canlar.
alp bey 7 700 gr 64 cm olmuşbir ayda 700 gr almış tosbiğim anne sütüyle.ölçümleri yapıldı herşey gayet normal dedi.ek gıda için liste verdi ama 1 hafta 10 gün sonra falan başla kilo alımı iyi dedi.birde doktor bizimkinin hareketleri görünce herseferindeki gibi aman sakın yanlız bırakma bunu çok hareketli durmuyor yerinde dedi .
ewet cano 4 numaraya geciorum bende..
ayrıcada yeni bi alışveriş olayı görünüyo bana
hiçbi cıtlı badimiz olmuyoooobilmiyorumkismile
yaa bayramda hava nasıl olur acaba bayramlık alalım barii???bilmiyorumkismile
hijyenim o bunalım bende de var hep evdeyim yalnızım şişkoyum
Canım sen maltepe ben tuzla aynen walla bende dışarı çıkamıyorum havalar çok sıcak olmasa atacağız kendimizi deniz kenarına sahile ağaçlıkta değil ki anacım gölge de duralım...Haberleşimde buluşalım haftaiçi haftasonu.Nehir de burda ,Burcu da çalışmıyor haftasonu..Gerçi Ramaza ayındayız zor olur değil mi:sinifsinif::sinifsinif:ll
maşallah alp e hep böyle güzel haberleri olsun yavrunun .......biz daha 6.500 lerdeyiz:)
bende sürekli kucakta gezdirecem hanımı ayagımda deniyom yok illa başını koyacak omzuma allah yardımcın olsun canım benim
maşallah yağmuruma nice bez numaraları büyütmen dileğimle kız
yaw ebru kafayı mı yedin ne 4+sı 7/18 kilo diosun 15 kilo mu oldu emirhan?????
günaydın dünyanın en güzel anneleri ve en tatlı bebekleri
kızlar bizde dün dr deydik...3 aşı olduk...bunlar hepatit b 3.doz,5li karma aşı 3.doz,konjuke pnomokok aşısı 3.doz,çok şükür ateş olmadı..ama çok huysuzlandık...gece ağlayarajk uyandı durdu...netseki 1 yaşına kadar aşı yokmuş artık...
boyumuz 72 cm olmuş,kilomuzda 8900 gr olmuş...sağlık durumumuzda iyi..damaklarınada baktıracaktım unuttum..bu sıralar çook huysuz acaba dişmi çıkarıyor...
allah hepimize yardımcı olsun dün gece canıma okudu aşınında etkisiyle sürekli uykusundan sıçrayarak ağlayarak uyandı......
canım bu sırakar kakası taşıyor yanlarından o nedenle geçeyim diyorum yoksa üstüne oluyor...2 gündür ishalizde...
Günaydın güzel anneler, mis kokulu bebikleer,
Dün anneannem rahatsızlandı, annemin onunla ilgilenmesi gerekti, kuzuma bakacak kimse olmayınca ben de evde kaldım... Çoook uzun bir aradan sonra ilk defa baş başaydık bebeğimle, ne güzel bir gündü anlatamam. Tabi sonu hüsran oldu, bugün yine ağlayarak geldim ve çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.
Bezlerden bahsetmişsiniz, ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum, 3 numara küçük geliyor, kaka çıkıyor.
Biraz işim var, şimdilik geçmişe bakamıyorum, ilk fırsatta bakıcam...
günaydııınnnnnnnnnnnn
Dün anneannem rahatsızlandı, annemin onunla ilgilenmesi gerekti, kuzuma bakacak kimse olmayınca ben de evde kaldım... Çoook uzun bir aradan sonra ilk defa baş başaydık bebeğimle, ne güzel bir gündü anlatamam. Tabi sonu hüsran oldu, bugün yine ağlayarak geldim ve çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.
Bezlerden bahsetmişsiniz, ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum, 3 numara küçük geliyor, kaka çıkıyor.
maşallah emirhan'ımıza
Alah kolaylık versin burcum ne yaparsın herşey doruk kuzu için
olumunekankayizsmile
günaydın tatlı anneler ve minik kuzucukları bal köpükleri
biz yine imamı uyandırdık bugün şimdi uyuyo beyimiz ama ben artık yatarsam aptal gibi olurum en iyisimi yatmamak
zaten dün geceden çok sinirliyimmmm
maşallah emirhan'ımıza
Alah kolaylık versin burcum ne yaparsın herşey doruk kuzu için
olumunekankayizsmile
günaydın tatlı anneler ve minik kuzucukları bal köpükleri
biz yine imamı uyandırdık bugün şimdi uyuyo beyimiz ama ben artık yatarsam aptal gibi olurum en iyisimi yatmamak
zaten dün geceden çok sinirliyimmmm
bende 4 numara kullanıyoum bezi. sıcakalrda rahata oluyor bol kalıyor ya biraz ... gerçi 3 tende var 2 paket bi ondan bi ondan ikisde oluyor zilliye...
canım hergün böyle ağlama ama yaaa.. mevlam sağlık sıhhat versin onda sen onun gelecği içinde çalışıyrosun bir yandan o yüzden yapma böyle...
sagol canım...
napıcan bosncığım..herşey onun için...
anneannenede geçmiş olsun..
anlatayım da haksızmıyım siz söyleyin kızlar..
eşimin kardeşi 21 yaşında okuyor bu arada gazete de haftada iki kez iddaa sayfası hazırlıyo ve oradan 350tl alıyo ayrıca babası ev kirasını komple ona veriyo 450tl birde üstüne kendi maaşlarını alınca yine hiç vermese200tl veriyo 1000tl her ay geliri var ve hala eşimden para istiyo dün gece msj atmış abi kız arkadaşımla buluşucaz 50 100 ne atarsan artık yüzsüzzz paralarla 2 akşamda bir içmeye gider aldığı kıyafetin hesabı yok biz zaten ist gibi bi yerde tek maaşla çocukla kimseye muhtaç olmadan ancak geçiniyoruz her ayın 15den sonra kesin bu msj gelir utanmaz kontör ister hiç parası yokya bizimkide yağdırır neymiş efendim uzaktaymış gurbetteymiş bilmem ne hadi ihtiyacı olur yada önemli bişey için lazım olur tamam ama bunu adet haline getirdi her ay bazen utanmaz iki kez ister bizimkide hep istediğinin iki katını yollar oda bunu biliyo kullanıyo bu safı
geçen yıl bu yüzden tartıştık benimkiyle şimdi biliyo benim kızdığımı dün msjı bende okudum hiçbişey demeden çekip gittim yanından sesleniyo bana ne oldu msjı okudun gittin bişey demedin diyo bende dedimki 50tl de fazla gönder giderken çiçekde alsın kıza eli boş gitmesin ayıp olur dedim arkamı döndüm gittim yattım ne diyim artık bıktım
kusura bakmayın sabah sabah şişirdim sizide özürrr
Sağol Seyhancım, evet herşey onlar için...
Yok, her gün ağlamıyorum.
Genelde pazartesi günleri ağlıyorum :)
Ebrucum sağol...
Emirhan'ıma da maaşallah, adam oldu valla yaw :)
GÜNAYDINNNNopuyorumnanaktan
GÜNAYDINNNNopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?