2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnde aynen öyle yapıyorum kaçıyorum artık onun bulunduğu yerden.. nerden çıktı bu gece mesaisi anlamıyorum yaa..

mahfoluyorum oturup ağalasam yeridir şu an:gitme: çok gerginim.. bu kladar yorgunluğu stresi bedenim we beynim nasıl kaldırıyor onuda bilmiyorum:sinifsinif: bi yandan da annemim tripleriyle uğraşıyorum burda kalıyor bi kaç ündür we bi hawalrda yok anaanneme onun dedikodusunu yapmışım, burda kalmasını istemiyomuşum hep onların (teyzemler anannemler) ağzıan laf wermişim. bilmiyor ben ne sorunlarla sawaşıyorum herkese dawulun sesi uzaktan hoş geliyor yaaa:2:

günaydın arkadaşlar...
dün doktor kontrolümüz vardı....500gr almış bu ay asyam.7.500gr olduk..doktor çok iyi dedi.ben bi heves ek-gıdaya başla der diye gittim....sütün çok iyi 1 ay daha devam anne sütüne dedi.önümüzdeki ay gelince yemek listesi vercem asya hanıma dedi...

kan ilacına başladığımı söyledim.bırak dedi şu an gerek yok.6.ay bitince başlıycaz dedi..

ayrıca yürüteci kesinlikle önermiyorum dedi..bu ay asla koyma..daha sonraları da koyma dedi...kas gelişim evresini atlamış olur ayrıca ilerde parmak uçlarında yürür ve yürümeyi geciktirir dedi...

grip aşısını sordum 1 yaşından önce olmaz dedi...

ewde durabsilsek sıcaktan:sinifsinif: bu gün öyle denicem bide annem saolsun akşam sallayıp uyutyo 8de uyanıyo 1 saat sonra uyumuyo.. ben o sate uyyutmuyorum 1 saat daha oyalayıp 9dan erken yatrmıyorum uyanıyo çünkü geceyi zehr edyo..

günaydın kızlar nabersiniz?gördüğüm kadarıyla hep uykususuz...

bende dün mlupanın gece çayı var ilk defa ondan verdim emirhana ardından da bir duş bu gece işk defa güzel uyudu..ama bu sefer beni uyku tutmadı..vucüdüm baçaklarımın etleri açıdığı için 3 ten sonra uyuyabildim ancak...çok yorgun oluyorum akşamları ama bu seferde ağrıdan sancıdan uyayamıyorum...

Hasret size niye eleman dayanmıyor, alırken seçmeyi mi beceremiyorsunuz parayı mı az veriyorsunuz adamlara, kızım git kurşun murşun döktür dükkanda muska falan ara bu ne bahtsızlık

Bi şekilde biraz deşarj olman lazım gülüm...
Bi eşin dostun arkadaşın geldin, otur iki laf et, bi sahile in Ceren'i de alıp diyecem, eleman yok diyorsun...

Maaşallah Asya'ma, gözün aydın Olcaycım...

Ben de 9'dan erken uyutmuyorum, sapıtıyor.
Dün çok uykusu geldi, kendi kendine sızdı, yarım saat sonra uyandı ve kudurdu.
Senin işin bitince Ceren'in sorumluluğu sana ait olsun Hasretcim, dükkanda değilken, kimseyi karıştırtma, çocuğunu kendin yedir, kendin uyut. Bu senin için de gerekli, Ceren için de...

günaydın:a015:

bitmiş vaziyetteyim.gece 2:30 da yattı alp bey ve sabah 8 de kalktı.tabi 8e kadar kaç defa uyandı sayamadım bile.şimdide uyumuyor.ben alp in gün içinde yaptığı tüm yaramazlıklara katlanıyorum tek isteğim gece uyusun öyle çokta değil 6 saat uyuyalım yeter yaaakannehir.

ceren 2 gündür zoraki yiyor.. anneme istemezse zorlama yemekten soğur, yemek saatlerimiz işkenceye dönüşür laflarım tabii ki kar etmedi umarım geçici bişeydir.. bugün iyice acıkıp kendi istemeden wermeyeceğim:gitme: tabi allah yawruma wakit ayırma fırsatını bana werirse

:içelim: gel kardeşim içelim:1hug:

ya niye hepsi böyle oldu farklı olan bir tane bile yok, hepimiz gece mesaisindeyiz sabaha kadar uyuyan bir tane bile mart bebeği yok, 3 aydan sonra uykular düzelir bizimkiler 5 aydan sonra bozuldu. Kadir Tuğcu ya sorsak adam güler mi acaba sempatiksalakcinni

Hasret size niye eleman dayanmıyor, alırken seçmeyi mi beceremiyorsunuz parayı mı az veriyorsunuz adamlara, kızım git kurşun murşun döktür dükkanda muska falan ara bu ne bahtsızlık

elemanlar sıraya mı dizilmiş ki seçelim canım nerdeeee.. kapıdan gireni mecbur alıyoruz.. ağır iş kimse dayanmıyor tempoya..

Allah kolaylık versin sana hasret valla işin zor ben okurken yoruluyorum

valla yaa sıcak bide totosunu bi oyana bi buyana attırıyo sonra kendi kendini uyandırıyo kızıyo bağırıyo ama ağlamıyo söyleniyo habire

10 dakika olduğuna ye iç şükretttt

şükür edicemde gülüm zaten gece 12den önce yatamıyorum bütün işlerimi serhan uyudukdan sonra yapıyorum yatmadan yediriyorum gece 3.5 4 gibi uyanıyoruz zaten bi daha yediriyorum karnı tok ses yok soluk yok ne demeye yarım saat 1 saat sonra bi daha uyanıyo illa bi ana kucağı sefası istiyo onu anlamıyorum

maşallah canım asya'ya
bizde gidiyoruz bugün doktora hayırlısıyla öğleden sonra babamız havalar serinlesin biraz öyle yaptıralım sünneti diyo ramazan sonuna doğru düşünüyoruz ama bugün gidip konuşucaz tabii bakalım hayırlısı

ohh ne güzel bizde alalım şu çaydan gün boyu iki çocukla uğraşmak kolaymı canım yaa

kuduruk alp yinemi kudurdu annesi yerim onu ben enerji içeceği falan içiyo olmasın senden gizliCADIARZU

çamaşırlarımı asayım oğluş taka yaptı onun altını değiştireyim evi düzenliyim tocam gelicek gidicez bu arada parayı yollamamış gerçekten dün yanımda konuştu zemuszemus

:içelim: gel kardeşim içelim:1hug:
içelim hatta alp le cery ede içirelim belkim sızarlarsempatiksalakcinni.
canım bence cery birazda düzeninin bozulmasından etkileniyor.yani bir annen bir sen ilgileniyorsun ve anladığım kadarıyla annen birçok konuda çok ısrarcı.iyi bişeymi yaptığını sanıyor bilmem ama aslında cery nin düzenini etkileyerek kötü bişey yapıyor.bukadar karışmaması lazım hasret kim nederse desin anneanesi olabilir ama biryere kadar tamam seninde annen olabilir ama artık sende annesin.ilerde söz geçiremezsin.bunaltıyor bence biraz hemcery i hem seni.

evet geçmişe bakınca ortak sorunumuzun bu olduğunu gördüm.ne oluyor ya böyle insanın gücü sabrı kalmıyor vallahi yaa.herkes bana aman kızım bak gör altıncı aydan sonra nasıl düzelecek diyordu.hııhı çocuk daha bir azıttıkafamçokkarıştı

Gündüz de uyumuyor di mi Doruk'un Balıkesir şubesi ?

Ebrucum ya, bütün gün iki çocuk, evin işi, Allah kolaylık versin valla.

Şu dükkan hayırlısıyla bi satılsaydı...
Yok mu bi gelişme?

Sıcaklardandır, hava serinleyince uyurlar diye umuyorum CADIARZU

Ahh Doruk da aynı, bi o yana dönüyor bi bu yana, uyandırıyor kendini. Dün gece iki yanına yastık koydum dönemesin diye, yastıkların altından çıktı eşek sıpası...

[
ohh ne güzel bizde alalım şu çaydan gün boyu iki çocukla uğraşmak kolaymı canım yaa

kuduruk alp yinemi kudurdu annesi yerim onu ben enerji içeceği falan içiyo olmasın senden gizliCADIARZU

al valla,ben bu gecede bi vereceğim bakalım omu işe yaradı duşmu?
çok zor valla seyhancığım...şimdi gelip evin halini görsen bunlar insan olamaz insanda biraz merhamet acıma olur dersin...benim koçamda çoçuktan farksız,çok dağınıktır...yatana kadarda bişeyler yer..sürekli önüne bişeyler taşı getir götür oluyor....bu aralar gerçi çoçuklarla ilgilenmekten o bi tarafta kaldı...

hasret canım senin işin hepten zor..Allah yardımcın olsun...

canım maşallah asya ya bizede liste verdi ama 10 günden önce başlama sütün iyi dedi.
Allah kolaylık versin sana hasret valla işin zor ben okurken yoruluyorum

kuduruk alp in mesaisini aksattığı nerde görülmüş teyzesi herzaman formundasempatiksalakcinnibenimde onlardan koli ile içmem lazım
Gündüz de uyumuyor di mi Doruk'un Balıkesir şubesi ?

yok canım be nerdeakannehir
sıpa bir 10-15 dk. kendini şarj ediyor okadar.sonra kaldığı yerden devamacaba hamile iken çok mu ceviz fındık yedik yaw ondan mı böyle enerjik bunlarsempatiksalakcinni

canım zor ama burda hangimiz çok rahatızki ben asıl bütün gün iş yerinde çalışıp sonra eve gelip ev işi yapan sabaha kadar bebek sallayan arkadaşlara daha çok üzülüyorum..onlar aklıma geldikçe sükrediyorum halime...Allah onların yardımcısı olsun..nasıl yetişebliyorlar herşeye anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…