2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Büyüdükçe uslanacaklarına daha da azmanlaşıyolar Burcucum ya..
Bu arada şu avatarında çok şirin çıkmış Doruk.. Yerim ben onu.. aklinialirimsmile
O mama önlüğünün aynısından bizde de var.. Çok boyası çıkıyo ama ya...

Bizim bebiklerin arasında bi akrabalık var mı ki? Sanki bizim kızı anlattın...

canım benim çok geçmiş olsun.çok sinir oluyorum şu izmariti dışarı atanlara,ne kadar geri zekalı insanlar var ya.ayrıca başın sağolsun.Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin

sağolun kızlar,ah bi bulsaydık gözünü patlatıp aynı şekilde söndürücektim izmariti ki yaparım deliyim,şerefsiz,neyse kolununj iki yerinde nohut tanesi kadar hafif denebilicek şekilde yanık var bir de minik minik iki tane

Ohh afiyet olsun...
Hipp'in kavanoz maması mı bu?

Valla yollamıcam deyip yollarsa ayıp eder, inşallah yapmaz öyle bişey...

Bizimki ilk günden beri çok normal karşılıyor, içerde kurs almış gibi bırakıveriyor valla, edepsiz bıdık :)

Afiyet olsun, bol bol süt olsun :)
Gece uyanınca emzirip yanıma yatırıyorum, ninni söylüyorum, okşuyorum falan, öyle uyuyor. Uykusu derinleşince yatağına yatırıyorum. Genelde yatağın öbür tarafında babası oluyor, düşme riski pek yok :)

ya bende tutsam mı acaba ???

ya kızlar çok kötü oldum ya.memlekette manevi ananemle dedem var biraz önce haber aldım,elim ayağım titriyor. bu sabah 4 te 26 yaşındaki torunları ölmüş beyin kanamasından.gencecik çocuk ya.bide bundan 4 yıl öncede oğulları ömüştü,bu ölen çocuğun babası.Allahım bu nasıl bi felaket bi aile için.gelinleri kocası ölünce çok kötü olmuştu,hayattan herşeyden elini çekmişti,şimdi tam çıldırmış kadıncağaz.

Sorma, hem de azman...
Bunlar ayaklanınca ne olacak halimiz, hayal bile edemiyorum.
Sağol teyzesi, pek sevindirik oluyor şeftali yerken :)
Ben elimde yıkıyorum önlükleri, bütün önlük şeftali vb. ek gıdalarla bezendiği için makineye atmak mümkün oluyor :)

Bu arada bu avatar yüzünden deşifre oldum ben, iyi ki bizim mültecileri tanıyan biri değildi, rezil olacaktım valla :)

Uff olan yerlerini öpüyorum güzel kuzumun...

Başın saolsun Handan. Çok acı gerçekten... Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. :Saruboceq:

yAWWWWWW BİZİM GAZIMIZ HALA ÇOK VAR((( KORKUMDAN EK GIDAYADA SICAK BAKAMIYOM
BİRDE BEND EUYUTAMIYORUM UYKUSU GÖZÜNDEN AKIYOR YATMIYOR BÖYLE OLUNCA HEMEN PUSETE YATIRIYOM İLERİ GERİ UYUMUŞ:)))
NEHİR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Ş....... ALLAHTAN DERİN YANMAMIŞ YAVRUM
....

canım..hepatit b..5li karma aşı,birde konjuvuke pnomokok nu öyle bişey oldu..3. doz hepsi...ateş olmadı ama huysuzluk çok oldu....kaşıkla yiyiyoruz artık ama yemediğinde şırınga ile veriyorum yine...bir emzik bir kaşık olayını dün sizden duyunca denedim..emirhana sökmedi..yediremedim öyle...1-2 denemeden sonra sıktı ağzını...sempatiksalakcinni
dişlere baktım sertleşmiş damakları baya ama çok öyle beyaz değil,

4+ bezde 9_20 kilo arası oluyor...

iyi yine o kadar bakmış..erol hiç bakmaz öyle gece...
GÜNAYDINLAR,. opuyorumnanaktanhaktan son iki gündür aşırı huzursuz,.sürekli mızmız,.sanırım diş çıkaracak,pıtışım,.bilmiyorumkismile

bu aralar bebişlere bişeyler oldu ...huzursuz olmaya başladılar...

ay canım başınız sağ olsun..Allah sabır versin ailesine...
sizede çok geçmiş olsun..ne gerizekalılar varya..iyi yapmışsın..evde kül tablasımı yokmuş...

..

seyhan çanım,iyi yapmışsın,,erkekler kardeşlerine kıyamazlar bir tanede bizim başımızda var öyle..küçük görümcem...eşim evini arabasını bile aldı.ben onun kadar rahat yaşamıyorum.benim mutfağım ypılması lazım yaptıramadım kaç aydır,1800 tl maaş alıyor..tek başına yaşıyor ve yetiştiremiyor hanım efendi kendine,toz kondurmaz kardeşine..bizde bu konu yüzünden çok kavga ediyoruz..bir süre sonra gizliden vermeye başlıyorlar.

iyi yapmışsın o zaman zorlamaya gerek yok...emzirme bitince tutarsın zaten benim geçen yıl da var ... ay sonunda da adet olurum en fazla 15 dün tutabilirim sanırım...

uyanınca aralarda ve gece emiyor sabah 10-11 gbi kahvaltı şimdilik karışım veriyorum kaşık maması yemiyor zaten ama tek tek vermeye başlarım eve dönünce..
2-3 gibi sebze püresi 4-5 arası meyve püresi ya da suyu 7de pirinçunu muhallebisi ama her akşam değil...yoğurt yemiyor hazırları deneyeceğim bir de....bu ay sonunda da çorbalara başlarım...
sen başladın mı???

sonra tutatrsın canım zaten azalsa ben de hemen bırakacaktım ama iyi şimdilik....

ya bende tutsam mı acaba ???

dene istersen canım ek gıdaya geçtiysen tabi...yoksa hiç zorlama...

aa bu arada hergün bişi oluyor 2 gündür annemlerde yatıyoruz ik igünür sıcakalrda selin rahat etsin birde eşim mesaiye kalıyor diye dün gece yataktan düştüm sonra çok güldüm korkuyor insan .9.):): kollarımın ikiside mosmor şuan :):) gülüyorum çünki gerçekten komikt uyku arasında eşimin tepksi felan sonra beni düştüğüm yerden çıakrtırken ki hali oda çok korktu :):): sonra aldı ikimizide bi gülmek :):)

Valla bizim 6 ayımız bitti. Yani artık tam anlamıyla ek gıdaya geçmemiz gerekiyo . Geçen ay ben meyve suyu, meyve püresi, yoğurt, sebze çorbası, pirinçli muhallebi verdim.. Düzenli diildi ama . Ara ara verdim.. Dr kızdı , çok acele etmişsin dedi.. Zaten Pelin elma suyu dışında meyve suyu içmedi, meyve püresini ve sebze çorbasını da yediremedim.. Bi yoğurt bi de muhallebi var yediği..
Kahvaltıda ne veriyosun Hanife? Bi de muhallebi nie her akşam diil? Dr bana düzenli bi liste de vermedi...

selam arkadaşlar inşallah herkes iyidir oruç tutanlar oruçla aranız nasıl ben de tutuyorum kayrayla oruç aynı anda biraz zor oluyo ama Allah sabrını veriyo şükür.benim bi sorum olacak sizlere.şeftali üzüm gibi mevsim meyvelerini zamanı geçmeden blenderdan geçirip küçük mama kavanozlarına koyup dondurucuya atsak kışın bebişlere versek sizce nasıl olur?meyveleri bütün koyunca bi garip oluyo ama blenderden geçirince nasıl olur acaba dondurucuda?yazık bebişler kışın elma portakal yemekten sıkılacaklar arada bir değişiklik yaparız

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Rabbim sabır versin zor yarabbim ya

ay allahm sabr versin...başınız sağ olsun..

canım geçmişolsun...

Ben de görmek isterdim o halini.. Bu aralar gülmeye pek bi ihtiyacım var..

Off çok kötü... Allah sabır versin, dayanılır gibi değil...

Başın saolsun Handan. Çok acı gerçekten... Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. :Saruboceq:

Aminnn...

Geçmiş olsun Emirhan'a. Huysuz olur tabi yaw, ben bile huysuzluk yaparım o kadar aşıyı birden olsam...

Doruk emzik emmiyor, hiç emmedi.
Kaşıkla beslemeye başladığımdan beri, kaşıktan sonra parmağını emiyor sıpa, kendi buldu :)))

Hanifecim gündüz hiç almıyor mu anne sütü?

sağol canım evet hipp hee bu arada carrefour da ikisi tek fiyatına satılıyo haberiniz olsun son kullanma tarihleri falan 2012
yollar günahını almıyım diyorum ama malımı tanıyorum anacım

bugün bu ikinci ölüm haberi başınız sağolsun canım Allah sabır versin ölüm bu hep zor genç ölümüde bi başka acı geliyo insana mekanı cennet olsun

ne diyim ebru bunlar Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar işte

dondurucuya giren sebze ve meyvelerin bi şekilde tadında değişiklik oluyo ama yinede bi araştırmak lazım ne kadar besleyici olur doktora sormalı

maşallah ebrucum emirhana..güzel bakmış annesi..
gecmiş olsun canım...bizde 4 numara gectk..büyüyomuyuz nee..
coook haklısın seyocum..ama kardeşi diye kıyamıyo işte..
canım bebişler rahatsz oldklanda daha cok anne kokusuna ihtiyac duyuyolar..esirgeme..
gecmiş olsun bitanecim..o izmariti alıppppppppp.........!!tövbeee ramazan günü deli eerler..

bünyem cok zayıf tutaıorum

bu arada yagmur ishal oldu..keyfi gayet yerinde ama cort cort gidiyoo..bugün dr kontrolümz var 4 te..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…