- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.001
ya kızlar ben bazan acaba bızmı cok pımpırıklıyız dıye dusunuyorum.tamam bebeklerımız ıcın ımkanlarımız dahılınde elımızden gelenın en ıyısını yapmalıyız ama bazande sankı abartıyormusuz gıbı gelıyor bana. :kedi:
4 kardesız ama allaha sukur en kucuk kardesım yaramazlıkdan olsa gerek toprak falan yerdı oyle su sutu bu suyu begenmemek gıbı bı durumumuz yoktu.ablam 165 boyunda ben 175 benım bı kucugum 185 ve en kucugumuz 196 boyunda.hıcbırımızınde bı saglık problemı olmadı sukur.
ay bu cocuk uykusu gelınce ve acıkınca nasıl huysuz bısey oluyor yaw :))))
canım cevizi fındığı öğütücüdenmi geçiriyorsun birde neden labne peyniri??
yaa hep sorucam sorucam diyorum..sizin melekleriniz de biri geldiğinde yabancılık çekiyor mu?Benim kız dün aksam ablama gitmedi başladı ağlamaya sonra alıştı yüzüne bakınca dudaklarını büküyor başlıyor ağlamaya...Bir keresinde kayınvalideye de yaptı gitmedi ona tüm gün gördükçe ağladı...Var mı sizin meleklerinizde de böyle huyları
oğlumu anlatıyosun aynen bi ağlıyo sustura bilene aşk olsun
Benim oğlum da 1-2 kişiye yaptı bunu,hemen kucaklarına almışlardı, benim kucağımdaysa önce bakıyor bakıyor alışınca karşı tarafın kucağına veriyorum, sen de direk verme istersen önce bakıp güvenmesini sağla
yaa hep sorucam sorucam diyorum..sizin melekleriniz de biri geldiğinde yabancılık çekiyor mu?Benim kız dün aksam ablama gitmedi başladı ağlamaya sonra alıştı yüzüne bakınca dudaklarını büküyor başlıyor ağlamaya...Bir keresinde kayınvalideye de yaptı gitmedi ona tüm gün gördükçe ağladı...Var mı sizin meleklerinizde de böyle huyları
Ben de hergün farklı hareketlerini gördükçe şaşıyorum mutlu oluyorum, bu ara saçlarıma dokunmak istiyor, dokunduktan sonra birden çekip ağzına sokmak istiyor, yan yatmak istiyor artık sırtüstü elleri kafasının yanında uyumuyor,huysuzluk konusunda Mart bebeklerinden bir farkı yok, farklı farklı sesler çıkarıyor, hepsine bayılıyorum sanırım bundan önceki hayatımız hayat değilmiş be kızlar yerimseniben
Aynı şekilde düşünüyorum, hepimiz sütlerimiz gidecek diye kahrolduk/kahroluyoruz hatta benim bir kere sağdığım süt döküldü hüngür hüngür ağladım halbuki ben 17 gün emmişim,1.78 boyunda ve gayet sağlıklıyım, annem su da vermiş şeker de vermiş tuz da mama da ama doğumdan öncesine kadar manken gibisin diyordu herkes obez falan da olmadım.
Arkadaşım kızını aynen bizlerin pipiriklendiği gibi herşeyini kaynatarak büyüttü, kız 3 yaşında anne sütünü bıraktıktan sonra doktorlardan çıkamadı sürekli hastalanıyor herşeyden mikrop kapıyor, dr u sen bu çocuğu fanusta mı büyüttün demiş.
yok susuyor kızım ama dudaklarını büke büke kafasını koyuyor omzuma ne babasına gidiyor ne de inmek istiyor kucağımdan sonra yere koyduğumda bakıyor ablama acaba bişey diyecek mi diye...
Ben kızıma ninni söylemem sallarken , kucakta gezerken yada banyo yaparken şöyle seslenirim
annesinin kuzusu
annesinin meleği ,tatlısı,fıstığı bitanesi şarkı gibi söylerim çok hoşuna gidiyor
ee eee eeeeee gibi ninni diyeyim kim uyutuyor diye bakıyor hemen anlıyor ağlarkende susturmak için elim sırtıda sıvazlayarak'' annesinin kuzusu,bitanesi,canısı, tatlısı, fıstığı'' ve herkese alıştırdım ninni söylemiyorum yada eee eee ee uyusunda büyüsünde demiyorum
ben kucağa kolay kolay almam oyun zamanında hep yerde oynar ablamlar geldiğinde de oynuyordu zaten ablam yanına oturdu baktı konuştu ama benim kız dudaklarını büktü başaldı ağlamaya ..
Selam herkese nasılsınız kızlar
birazcık sulara şap şap yapsın ayakları coook sewer bebekler..:ecrin_bebek:
Sünnet mi olacak Serhan?
Ayfercim hem de ne doping oldu valla, hafta sonunu iple çekiyorum.
Yerim ben onu, akıllı bıdık :)
Her doktor başka şey söylüyor bak, gerçi bizimki hijyene fazla düşkün, ondan olabilir...
Sıhhatler olsun miniğime :)
İnşallah severek yer Alp kuzum ek gıdalarını...
Ben de aynı menüyü uyguluyorum ben de rondodan geçiriyorum cevizi ama fındık daha fazla yağlıdır diye henüz vermedim, labne peyniri ise hem tuzsuz hem de kaşardan sonraki en fazla protein içeren peynir imiş o yüzden koyuyorum ancak dikkat edin marketlerde satılan her zaman aldığımız büyük kutu labnelerden almayın çünkü açıldıktan sonra 2-3 gün içinde tüketilmezse aynı peynir verilmiyor onun yerine marketlerde minik minik labneler satılıyor bebekler için yapılmış onu arayın derim ben.
Selam herkese nasılsınız kızlar
aynı valla hatta daha beter susmak bilmyor eşimin ailesinden kimi görse ağlamıştı 2 gün boyunca...
ve bunu 2 aylık olduğunda yapmaya başlamıştı..insan içine girmeye başlayına düzeldi biraz ama hala ağlıyor yabancılara....
uyusunda büyüsün BERRA benim kızda uyuyor 2,5 saat oldu ara ara gittim emzirdimTeşekkür ediyorum.
Geçmişi okumaya çalıstım ama ımkansız gıbı bısı cok bırıkmıs
Ben iyiyim ewde sureklı Berra hanımla günlerimiz yoğun bir şekilde geçiyor
Şuan uyuyor bende biraz bakım dedim sizleri çok özledim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kucağımda yıkıyorum henüz bu cıp cıp olayına giremedik
bende kucağımda yıkıyorum alıştı yawrum suya ağlamıyor artık ama küvetine koyayım başlıyor ağlamaya dün tabureye oturarak yıkadım şarkılar söyleyerek ... köpüklü suların gidişini izliyor zilli
Doruk hiç yadırgamıyor valla, herkesle çok samimi maaşallah :)
kaydirigubbakcemile5
Ben de öyle düşünüyorum.
Elimden geldiği kadar temiz olmaya ama steril olmamaya çalışıyorum ama bazen aklım karışıveriyor.
İnek sütü de içtik, evde pişen yemekten de yedik, ne alerjimiz var ne kronik hastalıklarımız...
Canımcım göğüsleri sağmaktan yara olan sen miydin, karıştırıyorsam kusura bakma :)
Evet bendim, yaralarım hafta sonu sağmadığım için geçiyor hafta içi tekrar başlıyor, süt sağma sayımı günde 2 ye düşürdüm her sağmadan sonra bepanten sürüyorum az biraz acıyla idare ediyorum, bizim uşacuk zaten ek gıdalara başladı gün içinde fazla süte ihtiyacı yok, 2 kerelik çıkıyor işte, gidince de sabaha kadar her istediğinde emziriyorum sütüm daha da azalmasın diye.6 aylık olsa ondan sonra hiiiç kafaya takmayacağım ister emsin ister emmesin.
of Allahım.. tüm gece saat başı uyandı emmek oynamak istedi halada aynı.. ölücem yorgunluktan gözlerimi açamıyorum.. gündüz yaramazdı zaten ama gece iyi uyurdu noldu anlamıyorum.. biran önce düzelmesi lazım sağlığımdan olucam mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?