2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Offf sabır yarabbim sabırrr uyumuoyr yaaa uyanıkken tmm çok prombel değil ama ders çalışmam lazım benimm hem kpss geliyo hemde aöf büt.. hiç bişeye baskamıyorum ki uyumayınca bakmam gerekio hep o zmnda kafamı toplayamıyorum aman yaaa imdatttt annemi istiyorum bennn

Aynı şekilde düşünüyorum, hepimiz sütlerimiz gidecek diye kahrolduk/kahroluyoruz hatta benim bir kere sağdığım süt döküldü hüngür hüngür ağladım halbuki ben 17 gün emmişim,1.78 boyunda ve gayet sağlıklıyım, annem su da vermiş şeker de vermiş tuz da mama da ama doğumdan öncesine kadar manken gibisin diyordu herkes obez falan da olmadım.
Arkadaşım kızını aynen bizlerin pipiriklendiği gibi herşeyini kaynatarak büyüttü, kız 3 yaşında anne sütünü bıraktıktan sonra doktorlardan çıkamadı sürekli hastalanıyor herşeyden mikrop kapıyor, dr u sen bu çocuğu fanusta mı büyüttün demiş.

canım cevizi fındığı öğütücüdenmi geçiriyorsun birde neden labne peyniri??

Ben de aynı menüyü uyguluyorum ben de rondodan geçiriyorum cevizi ama fındık daha fazla yağlıdır diye henüz vermedim, labne peyniri ise hem tuzsuz hem de kaşardan sonraki en fazla protein içeren peynir imiş o yüzden koyuyorum ancak dikkat edin marketlerde satılan her zaman aldığımız büyük kutu labnelerden almayın çünkü açıldıktan sonra 2-3 gün içinde tüketilmezse aynı peynir verilmiyor onun yerine marketlerde minik minik labneler satılıyor bebekler için yapılmış onu arayın derim ben.

Benim oğlum da 1-2 kişiye yaptı bunu,hemen kucaklarına almışlardı, benim kucağımdaysa önce bakıyor bakıyor alışınca karşı tarafın kucağına veriyorum, sen de direk verme istersen önce bakıp güvenmesini sağla

oğlumu anlatıyosun aynen bi ağlıyo sustura bilene aşk olsun

yok susuyor kızım ama dudaklarını büke büke kafasını koyuyor omzuma ne babasına gidiyor ne de inmek istiyor kucağımdan sonra yere koyduğumda bakıyor ablama acaba bişey diyecek mi diye...
Ben kızıma ninni söylemem sallarken , kucakta gezerken yada banyo yaparken şöyle seslenirim
annesinin kuzusu
annesinin meleği ,tatlısı,fıstığı bitanesi şarkı gibi söylerim çok hoşuna gidiyor
ee eee eeeeee gibi ninni diyeyim kim uyutuyor diye bakıyor hemen anlıyor ağlarkende susturmak için elim sırtıda sıvazlayarak'' annesinin kuzusu,bitanesi,canısı, tatlısı, fıstığı'' ve herkese alıştırdım ninni söylemiyorum yada eee eee ee uyusunda büyüsünde demiyorum

ben kucağa kolay kolay almam oyun zamanında hep yerde oynar ablamlar geldiğinde de oynuyordu zaten ablam yanına oturdu baktı konuştu ama benim kız dudaklarını büktü başaldı ağlamaya ..

Doruk hiç yadırgamıyor valla, herkesle çok samimi maaşallah :)

kaydirigubbakcemile5

Ben de öyle düşünüyorum.
Elimden geldiği kadar temiz olmaya ama steril olmamaya çalışıyorum ama bazen aklım karışıveriyor.
İnek sütü de içtik, evde pişen yemekten de yedik, ne alerjimiz var ne kronik hastalıklarımız...

Canımcım göğüsleri sağmaktan yara olan sen miydin, karıştırıyorsam kusura bakma :)

Ben de öyle şeyler söylüyorum, kendi ninnilerimi besteledim yaw :)

ben kucağa kolay kolay almam oyun zamanında hep yerde oynar ablamlar geldiğinde de oynuyordu zaten ablam yanına oturdu baktı konuştu ama benim kız dudaklarını büktü başaldı ağlamaya ..

aynı valla hatta daha beter susmak bilmyor eşimin ailesinden kimi görse ağlamıştı 2 gün boyunca...
ve bunu 2 aylık olduğunda yapmaya başlamıştı..insan içine girmeye başlayına düzeldi biraz ama hala ağlıyor yabancılara....

birazcık sulara şap şap yapsın ayakları coook sewer bebekler..:ecrin_bebek:

kucağımda yıkıyorum henüz bu cıp cıp olayına giremedik

evet canım sünnet ettirelim de şu yük kalksın omuzlarımızdan diyorum hayırlısıyla atlatalım siz yaptırdınız rahat ettiniz darısı başımıza inşallah
sağol teyzesi yaptık banyomuzu mamamızıda yedik uyudu

sağol canım verdiğin tavsiye için acaba bende başlasammı artık peynir vermeye pekmeze falan

Selam herkese nasılsınız kızlar

hoşgeldin cnm kaydirigubbakcemile5

serhan beyin karşı cinsle ilişkisi süper ama erkeklerden pek hazetmiyoruz geçen komunun eşi aldı kucağına bizimki düdakını büze büze ağladı babası aldı da sakinleşti bir kez de yolda eşimin bi arkadaşına yaptı aynı şeyi

Teşekkür ediyorum.

Geçmişi okumaya çalıstım ama ımkansız gıbı bısı cok bırıkmıs
Ben iyiyim ewde sureklı Berra hanımla günlerimiz yoğun bir şekilde geçiyor
Şuan uyuyor bende biraz bakım dedim sizleri çok özledim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

düzeliyor ama geç düzeliyor akşamları dışarıda oturuyoruz bahçede komşularla filan evin içi haham gibi olunca gündüze dışarıya çıkmadığımızdan akşamları daha iyi oluyor komşulara alıştı şimdi onlara şaklabanlık yapıyor ana kucağında bişeyler söylüyor,ayaklarını tepiyor ,oyuncaklarıyla konuşuyor maskotu oldu kuzum sokağımızın... kayınvalide ve görümcem gelecek birgün bakalım ne halt edecek diyor eşim ...Damatta çok sever Hilal'i hiç alışamadı onlara

uyusunda büyüsün BERRA benim kızda uyuyor 2,5 saat oldu ara ara gittim emzirdim

of Allahım.. tüm gece saat başı uyandı emmek oynamak istedi halada aynı.. ölücem yorgunluktan gözlerimi açamıyorum.. gündüz yaramazdı zaten ama gece iyi uyurdu noldu anlamıyorum.. biran önce düzelmesi lazım sağlığımdan olucam mafoldumben

Bu aralar hepsinin özelliği bu, uykuya direniyorlar, huysuzlar ve mızmızlar, hepsi aynı dönemde aynı olduğuna göre acaba burçlarından mı etkileniyorlar balık burçları bu aralar huysuz mu acaba laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…