2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

EBRU maşallah yağmur tızımıza.

HASRET bence şansını zorlama ev alsın da üsküdar da olsun kızdırırsan onuda yapmaz.hem ne var be kızım ist. da ulaşım için bin türlü yol var geçersin istediğinde karşıya.en kısa zamanda araba kullanmayı öğren.biliyorum bende sevmem anadolu yakasını pek ama yapacak bişey yok tutturmuş işte seninki.

haklısın galiba susim otuıriimnaniknanik

wermetyin kızlar yaa oların bagırsakları daha tam sindirime hazır değil. sizin gördüğünüz biey yok ama içeride neler oluyor bilmiyorsunuz hele tuz.. bize bile agır geliyor onlara haydi haydi gelir. zatne werdiğiniz ekmkede fln tusz war 2 yaşına kadar tuz yokk!. bebeklerimizi yormayalım hafif yedirelim çok zor sindirir organları belki zarar weriyoruz haberimiz yok..

maşallah kuzucuğa seninkide zayıftı heralde demi nasıl baktın ya söylrde bizde ypalım ben çok kafaya taktım neden kilo almıyo benim kızım diye :2:

Günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn baldan tatlı mart bebeklerinin güzeller güzeli anneleri...

Bu sabha selin beni çok üzdü tuut gömeğimin yakasını bir türlü bırakmadı emmeyi geç geldim işe hiç sorun değil ama o hali çok yaktı canımı gitme der gibiydi zaten öğle arasında ve akşamda kucağımdan inmek istemiyor ayrılırken 11 yalında bi kardeşim var onu çok seviyor o oyalıyor öyle kaçıyorum ben ... Ya daha şimdiden başladı bide hislerini anlayıp yansıtmaya başladığında ne yapacağım bilemyiroum . Herhalde pusetine koyar veznede yanımda tutarım onu ):):) para olayı olmasa ben burayı temizler alrıım yanıma am iştre para ehrdaim dönen mikrop

Günaydın,

Doruk'un bu sabah toplantısı varmış, erken kalktı, duş yaptı, traş oldu, takım elbisesini giydi gitti... aklinialirimsmile Valla aynen böyle bir durum varmş gibi, sanah 5'te uyandı sıpa, bir enerji, bir muhabbet, 6,30'a kadar uyanıktı. Emzirerek uyutabildim, sonra da giyinip geldim, sürünüyorum.

Geçmişe şöyle bir baktım, arkadaşlar, bebeklerinize tuz, salça, baharat vermeyin. Hasret'in de dediği gibi büyük insana bile zararlı olan, mümkün olduğu kadar kaçınılması gereken ürünler bunlar. Tatsız tuzsuz diyorsunuz ama onların bildikleri tek tat anne sütü, mama tadı zaten, bizim gibi ayırd edebilir bir damak tadları yok ki. Zamanı gelince hepsinden yiyecekler, ama en büyüğü 6 aylık daha, lezzet vereyim derken sindirim sisteminde tahribata sebep olursunuz Allah korusun. Bütün çocuk doktorlar bu konuda hemfikir, bir bildikleri var değil mi...

Seyyal, Doruk uyanıksa ben de zor çıkıyorum evden, arkamdan bir bakışı var ki, yürek dayanmaz. Gün içinde ara sıra çık yanına bari, çok özlemesin seni melek :)

guanydın.ay sersem gıbıyım muhtesem doguhan tum enerjısını sergılıyor hala.sanırım dun bı kac emekleme hareketı yaptı.bırde kucagımda destekle yata pozısyondayken kendını dık konuma getırdı hıc zorlanmadan ve etrafı seyrettı.bugun rota vırusu asısının 2.dozunu yaptıracagız.
21 ınde ek gıdaya gececegız kahvaltı ve sebze corbası ama bu sıcakda gıt gel yapmayayım dıye dr soyleyecegım 21 ınde degıl bugun muayenesını olsun ve baslayalım artık.sımdı hazırlanalımda buyuk anneannesıne gıdelım.
annemlere vereyımde bı ıkı saat uyuyayım.

Kerem in de dün gece kaç defa uyandığını sayamadım mız mız mız fenalık getirdi bana artık en son saat 6:30 da aynı doruk gibi enerjik bir şekilde uyandı ve ben evden çıkarken hala ayak parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyordu, 7 ye doğru aldım yastığımı pikemi Kerem i koca kişisine bıraktım salonun yolunu tuttum, insanlar dalga geçiyor beşik mi salladın diye valla aynen öyle beşik salladım diyorum.
Kerem bütün gün babanneye alışıyor sanki artık ona daha fazla gülüyor gibi geliyor bana ohaoldumsmile beni unutuyor sanırım gün içinde :sinifsinif:

mirmirmirmir günaydın

yaklaşık iki haftadır her sabah olduğu gibi sabah ezanını dinledik bugünde adet edindi uyanıyo ana kucağına yatırıyorum iki sallıyorum uyuyo ama illa o 10dk bi uyanacak

günaydın kızlar ne gecem ne gündüzüm belli.. akşamları parka çıkmamaız cerenin uyku düzenini mahfetti.. gece 1de ewe geldik uyandı kapıda, yarım saat sonra cengis geldi ceri 3e kadar ağladı zor uyuttuk.. sabahta 7,30da uyandı tabi.. 8,30da kocam dükkana gitti bnde anneme werdim birz uyuyayım dedim ama kaderim şansım bahtım hiç bişeyim olmadığından; bu defa elemanlar gelmemiş yine.. hadi hasret hemen dükkana gel bilmemnereler su bekliyor((((((( 2si işten çıkıyor yine kalacağız 2 eleman yardır hasret yardır yakında motorla su serwisine çıkarsam şaşırmayın!

Ben de bir umutla babasının yanına yatırdım ama kendisi fosurdamaya devam etti.

Canım sana öyle geliyordur, annenin yeri her zaman başka. İşe başladığım ilk günler Doruk da annemle pek samimiydi, bana yüz vermiyordu. Şimdi ben kapıdan girer girmez gülücükler çığlıklar birbirine karışıyor.

mirmirmirmir günaydın

yaklaşık iki haftadır her sabah olduğu gibi sabah ezanını dinledik bugünde adet edindi uyanıyo ana kucağına yatırıyorum iki sallıyorum uyuyo ama illa o 10dk bi uyanacak

Hepsi bi coşku dolular nedense

AY AY BÖYLE BİZİ UYUTMUYORLAR ŞİMDİ SONRADA UYKUSUZLUĞU Bİ GÖRSÜNLER YATAKTAN KAZIYORUZ :):):) SELİNİ GÜN İÇİNDE ÖĞLE ARASI DIŞINDA GÖRME ŞANSIM YOK VEZNDEN AYRILAM YETKİM YOK TEK BAŞIMA ÇALIŞIYORUM Bİ VEZNEDAR DAHA ALSALAR BEN RAHAT EDECEĞİM AMA YOK İŞTE :):):

BİZİM ZİLLİDE DAYISINA YAPIYOR BUNU 11 YAŞINDA ONA YAPTIĞI OYUNALRI TABİ BİZ YAPAMIYORUZ AKŞAMA KADAR BİBERONU İLE ONDAN DAHA AFİYETLE YİYORMUŞ TAHA YI GÖRMESİ YETİYOR KAHKAHA ATMASI İÇİN... yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenŞenizŞenizCADIARZU

Yine güldürdün beni sabah sabah kaydirigubbakcemile3
Hasretcim rutinden kopmak bebekleri rahatsız eden birşey, Doruk gece uykusuna yatağında dalmazsa, bütün gece sülalemin hatrını soruyor, çünkü ben salak gibi onu sadece yatağında uyumaya alıştırdım.
Çıkma sen de parka falan, nerde istiyorsa orda uyusun kuzucuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…