2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyoum ki canım.. öyleyse düzelseler artık yaa.. göğüs yaraların için garmastan kremi denedin mi? çok etkili..

Önerinizi dinleyip Pelinle bıcı bıcı yaptık.. Benim uykum geldi o hala direniyodu.. Bakıcıya sattım, kadıncağız sonunda uyutmayı başardı.. Ben de keyif yapıyorum..

Son düzenleme:
ahh canım yaa çok geçmiş olsun zeynoya ne uyuzlar var yaa medeniyetsiz öküzlerrr klava:
bi de başın sağolsun her ne kadar ölümün herkese olacağını bilsek de kabullenmek zor geliyo kendi başımıza gelince

ben de bugün deneme yapıyorum eşim için kalkmıştım sahura ondan beri bişey yemedim niyet etmedim de dayanabilecekmiyim diye bakıyorum bakalım şimdilik iyi gidiyo inşallah dayanabilirim iftara kadar sütüm de iyi şimdilik

ayy çok üzüldüm yaa Allah'ım sabır versin o kadına ne kadar zor bişey Yarabbimm, Allah'ım kimsenin başına vermesin.. başınız sağolsun handancım
bu arada TEKNOSA da yagmur un tüm resimlerini cıkarttrdım..
10 resim 1tl..tanesi 100 kuruşcuk..:lepi:

tanesi 100 değil de 10 kuruş olmasın sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

ayy kuzu yaaa yerim ben onun vuran minik elleriniiiiii opuyorumnanaktan

herkese merhaba umarım bebeklernizde sizlerde çok iyisnizdir.
tatilden yeni döndüm şöyle bir bakındım geçmişe sabah kahvaltısına ceviz koyan anneler var kaçıncı aydan itibaren koyuyorsunuz cevizi benim ızın iyice iştahı kapandı devamlı su içmek istiyor antep cok sıcakmirmirmirmir6 saatir bir sey yemedi resmen ağzını kitlemeye başladı sebze corbası yaptım kaşık maması meyve suları sıktım hiç biirini yemedi en son pirinç unundan muhallebi yaptım onu yedi ya cok su içmesinden yada sıcaklardan iştahı kapandı sanırım demir şurubu kulalanlar varmı sağlık ocağı vermedi bana ebe bir arkadaşım var o söyleedi almamı iştahı acıyormuş ayrıca. geçmi kaldım acaba yeni kullanmaya başladım burayı takip edemediğim için biraz bilgisiz kaldım sanırım...

bu da nesi allahın cezaları haywanlar yaaa camdan sigara atmakta noluyo aşağıyaalsanaalsanasmile zeynom ya nasılda acıdı canı kimbilir şerefsiz adiler!!! çok geçmiş olsun canım allahtan daha kötü sonuçlar doğurmadı..
9,30da emzirdim az bişey çıktım we 1.30da sağdım.. 4 saat we diğer göğsümü çıkarken emzirmemiştim.. baya dolmuştu yani aşağıdada meywesuyu falan içtim yemek yedim.. uğraşsam daha çıkarırdım.. kocaman memelerim war süt az olsa zaten olmazsempatiksalakcinni
kızlar acil cvp verin zeynepe çorba yaptım patates havuç kabak maydonoz irmik onu süzgecten geçirdim
içine küçük ekmek eklesem olurmuu
canım cicibebenin kızarmış ekmekleri war witamin minarelli ben çorbalara onu eziyorum ya da normal ekmek içide ufalıyorum bazen.. zaten bizim kız artık kahwaltı masasında oturuyor peynir yumurta reçel wweriyoruz yiyor ufak ufak.. geçen gün annemben ceri dışarı çıktık 5,6 parça iskender bile yedi.. dişleri yok ama çiğneme hareketi yaparak yiyo zilloşumkaydirigubbakcemile3
3 aşı aynı anda he yazık balıma yaaa..
bakar kız benimki o yönden iyidir, bazen weriorum sabah beraber dükkana çıkıyolar bi de danino weriorum onu yediriyor ben yarım saat daha uyuyorumaklinialirimsmile geçen gecede 3te işten gelmiş almış beşiğinden salona yatak yapmış yatmışlarbayanssulusmile

ewt ceri gelen kişiye dakikalarca bakıyor dik dik eğer hoşlanıorsa gülyor hoşlanmazsa huzursuzluk çıkarıyor.. eşimin arkadaşları gelip kucaklıyor esmer we çirkinleden hiç hoşlanmıyor ağlamaya başlıyor akça pakça adamları sewiokaydirigubbakcemile3 anasına çekmiş ahahahahasırnaşık şey

bn bu sebeple lavache quirit peynir kullanıyyorum üçgen şekilde paketlenmiş d witamini we kalsiyum yönünden zengin olduğu içn tercih ediyorum..

ne zamandır evimden uzaktayım hic takip edemedim burayı gecmise bakayım dedim yetisemedim zaman buldukca okurum artık

melegim uzuuun suredir cok saglıksız gece uykusu uyuyor.. sık uyanıyor (2 saatte 1) emmek icin.. birde saat 4-5 ten sonra yarım saatte bir kalkıyor emzik veriyorum pıspıslıyorum uyuyor..
birde uyutmakta zorlanıyorum.. bu yine artık iyi saydıgım gecelerimiz.. birde cok huzursuz sık sık agladıgı geceler var

bundan 2 ay once 5-6 saat uyudugu oluyordu.. gece uykusunu unuttum sayılır

dunde zar zor uyuttum derken bir cıglık bu sefer pışpışlar yaramadı.. agrı kesiciler verdim
disten suphelendim jel surdum.. burun hafif tıkanık diye oda nemlendiricisi aldık deniz suyu sıktım
sabah doktora goturduk tahliller temiz burundan kaynaklanıyor diyor.. evet 2-3 gundur cok tıkanık sutte icmiyor ama su uzun suredir cektigimiz uyku duzensizligi neden acaba cok uzun yazdım
her tavsiyeye acıgımmm herseyi deniyorum denerim

2 saatte 1 emmek için uyanmasına sağlıksız uyku diyorsan benim oğlan hiç sağlıklı uyumadı şimdiye kadar kaydirigubbakcemile3 anne sütünün hazmı kolay olduğundan çabuk uyanması normal, ayrıca belki az emiyordur ya da sütün azalmıştır daha çabuk uyanır.
Bu aralar huysuzluk tüm Mart bebeklerinde var, hepimizin ortak derdi, burnu tıkandığı için huzursuz olup uyanabilir tabi serum fizyolojik damlatmaktan başka yapabileceğin tek şey yatırmadan önce banyo yaptır çıkarırken biraz ters çevir bebişini burnu açılsın, arkasından da damlasını damlatıp sadece süt veriyorsan sağıp içine 2 tane cicibebe atarsan ya da mama yedirip yatırırsan belki daha rahat ve daha fazla uyur.:1closedeyes:

önerin icin sagol cokoprens:) 2 saatte bir saglıksız degilde cok aglaması tam uykuya dalamaması gece boyu mudahalelerimle uyuyor.. gozleri kapalı ama huzursuz. burun tıkanıklıgı icin banyo sonrası ters cevirmeyi deneyim bi bilmiyorumkismile
mart bebislerinin ortak bi huzursuzlugu var demek:))

canolar yaa siz bebişlere neler neler veriyonuz.ben vermeye yeni başladım hiç tarif bilmiyorum.hep aynı şeyleri de vermek istemiyorum.bi iki tarif paylaşsanız iyi olur.ya da site linki falan.

mrb annişler oğlumu yedirdim içiridm bıcı bıcı yaptı uyudu benim oğlum grip olmuş öksürüyo teyzeleri annesi kurbn olsun diş çıkarma belirtiside olabilirmiş benim ablamın oğluda hep öksürdü burnu aktı diş çıkarırken zamanıda geldi artık gerçi

canolar yaa siz bebişlere neler neler veriyonuz.ben vermeye yeni başladım hiç tarif bilmiyorum.hep aynı şeyleri de vermek istemiyorum.bi iki tarif paylaşsanız iyi olur.ya da site linki falan.

canım benim hiç oğlum için özel tarşf aramadım yani kendimize nasıl pişirdiysem çorbaları oğlumada aynen öyle pişirdim sebze çorbası havuç patates kabak baharatta koyuyorum salçada tuzda sabah kahvaltısında peynir pekmez ekmek bazen cicibebe meyve suyu yapıyorum içiyo sonra yoğurt mayalıyorum içine ekmek cicibebe meyve katıyorum muhallebi yapıyorum buğday nişastasıyla pirinç unuyla yada milupa böyle yani doktorumuza kalsa önce sebzeyi biraz zeytin yağı ile haşla suyunu ver sonra sebze püresi yok daha neler yavrucalar nasıl içsinler o sebze suyunu tatsız tutsuz

Hasret in iskender şokunu atlatmadan haticenin baharatlı tuzlu salçalı yağlı çorbaları yedirmesi bana kal getirdi, napıyosunuz beee kafamçokkarıştı

Hasret in iskender şokunu atlatmadan haticenin baharatlı tuzlu salçalı yağlı çorbaları yedirmesi bana kal getirdi, napıyosunuz beee kafamçokkarıştı

kız ne nolmuş be tırsma valla ilk günden beridir böyle çok şükür bi sorun da yok yani tatsız tutsuz veriyonuz sonra sevmedi yemedi dettt hele biraz tatlandır bak nasıl yiyo kaşığı kendisi ağzına sokcak

bende meydan alışveriş merkezine gittim geldim..oğlanın yeni okulu onun arkasında..yeri hiç hoşuma gitmedi ya...eve çok ters kalıyor yeri,,,çoçuk hergün o trafikte o yolu gitcek gelcek,,canım sıkıldı...

sorma ya aşılar mahvetti bizi....

aynen öyleler........

sagol canım yaaa...

canım emirhanda 2 günfür öyleydi sabahleyin.patates,havuç hasladım.içinde muz katıp az su ilave ederek blendırda ezip verdim..oğlende aynı yaptım...kesildi biraz ishali...en azından bu gün 3 bez pisledi..dün 10 tane falan pislemiştik...

büyüdü ya teyzesi...

Son düzenleme:

kız iskenderin suyunu salçasını wermedik len:) etini ezip werdik neydek yaa 6 aylık artık biz nasıl büyümüşüz onlarda büyürzemuszemus

yok ben tuz baharat salça koymuyom en azındankaydirigubbakcemile3 ama yemeklerdn weriorum yani.. baharatsız olanlardan..

yok ben tuz baharat salça koymuyom en azındankaydirigubbakcemile3 ama yemeklerdn weriorum yani.. baharatsız olanlardan..

kız allah seni bildiği gibi yapsın emi onun çorbasına koymuyon amakendinize yaığın salçalı yemeklerden veriyon anam ne var salçada yesinler işte alla alla tuz da azcık koyuyom valla içinde neyin olmadığı bi dünya yicekleri veriyozda salçamı vermiyceğiz sallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…