- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.061
EBRU maşallah yağmur tızımıza.
HASRET bence şansını zorlama ev alsın da üsküdar da olsun kızdırırsan onuda yapmaz.hem ne var be kızım ist. da ulaşım için bin türlü yol var geçersin istediğinde karşıya.en kısa zamanda araba kullanmayı öğren.biliyorum bende sevmem anadolu yakasını pek ama yapacak bişey yok tutturmuş işte seninki.
kocam tutturdu üsküdar die... en güzel yerinde alcakmış bana ew düzgün insanların olduğu... offf yaaa aklıma geldikçe geriliyorum bari ew içime sinse
kız allah seni bildiği gibi yapsın emi onun çorbasına koymuyon amakendinize yaığın salçalı yemeklerden veriyon anam ne var salçada yesinler işte alla alla tuz da azcık koyuyom valla içinde neyin olmadığı bi dünya yicekleri veriyozda salçamı vermiyceğiz sallaaa
geldikk..
yagmur kızımm cici kızım çiçek kızımm 66cm 7.000gr olmuş(hernekadar 7.5 tahmin ettiysemde)
dr muz cok sevdi güzel bakmışssın deyip gene kanatlandırdı bendenizi..
damacana su olayını söyledim 6.ayına kadar kaynamış su vericeksin dedi.
ishalimiz için mamamızı değiştrdi..APTAMİL CONFORMİL yerine APTAMİL HN kulanıcam ishali gecene kadar..birde kaka örnegi vermem gerekiyo ..her dk kaka yapıo azar azar..küçük bi kap verdiler kakasını yapsın yollyacam hastaneye eşimle..patates havuç pirinc lapası yagsız vermem gerekiyo..
Günaydın,
Doruk'un bu sabah toplantısı varmış, erken kalktı, duş yaptı, traş oldu, takım elbisesini giydi gitti... aklinialirimsmile Valla aynen böyle bir durum varmş gibi, sanah 5'te uyandı sıpa, bir enerji, bir muhabbet, 6,30'a kadar uyanıktı. Emzirerek uyutabildim, sonra da giyinip geldim, sürünüyorum.
Geçmişe şöyle bir baktım, arkadaşlar, bebeklerinize tuz, salça, baharat vermeyin. Hasret'in de dediği gibi büyük insana bile zararlı olan, mümkün olduğu kadar kaçınılması gereken ürünler bunlar. Tatsız tuzsuz diyorsunuz ama onların bildikleri tek tat anne sütü, mama tadı zaten, bizim gibi ayırd edebilir bir damak tadları yok ki. Zamanı gelince hepsinden yiyecekler, ama en büyüğü 6 aylık daha, lezzet vereyim derken sindirim sisteminde tahribata sebep olursunuz Allah korusun. Bütün çocuk doktorlar bu konuda hemfikir, bir bildikleri var değil mi...
Seyyal, Doruk uyanıksa ben de zor çıkıyorum evden, arkamdan bir bakışı var ki, yürek dayanmaz. Gün içinde ara sıra çık yanına bari, çok özlemesin seni melek :)
ayyyyyyyy cıldırıcimmmmmmmm hımmmmmmm mmmmmmmm mmmmmm bır ahenk tutturmus benımkı
del kuzum hatta beylerbeyinden alın ya bana yakın gel ya
Kerem in de dün gece kaç defa uyandığını sayamadım mız mız mız fenalık getirdi bana artık en son saat 6:30 da aynı doruk gibi enerjik bir şekilde uyandı ve ben evden çıkarken hala ayak parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyordu, 7 ye doğru aldım yastığımı pikemi Kerem i koca kişisine bıraktım salonun yolunu tuttum, insanlar dalga geçiyor beşik mi salladın diye valla aynen öyle beşik salladım diyorum.
Kerem bütün gün babanneye alışıyor sanki artık ona daha fazla gülüyor gibi geliyor bana ohaoldumsmile beni unutuyor sanırım gün içinde :sinifsinif:
mirmirmirmir günaydın
yaklaşık iki haftadır her sabah olduğu gibi sabah ezanını dinledik bugünde adet edindi uyanıyo ana kucağına yatırıyorum iki sallıyorum uyuyo ama illa o 10dk bi uyanacak
mirmirmirmir günaydın
yaklaşık iki haftadır her sabah olduğu gibi sabah ezanını dinledik bugünde adet edindi uyanıyo ana kucağına yatırıyorum iki sallıyorum uyuyo ama illa o 10dk bi uyanacak
Günaydın,
Doruk'un bu sabah toplantısı varmış, erken kalktı, duş yaptı, traş oldu, takım elbisesini giydi gitti... aklinialirimsmile Valla aynen böyle bir durum varmş gibi, sanah 5'te uyandı sıpa, bir enerji, bir muhabbet, 6,30'a kadar uyanıktı. Emzirerek uyutabildim, sonra da giyinip geldim, sürünüyorum.
Geçmişe şöyle bir baktım, arkadaşlar, bebeklerinize tuz, salça, baharat vermeyin. Hasret'in de dediği gibi büyük insana bile zararlı olan, mümkün olduğu kadar kaçınılması gereken ürünler bunlar. Tatsız tuzsuz diyorsunuz ama onların bildikleri tek tat anne sütü, mama tadı zaten, bizim gibi ayırd edebilir bir damak tadları yok ki. Zamanı gelince hepsinden yiyecekler, ama en büyüğü 6 aylık daha, lezzet vereyim derken sindirim sisteminde tahribata sebep olursunuz Allah korusun. Bütün çocuk doktorlar bu konuda hemfikir, bir bildikleri var değil mi...
Seyyal, Doruk uyanıksa ben de zor çıkıyorum evden, arkamdan bir bakışı var ki, yürek dayanmaz. Gün içinde ara sıra çık yanına bari, çok özlemesin seni melek :)
Kerem in de dün gece kaç defa uyandığını sayamadım mız mız mız fenalık getirdi bana artık en son saat 6:30 da aynı doruk gibi enerjik bir şekilde uyandı ve ben evden çıkarken hala ayak parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyordu, 7 ye doğru aldım yastığımı pikemi Kerem i koca kişisine bıraktım salonun yolunu tuttum, insanlar dalga geçiyor beşik mi salladın diye valla aynen öyle beşik salladım diyorum.
Kerem bütün gün babanneye alışıyor sanki artık ona daha fazla gülüyor gibi geliyor bana ohaoldumsmile beni unutuyor sanırım gün içinde :sinifsinif:
günaydın kızlar ne gecem ne gündüzüm belli.. akşamları parka çıkmamaız cerenin uyku düzenini mahfetti.. gece 1de ewe geldik uyandı kapıda, yarım saat sonra cengis geldi ceri 3e kadar ağladı zor uyuttuk.. sabahta 7,30da uyandı tabi.. 8,30da kocam dükkana gitti bnde anneme werdim birz uyuyayım dedim ama kaderim şansım bahtım hiç bişeyim olmadığından; bu defa elemanlar gelmemiş yine.. hadi hasret hemen dükkana gel bilmemnereler su bekliyor((((((( 2si işten çıkıyor yine kalacağız 2 eleman yardır hasret yardır yakında motorla su serwisine çıkarsam şaşırmayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?