- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.921
Günaydın..Şimdi size çok bilinmeyenli bi denklem...
Pelin hanım yine formunda.. 7den beri uyanık ve uykusu olduğu için mızmızlanıyo ama uyumamak için de direniyo..Uyutabilmek için bi takla atmadığım kaldı.. O kadar çok terledim ki iç çamaşırlarımla oturuyorum şu an...
herşeyi anlıyor onlar.öylede canım neyapacaksın elden bişey gelmiyorki.geçim çokzor.sende onun iyi bir geleceği olsun diye didiniyorsun.Allah bereket versin hepimize ozaman çalışmaz doruk paşa ile kalırsın:1hug:Söyletmez evet, analarına kardeşlerine gözünün üstünde kaşın var dedirtmezler.
Yazgım anlıyor artık sıpam yaa, ben eve gelince nasıl sevinip çırpınıyor, zıplıyor anlatamam. Sonra elimi yıkamaya üstümü değiştirmeye gidince birden mahsunlaşıyor. Kıyamıyorum
iyi okadar bakmışsempatiksalakcinnigece dışarı çıktık geldik oturduk dükkandan falan konuştuk derken 2de yattık kocam salonda cerenle uyudu ben yatak odasına yayıldım.. süt sağıp bıraktım 140 uyanınca wer beni uyandırma dedim.. emzirdim bir de geçtim yatağa 6,30da geldiler uyuanmış tabi bizim kız gözler fıldır fıldır.. neymiş açmış kızı emzirecekmişim e bibieron dedim onu içti dedi.. attı gitti böcükü banaboshayallersmile sözde aç 2 çekip bıraktı.. uyanmışya tabi baktı uyumuyor getirdi attı üstüme 8e doğru uyudu emerken 9da uyandı sırtım tekmeliyo saçımı çekiyo kaka yapmışş(( mecbur uyandım gözlerim pörtlemiş kötüyüm kötüüüüü
valla ben biraz önce yastığa yatırdım yastıkla kucağıma aldım evin içinde gezerek tepine tepine kucağımda sallaya sallaya uyuttum şuanda yastıkla kucağımda uyuyır dene sendesempatiksalakcinniGünaydın..Şimdi size çok bilinmeyenli bi denklem...
Pelin hanım yine formunda.. 7den beri uyanık ve uykusu olduğu için mızmızlanıyo ama uyumamak için de direniyo..Uyutabilmek için bi takla atmadığım kaldı.. O kadar çok terledim ki iç çamaşırlarımla oturuyorum şu an...
GÜNAYDINLAR,. opuyorumnanaktanhaktan son iki gündür aşırı huzursuz,.sürekli mızmız,.sanırım diş çıkaracak,pıtışım,.bilmiyorumkismile
günaydın canlar,geçen akşam eşim kızçeyi arabsı ile birlikte hemen evin önüne çıkardı hava aldırmak için sonra birden kızçenin aranasının önüne yanan bir izmaritin fırlatıldığını görmüş kızı hemen almış kucağına bir yerine gelmiş mi diye bakarken kız ağlamış ve kolunda olduğunu farketmiş 3-4 yere közü sıçramış ve yandı hafiften kızçemin kolu ben de hemen dışarı fırladım kızçem öyle bir ağlıyorduki anlatamam kayınvalidemlerin site kocccaman bir site ayağa kaldırdım ortalığı ağzıma ne geldiyese kayınbbam kayınvalidem yanımda olmasına rağmen bağıra çağıra söledim eşim gelen taraftaki daiereli tek tek gezdi herkes korkudan biz içimiyoz muhabbetini yaptı ama neler neler yaptım bütün site toplandı başımıza,bilmem neyin çocukları sanki evde kül tablası yok neye çok şükür gözüne filan gelmedi verilmiş sadakamız varmış
ikinci kötü haber ise dünden beri sersem gibiyim ben
m kendi bekjarlıktaki beraber büyüdüğümüz bizden yaşça küçük bir kızımız vardı şimdilerde 17-18 yaşındaydı dün trafik kazasında hayatını kaybetmiş çok kötü oldum,Allahım o kardeşimize rahmet o anacığına babacığına peygamber sabırı eylesin inşallah
günaydın canlar,geçen akşam eşim kızçeyi arabsı ile birlikte hemen evin önüne çıkardı hava aldırmak için sonra birden kızçenin aranasının önüne yanan bir izmaritin fırlatıldığını görmüş kızı hemen almış kucağına bir yerine gelmiş mi diye bakarken kız ağlamış ve kolunda olduğunu farketmiş 3-4 yere közü sıçramış ve yandı hafiften kızçemin kolu ben de hemen dışarı fırladım kızçem öyle bir ağlıyorduki anlatamam kayınvalidemlerin site kocccaman bir site ayağa kaldırdım ortalığı ağzıma ne geldiyese kayınbbam kayınvalidem yanımda olmasına rağmen bağıra çağıra söledim eşim gelen taraftaki daiereli tek tek gezdi herkes korkudan biz içimiyoz muhabbetini yaptı ama neler neler yaptım bütün site toplandı başımıza,bilmem neyin çocukları sanki evde kül tablası yok neye çok şükür gözüne filan gelmedi verilmiş sadakamız varmış
m kendi bekjarlıktaki beraber büyüdüğümüz bizden yaşça küçük bir kızımız vardı şimdilerde 17-18 yaşındaydı dün trafik kazasında hayatını kaybetmiş çok kötü oldum,Allahım o kardeşimize rahmet o anacığına babacığına peygamber sabırı eylesin inşallah
Geçmiş olsun cnm.. Kabarıklık var mı ki diş yerlerinde??GÜNAYDINLAR,. opuyorumnanaktanhaktan son iki gündür aşırı huzursuz,.sürekli mızmız,.sanırım diş çıkaracak,pıtışım,.bilmiyorumkismile
Ah be gülüm ben doğduğundan beri o pozisyondayım, WC ye bile göndermiyo.. Ama artık o da kar etmedi bugün...Neyse hoplarken zıplarken uyudu..Kaç dk giderse artık..Benim gibi ayağına al bıkmadan usanmadan salla uyusun sonra ayakların uyuşsun indireme:S
Bu sıcaklarda cup cup duştan hiç çıkmıyoruz zaten. kaydirigubbakcemile2bak sen Pelin Hanımalaelaelaelaelae
beraber duşa girin ikiniz de rahatlarsınız belki uyursempatiksalakcinni
Başınız saolsun Nehircim.. Çok gençmiş daha. Allah ailesine sabır versin..günaydın canlar,geçen akşam eşim kızçeyi arabsı ile birlikte hemen evin önüne çıkardı hava aldırmak için sonra birden kızçenin aranasının önüne yanan bir izmaritin fırlatıldığını görmüş kızı hemen almış kucağına bir yerine gelmiş mi diye bakarken kız ağlamış ve kolunda olduğunu farketmiş 3-4 yere közü sıçramış ve yandı hafiften kızçemin kolu ben de hemen dışarı fırladım kızçem öyle bir ağlıyorduki anlatamam kayınvalidemlerin site kocccaman bir site ayağa kaldırdım ortalığı ağzıma ne geldiyese kayınbbam kayınvalidem yanımda olmasına rağmen bağıra çağıra söledim eşim gelen taraftaki daiereli tek tek gezdi herkes korkudan biz içimiyoz muhabbetini yaptı ama neler neler yaptım bütün site toplandı başımıza,bilmem neyin çocukları sanki evde kül tablası yok neye çok şükür gözüne filan gelmedi verilmiş sadakamız varmış
Artık huzursuzluğunun sebebi sıcaklar mı yoksa yazgının dediği gibi topluca eylemde mi bizimkiler bilmem.sıcaktan durmuyordur ya.biz bile dayanamıyoruz yazık bu yavrucaklar ne yapsın.hanifenin dediği gibi bi banyo yaptır belki rahatlar uyur
Hıh uyandı bile... Her yerimden terler damlıyo yahu.. Takla atacak halim yok.. sempatiksalakcinnio zaman sen de takla at işe yarar belkimkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
herşeyi anlıyor onlar.öylede canım neyapacaksın elden bişey gelmiyorki.geçim çokzor.sende onun iyi bir geleceği olsun diye didiniyorsun.Allah bereket versin hepimize ozaman çalışmaz doruk paşa ile kalırsın:1hug:
iyi okadar bakmışsempatiksalakcinni
Alp te hersabah uyanır döner saçımı çeker beni tekmeler baktı ses yok ozamanda bağırmaya başlar:asigim:
valla ben biraz önce yastığa yatırdım yastıkla kucağıma aldım evin içinde gezerek tepine tepine kucağımda sallaya sallaya uyuttum şuanda yastıkla kucağımda uyuyır dene sendesempatiksalakcinni
hepimizin pıtışları öyle nilüfercim topluca eylemde mart bebikleri:enbuyukkk:.
hanımlar muhakkak konuşmuşsunuzdur ben kaçırdım ama oruç tutuyor musunuz???
ben ilk 5 gün tutmadım zaten sütüm az diye ama pek fırsat bulup yiyemedim de doğru düzgün annemlerdeyim hala...gelen giden çok...ve öyle bir arttı ki sütüm doldu taştı resmen ... ben de madem Rabbim kızımın rızkını yemeden de veriyor bir deneyeyim dedim Allah kabul ederde bu 3. gününüm niyetliyim....hamdolsun sütüm de azalma yok..zaten ek gıdayı da günde 3 öğün olarak veriyorum artık aralarda da emiyor pek bir keyifli....
hani bana hani banaaaaaalsanaalsanasmile
gece dışarı çıktık geldik oturduk dükkandan falan konuştuk derken 2de yattık kocam salonda cerenle uyudu ben yatak odasına yayıldım.. süt sağıp bıraktım 140 uyanınca wer beni uyandırma dedim.. emzirdim bir de geçtim yatağa 6,30da geldiler uyuanmış tabi bizim kız gözler fıldır fıldır.. neymiş açmış kızı emzirecekmişim e bibieron dedim onu içti dedi.. attı gitti böcükü banaboshayallersmile sözde aç 2 çekip bıraktı.. uyanmışya tabi baktı uyumuyor getirdi attı üstüme 8e doğru uyudu emerken 9da uyandı sırtım tekmeliyo saçımı çekiyo kaka yapmışş(( mecbur uyandım gözlerim pörtlemiş kötüyüm kötüüüüü
az önce aradı faturaları falan kredi kartını yatırmış geriye kalan şu kadar dedi bende kardeşinin parası içindemi dışındamı dedim oda yollamıycam dedi yollarsan haberim olsun dedim yok yollamıycam dedi iyi olur dedim artık kusura bakmasın bu ay serhana alacaklarımız var öyle söylersin herhalde anlayışla karşılar dedim bişey diyemedi tabii
serhan uyandı bi meyve püresi yedirip geliyorumopuyorumnanaktan
Benim gibi ayağına al bıkmadan usanmadan salla uyusun sonra ayakların uyuşsun indireme:S
Günaydın..Şimdi size çok bilinmeyenli bi denklem...
bıktım valla ya enayi gibi kullanılmakdan bayramda da buraya gelicekmiş gelir sömürür gider yok iddaa parası yok hadi al dışarı çıkarsın yol paraları bizden ayrıca gezdir tozdur içir giydir babasıda kızıyo sözde tamam insanın kardeşi tabiki yaparsın buna diyeceğim yok ama işin boyutu değişeli çok olmuş bu belli bizim artık düşünmemiz gereken bi çocuğumuz var onadan kısıpta senin kazık kadar parası pulu olan kardeşinemi yedirelim yanii
valla istediği kadar kavgaya dönüşsün umurumda değil birşeyi alırken önce hesabımı düşünüyorsam bununda hesabını sorarım hiç lafını etmedi sabahdan beri benimde tepki göstereceğimi biliyo aradı az önce akşama canın ne istiyo alıyım geliyim diyo bende hiçbişey istemiyorum serhana kıyafet alınacak para lazım dedim gereksiz masraf yapmaya hiç lüzum yok dedimzaten anladı ne demek istediğimi
zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan buda sana buda sana :):)
hasret o kadar süt nasıl sağıyorsun ben iki gögsümden 3 satte bir anca 80 cc ya çıkıyor ya çıkmıyor tabi selinde ek gıdalara dayanıyor..
serhana afiyet olsun... inşallah yollamazda artık ... ve bak gör abisi bundan sonra kötü abi koumuna düşecek :):):): )
çok güzell :):):)
serin bir yere çingene saşlıncağı kur... bide öyle dene sıcaktanda uyyuyamaz...
benim eşim ala kendini suçlu hissetmez her ne konu olursa olsun kendini hep haklı görürü bravo eşine oda bişi :):):) biz böyle bi durum yaşasak yanlış düşünen ben olurum :):):)
hanımlar muhakkak konuşmuşsunuzdur ben kaçırdım ama oruç tutuyor musunuz???
ben ilk 5 gün tutmadım zaten sütüm az diye ama pek fırsat bulup yiyemedim de doğru düzgün annemlerdeyim hala...gelen giden çok...ve öyle bir arttı ki sütüm doldu taştı resmen ... ben de madem Rabbim kızımın rızkını yemeden de veriyor bir deneyeyim dedim Allah kabul ederde bu 3. gününüm niyetliyim....hamdolsun sütüm de azalma yok..zaten ek gıdayı da günde 3 öğün olarak veriyorum artık aralarda da emiyor pek bir keyifli....
zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan buda sana buda sana :):)
hasret o kadar süt nasıl sağıyorsun ben iki gögsümden 3 satte bir anca 80 cc ya çıkıyor ya çıkmıyor tabi selinde ek gıdalara dayanıyor..
serhana afiyet olsun... inşallah yollamazda artık ... ve bak gör abisi bundan sonra kötü abi koumuna düşecek :):):): )
çok güzell :):):)
serin bir yere çingene saşlıncağı kur... bide öyle dene sıcaktanda uyyuyamaz...
benim eşim ala kendini suçlu hissetmez her ne konu olursa olsun kendini hep haklı görürü bravo eşine oda bişi :):):) biz böyle bi durum yaşasak yanlış düşünen ben olurum :):):)
bu arada bende artık 4 numara bez kullanıyorum kenarlardan ve belinden hep çiş sızdırıyodu çok hareket ettiği için hem böyle daha rahat ediyo sanırım şu anda da malum icraatını yapıyo sesli sesli ıkınıyo birde eskiden gaz çıkarınca çok kokmazdı şimdi gaz çıkarınca çok fena kokuyo:bbo:
Süt sağmaya gittim geldim... Bugünkü hasılat iyi çok şükür, irmik helvası yiyin diyorum sizeee :)
Nehircim, çok üzüldüm, çok geömiş olsun Zeynoma... Allah beterinden saklasın. Ahh, bir bulsaydın da yolsaydın o izmariti atan şerefisizi. Çok kötü konuşasım geldi ama tutayım kendimi... Arkadaşın için de başın sağolsun, Allah anasına babasına sabır versin..
Frambuazcım, mart bebekleri eylemde gerçekten, Doruk da çok zor uyuyor ve bu uykular çok kısa sürüyor. Asla yatmıyor, oturmuyor, sürekli kucakta gezmek, hoplatılmak istiyor. Sabahtan beri kollarım biye ağrıyor diyordum, sebebi buymuş. Allah anneciğime kolaylık versin valla :)
Bu arada yatağında uyumayan sıpa, yanıma alınca ya sırtını ya karnını bana yaslayıp, elini de koluma atıp küt diye uyuyakalıyor :asigim: Alışmasın diye yanımda uyutmamaya çalışıyorum ama için nasıl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?