- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.021
Bu aralar hepsinin özelliği bu, uykuya direniyorlar, huysuzlar ve mızmızlar, hepsi aynı dönemde aynı olduğuna göre acaba burçlarından mı etkileniyorlar balık burçları bu aralar huysuz mu acaba laelaelaelaelae
ahh canım yaa çok geçmiş olsun zeynoya ne uyuzlar var yaa medeniyetsiz öküzlerrrgünaydın canlar,geçen akşam eşim kızçeyi arabsı ile birlikte hemen evin önüne çıkardı hava aldırmak için sonra birden kızçenin aranasının önüne yanan bir izmaritin fırlatıldığını görmüş kızı hemen almış kucağına bir yerine gelmiş mi diye bakarken kız ağlamış ve kolunda olduğunu farketmiş 3-4 yere közü sıçramış ve yandı hafiften kızçemin kolu ben de hemen dışarı fırladım kızçem öyle bir ağlıyorduki anlatamam kayınvalidemlerin site kocccaman bir site ayağa kaldırdım ortalığı ağzıma ne geldiyese kayınbbam kayınvalidem yanımda olmasına rağmen bağıra çağıra söledim eşim gelen taraftaki daiereli tek tek gezdi herkes korkudan biz içimiyoz muhabbetini yaptı ama neler neler yaptım bütün site toplandı başımıza,bilmem neyin çocukları sanki evde kül tablası yok neye çok şükür gözüne filan gelmedi verilmiş sadakamız varmış
ikinci kötü haber ise dünden beri sersem gibiyim ben
m kendi bekjarlıktaki beraber büyüdüğümüz bizden yaşça küçük bir kızımız vardı şimdilerde 17-18 yaşındaydı dün trafik kazasında hayatını kaybetmiş çok kötü oldum,Allahım o kardeşimize rahmet o anacığına babacığına peygamber sabırı eylesin inşallah
hanımlar muhakkak konuşmuşsunuzdur ben kaçırdım ama oruç tutuyor musunuz???
ben ilk 5 gün tutmadım zaten sütüm az diye ama pek fırsat bulup yiyemedim de doğru düzgün annemlerdeyim hala...gelen giden çok...ve öyle bir arttı ki sütüm doldu taştı resmen ... ben de madem Rabbim kızımın rızkını yemeden de veriyor bir deneyeyim dedim Allah kabul ederde bu 3. gününüm niyetliyim....hamdolsun sütüm de azalma yok..zaten ek gıdayı da günde 3 öğün olarak veriyorum artık aralarda da emiyor pek bir keyifli....
ya kızlar çok kötü oldum ya.memlekette manevi ananemle dedem var biraz önce haber aldım,elim ayağım titriyor. bu sabah 4 te 26 yaşındaki torunları ölmüş beyin kanamasından.gencecik çocuk ya.bide bundan 4 yıl öncede oğulları ömüştü,bu ölen çocuğun babası.Allahım bu nasıl bi felaket bi aile için.gelinleri kocası ölünce çok kötü olmuştu,hayattan herşeyden elini çekmişti,şimdi tam çıldırmış kadıncağaz.
bu arada TEKNOSA da yagmur un tüm resimlerini cıkarttrdım..
10 resim 1tl..tanesi 100 kuruşcuk..:lepi:
teyzeleri serhan geçen gün dönencesini kendi çalıştırdı dedim eli çarptı tesadüfen açıldı sanırım diye bugün her uyanışında dönencenin düğmelerine vuruyo çalışınca bırakıyo şimdi yine yaptı aynısını kaydirigubbakcemile2 bende sevindirik oldum
bu da nesi allahın cezaları haywanlar yaaa camdan sigara atmakta noluyo aşağıyaalsanaalsanasmile zeynom ya nasılda acıdı canı kimbilir şerefsiz adiler!!! çok geçmiş olsun canım allahtan daha kötü sonuçlar doğurmadı..günaydın canlar,geçen akşam eşim kızçeyi arabsı ile birlikte hemen evin önüne çıkardı hava aldırmak için sonra birden kızçenin aranasının önüne yanan bir izmaritin fırlatıldığını görmüş kızı hemen almış kucağına bir yerine gelmiş mi diye bakarken kız ağlamış ve kolunda olduğunu farketmiş 3-4 yere közü sıçramış ve yandı hafiften kızçemin kolu ben de hemen dışarı fırladım kızçem öyle bir ağlıyorduki anlatamam kayınvalidemlerin site kocccaman bir site ayağa kaldırdım ortalığı ağzıma ne geldiyese kayınbbam kayınvalidem yanımda olmasına rağmen bağıra çağıra söledim eşim gelen taraftaki daiereli tek tek gezdi herkes korkudan biz içimiyoz muhabbetini yaptı ama neler neler yaptım bütün site toplandı başımıza,bilmem neyin çocukları sanki evde kül tablası yok neye çok şükür gözüne filan gelmedi verilmiş sadakamız varmış
ikinci kötü haber ise dünden beri sersem gibiyim ben
m kendi bekjarlıktaki beraber büyüdüğümüz bizden yaşça küçük bir kızımız vardı şimdilerde 17-18 yaşındaydı dün trafik kazasında hayatını kaybetmiş çok kötü oldum,Allahım o kardeşimize rahmet o anacığına babacığına peygamber sabırı eylesin inşallah
9,30da emzirdim az bişey çıktım we 1.30da sağdım.. 4 saat we diğer göğsümü çıkarken emzirmemiştim.. baya dolmuştu yani aşağıdada meywesuyu falan içtim yemek yedim.. uğraşsam daha çıkarırdım.. kocaman memelerim war süt az olsa zaten olmazsempatiksalakcinnizemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan buda sana buda sana :):)
hasret o kadar süt nasıl sağıyorsun ben iki gögsümden 3 satte bir anca 80 cc ya çıkıyor ya çıkmıyor tabi selinde ek gıdalara dayanıyor..
canım cicibebenin kızarmış ekmekleri war witamin minarelli ben çorbalara onu eziyorum ya da normal ekmek içide ufalıyorum bazen.. zaten bizim kız artık kahwaltı masasında oturuyor peynir yumurta reçel wweriyoruz yiyor ufak ufak.. geçen gün annemben ceri dışarı çıktık 5,6 parça iskender bile yedi.. dişleri yok ama çiğneme hareketi yaparak yiyo zilloşumkaydirigubbakcemile3kızlar acil cvp verin zeynepe çorba yaptım patates havuç kabak maydonoz irmik onu süzgecten geçirdim
içine küçük ekmek eklesem olurmuu
3 aşı aynı anda he yazık balıma yaaa..canım..hepatit b..5li karma aşı,birde konjuvuke pnomokok nu öyle bişey oldu..3. doz hepsi...ateş olmadı ama huysuzluk çok oldu....kaşıkla yiyiyoruz artık ama yemediğinde şırınga ile veriyorum yine...bir emzik bir kaşık olayını dün sizden duyunca denedim..emirhana sökmedi..yediremedim öyle...1-2 denemeden sonra sıktı ağzını...sempatiksalakcinni
dişlere baktım sertleşmiş damakları baya ama çok öyle beyaz değil,
4+ bezde 9_20 kilo arası oluyor...
iyi yine o kadar bakmış..erol hiç bakmaz öyle gece...
.
ewt ceri gelen kişiye dakikalarca bakıyor dik dik eğer hoşlanıorsa gülyor hoşlanmazsa huzursuzluk çıkarıyor.. eşimin arkadaşları gelip kucaklıyor esmer we çirkinleden hiç hoşlanmıyor ağlamaya başlıyor akça pakça adamları sewiokaydirigubbakcemile3 anasına çekmiş ahahahahasırnaşık şeyyaa hep sorucam sorucam diyorum..sizin melekleriniz de biri geldiğinde yabancılık çekiyor mu?Benim kız dün aksam ablama gitmedi başladı ağlamaya sonra alıştı yüzüne bakınca dudaklarını büküyor başlıyor ağlamaya...Bir keresinde kayınvalideye de yaptı gitmedi ona tüm gün gördükçe ağladı...Var mı sizin meleklerinizde de böyle huyları
Ben de aynı menüyü uyguluyorum ben de rondodan geçiriyorum cevizi ama fındık daha fazla yağlıdır diye henüz vermedim, labne peyniri ise hem tuzsuz hem de kaşardan sonraki en fazla protein içeren peynir imiş o yüzden koyuyorum ancak dikkat edin marketlerde satılan her zaman aldığımız büyük kutu labnelerden almayın çünkü açıldıktan sonra 2-3 gün içinde tüketilmezse aynı peynir verilmiyor onun yerine marketlerde minik minik labneler satılıyor bebekler için yapılmış onu arayın derim ben.
ne zamandır evimden uzaktayım hic takip edemedim burayıgecmise bakayım dedim yetisemedim zaman buldukca okurum artık
melegim uzuuun suredir cok saglıksız gece uykusu uyuyor.. sık uyanıyor (2 saatte 1) emmek icin.. birde saat 4-5 ten sonra yarım saatte bir kalkıyor emzik veriyorum pıspıslıyorum uyuyor..
birde uyutmakta zorlanıyorum.. bu yine artık iyi saydıgım gecelerimiz.. birde cok huzursuz sık sık agladıgı geceler var
bundan 2 ay once 5-6 saat uyudugu oluyordu.. gece uykusunu unuttum sayılır
dunde zar zor uyuttum derken bir cıglık bu sefer pışpışlar yaramadı.. agrı kesiciler verdim
disten suphelendim jel surdum.. burun hafif tıkanık diye oda nemlendiricisi aldık deniz suyu sıktım
sabah doktora goturduk tahliller temiz burundan kaynaklanıyor diyor.. evet 2-3 gundur cok tıkanık sutte icmiyor ama su uzun suredir cektigimiz uyku duzensizligi neden acabacok uzun yazdım
her tavsiyeye acıgımmm herseyi deniyorum denerim
canolar yaa siz bebişlere neler neler veriyonuz.ben vermeye yeni başladım hiç tarif bilmiyorum.hep aynı şeyleri de vermek istemiyorum.bi iki tarif paylaşsanız iyi olur.ya da site linki falan.
canolar yaa siz bebişlere neler neler veriyonuz.ben vermeye yeni başladım hiç tarif bilmiyorum.hep aynı şeyleri de vermek istemiyorum.bi iki tarif paylaşsanız iyi olur.ya da site linki falan.
canım benim hiç oğlum için özel tarşf aramadım yani kendimize nasıl pişirdiysem çorbaları oğlumada aynen öyle pişirdim sebze çorbası havuç patates kabak baharatta koyuyorum salçada tuzda sabah kahvaltısında peynir pekmez ekmek bazen cicibebe meyve suyu yapıyorum içiyo sonra yoğurt mayalıyorum içine ekmek cicibebe meyve katıyorum muhallebi yapıyorum buğday nişastasıyla pirinç unuyla yada milupa böyle yani doktorumuza kalsa önce sebzeyi biraz zeytin yağı ile haşla suyunu ver sonra sebze püresi yok daha neler yavrucalar nasıl içsinler o sebze suyunu tatsız tutsuz
Hasret in iskender şokunu atlatmadan haticenin baharatlı tuzlu salçalı yağlı çorbaları yedirmesi bana kal getirdi, napıyosunuz beee kafamçokkarıştı
Off çok kötü... Allah sabır versin, dayanılır gibi değil...
Aminnn...
Geçmiş olsun Emirhan'a. Huysuz olur tabi yaw, ben bile huysuzluk yaparım o kadar aşıyı birden olsam...
Doruk emzik emmiyor, hiç emmedi.
Kaşıkla beslemeye başladığımdan beri, kaşıktan sonra parmağını emiyor sıpa, kendi buldu :)))
Hanifecim gündüz hiç almıyor mu anne sütü?
sağol canım evet hipp hee bu arada carrefour da ikisi tek fiyatına satılıyo haberiniz olsun son kullanma tarihleri falan 2012
yollar günahını almıyım diyorum ama malımı tanıyorum anacım
bugün bu ikinci ölüm haberi başınız sağolsun canım Allah sabır versin ölüm bu hep zor genç ölümüde bi başka acı geliyo insana mekanı cennet olsun
ne diyim ebru bunlar Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar işte
dondurucuya giren sebze ve meyvelerin bi şekilde tadında değişiklik oluyo ama yinede bi araştırmak lazım ne kadar besleyici olur doktora sormalı
maşallah ebrucum emirhana..güzel bakmış annesi..
gecmiş olsun canım...bizde 4 numara gectk..büyüyomuyuz nee..
coook haklısın seyocum..ama kardeşi diye kıyamıyo işte..
canım bebişler rahatsz oldklanda daha cok anne kokusuna ihtiyac duyuyolar..esirgeme..
gecmiş olsun bitanecim..o izmariti alıppppppppp.........!!tövbeee ramazan günü deli eerler..
bünyem cok zayıf tutaıorum
bu arada yagmur ishal oldu..keyfi gayet yerinde ama cort cort gidiyoo..bugün dr kontrolümz var 4 te..
tünaydın hanımlar;
Handan başınız sağolsun buralar beyin kanamaları çok fazla bizimde bir tanıdık vefat etti genç yaşta...
Nehir öncelikle Kızçen için üzüldüm Allahtan saçına ,gözüne filan gelmedi.Bu arada başınız sağolsun
Burcu canım geçmiş olsun anneannen için kötü bişey yoktur umarım....Oğluşunla vakit geçirmen sana dopik gibi gelmiştir
Ebru Maşallah Emirhana kocaman delikanlı olmuş...Hilal'inde damakları beyazlamış bir diş yeri hazırlıkları yapıyor .)))) Bakalım huysu olmaz inşallah ..
KUJU sana katılmamak mümkün değil çok sinir olurum böyle şeylere ben olsam vermem çalışmayan biri olsa anlarım ozaman yardım ederim ama çalışıyorsa hiç kusura bakmasın..Şımartılmış biraz...
Bugün babamız evde Hilal'e oynaştı babamız ninni cdsi yaptı kızıma onu dinliyerek uyumaya çalışıyor şuan bebek sesini duyunca gözlerini açmaya başladı:)))Gitti gözler... hoşuna gider inşallah
Hasret in iskender şokunu atlatmadan haticenin baharatlı tuzlu salçalı yağlı çorbaları yedirmesi bana kal getirdi, napıyosunuz beee kafamçokkarıştı
yok ben tuz baharat salça koymuyom en azındankaydirigubbakcemile3 ama yemeklerdn weriorum yani.. baharatsız olanlardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?