- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.101
içelim hatta alp le cery ede içirelim belkim sızarlarsempatiksalakcinni.
canım bence cery birazda düzeninin bozulmasından etkileniyor.yani bir annen bir sen ilgileniyorsun ve anladığım kadarıyla annen birçok konuda çok ısrarcı.iyi bişeymi yaptığını sanıyor bilmem ama aslında cery nin düzenini etkileyerek kötü bişey yapıyor.bukadar karışmaması lazım hasret kim nederse desin anneanesi olabilir ama biryere kadar tamam seninde annen olabilir ama artık sende annesin.ilerde söz geçiremezsin.bunaltıyor bence biraz hemcery i hem seni.
evet geçmişe bakınca ortak sorunumuzun bu olduğunu gördüm.ne oluyor ya böyle insanın gücü sabrı kalmıyor vallahi yaa.herkes bana aman kızım bak gör altıncı aydan sonra nasıl düzelecek diyordu.hııhı çocuk daha bir azıttıkafamçokkarıştı
canım maşallah asya ya bizede liste verdi ama 10 günden önce başlama sütün iyi dedi.
kuduruk alp in mesaisini aksattığı nerde görülmüş teyzesi herzaman formundasempatiksalakcinnibenimde onlardan koli ile içmem lazım
yok canım be nerdeakannehir
sıpa bir 10-15 dk. kendini şarj ediyor okadar.sonra kaldığı yerden devamacaba hamile iken çok mu ceviz fındık yedik yaw ondan mı böyle enerjik bunlarsempatiksalakcinni
canım zor ama burda hangimiz çok rahatızki ben asıl bütün gün iş yerinde çalışıp sonra eve gelip ev işi yapan sabaha kadar bebek sallayan arkadaşlara daha çok üzülüyorum..onlar aklıma geldikçe sükrediyorum halime...Allah onların yardımcısı olsun..nasıl yetişebliyorlar herşeye anlamıyorum...
Katılıyorum.
Hasret dükkandan zaman ayıramıyor tabi ama yine de anneannenin biraz Hasret'in düzenine uyması lazım. O kendi düzenini Hasret kendi düzenini uyguladıkça, iyice keyfi kaçacak Ceren kuzumun...
Aynı aynı, gündüz en uzun uykusu 40 dk, ondan sonra yaşasın enerji patlamaları :)
Beni diyorsun sen :)
Şöyle yetişiyorum, bir çeşit yemek bir de salata, ortalık dağınık, benim kıyafetlerim ütüsüz, sadece eşiminkiler ütüleniyor, temizliğe yardımcı geliyor. Ama çok şükür Doruk'la gerektiği gibi ilgilenebiliyorum, benim için önemli olan da o zaten...
sormak lazım cidden:)))ya niye hepsi böyle oldu farklı olan bir tane bile yok, hepimiz gece mesaisindeyiz sabaha kadar uyuyan bir tane bile mart bebeği yok, 3 aydan sonra uykular düzelir bizimkiler 5 aydan sonra bozuldu. Kadir Tuğcu ya sorsak adam güler mi acaba sempatiksalakcinni
Bi şekilde biraz deşarj olman lazım gülüm...
Bi eşin dostun arkadaşın geldin, otur iki laf et, bi sahile in Ceren'i de alıp diyecem, eleman yok diyorsun...
Ben de 9'dan erken uyutmuyorum, sapıtıyor.
Dün çok uykusu geldi, kendi kendine sızdı, yarım saat sonra uyandı ve kudurdu.
Senin işin bitince Ceren'in sorumluluğu sana ait olsun Hasretcim, dükkanda değilken, kimseyi karıştırtma, çocuğunu kendin yedir, kendin uyut. Bu senin için de gerekli, Ceren için de...
Katılıyorum.
Hasret dükkandan zaman ayıramıyor tabi ama yine de anneannenin biraz Hasret'in düzenine uyması lazım. O kendi düzenini Hasret kendi düzenini uyguladıkça, iyice keyfi kaçacak Ceren kuzumun...
Aynı aynı, gündüz en uzun uykusu 40 dk, ondan sonra yaşasın enerji patlamaları :)
Beni diyorsun sen :)
Şöyle yetişiyorum, bir çeşit yemek bir de salata, ortalık dağınık, benim kıyafetlerim ütüsüz, sadece eşiminkiler ütüleniyor, temizliğe yardımcı geliyor. Ama çok şükür Doruk'la gerektiği gibi ilgilenebiliyorum, benim için önemli olan da o zaten...
içelim hatta alp le cery ede içirelim belkim sızarlarsempatiksalakcinni.
canım bence cery birazda düzeninin bozulmasından etkileniyor.yani bir annen bir sen ilgileniyorsun ve anladığım kadarıyla annen birçok konuda çok ısrarcı.iyi bişeymi yaptığını sanıyor bilmem ama aslında cery nin düzenini etkileyerek kötü bişey yapıyor.bukadar karışmaması lazım hasret kim nederse desin anneanesi olabilir ama biryere kadar tamam seninde annen olabilir ama artık sende annesin.ilerde söz geçiremezsin.bunaltıyor bence biraz hemcery i hem seni.
evet geçmişe bakınca ortak sorunumuzun bu olduğunu gördüm.ne oluyor ya böyle insanın gücü sabrı kalmıyor vallahi yaa.herkes bana aman kızım bak gör altıncı aydan sonra nasıl düzelecek diyordu.hııhı çocuk daha bir azıttıkafamçokkarıştı
hayır canım hiç bir gelişme yok..Gündüz de uyumuyor di mi Doruk'un Balıkesir şubesi ?
Ebrucum ya, bütün gün iki çocuk, evin işi, Allah kolaylık versin valla.
Şu dükkan hayırlısıyla bi satılsaydı...
Yok mu bi gelişme?
Sıcaklardandır, hava serinleyince uyurlar diye umuyorum CADIARZU
Ahh Doruk da aynı, bi o yana dönüyor bi bu yana, uyandırıyor kendini. Dün gece iki yanına yastık koydum dönemesin diye, yastıkların altından çıktı eşek sıpası...
günaydın:))
içim buruk günaydın diyorum size( 1 saat önce eşimi yolcu ettim çok zor geldi..ne zamandır göreve gitmiyordu.hiç huyum değildir gözlerim doldu..umarım cabucak gecer 1 ay..
neyse güzel seylerden bahsedeyim..
dr a gittik..oğluşum 8560 gr 70 cm olmuş teyzeleri:)) dr da ben de kendimi tebrik ettim. bu zamana kadar sadece anne sütüyle formül mama falan da kullanmadan gelebildik:lepi: kilomuzun cok iyi olduğunu sööledi dr amcamız sevindirik olduk biz de..
benim sıpam dr un ofisinde de durmadı heryeri herşeyi kurcalamak istedi dr un pc si masadkiler perdeler..dr da şaşırdı amma meraklı üstelik bu ayda bu kadar merak işiniz zor dedi...
ben de tam damızlıkmışım valla :))
artık biz de yavaş yavaş ek gıdaya geçiyoruz..meyve püresiylen başlıyoruz yavaş yavaş sizlerden de öneri ve tarif alırız artıkın ..
biz de bööle herkes iyidir umarım öpüyoruz:))
Ya kızlar dün akşam Pelin çok acayip bi şekilde kustu... bilmiyorumkismile Öyle çok öğürdü ki.. Burnunmdan bile çıktı kustukları.. Nerdeyse 2-3 bardak kadar çıkardı ya.. mafoldumben İçinde bişey kalmadı daha öğürdü, öğürdü...Gündüz yoğurt yemişti. Yoğurdu 3 gün önce mayalamıştım, ondan mı oldu sizce? Öğleden sonra da Hero Baby nin muz, armut, mandalina karışık meyve püresinden vermiştim. Daha ilk defa yedi ama çok sevdi diye nerdeyse yarısını yedirdim kavanozun.. Yoksa o mu dokundu?
Doktorunu aradık hemen. Biraz dinlensin, sıvı takviyesi yapın dedi. Ama bişey yiyecek içecek hali kalmadı ki yavrunun.. Gece 2 saatte bir kaldırıp emzirdim ama emmedi çok(( Dün Erikli su diye bahsetmiştiniz.. Eşim gitti ondan aldı geldi ama su da içmiyo..
Bu gün hiç ek gıda vermesem mi??
içim buruk günaydın diyorum size( 1 saat önce eşimi yolcu ettim çok zor geldi..ne zamandır göreve gitmiyordu.hiç huyum değildir gözlerim doldu..umarım cabucak gecer 1 ay..
dr a gittik..oğluşum 8560 gr 70 cm olmuş teyzeleri:)) dr da ben de kendimi tebrik ettim. bu zamana kadar sadece anne sütüyle formül mama falan da kullanmadan gelebildik:lepi: kilomuzun cok iyi olduğunu sööledi dr amcamız sevindirik olduk biz de..
benim sıpam dr un ofisinde de durmadı heryeri herşeyi kurcalamak istedi dr un pc si masadkiler perdeler..dr da şaşırdı amma meraklı üstelik bu ayda bu kadar merak işiniz zor dedi...
artık biz de yavaş yavaş ek gıdaya geçiyoruz..meyve püresiylen başlıyoruz yavaş yavaş sizlerden de öneri ve tarif alırız artıkın ..
hiç birinin yaptığını düşünmüyorum bende 2 yada 3 kawanoz mayalıyorum tabi buzdolabında bekliyor yoğurtla yoktur alakası.. meywe püresi ben hepsini yediriyorum.. belki bişeyleri karıştırmış olabilirsinbilmiyorumkismile bu gün yoğurt wer karışık meywe püresi werme bnce!
canım zor ama burda hangimiz çok rahatızki ben asıl bütün gün iş yerinde çalışıp sonra eve gelip ev işi yapan sabaha kadar bebek sallayan arkadaşlara daha çok üzülüyorum..onlar aklıma geldikçe sükrediyorum halime...Allah onların yardımcısı olsun..nasıl yetişebliyorlar herşeye anlamıyorum...
çamaşırlarımı asayım oğluş taka yaptı onun altını değiştireyim evi düzenliyim tocam gelicek gidicez bu arada parayı yollamamış gerçekten dün yanımda konuştu zemuszemus
günaydın:a015:
bitmiş vaziyetteyim.gece 2:30 da yattı alp bey ve sabah 8 de kalktı.tabi 8e kadar kaç defa uyandı sayamadım bile.şimdide uyumuyor.ben alp in gün içinde yaptığı tüm yaramazlıklara katlanıyorum tek isteğim gece uyusun öyle çokta değil 6 saat uyuyalım yeter yaaakannehir.
günaydın arkadaşlar...
dün doktor kontrolümüz vardı....500gr almış bu ay asyam.7.500gr olduk..doktor çok iyi dedi.ben bi heves ek-gıdaya başla der diye gittim....sütün çok iyi 1 ay daha devam anne sütüne dedi.önümüzdeki ay gelince yemek listesi vercem asya hanıma dedi...
kan ilacına başladığımı söyledim.bırak dedi şu an gerek yok.6.ay bitince başlıycaz dedi..
ayrıca yürüteci kesinlikle önermiyorum dedi..bu ay asla koyma..daha sonraları da koyma dedi...kas gelişim evresini atlamış olur ayrıca ilerde parmak uçlarında yürür ve yürümeyi geciktirir dedi...
grip aşısını sordum 1 yaşından önce olmaz dedi...
benim oğluşum 1030 gibi uyur 2 saat sonra bazende 2.30 da uyanır ama kesinlikle sahurda uyanır doyurruum uyur sabah 5 yada 6 gibi uyanır bazende 7 belli olmuyo karnı tam doymuşsa güzel uyur ben camı sonuna kadar açıp uyuyoruz serin olunca paşamd ayatıyo ama sıcak olursa hayatta uyumu kıçını kaldırıp kaldırıp vuruyo beşiğe iki gündür benim oğlumda yemekleri dili ile ittiriyo sıcaktan merak etmeyin gündüz beni de çok yoruyo dönmeyi öğrendiler ya tutabilene aşk olsun oynuyo oynuyo sıkılınca bağırıyo gel beni düzelt bazen beceriyo kendisi düzeliyo bazende keyfi yapmayı beni bekliyo ben gidincede koparıyo gülücüğü
günaydın annişler anam herks tontişlerden yakınmış ulen karışmayın benim bebişlerime alla alla çizerim len sizi:)kaydirigubbakcemile3
Yine güldürdün beni sabah sabah kaydirigubbakcemile3
Hasretcim rutinden kopmak bebekleri rahatsız eden birşey, Doruk gece uykusuna yatağında dalmazsa, bütün gece sülalemin hatrını soruyor, çünkü ben salak gibi onu sadece yatağında uyumaya alıştırdım.
Çıkma sen de parka falan, nerde istiyorsa orda uyusun kuzucuk...
ewde durabsilsek sıcaktan:sinifsinif: bu gün öyle denicem bide annem saolsun akşam sallayıp uyutyo 8de uyanıyo 1 saat sonra uyumuyo.. ben o sate uyyutmuyorum 1 saat daha oyalayıp 9dan erken yatrmıyorum uyanıyo çünkü geceyi zehr edyo..
günaydın arkadaşlar...
dün doktor kontrolümüz vardı....500gr almış bu ay asyam.7.500gr olduk..doktor çok iyi dedi.ben bi heves ek-gıdaya başla der diye gittim....sütün çok iyi 1 ay daha devam anne sütüne dedi.önümüzdeki ay gelince yemek listesi vercem asya hanıma dedi...
kan ilacına başladığımı söyledim.bırak dedi şu an gerek yok.6.ay bitince başlıycaz dedi..
ayrıca yürüteci kesinlikle önermiyorum dedi..bu ay asla koyma..daha sonraları da koyma dedi...kas gelişim evresini atlamış olur ayrıca ilerde parmak uçlarında yürür ve yürümeyi geciktirir dedi...
grip aşısını sordum 1 yaşından önce olmaz dedi...
canım maşallah asya ya bizede liste verdi ama 10 günden önce başlama sütün iyi dedi.
kuduruk alp in mesaisini aksattığı nerde görülmüş teyzesi herzaman formundasempatiksalakcinnibenimde onlardan koli ile içmem lazım
yok canım be nerdeakannehir
sıpa bir 10-15 dk. kendini şarj ediyor okadar.sonra kaldığı yerden devamacaba hamile iken çok mu ceviz fındık yedik yaw ondan mı böyle enerjik bunlarsempatiksalakcinni
Allah yardımcın olsun bacım...yardımcı falan alman iyi yine..hepsi sana baksaydı daha zor olurdu....ben bile evde olmama rağmen bir yardımcı ayarlasam diye düşünüyorum...
sormak lazım cidden:)))
nasıl deşarj olayım yok gelen arkadaşımada mahçup oluyorum ne muhabbeti ne sahili off burda siparişlerlemi boğuşayım arkadaşıma iki çift laf mı edeyim şaşıyorum..
öyle yapmaya çalışıyorum zaten ama işte tekim dükkanda eşim burdayken tüm waktimi ona ayırıyorum ama işte pub meselesi çıktı kocamın yüzünü göremiyorum.. şimdi bir elimde mama dolu bibieron bir elimde kasede kahwaltısı.. kandırdım bi ondan bi ondan yedirdim.. bakalım ne olacak..
Ayrıca beni diyor :)
Bende de durum şu eve gidiyorum, kayınvalidem sürekli yemek yapmak ve yemek yemek ister o yüzden önce Keremi öpüp koklayıp mutfağa girip ona yardım ediyorum, soğan kavrulana kadar gidip Kerem le oynayıp tekrar mutfağa dönüyorum, iftardan sonra Kerem le oynayıp yıkayıp emzirip uyutup kan ter içinde mutfağa geçip kayınvalidemin mutfağı toplamasına yardım ediyorum, evde 10 çeşit yemek varken yarın ne pişirsek demelerine sinir olmamak için uğraşıyorum, sonra biberonları kaynatıp yoğurt mayalayıp ertesi gün Kerem in ne yiyeceğini planlayıp duşa giriyorum sonra tekrar Kerem i emzirip yatıyorum kiii saat en erken 12:30 oluyor bu arada salona hiç girmemiş oluyorum, sadece yatak odası mutfak banyo üçgenini kullanıyorum evde,bunun üstüne Kerem zırt pırt ağlayarak uyanıyor veya pikesiyle yüzünü kapatıp uyanıyor ve ben her sabah bugünde cinnet geçirmedim diye sevinerek işe geliyorum laelaelaelaelae
Bu arada her akşam veya 2 akşamda 1 Kerem i arabasıyla dışarı çıkıyorum siteyi gezdiriyorum 45 dk kadar ve bu performansın üstüne 100 gr bile vermediğim gibi 1 kilo almışım
ne yapmalı? konuş demeyin artık dilimd tüy bitti kar etmiyor sabit fikirli wazgeçmiyor bildiklerinden!
hayır canım hiç bir gelişme yok..
aksine kocam hala eleman arıyor kadroyu oturtup dükkanı dewam ettirme derdinde..
bnde gazeteye yine ilan werdim bu defa hürriyet! bugünden itibaren 1 hafta gazetede olacak bakalım hayırlısı...
Hayırlısı olsun, inşallah sağlam bir alıcı çıkar da kurtulursun...
Ya kızlar dün akşam Pelin çok acayip bi şekilde kustu... bilmiyorumkismile Öyle çok öğürdü ki.. Burnunmdan bile çıktı kustukları.. Nerdeyse 2-3 bardak kadar çıkardı ya.. mafoldumben İçinde bişey kalmadı daha öğürdü, öğürdü...Gündüz yoğurt yemişti. Yoğurdu 3 gün önce mayalamıştım, ondan mı oldu sizce? Öğleden sonra da Hero Baby nin muz, armut, mandalina karışık meyve püresinden vermiştim. Daha ilk defa yedi ama çok sevdi diye nerdeyse yarısını yedirdim kavanozun.. Yoksa o mu dokundu?
Doktorunu aradık hemen. Biraz dinlensin, sıvı takviyesi yapın dedi. Ama bişey yiyecek içecek hali kalmadı ki yavrunun.. Gece 2 saatte bir kaldırıp emzirdim ama emmedi çok(( Dün Erikli su diye bahsetmiştiniz.. Eşim gitti ondan aldı geldi ama su da içmiyo..
Çok geçmiş olsun Pelin'e.
Bugün ek gıda verme bence, midesi dinlensin biraz.
Çok alışık değlse, birden fazla gelmiş olabilir.
Bir de ilk kez verdiğin şeyleri biraz daha azdan başlayarak verirsen daha iyi olur belki.
kaynanan ne işe yarıyo oğlunun ewi değimi temizlesin işte allah allah yaa ye iç s.ç ancak ne ala.. oğlunun kiler ütülü sneinkiler ütüsüz o da ne demek oluyo... cengiz olsa anasının bunu yapmasına asla müsade etmez! hem bnm ewimde klacak hemde yardımcı olmayacak bana!
Şaşırdın galiba...
Kadın 1,5 ay kontes gibi oturdu yaw.
Ütüleri ya ben yaptım ya yardımcı kadın ya da annem.
Sadece yemek yaptı, o da benim için değil, kendi için...
Doruk'un bir biberonunu yıkamış değildir kendisi...
[ı]
ayrıca beni diyor :)
bende de durum şu eve gidiyorum, kayınvalidem sürekli yemek yapmak ve yemek yemek ister o yüzden önce keremi öpüp koklayıp mutfağa girip ona yardım ediyorum, soğan kavrulana kadar gidip kerem le oynayıp tekrar mutfağa dönüyorum, iftardan sonra kerem le oynayıp yıkayıp emzirip uyutup kan ter içinde mutfağa geçip kayınvalidemin mutfağı toplamasına yardım ediyorum, evde 10 çeşit yemek varken yarın ne pişirsek demelerine sinir olmamak için uğraşıyorum, sonra biberonları kaynatıp yoğurt mayalayıp ertesi gün kerem in ne yiyeceğini planlayıp duşa giriyorum sonra tekrar kerem i emzirip yatıyorum kiii saat en erken 12:30 oluyor bu arada salona hiç girmemiş oluyorum, sadece yatak odası mutfak banyo üçgenini kullanıyorum evde,bunun üstüne kerem zırt pırt ağlayarak uyanıyor veya pikesiyle yüzünü kapatıp uyanıyor ve ben her sabah bugünde cinnet geçirmedim diye sevinerek işe geliyorum laelaelaelaelae[/ı]
[ı]bu arada her akşam veya 2 akşamda 1 kerem i arabasıyla dışarı çıkıyorum siteyi gezdiriyorum 45 dk kadar ve bu performansın üstüne 100 gr bile vermediğim gibi 1 kilo almışım[/ı]
ya kızlar dün akşam pelin çok acayip bi şekilde kustu... Bilmiyorumkismile öyle çok öğürdü ki.. Burnunmdan bile çıktı kustukları.. Nerdeyse 2-3 bardak kadar çıkardı ya.. Mafoldumben içinde bişey kalmadı daha öğürdü, öğürdü...gündüz yoğurt yemişti. Yoğurdu 3 gün önce mayalamıştım, ondan mı oldu sizce? öğleden sonra da hero baby nin muz, armut, mandalina karışık meyve püresinden vermiştim. Daha ilk defa yedi ama çok sevdi diye nerdeyse yarısını yedirdim kavanozun.. Yoksa o mu dokundu?
Doktorunu aradık hemen. Biraz dinlensin, sıvı takviyesi yapın dedi. Ama bişey yiyecek içecek hali kalmadı ki yavrunun.. Gece 2 saatte bir kaldırıp emzirdim ama emmedi çok(( dün erikli su diye bahsetmiştiniz.. Eşim gitti ondan aldı geldi ama su da içmiyo..
evet yoğurtlar hep dolapta duruyo, yemeden bi 45dk önce çıkarıyorum ılısın die.. O zaman ekşimiş falan olavbilir mi? Aslında tadına da baktım ekşi diildi ama tam tutmamıştı.. O etkiler mi? Bu arada pelin daha hiç bi kavanoz mamasını bi oturuşta yarısına kadar yememişti.. çok mu zorladım acaba?? Yerken de çok sevinmiştim oysaki... :1no2:
Havalar çok sıcak, cereyanda mı kaldı, gece zırt pırt üstünü açıyo, yattığı yerde 5 dk durmuyo, o zaman mı üşüttü????!!!?? Allak bullak oldu kafam..:gitme:
herkese günaydın.bu mart bebeklerine ne oluyor anlamadım gitti.
evet sadece yatağında ve karanlıkta uyutma hatasını bende yaptım ve şimdi akşam yatağı dışında bi yerde ve aydınlıkta uyumak istemiyor,huysuzlanıyor.o yüzden inanın akşamları eve tıkılıp kalıyoruz hiçbiryere çıkamıyoruz çünkü sonradan burnumuzdan getiriyor küçük hanım.
canım aynen bende 9 dan önce yatırmıyorum.benim kız uzun zamandır alıştı 9 oldu mu uyuyor,geçenlerde bikaç gün 8 de uykusu geldi yatırdım da bütün gece burnumdan getirdiği yetmediği gibi bide sabah 4 te kalktı ve daha da uyumadı.bu bana ders oldu şimdi 9 dan önce uykusu gelse bile dışarı çıkarıp oyalıyorum 9 a kadar
maşallah asya hanıma.bizim doktorda yürüteci kesinlikle kullanma dedi.
bende kesinlikle öyle düşünüyorum.bende çok ceviz,balık falan yedim,bol bol omega 3 aldım.hatta bizim doktorumuz söyledi siz hep beyne çalışmışsınız şimdi böyle kuduruk olması normal dedi.
annem bağıra bağıra hande yenerin bodrum şarkısını söylüyosositososito yalanların olmadığı bi yerde yaşamaaaak isterdimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?