2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnnn..biz birazdan doktor kontrolüne gidiyoruz.......

EBRUCUM geçmiş olsun.darısı bize.hiç sevmiyorum aşıları...
BURCU sanada geçmiş olsun canım anneannen için...
SEYHAN sonuna kadar haklısın.böyle düşüncesiz insanlardan nefret ederim..

güzel haberler getirin bize canım.

valla büyüdü kaşla göz arasında

küçük adam o...

olsun pazarteside ağlama

hakakten emirhan baya büyüdü kızlar maşşalah o böcüğe...

zemuszemuszemuszemusa.s.a.s.:asigim::asigim: bunalr cerene...

sagol canım...büyüdü vallahi...

bıktım valla ya enayi gibi kullanılmakdan bayramda da buraya gelicekmiş gelir sömürür gider yok iddaa parası yok hadi al dışarı çıkarsın yol paraları bizden ayrıca gezdir tozdur içir giydir babasıda kızıyo sözde tamam insanın kardeşi tabiki yaparsın buna diyeceğim yok ama işin boyutu değişeli çok olmuş bu belli bizim artık düşünmemiz gereken bi çocuğumuz var onadan kısıpta senin kazık kadar parası pulu olan kardeşinemi yedirelim yanii

valla istediği kadar kavgaya dönüşsün umurumda değil birşeyi alırken önce hesabımı düşünüyorsam bununda hesabını sorarım hiç lafını etmedi sabahdan beri benimde tepki göstereceğimi biliyo aradı az önce akşama canın ne istiyo alıyım geliyim diyo bende hiçbişey istemiyorum serhana kıyafet alınacak para lazım dedim gereksiz masraf yapmaya hiç lüzum yok dedimzaten anladı ne demek istediğimi

hadi hayırlı haberler canım
ben de canım bendeeealsanaalsanasmile

olcay selam canım.dıyorumkı kendı kendıme oglus uyansız alayım bebıkımı kızılay tıp merkezı var hemen 10 dk yol.fızık bolumune gıdeyım.ama orada ogluma zarar verecek rontgen vs gıbı aletler yoktur dımı ? dun temızlık yap yap anam agladı.sagolsun gercı annem cok yardım ettı.

hasret ablam karıştırıp vermişti eğer azsa maman karıştırıp ver sadece 2 numarada demir ve vitaminler var ...Bazılarında da laktoz içeriyor

O OLABİLİR EWT O ZAMN 3 WE 1 İ KARIŞTIRAYIM SANIRIM 2 ETKİSİ YARATIRLAR ÖYLE OLUNCAkaydirigubbakcemile3
ebruşum aşı nasıl geçti? hangileri warmış? maşallah paşaya kilo almış yinede artık yiyormu ebru yoksa şırınga yöntemine mi dewam ediyorsun?
sen bak canım damaklarına beyazlamış we şişmişlerse geliyolardıryerimseniben
ben 4 numara bezi 9/10 aylığa kadar kullanırım die hesap ediodum, sende bezimi büyütsem diyince şaşırdım:) çünkü bize büyük bile gelio.. 4+ kaç kg arası?

çok sinir bozucu bi durum seyhancım ben olsam sinirden dişlerimi sıka sıka kırardım herhalde
yani çok iyi bir geliriniz olsa dahi bu şekil olmaz ki sonuçta anlattığın kadarıyla gayet iyi para geçiyor eline.. 1000tl ile 1 ay geçinen aileler war! biraz idareci olmayı öğrenmeli bence artık çocuk değil!
kocanla konuş lütfen bu durumu ben de bilirim çıkıp her ay kendime şunu almayı bunu almayıda bilirim bunu yapmıyorsam, senin kardeşin zewkine göre bizim rızkımı yesin diye değil de! ne bu yaa.. sizin zaten geliriniz belli sonuçta o maaşa bakıyosunuz 1 ay.. çok yanlış bu kadar yüzsüzlük olmaz bnce kayın pederle kaynanayla falan konuş dert yan yani...

Günaydın kızlarrrrr
Malum diş çıkarıyoruz ya kızım çok huzursuz anca ayağımda uyuyor indirdimmi uyanıyor. alışmaısndna korkuyorum ama kuzumun elide hep ağzında napıyım diş dönemine kadar idare edeyimmi yoksa yerinde uyumasını mı sağlayım( deniyorum ama uyumuyor sonra mızmızlanıyor)

Söyletmez evet, analarına kardeşlerine gözünün üstünde kaşın var dedirtmezler.

Sağol Olcaycım...

Yazgım anlıyor artık sıpam yaa, ben eve gelince nasıl sevinip çırpınıyor, zıplıyor anlatamam. Sonra elimi yıkamaya üstümü değiştirmeye gidince birden mahsunlaşıyor. Kıyamıyorum

İlk olarak, çok güzel söylemişsin :)
Bence, kavga atmosferine girmeden konuş canım eşinle, durumu nasıl algıladığını anlat, bilsin rahatsızlığını... Daha önce söylemiş olabilirsin, olsun, bi daha söyle, erkek milleti ancak anlar zaten !

gece dışarı çıktık geldik oturduk dükkandan falan konuştuk derken 2de yattık kocam salonda cerenle uyudu ben yatak odasına yayıldım.. süt sağıp bıraktım 140 uyanınca wer beni uyandırma dedim.. emzirdim bir de geçtim yatağa 6,30da geldiler uyuanmış tabi bizim kız gözler fıldır fıldır.. neymiş açmış kızı emzirecekmişim e bibieron dedim onu içti dedi.. attı gitti böcükü banaboshayallersmile sözde aç 2 çekip bıraktı.. uyanmışya tabi baktı uyumuyor getirdi attı üstüme 8e doğru uyudu emerken 9da uyandı sırtım tekmeliyo saçımı çekiyo kaka yapmışş(( mecbur uyandım gözlerim pörtlemiş kötüyüm kötüüüüü

az önce aradı faturaları falan kredi kartını yatırmış geriye kalan şu kadar dedi bende kardeşinin parası içindemi dışındamı dedim oda yollamıycam dedi yollarsan haberim olsun dedim yok yollamıycam dedi iyi olur dedim artık kusura bakmasın bu ay serhana alacaklarımız var öyle söylersin herhalde anlayışla karşılar dedim bişey diyemedi tabii
serhan uyandı bi meyve püresi yedirip geliyorumopuyorumnanaktan

Günaydın..Şimdi size çok bilinmeyenli bi denklem...
Pelin hanım yine formunda.. 7den beri uyanık ve uykusu olduğu için mızmızlanıyo ama uyumamak için de direniyo..Uyutabilmek için bi takla atmadığım kaldı.. O kadar çok terledim ki iç çamaşırlarımla oturuyorum şu an...

GÜNAYDINLAR,. opuyorumnanaktanhaktan son iki gündür aşırı huzursuz,.sürekli mızmız,.sanırım diş çıkaracak,pıtışım,.bilmiyorumkismile

Benim gibi ayağına al bıkmadan usanmadan salla uyusun sonra ayakların uyuşsun indireme:S

bak sen Pelin Hanımalaelaelaelaelae
beraber duşa girin ikiniz de rahatlarsınız belki uyursempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…