2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlar,geçen akşam eşim kızçeyi arabsı ile birlikte hemen evin önüne çıkardı hava aldırmak için sonra birden kızçenin aranasının önüne yanan bir izmaritin fırlatıldığını görmüş kızı hemen almış kucağına bir yerine gelmiş mi diye bakarken kız ağlamış ve kolunda olduğunu farketmiş 3-4 yere közü sıçramış ve yandı hafiften kızçemin kolu ben de hemen dışarı fırladım kızçem öyle bir ağlıyorduki anlatamam kayınvalidemlerin site kocccaman bir site ayağa kaldırdım ortalığı ağzıma ne geldiyese kayınbbam kayınvalidem yanımda olmasına rağmen bağıra çağıra söledim eşim gelen taraftaki daiereli tek tek gezdi herkes korkudan biz içimiyoz muhabbetini yaptı ama neler neler yaptım bütün site toplandı başımıza,bilmem neyin çocukları sanki evde kül tablası yok neye çok şükür gözüne filan gelmedi verilmiş sadakamız varmış
ikinci kötü haber ise dünden beri sersem gibiyim ben
m kendi bekjarlıktaki beraber büyüdüğümüz bizden yaşça küçük bir kızımız vardı şimdilerde 17-18 yaşındaydı dün trafik kazasında hayatını kaybetmiş çok kötü oldum,Allahım o kardeşimize rahmet o anacığına babacığına peygamber sabırı eylesin inşallah

sıcaktan durmuyordur ya.biz bile dayanamıyoruz yazık bu yavrucaklar ne yapsın.hanifenin dediği gibi bi banyo yaptır belki rahatlar uyur

o zaman sen de takla at işe yarar belkimkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

herşeyi anlıyor onlar.öylede canım neyapacaksın elden bişey gelmiyorki.geçim çokzor.sende onun iyi bir geleceği olsun diye didiniyorsun.Allah bereket versin hepimize ozaman çalışmaz doruk paşa ile kalırsın:1hug:
iyi okadar bakmışsempatiksalakcinni
Alp te hersabah uyanır döner saçımı çeker beni tekmeler baktı ses yok ozamanda bağırmaya başlar:asigim:

valla ben biraz önce yastığa yatırdım yastıkla kucağıma aldım evin içinde gezerek tepine tepine kucağımda sallaya sallaya uyuttum şuanda yastıkla kucağımda uyuyır dene sendesempatiksalakcinni
GÜNAYDINLAR,. opuyorumnanaktanhaktan son iki gündür aşırı huzursuz,.sürekli mızmız,.sanırım diş çıkaracak,pıtışım,.bilmiyorumkismile

hepimizin pıtışları öyle nilüfercim topluca eylemde mart bebikleri:enbuyukkk:.

canım benim çok geçmiş olsun.çok sinir oluyorum şu izmariti dışarı atanlara,ne kadar geri zekalı insanlar var ya.ayrıca başın sağolsun.Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin

canım başınız sağolsun ve de büyük geçmiş olsun...ne biçim insanlar var hayret hiç nasiplerini almamışlar insanlıktan...iyi yapmışsın ahh bir de kim olduğu görüp biraz benzetdeydn daha güzel olurdu...hoş isteyerek yapmamıştır belki amaetrafına da mı bakmıyordu mal....klava:

başın sağolsun Allah rahmet eylesin.

Allah ın cezaları yaa ifrit oluyor insan duyunca madem içiyorsun bunu nedemeye izmariti sokağa atıyorsun:asigim:
Allah tan başka biryerine gelmedi nehir geçmiş olsun kıyamam zeyno ya.yanık çok mu krem falan sürsen canım iyi gelir.

GÜNAYDINLAR,. opuyorumnanaktanhaktan son iki gündür aşırı huzursuz,.sürekli mızmız,.sanırım diş çıkaracak,pıtışım,.bilmiyorumkismile
Geçmiş olsun cnm.. Kabarıklık var mı ki diş yerlerinde??
Benim gibi ayağına al bıkmadan usanmadan salla uyusun sonra ayakların uyuşsun indireme:S
Ah be gülüm ben doğduğundan beri o pozisyondayım, WC ye bile göndermiyo.. Ama artık o da kar etmedi bugün...Neyse hoplarken zıplarken uyudu..Kaç dk giderse artık..

bak sen Pelin Hanımalaelaelaelaelae
beraber duşa girin ikiniz de rahatlarsınız belki uyursempatiksalakcinni
Bu sıcaklarda cup cup duştan hiç çıkmıyoruz zaten. kaydirigubbakcemile2

hanımlar muhakkak konuşmuşsunuzdur ben kaçırdım ama oruç tutuyor musunuz???
ben ilk 5 gün tutmadım zaten sütüm az diye ama pek fırsat bulup yiyemedim de doğru düzgün annemlerdeyim hala...gelen giden çok...ve öyle bir arttı ki sütüm doldu taştı resmen ... ben de madem Rabbim kızımın rızkını yemeden de veriyor bir deneyeyim dedim Allah kabul ederde bu 3. gününüm niyetliyim....hamdolsun sütüm de azalma yok..zaten ek gıdayı da günde 3 öğün olarak veriyorum artık aralarda da emiyor pek bir keyifli....

Başınız saolsun Nehircim.. Çok gençmiş daha. Allah ailesine sabır versin..
Kıyamam kızına.. Nasıl insanlar var yahu.Az bile yapmışsın valla.. Ben de olsam yıkardım ortalığı...

sıcaktan durmuyordur ya.biz bile dayanamıyoruz yazık bu yavrucaklar ne yapsın.hanifenin dediği gibi bi banyo yaptır belki rahatlar uyur
Artık huzursuzluğunun sebebi sıcaklar mı yoksa yazgının dediği gibi topluca eylemde mi bizimkiler bilmem.
o zaman sen de takla at işe yarar belkimkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
Hıh uyandı bile... Her yerimden terler damlıyo yahu.. Takla atacak halim yok.. sempatiksalakcinni

He bu yastık olayını aklımda bulundurayım.. Artık yaratıcılığımın sınırlarını zorluyorum.. Bazen küt diye uyutuveriyorum..Hıh bundan sonra hep böyle uyutiim diyorum . Sonra unutuyorum ne yapıp da uyuttuğumu.. Kafa mafa kalmadı ki.. -tatlicadiarzu-

asinaz canım çok geçmiş olsun Allah'a havale ediyorum böylelerini hayvan bile olamaz bunlar
ve başın sağolsun canım üzücü gerçekten Rabbim ailesine sabır varsin

Allah kabul etsin Hanifecim.. Nasıl imreniyorum orucunu tutabilenlere. Ben de ramazanın ilk gününe kadar çok kararlıydım tutma konusunda ama Pelin bu aralar biraz huzursuz olunca dr ek gıdaları kesmemi istedi.. Ben de zaten onun enerjisine yetişemiyorum.. Bi de oruç tutarsam halsizlikten bu sıcaklarda bayılırım diye tutmaktan vazgeçtim..
Geçen yıl da tutamamıştım zaten.. bilmiyorumkismile
3 öğünde neler veriyosun ek gıda olarak??

hani bana hani banaaaaaalsanaalsanasmile

zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan buda sana buda sana :):)

hasret o kadar süt nasıl sağıyorsun ben iki gögsümden 3 satte bir anca 80 cc ya çıkıyor ya çıkmıyor tabi selinde ek gıdalara dayanıyor..

serhana afiyet olsun... inşallah yollamazda artık ... ve bak gör abisi bundan sonra kötü abi koumuna düşecek :):):): )

Benim gibi ayağına al bıkmadan usanmadan salla uyusun sonra ayakların uyuşsun indireme:S

çok güzell :):):)

serin bir yere çingene saşlıncağı kur... bide öyle dene sıcaktanda uyyuyamaz...

benim eşim ala kendini suçlu hissetmez her ne konu olursa olsun kendini hep haklı görürü bravo eşine oda bişi :):):) biz böyle bi durum yaşasak yanlış düşünen ben olurum :):):)

bu arada bende artık 4 numara bez kullanıyorum kenarlardan ve belinden hep çiş sızdırıyodu çok hareket ettiği için hem böyle daha rahat ediyo sanırım şu anda da malum icraatını yapıyo sesli sesli ıkınıyo birde eskiden gaz çıkarınca çok kokmazdı şimdi gaz çıkarınca çok fena kokuyo:bbo:

onu da denedik de işe yaramadı..
bu arada meyve filesi ile ilgili başına geleni okudum. çok geçmiş olsun. ben de almayı düşünodum duyunca bunları, almaktan vazgeçtim.

Süt sağmaya gittim geldim... Bugünkü hasılat iyi çok şükür, irmik helvası yiyin diyorum sizeee :)

Nehircim, çok üzüldüm, çok geömiş olsun Zeynoma... Allah beterinden saklasın. Ahh, bir bulsaydın da yolsaydın o izmariti atan şerefisizi. Çok kötü konuşasım geldi ama tutayım kendimi... Arkadaşın için de başın sağolsun, Allah anasına babasına sabır versin..

Frambuazcım, mart bebekleri eylemde gerçekten, Doruk da çok zor uyuyor ve bu uykular çok kısa sürüyor. Asla yatmıyor, oturmuyor, sürekli kucakta gezmek, hoplatılmak istiyor. Sabahtan beri kollarım biye ağrıyor diyordum, sebebi buymuş. Allah anneciğime kolaylık versin valla :)

Bu arada yatağında uyumayan sıpa, yanıma alınca ya sırtını ya karnını bana yaslayıp, elini de koluma atıp küt diye uyuyakalıyor :asigim: Alışmasın diye yanımda uyutmamaya çalışıyorum ama için nasıl gidiyor :)

Bende inaniyırodum sütümün bereketli olacağına ama olmadı 6 dan sonras gitti resmen günler biraz kısa olsa tutabilecektim ben ek gıdada wermiyoum zorladı baya halsizlik desen nası fenaydı ilk günden sonra bıraktım cmt günü eşim ewdeyken tutayım o yardmcı olur dinlenirim o zmn ii gelri dedim ama ı ıh gene azaldı gene olmadı bende denemedim artık 2 denemede başarısızlıkla sonuçlandı. geçen sene tutmuştum allahtan. artık emzirme dönemimiz bi bitins öle tutcam napim. tutanlar war ama. sütleride iiymiş ne güzel bişi yaa benimki cok cok emio birikmio bide e oruçda olunca kaldık ortada...

sağol teyzesi yabanmersinli elmalı püremizi bitirdik şimdi de k..ka yaptı annesini bekliyo

ya zaten hayatımda bu kadar bencil iki insan tanıdım biri kardeşi işte yok be canım bakma gizli gizli gönderir ben eminim bugün benden güler yüz beklemesin ayrıca yollayıp yollamadığınıda kardeşinden bi şekilde öğrenirim ozaman da görür gününü

Bizimki de tam tersi eskiden gaz çıkarınca gözlerini fal taşı gibi açardı. Noluyo diye şaşırırdı.. Şimdi iyice yüzsüz oldu.. Pırttt diyo gözümün içine baka baka.. İnsan bi mahçup olur canım... laelaelaelaelae

bosnaaa yaptım bende helvayıı akşam yedim şimdie yicem hanfendi hayağımda kalkamıyorum. bnmkide yanımda uyusa ne güzel olur bende uyurum ama ayağımda uyuyor ben böle sopa gibi bekliorm. yanıma alıncada kudurcam die bi hoş oluo bnm içim geçio bu sefer yataktan düşcek die korkuorm kalkıyoruz artık. siz ne kadar yatıyosunuz hemen mi uyuyo sonra mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…