- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.041
kız allah seni bildiği gibi yapsın emi onun çorbasına koymuyon amakendinize yaığın salçalı yemeklerden veriyon anam ne var salçada yesinler işte alla alla tuz da azcık koyuyom valla içinde neyin olmadığı bi dünya yicekleri veriyozda salçamı vermiyceğiz sallaaa
bende katıyorum bazen çok az tuz..daha salçalı vermedim ama 1-2 ay sonra deneyebilirim az az
kız böyle dediniz kurt düşürdünüz içime hiç bişi olmadı bu zaman kadar ilk günden beridir veriyom
pişik olur korkusuyla vermedim canım ben..domates ve türevleri pişik yapabiliyr bebişlerde...görümcemin kızı çok fena pişmişti bu sebeblede o nedenle korktun
:) ne zaman kadar annende kalacak iklimbilmiyorumkismile bnce dayanamazsın özliceksin yarınkaydirigubbakcemile3Selam hanımlar, ben cinnet gecirme derecesine gelmis durumdayım, evde olmak ve delirmiscesine bebek bakmak bana fenalık getirdi, kızı anneme bıraktım, hafta sonuna kadar kafa dinleyecem inşallah, bayrama hazırlık olsun diye evi temizlemeye karar verdim, birazda gezip-tozup hava almayı ve kafamı dağıtmayı planlıyorum, kızımı çok seviyorum, ona bakmak en büyük zevkim ama sanırım ben biraz abarttım ve delirme noktasına geldim, zaten kaynanam yetiyor, birde yoğun çalışma hayatından sonra uzun süre evde olmak sıkıcı geldi, ve en önemlisi ben lohusa depresyonuna yeni girdim sanırsam :)) mafoldumben lülülülülülü :bbo: delikafadulden
kız allah seni bildiği gibi yapsın emi onun çorbasına koymuyon amakendinize yaığın salçalı yemeklerden veriyon anam ne var salçada yesinler işte alla alla tuz da azcık koyuyom valla içinde neyin olmadığı bi dünya yicekleri veriyozda salçamı vermiyceğiz sallaaa
çok şükür hiç öyle bi sıkıntı olmadı nasıl pişik yapcak ki
geldikk..
yagmur kızımm cici kızım çiçek kızımm 66cm 7.000gr olmuş(hernekadar 7.5 tahmin ettiysemde)
dr muz cok sevdi güzel bakmışssın deyip gene kanatlandırdı bendenizi..
damacana su olayını söyledim 6.ayına kadar kaynamış su vericeksin dedi.
ishalimiz için mamamızı değiştrdi..APTAMİL CONFORMİL yerine APTAMİL HN kulanıcam ishali gecene kadar..birde kaka örnegi vermem gerekiyo ..her dk kaka yapıo azar azar..küçük bi kap verdiler kakasını yapsın yollyacam hastaneye eşimle..patates havuç pirinc lapası yagsız vermem gerekiyo..
:) ne zaman kadar annende kalacak iklimbilmiyorumkismile bnce dayanamazsın özliceksin yarınkaydirigubbakcemile3
weriorum dabü:) ama baharat falan da ne kız midesini delersin allah korusun büyük insana bile zrarlı baharat. yağ we salçanın fazlasıda normal insan bedenine zararlı bebeğede sağlıklı olmaz herhalde.. ama sonuçta aşıraya kaçmadığımız için sorun teşkil edeceğini sanmıyorum..
geldikk..
yagmur kızımm cici kızım çiçek kızımm 66cm 7.000gr olmuş(hernekadar 7.5 tahmin ettiysemde)
ishalimiz için mamamızı değiştrdi..APTAMİL CONFORMİL yerine APTAMİL HN kulanıcam ishali gecene kadar..birde kaka örnegi vermem gerekiyo ..her dk kaka yapıo azar azar..küçük bi kap verdiler kakasını yapsın yollyacam hastaneye eşimle..patates havuç pirinc lapası yagsız vermem gerekiyo..
geldikk..
yani dediğn gibi kalkıpta çok koymuyorum içine kaşın ucuyla atıyorum biraz bilsin tatlarını abartmıyorum zaten kıı
görmedim ki tarifi ebru cum ..asitinden yapabiliyormuş...öyle demişti görümcem...
canım maşallah yağmurumuza...geçmiş olsun bende sana az önce ishal için benzer tarif vermiştim..patates muz havuç olarak,,inşallah iyi gelir geçer
saol jalecim
maaşallah kuzuya :))
iftar hazırlığı vaktiiii...... bugünkü niyetsiz oruç denemem başarılı geçti yarına niyetleneceğim Allah izin verirse herkese hayırlı akşamlaaaarr öpüyorum sizi ve bebişlerinizi nanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?