- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.981
tünaydın hanımlar;
Handan başınız sağolsun buralar beyin kanamaları çok fazla bizimde bir tanıdık vefat etti genç yaşta...
Nehir öncelikle Kızçen için üzüldüm Allahtan saçına ,gözüne filan gelmedi.Bu arada başınız sağolsun
Burcu canım geçmiş olsun anneannen için kötü bişey yoktur umarım....Oğluşunla vakit geçirmen sana dopik gibi gelmiştir
Ebru Maşallah Emirhana kocaman delikanlı olmuş...Hilal'inde damakları beyazlamış bir diş yeri hazırlıkları yapıyor .)))) Bakalım huysu olmaz inşallah ..
KUJU sana katılmamak mümkün değil çok sinir olurum böyle şeylere ben olsam vermem çalışmayan biri olsa anlarım ozaman yardım ederim ama çalışıyorsa hiç kusura bakmasın..Şımartılmış biraz...
Bugün babamız evde Hilal'e oynaştı babamız ninni cdsi yaptı kızıma onu dinliyerek uyumaya çalışıyor şuan bebek sesini duyunca gözlerini açmaya başladı:)))Gitti gözler... hoşuna gider inşallah
sorarım hanfum...bende buzamana kadar hep kaynamş su werdim..şu son bi kac günür damacan su veriorum..bu yuzenmi bagırsakları bozuldu sorucam[/B]
sende izah et seyhancım uygun bi dille..
senin bi bebegin var artık
kimse benim cocgumun rızkını sebeplisebepsiz yeme hakkına sahip degil de
kaydirigubbakcemile5
KISS İRMİK VARIKE EKMEGE NE GERENKyerimsenibenkızlar acil cvp verin zeynepe çorba yaptım patates havuç kabak maydonoz irmik onu süzgecten geçirdim
içine küçük ekmek eklesem olurmuu
teyzeleri serhan geçen gün dönencesini kendi çalıştırdı dedim eli çarptı tesadüfen açıldı sanırım diye bugün her uyanışında dönencenin düğmelerine vuruyo çalışınca bırakıyo şimdi yine yaptı aynısını kaydirigubbakcemile2 bende sevindirik oldum
canım cevizi fındığı öğütücüdenmi geçiriyorsun birde neden labne peyniri??
yawrım benımkıde kaynamıs dınlenmıs suyu ıcmıyordu yaw dedım ne var bu suda anasını satayım tadına bakmamla mıdem bulandı nan.aradım dr boyle boyle dedım ıcmıyor suyu haklıda.dr dedıkı 500 ml sıse sularından al 2 3 gun kullan en fazla.erıklı olur mu dedım.ok dedı.kaynatmaya gerek yok dedı.aldık bı kasa.gun ıcınde 2 saatte bır 6 7 kasık allah ne verırse ıcırmeye calısıyorum.
Herkes başka birşey uyguluyor, kafam sersem sepelek oluyor ek gıda yüzünden. En kolayı emzirmekmiş...
Mesela muhallebiyi öğlen veriyoruz biz, akşam anne sütünü bol alsın diye... Doruk sıpası da muhallebiye geçtiğimizden beri gün içinde az emiyor, beni deli ediyor. Her boşlukta tutup dayıyorum memeye ben de, iki çekse kardır diye :)
Bu arada su meselesini ben sordum bizim doktora, mutlaka kaynatarak kullan dedi.
sorarım hanfum...bende buzamana kadar hep kaynamş su werdim..şu son bi kac günür damacan su veriorum..bu yuzenmi bagırsakları bozuldu sorucam[/B]
sende izah et seyhancım uygun bi dille..
senin bi bebegin var artık
kimse benim cocgumun rızkını sebeplisebepsiz yeme hakkına sahip degil de
kaydirigubbakcemile5
ay cok tatlı yaw yırım ben onu masallah
evet canım.labneyi tuzsuz olduğu için kullanyorum.
biliyorm ben de iğrenç cidden tadı suya benzemyor...hımmm tamam o zaman öyle yapayım ben dekaydirigubbakcemile5
doğru valla..bebeğe göre hareket etmek en temizi o nasıl seviyorsa zaten aynı şeyleri veriyoruz:ecrin_bebek:
öznurun ki olur demş.içmemesinden iyidir ama sanırım hazır içmesi...
tamam canım sağol:)
biliyorm ben de iğrenç cidden tadı suya benzemyor...hımmm tamam o zaman öyle yapayım ben dekaydirigubbakcemile5
doğru valla..bebeğe göre hareket etmek en temizi o nasıl seviyorsa zaten aynı şeyleri veriyoruz:ecrin_bebek:
birazcık sulara şap şap yapsın ayakları coook sewer bebekler..:ecrin_bebek:banyo zamanıı....
opuyorumnanaktanHANDAN başınız sağolsun canım çok zor gerçekten.
BOSNA aynen bu ek gıda mevzusu benide sersemletiyor.daha başlamadım ama başlayınca ne olacak merak ediyorum.
EBRUM güzel haberlerle gelin.
HANİFE bende alp e su vermeye başladım malum havalar çook sıcak.ve kapalı küçük sulardan kaynatmadan veriyorum.
meyvelerde bi sıkıntımız yokta ama sebzelerde problem oluyo işin aslı doktor bana ek gıda verme dedi ben bu menüyü kafama göre uyguladım birazda buradaki arkadaşlardan cesaret ve bilgi alarak yarın doktora gidicez şu sünnet işini artık halledelim arada aylık muayenesinide yaptırırz yine sorucam bakalım neler diyecek doktorumuz 5. ayın sonunda başlarız demişti
tünaydın hanımlar;
Handan başınız sağolsun buralar beyin kanamaları çok fazla bizimde bir tanıdık vefat etti genç yaşta...
Nehir öncelikle Kızçen için üzüldüm Allahtan saçına ,gözüne filan gelmedi.Bu arada başınız sağolsun
Burcu canım geçmiş olsun anneannen için kötü bişey yoktur umarım....Oğluşunla vakit geçirmen sana dopik gibi gelmiştir
Ebru Maşallah Emirhana kocaman delikanlı olmuş...Hilal'inde damakları beyazlamış bir diş yeri hazırlıkları yapıyor .)))) Bakalım huysu olmaz inşallah ..
KUJU sana katılmamak mümkün değil çok sinir olurum böyle şeylere ben olsam vermem çalışmayan biri olsa anlarım ozaman yardım ederim ama çalışıyorsa hiç kusura bakmasın..Şımartılmış biraz...
Bugün babamız evde Hilal'e oynaştı babamız ninni cdsi yaptı kızıma onu dinliyerek uyumaya çalışıyor şuan bebek sesini duyunca gözlerini açmaya başladı:)))Gitti gözler... hoşuna gider inşallah
teyzeleri serhan geçen gün dönencesini kendi çalıştırdı dedim eli çarptı tesadüfen açıldı sanırım diye bugün her uyanışında dönencenin düğmelerine vuruyo çalışınca bırakıyo şimdi yine yaptı aynısını kaydirigubbakcemile2 bende sevindirik oldum
banyo zamanıı....
HANDAN başınız sağolsun canım çok zor gerçekten.
BOSNA aynen bu ek gıda mevzusu benide sersemletiyor.daha başlamadım ama başlayınca ne olacak merak ediyorum.
EBRUM güzel haberlerle gelin.
HANİFE bende alp e su vermeye başladım malum havalar çook sıcak.ve kapalı küçük sulardan kaynatmadan veriyorum.
yaa hep sorucam sorucam diyorum..sizin melekleriniz de biri geldiğinde yabancılık çekiyor mu?Benim kız dün aksam ablama gitmedi başladı ağlamaya sonra alıştı yüzüne bakınca dudaklarını büküyor başlıyor ağlamaya...Bir keresinde kayınvalideye de yaptı gitmedi ona tüm gün gördükçe ağladı...Var mı sizin meleklerinizde de böyle huyları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?