- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.941
Büyüdükçe uslanacaklarına daha da azmanlaşıyolar Burcucum ya..Süt sağmaya gittim geldim... Bugünkü hasılat iyi çok şükür, irmik helvası yiyin diyorum sizeee :)
Nehircim, çok üzüldüm, çok geömiş olsun Zeynoma... Allah beterinden saklasın. Ahh, bir bulsaydın da yolsaydın o izmariti atan şerefisizi. Çok kötü konuşasım geldi ama tutayım kendimi... Arkadaşın için de başın sağolsun, Allah anasına babasına sabır versin..
Frambuazcım, mart bebekleri eylemde gerçekten, Doruk da çok zor uyuyor ve bu uykular çok kısa sürüyor. Asla yatmıyor, oturmuyor, sürekli kucakta gezmek, hoplatılmak istiyor. Sabahtan beri kollarım biye ağrıyor diyordum, sebebi buymuş. Allah anneciğime kolaylık versin valla :)
Bu arada yatağında uyumayan sıpa, yanıma alınca ya sırtını ya karnını bana yaslayıp, elini de koluma atıp küt diye uyuyakalıyor :asigim: Alışmasın diye yanımda uyutmamaya çalışıyorum ama için nasıl gidiyor :)
bosnaaa yaptım bende helvayıı akşam yedim şimdie yicem hanfendi hayağımda kalkamıyorum. bnmkide yanımda uyusa ne güzel olur bende uyurum ama ayağımda uyuyor ben böle sopa gibi bekliorm. yanıma alıncada kudurcam die bi hoş oluo bnm içim geçio bu sefer yataktan düşcek die korkuorm kalkıyoruz artık. siz ne kadar yatıyosunuz hemen mi uyuyo sonra mı
canım benim çok geçmiş olsun.çok sinir oluyorum şu izmariti dışarı atanlara,ne kadar geri zekalı insanlar var ya.ayrıca başın sağolsun.Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin
canım başınız sağolsun ve de büyük geçmiş olsun...ne biçim insanlar var hayret hiç nasiplerini almamışlar insanlıktan...iyi yapmışsın ahh bir de kim olduğu görüp biraz benzetdeydn daha güzel olurdu...hoş isteyerek yapmamıştır belki amaetrafına da mı bakmıyordu mal....klava:
başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
Allah ın cezaları yaa ifrit oluyor insan duyunca madem içiyorsun bunu nedemeye izmariti sokağa atıyorsun:asigim:
Allah tan başka biryerine gelmedi nehir geçmiş olsun kıyamam zeyno ya.yanık çok mu krem falan sürsen canım iyi gelir.
Başınız saolsun Nehircim.. Çok gençmiş daha. Allah ailesine sabır versin..
Kıyamam kızına.. Nasıl insanlar var yahu.Az bile yapmışsın valla.. Ben de olsam yıkardım ortalığı...
Artık huzursuzluğunun sebebi sıcaklar mı yoksa yazgının dediği gibi topluca eylemde mi bizimkiler bilmem.
Hıh uyandı bile... Her yerimden terler damlıyo yahu.. Takla atacak halim yok.. sempatiksalakcinni
He bu yastık olayını aklımda bulundurayım.. Artık yaratıcılığımın sınırlarını zorluyorum.. Bazen küt diye uyutuveriyorum..Hıh bundan sonra hep böyle uyutiim diyorum . Sonra unutuyorum ne yapıp da uyuttuğumu.. Kafa mafa kalmadı ki.. -tatlicadiarzu-
Süt sağmaya gittim geldim... Bugünkü hasılat iyi çok şükür, irmik helvası yiyin diyorum sizeee :)
Nehircim, çok üzüldüm, çok geömiş olsun Zeynoma... Allah beterinden saklasın. Ahh, bir bulsaydın da yolsaydın o izmariti atan şerefisizi. Çok kötü konuşasım geldi ama tutayım kendimi... Arkadaşın için de başın sağolsun, Allah anasına babasına sabır versin..
Frambuazcım, mart bebekleri eylemde gerçekten, Doruk da çok zor uyuyor ve bu uykular çok kısa sürüyor. Asla yatmıyor, oturmuyor, sürekli kucakta gezmek, hoplatılmak istiyor. Sabahtan beri kollarım biye ağrıyor diyordum, sebebi buymuş. Allah anneciğime kolaylık versin valla :)
Bu arada yatağında uyumayan sıpa, yanıma alınca ya sırtını ya karnını bana yaslayıp, elini de koluma atıp küt diye uyuyakalıyor :asigim: Alışmasın diye yanımda uyutmamaya çalışıyorum ama için nasıl gidiyor :)
sağol teyzesi yabanmersinli elmalı püremizi bitirdik şimdi de k..ka yaptı annesini bekliyo
ya zaten hayatımda bu kadar bencil iki insan tanıdım biri kardeşi işte yok be canım bakma gizli gizli gönderir ben eminim bugün benden güler yüz beklemesin ayrıca yollayıp yollamadığınıda kardeşinden bi şekilde öğrenirim ozaman da görür gününü
Bizimki de tam tersi eskiden gaz çıkarınca gözlerini fal taşı gibi açardı. Noluyo diye şaşırırdı.. Şimdi iyice yüzsüz oldu.. Pırttt diyo gözümün içine baka baka.. İnsan bi mahçup olur canım... laelaelaelaelae
bosnaaa yaptım bende helvayıı akşam yedim şimdie yicem hanfendi hayağımda kalkamıyorum. bnmkide yanımda uyusa ne güzel olur bende uyurum ama ayağımda uyuyor ben böle sopa gibi bekliorm. yanıma alıncada kudurcam die bi hoş oluo bnm içim geçio bu sefer yataktan düşcek die korkuorm kalkıyoruz artık. siz ne kadar yatıyosunuz hemen mi uyuyo sonra mı
SnowWhiteQueen kullanıcısından alıntı
hanımlar muhakkak konuşmuşsunuzdur ben kaçırdım ama oruç tutuyor musunuz???
ben ilk 5 gün tutmadım zaten sütüm az diye ama pek fırsat bulup yiyemedim de doğru düzgün annemlerdeyim hala...gelen giden çok...ve öyle bir arttı ki sütüm doldu taştı resmen ... ben de madem Rabbim kızımın rızkını yemeden de veriyor bir deneyeyim dedim Allah kabul ederde bu 3. gününüm niyetliyim....hamdolsun sütüm de azalma yok..zaten ek gıdayı da günde 3 öğün olarak veriyorum artık aralarda da emiyor pek bir keyifli....
Büyüdükçe uslanacaklarına daha da azmanlaşıyolar Burcucum ya..
Bu arada şu avatarında çok şirin çıkmış Doruk.. Yerim ben onu.. aklinialirimsmile
O mama önlüğünün aynısından bizde de var.. Çok boyası çıkıyo ama ya...
sağolun kızlar,ah bi bulsaydık gözünü patlatıp aynı şekilde söndürücektim izmariti ki yaparım deliyim,şerefsiz,neyse kolununj iki yerinde nohut tanesi kadar hafif denebilicek şekilde yanık var bir de minik minik iki tane
ya kızlar çok kötü oldum ya.memlekette manevi ananemle dedem var biraz önce haber aldım,elim ayağım titriyor. bu sabah 4 te 26 yaşındaki torunları ölmüş beyin kanamasından.gencecik çocuk ya.bide bundan 4 yıl öncede oğulları ömüştü,bu ölen çocuğun babası.Allahım bu nasıl bi felaket bi aile için.gelinleri kocası ölünce çok kötü olmuştu,hayattan herşeyden elini çekmişti,şimdi tam çıldırmış kadıncağaz.
canım..hepatit b..5li karma aşı,birde konjuvuke pnomokok nu öyle bişey oldu..3. doz hepsi...ateş olmadı ama huysuzluk çok oldu....kaşıkla yiyiyoruz artık ama yemediğinde şırınga ile veriyorum yine...bir emzik bir kaşık olayını dün sizden duyunca denedim..emirhana sökmedi..yediremedim öyle...1-2 denemeden sonra sıktı ağzını...sempatiksalakcinniO OLABİLİR EWT O ZAMN 3 WE 1 İ KARIŞTIRAYIM SANIRIM 2 ETKİSİ YARATIRLAR ÖYLE OLUNCAkaydirigubbakcemile3
ebruşum aşı nasıl geçti? hangileri warmış? maşallah paşaya kilo almış yinede artık yiyormu ebru yoksa şırınga yöntemine mi dewam ediyorsun?
sen bak canım damaklarına beyazlamış we şişmişlerse geliyolardıryerimseniben
ben 4 numara bezi 9/10 aylığa kadar kullanırım die hesap ediodum, sende bezimi büyütsem diyince şaşırdım:) çünkü bize büyük bile gelio.. 4+ kaç kg arası?
çok sinir bozucu bi durum seyhancım ben olsam sinirden dişlerimi sıka sıka kırardım herhalde
yani çok iyi bir geliriniz olsa dahi bu şekil olmaz ki sonuçta anlattığın kadarıyla gayet iyi para geçiyor eline.. 1000tl ile 1 ay geçinen aileler war! biraz idareci olmayı öğrenmeli bence artık çocuk değil!
kocanla konuş lütfen bu durumu ben de bilirim çıkıp her ay kendime şunu almayı bunu almayıda bilirim bunu yapmıyorsam, senin kardeşin zewkine göre bizim rızkımı yesin diye değil de! ne bu yaa.. sizin zaten geliriniz belli sonuçta o maaşa bakıyosunuz 1 ay.. çok yanlış bu kadar yüzsüzlük olmaz bnce kayın pederle kaynanayla falan konuş dert yan yani...
iyi yine o kadar bakmış..erol hiç bakmaz öyle gece...gece dışarı çıktık geldik oturduk dükkandan falan konuştuk derken 2de yattık kocam salonda cerenle uyudu ben yatak odasına yayıldım.. süt sağıp bıraktım 140 uyanınca wer beni uyandırma dedim.. emzirdim bir de geçtim yatağa 6,30da geldiler uyuanmış tabi bizim kız gözler fıldır fıldır.. neymiş açmış kızı emzirecekmişim e bibieron dedim onu içti dedi.. attı gitti böcükü banaboshayallersmile sözde aç 2 çekip bıraktı.. uyanmışya tabi baktı uyumuyor getirdi attı üstüme 8e doğru uyudu emerken 9da uyandı sırtım tekmeliyo saçımı çekiyo kaka yapmışş(( mecbur uyandım gözlerim pörtlemiş kötüyüm kötüüüüü
GÜNAYDINLAR,. opuyorumnanaktanhaktan son iki gündür aşırı huzursuz,.sürekli mızmız,.sanırım diş çıkaracak,pıtışım,.bilmiyorumkismile
Günaydın..Şimdi size çok bilinmeyenli bi denklem...
Pelin hanım yine formunda.. 7den beri uyanık ve uykusu olduğu için mızmızlanıyo ama uyumamak için de direniyo..Uyutabilmek için bi takla atmadığım kaldı.. O kadar çok terledim ki iç çamaşırlarımla oturuyorum şu an...
günaydın canlar,geçen akşam eşim kızçeyi arabsı ile birlikte hemen evin önüne çıkardı hava aldırmak için sonra birden kızçenin aranasının önüne yanan bir izmaritin fırlatıldığını görmüş kızı hemen almış kucağına bir yerine gelmiş mi diye bakarken kız ağlamış ve kolunda olduğunu farketmiş 3-4 yere közü sıçramış ve yandı hafiften kızçemin kolu ben de hemen dışarı fırladım kızçem öyle bir ağlıyorduki anlatamam kayınvalidemlerin site kocccaman bir site ayağa kaldırdım ortalığı ağzıma ne geldiyese kayınbbam kayınvalidem yanımda olmasına rağmen bağıra çağıra söledim eşim gelen taraftaki daiereli tek tek gezdi herkes korkudan biz içimiyoz muhabbetini yaptı ama neler neler yaptım bütün site toplandı başımıza,bilmem neyin çocukları sanki evde kül tablası yok neye çok şükür gözüne filan gelmedi verilmiş sadakamız varmış
ikinci kötü haber ise dünden beri sersem gibiyim ben
m kendi bekjarlıktaki beraber büyüdüğümüz bizden yaşça küçük bir kızımız vardı şimdilerde 17-18 yaşındaydı dün trafik kazasında hayatını kaybetmiş çok kötü oldum,Allahım o kardeşimize rahmet o anacığına babacığına peygamber sabırı eylesin inşallah
Allah kabul etsin Hanifecim.. Nasıl imreniyorum orucunu tutabilenlere. Ben de ramazanın ilk gününe kadar çok kararlıydım tutma konusunda ama Pelin bu aralar biraz huzursuz olunca dr ek gıdaları kesmemi istedi.. Ben de zaten onun enerjisine yetişemiyorum.. Bi de oruç tutarsam halsizlikten bu sıcaklarda bayılırım diye tutmaktan vazgeçtim..
Geçen yıl da tutamamıştım zaten.. bilmiyorumkismile
3 öğünde neler veriyosun ek gıda olarak??
Bende inaniyırodum sütümün bereketli olacağına ama olmadı 6 dan sonras gitti resmen günler biraz kısa olsa tutabilecektim ben ek gıdada wermiyoum zorladı baya halsizlik desen nası fenaydı ilk günden sonra bıraktım cmt günü eşim ewdeyken tutayım o yardmcı olur dinlenirim o zmn ii gelri dedim ama ı ıh gene azaldı gene olmadı bende denemedim artık 2 denemede başarısızlıkla sonuçlandı. geçen sene tutmuştum allahtan. artık emzirme dönemimiz bi bitins öle tutcam napim. tutanlar war ama. sütleride iiymiş ne güzel bişi yaa benimki cok cok emio birikmio bide e oruçda olunca kaldık ortada...
ya bende tutsam mı acaba ???
iyi yapmışsın o zaman zorlamaya gerek yok...emzirme bitince tutarsın zaten benim geçen yıl da var ... ay sonunda da adet olurum en fazla 15 dün tutabilirim sanırım...
uyanınca aralarda ve gece emiyor sabah 10-11 gbi kahvaltı şimdilik karışım veriyorum kaşık maması yemiyor zaten ama tek tek vermeye başlarım eve dönünce..
2-3 gibi sebze püresi 4-5 arası meyve püresi ya da suyu 7de pirinçunu muhallebisi ama her akşam değil...yoğurt yemiyor hazırları deneyeceğim bir de....bu ay sonunda da çorbalara başlarım...
sen başladın mı???
ya kızlar çok kötü oldum ya.memlekette manevi ananemle dedem var biraz önce haber aldım,elim ayağım titriyor. bu sabah 4 te 26 yaşındaki torunları ölmüş beyin kanamasından.gencecik çocuk ya.bide bundan 4 yıl öncede oğulları ömüştü,bu ölen çocuğun babası.Allahım bu nasıl bi felaket bi aile için.gelinleri kocası ölünce çok kötü olmuştu,hayattan herşeyden elini çekmişti,şimdi tam çıldırmış kadıncağaz.
canım geçmişolsun...aa bu arada hergün bişi oluyor 2 gündür annemlerde yatıyoruz ik igünür sıcakalrda selin rahat etsin birde eşim mesaiye kalıyor diye dün gece yataktan düştüm sonra çok güldüm korkuyor insan .9.):): kollarımın ikiside mosmor şuan :):) gülüyorum çünki gerçekten komikt uyku arasında eşimin tepksi felan sonra beni düştüğüm yerden çıakrtırken ki hali oda çok korktu :):): sonra aldı ikimizide bi gülmek :):)
aa bu arada hergün bişi oluyor 2 gündür annemlerde yatıyoruz ik igünür sıcakalrda selin rahat etsin birde eşim mesaiye kalıyor diye dün gece yataktan düştüm sonra çok güldüm korkuyor insan .9.):): kollarımın ikiside mosmor şuan :):) gülüyorum çünki gerçekten komikt uyku arasında eşimin tepksi felan sonra beni düştüğüm yerden çıakrtırken ki hali oda çok korktu :):): sonra aldı ikimizide bi gülmek :):)
Başın saolsun Handan. Çok acı gerçekten... Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. :Saruboceq:
canım..hepatit b..5li karma aşı,birde konjuvuke pnomokok nu öyle bişey oldu..3. doz hepsi...ateş olmadı ama huysuzluk çok oldu....kaşıkla yiyiyoruz artık ama yemediğinde şırınga ile veriyorum yine...bir emzik bir kaşık olayını dün sizden duyunca denedim..emirhana sökmedi..yediremedim öyle...1-2 denemeden sonra sıktı ağzını...sempatiksalakcinni
dişlere baktım sertleşmiş damakları baya ama çok öyle beyaz değil,
iyi yapmışsın o zaman zorlamaya gerek yok...emzirme bitince tutarsın zaten benim geçen yıl da var ... ay sonunda da adet olurum en fazla 15 dün tutabilirim sanırım...
uyanınca aralarda ve gece emiyor sabah 10-11 gbi kahvaltı şimdilik karışım veriyorum kaşık maması yemiyor zaten ama tek tek vermeye başlarım eve dönünce..
2-3 gibi sebze püresi 4-5 arası meyve püresi ya da suyu 7de pirinçunu muhallebisi ama her akşam değil...yoğurt yemiyor hazırları deneyeceğim bir de....bu ay sonunda da çorbalara başlarım...
sen başladın mı???
Ohh afiyet olsun...
Hipp'in kavanoz maması mı bu?
Valla yollamıcam deyip yollarsa ayıp eder, inşallah yapmaz öyle bişey...
Bizimki ilk günden beri çok normal karşılıyor, içerde kurs almış gibi bırakıveriyor valla, edepsiz bıdık :)
Afiyet olsun, bol bol süt olsun :)
Gece uyanınca emzirip yanıma yatırıyorum, ninni söylüyorum, okşuyorum falan, öyle uyuyor. Uykusu derinleşince yatağına yatırıyorum. Genelde yatağın öbür tarafında babası oluyor, düşme riski pek yok :)
canım..hepatit b..5li karma aşı,birde konjuvuke pnomokok nu öyle bişey oldu..3. doz hepsi...ateş olmadı ama huysuzluk çok oldu....kaşıkla yiyiyoruz artık ama yemediğinde şırınga ile veriyorum yine...bir emzik bir kaşık olayını dün sizden duyunca denedim..emirhana sökmedi..yediremedim öyle...1-2 denemeden sonra sıktı ağzını...sempatiksalakcinni
dişlere baktım sertleşmiş damakları baya ama çok öyle beyaz değil,
4+ bezde 9_20 kilo arası oluyor...
iyi yine o kadar bakmış..erol hiç bakmaz öyle gece...
bu aralar bebişlere bişeyler oldu ...huzursuz olmaya başladılar...
ay canım başınız sağ olsun..Allah sabır versin ailesine...
sizede çok geçmiş olsun..ne gerizekalılar varya..iyi yapmışsın..evde kül tablasımı yokmuş...
..
seyhan çanım,iyi yapmışsın,,erkekler kardeşlerine kıyamazlar bir tanede bizim başımızda var öyle..küçük görümcem...eşim evini arabasını bile aldı.ben onun kadar rahat yaşamıyorum.benim mutfağım ypılması lazım yaptıramadım kaç aydır,1800 tl maaş alıyor..tek başına yaşıyor ve yetiştiremiyor hanım efendi kendine,toz kondurmaz kardeşine..bizde bu konu yüzünden çok kavga ediyoruz..bir süre sonra gizliden vermeye başlıyorlar.
selam arkadaşlar inşallah herkes iyidir oruç tutanlar oruçla aranız nasıl ben de tutuyorum kayrayla oruç aynı anda biraz zor oluyo ama Allah sabrını veriyo şükür.benim bi sorum olacak sizlere.şeftali üzüm gibi mevsim meyvelerini zamanı geçmeden blenderdan geçirip küçük mama kavanozlarına koyup dondurucuya atsak kışın bebişlere versek sizce nasıl olur?meyveleri bütün koyunca bi garip oluyo ama blenderden geçirince nasıl olur acaba dondurucuda?yazık bebişler kışın elma portakal yemekten sıkılacaklar arada bir değişiklik yaparız
maşallah ebrucum emirhana..güzel bakmış annesi..günaydın dünyanın en güzel anneleri ve en tatlı bebekleri
kızlar bizde dün dr deydik...3 aşı olduk...bunlar hepatit b 3.doz,5li karma aşı 3.doz,konjuke pnomokok aşısı 3.doz,çok şükür ateş olmadı..ama çok huysuzlandık...gece ağlayarajk uyandı durdu...netseki 1 yaşına kadar aşı yokmuş artık...
boyumuz 72 cm olmuş,kilomuzda 8900 gr olmuş...sağlık durumumuzda iyi..damaklarınada baktıracaktım unuttum..bu sıralar çook huysuz acaba dişmi çıkarıyor...
allah hepimize yardımcı olsun dün gece canıma okudu aşınında etkisiyle sürekli uykusundan sıçrayarak ağlayarak uyandı......
canım bu sırakar kakası taşıyor yanlarından o nedenle geçeyim diyorum yoksa üstüne oluyor...2 gündür ishalizde...
gecmiş olsun canım...bizde 4 numara gectk..büyüyomuyuz nee..Günaydın güzel anneler, mis kokulu bebikleer,
Dün anneannem rahatsızlandı, annemin onunla ilgilenmesi gerekti, kuzuma bakacak kimse olmayınca ben de evde kaldım... Çoook uzun bir aradan sonra ilk defa baş başaydık bebeğimle, ne güzel bir gündü anlatamam. Tabi sonu hüsran oldu, bugün yine ağlayarak geldim ve çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.
Bezlerden bahsetmişsiniz, ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum, 3 numara küçük geliyor, kaka çıkıyor.
Biraz işim var, şimdilik geçmişe bakamıyorum, ilk fırsatta bakıcam...
coook haklısın seyocum..ama kardeşi diye kıyamıyo işte..anlatayım da haksızmıyım siz söyleyin kızlar..
eşimin kardeşi 21 yaşında okuyor bu arada gazete de haftada iki kez iddaa sayfası hazırlıyo ve oradan 350tl alıyo ayrıca babası ev kirasını komple ona veriyo 450tl birde üstüne kendi maaşlarını alınca yine hiç vermese200tl veriyo 1000tl her ay geliri var ve hala eşimden para istiyo dün gece msj atmış abi kız arkadaşımla buluşucaz 50 100 ne atarsan artık yüzsüzzz paralarla 2 akşamda bir içmeye gider aldığı kıyafetin hesabı yok biz zaten ist gibi bi yerde tek maaşla çocukla kimseye muhtaç olmadan ancak geçiniyoruz her ayın 15den sonra kesin bu msj gelir utanmaz kontör ister hiç parası yokya bizimkide yağdırır neymiş efendim uzaktaymış gurbetteymiş bilmem ne hadi ihtiyacı olur yada önemli bişey için lazım olur tamam ama bunu adet haline getirdi her ay bazen utanmaz iki kez ister bizimkide hep istediğinin iki katını yollar oda bunu biliyo kullanıyo bu safı
geçen yıl bu yüzden tartıştık benimkiyle şimdi biliyo benim kızdığımı dün msjı bende okudum hiçbişey demeden çekip gittim yanından sesleniyo bana ne oldu msjı okudun gittin bişey demedin diyo bende dedimki 50tl de fazla gönder giderken çiçekde alsın kıza eli boş gitmesin ayıp olur dedim arkamı döndüm gittim yattım ne diyim artık bıktım
kusura bakmayın sabah sabah şişirdim sizide özürrr
canım bebişler rahatsz oldklanda daha cok anne kokusuna ihtiyac duyuyolar..esirgeme..Günaydın kızlarrrrr
Malum diş çıkarıyoruz ya kızım çok huzursuz anca ayağımda uyuyor indirdimmi uyanıyor. alışmaısndna korkuyorum ama kuzumun elide hep ağzında napıyım diş dönemine kadar idare edeyimmi yoksa yerinde uyumasını mı sağlayım( deniyorum ama uyumuyor sonra mızmızlanıyor)
gecmiş olsun bitanecim..o izmariti alıppppppppp.........!!tövbeee ramazan günü deli eerler..günaydın canlar,geçen akşam eşim kızçeyi arabsı ile birlikte hemen evin önüne çıkardı hava aldırmak için sonra birden kızçenin aranasının önüne yanan bir izmaritin fırlatıldığını görmüş kızı hemen almış kucağına bir yerine gelmiş mi diye bakarken kız ağlamış ve kolunda olduğunu farketmiş 3-4 yere közü sıçramış ve yandı hafiften kızçemin kolu ben de hemen dışarı fırladım kızçem öyle bir ağlıyorduki anlatamam kayınvalidemlerin site kocccaman bir site ayağa kaldırdım ortalığı ağzıma ne geldiyese kayınbbam kayınvalidem yanımda olmasına rağmen bağıra çağıra söledim eşim gelen taraftaki daiereli tek tek gezdi herkes korkudan biz içimiyoz muhabbetini yaptı ama neler neler yaptım bütün site toplandı başımıza,bilmem neyin çocukları sanki evde kül tablası yok neye çok şükür gözüne filan gelmedi verilmiş sadakamız varmış
ikinci kötü haber ise dünden beri sersem gibiyim ben
m kendi bekjarlıktaki beraber büyüdüğümüz bizden yaşça küçük bir kızımız vardı şimdilerde 17-18 yaşındaydı dün trafik kazasında hayatını kaybetmiş çok kötü oldum,Allahım o kardeşimize rahmet o anacığına babacığına peygamber sabırı eylesin inşallah
hanımlar muhakkak konuşmuşsunuzdur ben kaçırdım ama oruç tutuyor musunuz???
ben ilk 5 gün tutmadım zaten sütüm az diye ama pek fırsat bulup yiyemedim de doğru düzgün annemlerdeyim hala...gelen giden çok...ve öyle bir arttı ki sütüm doldu taştı resmen ... ben de madem Rabbim kızımın rızkını yemeden de veriyor bir deneyeyim dedim Allah kabul ederde bu 3. gününüm niyetliyim....hamdolsun sütüm de azalma yok..zaten ek gıdayı da günde 3 öğün olarak veriyorum artık aralarda da emiyor pek bir keyifli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?