- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.961
sağol canım evet hipp hee bu arada carrefour da ikisi tek fiyatına satılıyo haberiniz olsun son kullanma tarihleri falan 2012
yollar günahını almıyım diyorum ama malımı tanıyorum anacım
ya kızlar çok kötü oldum ya.memlekette manevi ananemle dedem var biraz önce haber aldım,elim ayağım titriyor. bu sabah 4 te 26 yaşındaki torunları ölmüş beyin kanamasından.gencecik çocuk ya.bide bundan 4 yıl öncede oğulları ömüştü,bu ölen çocuğun babası.Allahım bu nasıl bi felaket bi aile için.gelinleri kocası ölünce çok kötü olmuştu,hayattan herşeyden elini çekmişti,şimdi tam çıldırmış kadıncağaz.
sağolun kızlar,ah bi bulsaydık gözünü patlatıp aynı şekilde söndürücektim izmariti ki yaparım deliyim,şerefsiz,neyse kolununj iki yerinde nohut tanesi kadar hafif denebilicek şekilde yanık var bir de minik minik iki tane
onu da denedik de işe yaramadı..
bu arada meyve filesi ile ilgili başına geleni okudum. çok geçmiş olsun. ben de almayı düşünodum duyunca bunları, almaktan vazgeçtim.
Ben de görmek isterdim o halini.. Bu aralar gülmeye pek bi ihtiyacım var..
ay allahm sabr versin...başınız sağ olsun..
canım geçmişolsun...
Valla bizim 6 ayımız bitti. Yani artık tam anlamıyla ek gıdaya geçmemiz gerekiyo . Geçen ay ben meyve suyu, meyve püresi, yoğurt, sebze çorbası, pirinçli muhallebi verdim.. Düzenli diildi ama . Ara ara verdim.. Dr kızdı , çok acele etmişsin dedi.. Zaten Pelin elma suyu dışında meyve suyu içmedi, meyve püresini ve sebze çorbasını da yediremedim.. Bi yoğurt bi de muhallebi var yediği..
Kahvaltıda ne veriyosun Hanife? Bi de muhallebi nie her akşam diil? Dr bana düzenli bi liste de vermedi...
bu arada TEKNOSA da yagmur un tüm resimlerini cıkarttrdım..
10 resim 1tl..tanesi 100 kuruşcuk..:lepi:
Ben de aldım ondan ama vermeye cesaret edemedim, yaban mersini değişik gelir mi, alerji yapar mı diye...
Erik almıştım, püre yaptım ama ekşi olmuştu yemedi sıpam.
Şeftali armut elmadan başka birşey yemiyor, değişik olsun diye kavanoz alıyım dedim, dışarı çıkınca veririm diye...
bende tereddütle verdim ama şimdilik görünen bişiy yok tadıda güzel ekşi değil tatlımsı (buda nasıl oluyosa) severek yedi bütün kavanozu bitirdi serhan'da yoğrudu zorla yiyor
dün 5. aydan itibaren olan çorbalardan almıştım denemek için yaptım verdim biraz pütürlüydü her verişimde öğürdü sanırım henüz pütürlere geçmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var geçen benim yaptığımda da pirinçler kalmıştı pütürlü ozaman da aynı şeyi yapmıştı
maşallah ebrucum emirhana..güzel bakmış annesi..
gecmiş olsun canım...bizde 4 numara gectk..büyüyomuyuz nee..
coook haklısın seyocum..ama kardeşi diye kıyamıyo işte..
canım bebişler rahatsz oldklanda daha cok anne kokusuna ihtiyac duyuyolar..esirgeme..
gecmiş olsun bitanecim..o izmariti alıppppppppp.........!!tövbeee ramazan günü deli eerler..
bünyem cok zayıf tutaıorum
bu arada yagmur ishal oldu..keyfi gayet yerinde ama cort cort gidiyoo..bugün dr kontrolümz var 4 te..
başınız sağolsun Handancım...ya kızlar çok kötü oldum ya.memlekette manevi ananemle dedem var biraz önce haber aldım,elim ayağım titriyor. bu sabah 4 te 26 yaşındaki torunları ölmüş beyin kanamasından.gencecik çocuk ya.bide bundan 4 yıl öncede oğulları ömüştü,bu ölen çocuğun babası.Allahım bu nasıl bi felaket bi aile için.gelinleri kocası ölünce çok kötü olmuştu,hayattan herşeyden elini çekmişti,şimdi tam çıldırmış kadıncağaz.
aa bu arada hergün bişi oluyor 2 gündür annemlerde yatıyoruz ik igünür sıcakalrda selin rahat etsin birde eşim mesaiye kalıyor diye dün gece yataktan düştüm sonra çok güldüm korkuyor insan .9.):): kollarımın ikiside mosmor şuan :):) gülüyorum çünki gerçekten komikt uyku arasında eşimin tepksi felan sonra beni düştüğüm yerden çıakrtırken ki hali oda çok korktu :):): sonra aldı ikimizide bi gülmek :):)
Valla bizim 6 ayımız bitti. Yani artık tam anlamıyla ek gıdaya geçmemiz gerekiyo . Geçen ay ben meyve suyu, meyve püresi, yoğurt, sebze çorbası, pirinçli muhallebi verdim.. Düzenli diildi ama . Ara ara verdim.. Dr kızdı , çok acele etmişsin dedi.. Zaten Pelin elma suyu dışında meyve suyu içmedi, meyve püresini ve sebze çorbasını da yediremedim.. Bi yoğurt bi de muhallebi var yediği..
Kahvaltıda ne veriyosun Hanife? Bi de muhallebi nie her akşam diil? Dr bana düzenli bi liste de vermedi...
selam arkadaşlar inşallah herkes iyidir oruç tutanlar oruçla aranız nasıl ben de tutuyorum kayrayla oruç aynı anda biraz zor oluyo ama Allah sabrını veriyo şükür.benim bi sorum olacak sizlere.şeftali üzüm gibi mevsim meyvelerini zamanı geçmeden blenderdan geçirip küçük mama kavanozlarına koyup dondurucuya atsak kışın bebişlere versek sizce nasıl olur?meyveleri bütün koyunca bi garip oluyo ama blenderden geçirince nasıl olur acaba dondurucuda?yazık bebişler kışın elma portakal yemekten sıkılacaklar arada bir değişiklik yaparız
Off çok kötü... Allah sabır versin, dayanılır gibi değil...
Aminnn...
Geçmiş olsun Emirhan'a. Huysuz olur tabi yaw, ben bile huysuzluk yaparım o kadar aşıyı birden olsam...
Doruk emzik emmiyor, hiç emmedi.
Kaşıkla beslemeye başladığımdan beri, kaşıktan sonra parmağını emiyor sıpa, kendi buldu :)))
Hanifecim gündüz hiç almıyor mu anne sütü?
maşallah ebrucum emirhana..güzel bakmış annesi..
gecmiş olsun canım...bizde 4 numara gectk..büyüyomuyuz nee..
coook haklısın seyocum..ama kardeşi diye kıyamıyo işte..
canım bebişler rahatsz oldklanda daha cok anne kokusuna ihtiyac duyuyolar..esirgeme..
gecmiş olsun bitanecim..o izmariti alıppppppppp.........!!tövbeee ramazan günü deli eerler..
bünyem cok zayıf tutaıorum
bu arada yagmur ishal oldu..keyfi gayet yerinde ama cort cort gidiyoo..bugün dr kontrolümz var 4 te..
kızımı özledimmmmmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumben:gitme:
ay bu cocuk uykusu gelınce ve acıkınca nasıl huysuz bısey oluyor yaw :))))
Seyhancım ben ilk günden beri hafif pütürlü bırakıyorum meyve pürelerini, ilk günler öğürdü ama şimdi alıştı Doruk. Sebzeye daha geçmedik, 15 gün sonra geçicez, bakalım o zaman napacak... Yoğurt da vermedim daha, ona da 6 aylık olunca başlayacakmışız.
başınız sağolsun Handancım...
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kahvaltıda labne ya da tuzsuz peynir pekmez fındık ve ya ceviz bir bebe bisküvisi bir kaşık ka kavlatılık kaşık maması hazırlıyorum ama hiç bitirdği olmadı zaten kaşık mamalarını tek başına asla yemiyor...muhallebiyi açlık durumuna göre veriyorum bazen iyi emiyo aç olmuyo uyurken ben de vermiyorum muhallebi...
Allah kabul etsin oruç ilk gün mahvetti beni ama iyiyim dün bugün....iyi fikir ama bir bilene sormak lazım...
alıyor canım almaz mı aralarada sürekli emiyor sabah erken kalktığı için 10a kadar en az iki kez emiyor aytmadan da aynı şekilde...ben de geç yatıyorum bu sıralar uyurken emziriyorum yine 2 kez yatmadan...gece de sahurda emziriyorum...
geçmiş olsun...
ya Ebrucum doktora sorar mısın bebişlere hazır şişe sulardan kaynatmadan versek olur muymuş...Nihan hanım kaynamış su içmiyor geçen gün içtiğim suya saldırıyordu yine ben de verdim kana kana içti yavrum...ben de suyu devmiyor sanıyorum meğer kaynamış suyu beğenmiyormuş...
:teselli:
süpermiş heryerde aynı mı acaba???
herif işte...ama bizim kız da aynısempatiksalakcinni
kahvaltıda labne ya da tuzsuz peynir pekmez fındık ve ya ceviz bir bebe bisküvisi bir kaşık ka kavlatılık kaşık maması hazırlıyorum ama hiç bitirdği olmadı zaten kaşık mamalarını tek başına asla yemiyor...muhallebiyi açlık durumuna göre veriyorum bazen iyi emiyo aç olmuyo uyurken ben de vermiyorum muhallebi...
alıyor canım almaz mı aralarada sürekli emiyor sabah erken kalktığı için 10a kadar en az iki kez emiyor aytmadan da aynı şekilde...ben de geç yatıyorum bu sıralar uyurken emziriyorum yine 2 kez yatmadan...gece de sahurda emziriyorum...
geçmiş olsun...
ya Ebrucum doktora sorar mısın bebişlere hazır şişe sulardan kaynatmadan versek olur muymuş...Nihan hanım kaynamış su içmiyor geçen gün içtiğim suya saldırıyordu yine ben de verdim kana kana içti yavrum...ben de suyu devmiyor sanıyorum meğer kaynamış suyu beğenmiyormuş...
herif işte...ama bizim kız da aynısempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Allah kabul etsin oruç ilk gün mahvetti beni ama iyiyim dün bugün....iyi fikir ama bir bilene sormak lazım...
geçmiş olsun...
:teselli:
süpermiş heryerde aynı mı acaba???
herif işte...ama bizim kız da aynısempatiksalakcinni[/B]
sende izah et seyhancım uygun bi dille..ohh ne güzel serhan'ında var bi sürü çıkarılacak fotosu
hadi hayırlı haberler geçer inşallah biran önce
ebrum tamam kardeşi bişey demiyorum kimse kardeşine kıyamaz ben nasıl kıyıyorum 5 kuruş faydam yok kardeşlerime hee çok şükür ihtiyaçlarıda yok onunda yok ama gezmekten üstbaş almaktan iki günde bitiriyo parayı bide millete ısmarlar sonrada geçiyo abisinin arkasına babadan isteyemiyo ne çabuk bitirdin der diye annesini zaten hiç bişeyde söz hakkı yoktur hoş zaten bütün zulmü benimkine yaparlar ona gıkları çıkmaz off neler var biriken bende bakma bu sadece küçücük bişey
hadi gözün aydın sıra gelirse biz de yapcaz inşallah
Bizim bebiklerin arasında bi akrabalık var mı ki? Sanki bizim kızı anlattın...
kızlar acil cvp verin zeynepe çorba yaptım patates havuç kabak maydonoz irmik onu süzgecten geçirdim
içine küçük ekmek eklesem olurmuu
hayır ekleme çiğneme güçleri şuan yok zaten irmik koymuşsun gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?