- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.121
Siz ailece böyle delidolusunuz galiba.. kaydirigubbakcemile5annem bağıra bağıra hande yenerin bodrum şarkısını söylüyosositososito yalanların olmadığı bi yerde yaşamaaaak isterdimmmmmmmmmmmm
Daha öncede yemişti aynı yoğurttan ama bilmiyorum yine de...canım çok geçmiş olsun bence yoğurt tam tutmadı ya o ekşimzitir gibi geldi bana bens eline o kaşık mamlarının bir kavanozunu bir seferde yediriyorum güle oynaya yiyoruz hiç bişi olmuyor ondan değildir bence ?
inşalalh önemli bişeyi yokdur pelinciğimin...
Bu anlattıklarının hepsi bizde de var, ama sen bence yapmaman gereken bişeyi yapıyorsun. Bırak yardım etme kayınvalidene, iki kap yemeğin yardım gerektirecek nesi var, oğlunla geçir vaktini... Ben, bizdelerken, hiç bir işine elimi sürmedim. Zaten kendisi yemekten başka hiç bir iş yapmadı :)
Ben de Doruk'u her gün gezdiriyorum, her gün banyo yaptırıyorum (banyosunu benden başka kimsenin yaptırmasına izin vermiyorum), o uyuyana kadar enerji maksimum, uyuduğu an resmen yığılıyorum...
ne yapmalı? konuş demeyin artık dilimd tüy bitti kar etmiyor sabit fikirli wazgeçmiyor bildiklerinden!
hayır canım hiç bir gelişme yok..
aksine kocam hala eleman arıyor kadroyu oturtup dükkanı dewam ettirme derdinde..
bnde gazeteye yine ilan werdim bu defa hürriyet! bugünden itibaren 1 hafta gazetede olacak bakalım hayırlısı...
Hayırlısı olsun, inşallah sağlam bir alıcı çıkar da kurtulursun...
Çok geçmiş olsun Pelin'e.
Bugün ek gıda verme bence, midesi dinlensin biraz.
Çok alışık değlse, birden fazla gelmiş olabilir.
Bir de ilk kez verdiğin şeyleri biraz daha azdan başlayarak verirsen daha iyi olur belki.
Şaşırdın galiba...
Kadın 1,5 ay kontes gibi oturdu yaw.
Ütüleri ya ben yaptım ya yardımcı kadın ya da annem.
Sadece yemek yaptı, o da benim için değil, kendi için...
Doruk'un bir biberonunu yıkamış değildir kendisi...
Ben de bugün anne sütü dışında bişey vermemyi düşünüyorum cnm..
ne yapmalı? konuş demeyin artık dilimd tüy bitti kar etmiyor sabit fikirli wazgeçmiyor bildiklerinden!
aksine kocam hala eleman arıyor kadroyu oturtup dükkanı dewam ettirme derdinde..
bnde gazeteye yine ilan werdim bu defa hürriyet! bugünden itibaren 1 hafta gazetede olacak bakalım hayırlısı...
maşallah oğluşa tombalak olmuş kendi süütünle 1 ay daha götürebilirsin bnce canım gayet yetiyor sütün.. ama ufaktan başlayayım diyorsanda ne ala afiyet olsun paşama
Maşallah canım nazar değmesin paşaya, kocaman olmuş gerçekten.. 6. aya kadar bebeğini sadece anne sütüyle besleyen annelerin oranı sadece %5 miş biliyo musun...
Bu arada Allah eşine de tez vakitte kavuştursun inşallah..
AMİİİNNN EV İŞLERİNİ SALDIK YETİŞEMİYORUZ ONALRI ANCA SÜT İZNİNDE YAPIYORUZ VE EVE MİSAFİR GELEMSİ NDİYE DUA EDİYORUZ :):)
AFERİM KOCANA AKILLANACAK SANKİ ? :):)
CANIM SEN ÇALIŞMIYORDUN SANIRIM GÜNDÜZLERİ UYUYP DİNLENSENEE ALPLE BİRLİKTE GERÇİ O UYKUDA SÜREKLİ BÖLÜNDÜĞÜ İÇİN HİÇ TADI ÇIKMIYOR AMA :):)
NE GÜZEL SÜTÜN BOL EK GIDAYA GEREK YOK DEMEKKİ SEVİNMELİSİN CNAIM ... KAN İLACI İÇİNDE BİİZM DOKTOR HEMEN BAŞLA DEDİ... YÜRÜTEÇ KONUSU BENDE DE DEĞİŞİK YORUMALR DUYDUM ALMAYA CESARET EDEMİYORUM... DOKTORUN KİMDİ SENİN CNM İYİ BİR DOKTORA BENZİYOR SÖYLEDİKELRİNİ UYGULA BENCE...
EVETS ERİN OLDUĞUNDA DAHA RAHAT UYUYORLAR... BİİZMKİ HALA YARIM DÖNÜYOR TAM YÜZÜSTÜNÜ BECEREMEDİ AMA 10 MART DOĞUMLU BELKİ BİR İKİ HAFTAYA ONUDA ÖĞRENİR...
YA BEN UZUN ZAMANDIR VERİYORUM EK GIDAYI AMAM BEN İLK AYINDAN BU YANA MAMA DA VERMİŞTİM AÜTÜMÜN AZ OLMASINDAN DOLAYI HAYIRLISI BAKALIM İNŞALLAH SAĞLICAKLA BÜYÜRLER...
KIZLAR BİRDE BU SIKCALARDA SEKİZ DOKUZ AYLIK HAMİLE HALİMİZİ DÜŞÜNEMİYORUM NE ZOR OLURDUUU MEVLAM HAYIRLI ZAMANDA VERMİŞ DOĞUMUMUZU DA VALLA.. lülülülülülülülülülülülü:içelim::içelim:
İlk fırsatta gelicem, ben deşarj edicem seni olumunekankayizsmile
Bu arada eğer dükkanı devretmeyecekse, seninle devam edemeyeceğini söyle ona, gelirsem alırım valla aklını, delirtmesin beni... Ev Üsküdar'da, dükkan Beşiktaş'ta, minicik bebek, olur mu öyle şey... Yeter beklava:
ayy nolur gelin biriniiiiiiizzzzzolumunekankayizsmile hatta gelin size hayatınızda yaşamadığınız yoğunluğu stresi yaşatıp 1 gün bu koltuğa oturtayımdelikafadulden bnde kızımal dediğin gibi sahileeeeeeekaydirigubbakcemilehihoyyyt
Hayırlısı olsun, inşallah sağlam bir alıcı çıkar da kurtulursun...
Şaşırdın galiba...
Kadın 1,5 ay kontes gibi oturdu yaw.
Ütüleri ya ben yaptım ya yardımcı kadın ya da annem.
Sadece yemek yaptı, o da benim için değil, kendi için...
Doruk'un bir biberonunu yıkamış değildir kendisi...
inşallah inşallah inşallah dua edin bana satılsın artık
hahha kontes kaynanatörbayanssulusmile allahım ya kadın sultanlığını yaşıyor resmen tatile gelmişşşşşşşşkötükedihüso
Evet yoğurtlar hep dolapta duruyo, yemeden bi 45dk önce çıkarıyorum ılısın die.. O zaman ekşimiş falan olavbilir mi? Aslında tadına da baktım ekşi diildi ama tam tutmamıştı.. O etkiler mi? Bu arada Pelin daha hiç bi kavanoz mamasını bi oturuşta yarısına kadar yememişti.. Çok mu zorladım acaba?? Yerken de çok sevinmiştim oysaki... :1no2:
Havalar çok sıcak, cereyanda mı kaldı, gece zırt pırt üstünü açıyo, yattığı yerde 5 dk durmuyo, o zaman mı üşüttü????!!!?? Allak bullak oldu kafam..:gitme:
belki tam tutmamış olması midesini bozmuş olabilir dicem ama bazen bizimkide hafif sulu oluyor .. bnce üşütmüş olabilir.. dün gece park biraz esintiliydi cery 3e kadar ağladı..
teşkür ederiz opuyorumnanaktan teyzeler:))
kudurduğumuz için hemen cevap yazamadık...
denedim meyve suyu vermeyi karpuz suyu dışında reddetti hepsini.ısrarcı olmayacağım ben de.bu ayın sonuna kadar giderim belki anne sütüyle niyetli değil sıpacık ek gıdaya:)
frambuazcım ilginçmiş valla %5 az bi oran bence.
umarım hepimizin bebekleri sağlıkla büyür hayırlı evlat olurlar:Saruboceq:
ayy nolur gelin biriniiiiiiizzzzzolumunekankayizsmile hatta gelin size hayatınızda yaşamadığınız yoğunluğu stresi yaşatıp 1 gün bu koltuğa oturtayımdelikafadulden bnde kızımal dediğin gibi sahileeeeeeekaydirigubbakcemilehihoyyyt
inşallah inşallah inşallah dua edin bana satılsın artık
hahha kontes kaynanatörbayanssulusmile allahım ya kadın sultanlığını yaşıyor resmen tatile gelmişşşşşşşşkötükedihüso
belki tam tutmamış olması midesini bozmuş olabilir dicem ama bazen bizimkide hafif sulu oluyor .. bnce üşütmüş olabilir.. dün gece park biraz esintiliydi cery 3e kadar ağladı..
Yapma diyorsun da kadın bütün gün çocuğuma bakıyor hadi bari akşam yorulmasın diyorum, o ne kadar yorulursa ertesi gün çocuğumla o kadar az ilgilenir, gerçi ben bunları düşünüyorum ama akşam ben mutfağı toplarken o kızı ve damadı ile Kipa ya gitti akşamın 10 unda, sonra ben yattım gece 1.30 gibi Kerem uyandı diye uyandım bi baktım bilgisayarda okey oynuyor, bir tek yorulan benim galiba bu evde.
Koca kişisine dedim ki gel c.tesi işe gidiyormuş gibi çıkalım otele gidelim uyuyalım oynaşalım yine uyuyalım sonra akşam üstü eve dönelim, hayır dedi, ben de sen bilirsin fikrini değiştirirsen ben orda olucam dedim sempatiksalakcinni uyumaya ve dinlenmeye (ve kocam gelirse oynaşmaya) ihtiyacım var yoksa iyice böyle olucam laelaelaelaelae
maşallah canım kuzuya.inşaallah bir ayda göz açıp kapayıncaya geçer.günaydın:))
içim buruk günaydın diyorum size( 1 saat önce eşimi yolcu ettim çok zor geldi..ne zamandır göreve gitmiyordu.hiç huyum değildir gözlerim doldu..umarım cabucak gecer 1 ay..
neyse güzel seylerden bahsedeyim..
dr a gittik..oğluşum 8560 gr 70 cm olmuş teyzeleri:)) dr da ben de kendimi tebrik ettim. bu zamana kadar sadece anne sütüyle formül mama falan da kullanmadan gelebildik:lepi: kilomuzun cok iyi olduğunu sööledi dr amcamız sevindirik olduk biz de..
benim sıpam dr un ofisinde de durmadı heryeri herşeyi kurcalamak istedi dr un pc si masadkiler perdeler..dr da şaşırdı amma meraklı üstelik bu ayda bu kadar merak işiniz zor dedi...
ben de tam damızlıkmışım valla :))
artık biz de yavaş yavaş ek gıdaya geçiyoruz..meyve püresiylen başlıyoruz yavaş yavaş sizlerden de öneri ve tarif alırız artıkın ..
biz de bööle herkes iyidir umarım öpüyoruz:))
bak canım konuş demeyeceğim çünkü anlamıyor belli.ama hasret mademki yardıma ihtiyacın var ve mademki kocanseni deli gibi çalıştırıp yoruyor ozaman bir yardımcı al haftada 1-2 gelsin.kocanın zaten buna itiraz hakkı kesinlikle yok.yemek yapsın temizlik,ütü ,düzen falan.böylece annene daha az ihtiyacın olacak.sende dükkandan artan zamanı kızınla geçireceksin.
canım geçmiş olsun.verdiklerin mi dokundu desem çoğu kişi veriyor burda.bencede hiçbişey verme bugün.Ya kızlar dün akşam Pelin çok acayip bi şekilde kustu... bilmiyorumkismile Öyle çok öğürdü ki.. Burnunmdan bile çıktı kustukları.. Nerdeyse 2-3 bardak kadar çıkardı ya.. mafoldumben İçinde bişey kalmadı daha öğürdü, öğürdü...Gündüz yoğurt yemişti. Yoğurdu 3 gün önce mayalamıştım, ondan mı oldu sizce? Öğleden sonra da Hero Baby nin muz, armut, mandalina karışık meyve püresinden vermiştim. Daha ilk defa yedi ama çok sevdi diye nerdeyse yarısını yedirdim kavanozun.. Yoksa o mu dokundu?
Doktorunu aradık hemen. Biraz dinlensin, sıvı takviyesi yapın dedi. Ama bişey yiyecek içecek hali kalmadı ki yavrunun.. Gece 2 saatte bir kaldırıp emzirdim ama emmedi çok(( Dün Erikli su diye bahsetmiştiniz.. Eşim gitti ondan aldı geldi ama su da içmiyo..
Bu gün hiç ek gıda vermesem mi??
canım çok güzel diyorsun da onun için önce bir adet gündüz uyuyan evlat bulmam gerek .ziraa benimki uyumuyordakafamçokkarıştıCANIM SEN ÇALIŞMIYORDUN SANIRIM GÜNDÜZLERİ UYUYP DİNLENSENEE ALPLE BİRLİKTE GERÇİ O UYKUDA SÜREKLİ BÖLÜNDÜĞÜ İÇİN HİÇ TADI ÇIKMIYOR AMA :):)
vallahi de tezim doğru çıktı delikafaduldenbende kesinlikle öyle düşünüyorum.bende çok ceviz,balık falan yedim,bol bol omega 3 aldım.hatta bizim doktorumuz söyledi siz hep beyne çalışmışsınız şimdi böyle kuduruk olması normal dedi.
annem bağıra bağıra hande yenerin bodrum şarkısını söylüyosositososito yalanların olmadığı bi yerde yaşamaaaak isterdimmmmmmmmmmmm
Gelirsem çalışmam, Ceren'i mıncıklarım.
Tabi canım, tatil yaptı, dinlendi, bebek sevdi, şimdi de deniz tatilline gitti.
Sonra yine bize gelecek, tatiln yorgunluğunu atıp evine öyle gidecek, cadı...
Haklısın, seninki çocuğa bakıyor, benimki bakmadığı için ben yardım etmiyordum.
Otel fikri süpermiş, beni de sardı, eşim beyefendiye bi söyleyeyim bakalım.
Oynaşalım dersem kesin kabul eder
Eşim askerdeyken, otelde geçirdiğimiz haftasonları geldi birden aklıma, ne güzeeeell günlerdiiii :kedi:
Bu anlattıklarının hepsi bizde de var, ama sen bence yapmaman gereken bişeyi yapıyorsun. Bırak yardım etme kayınvalidene, iki kap yemeğin yardım gerektirecek nesi var, oğlunla geçir vaktini... Ben, bizdelerken, hiç bir işine elimi sürmedim. Zaten kendisi yemekten başka hiç bir iş yapmadı :)
Ben de Doruk'u her gün gezdiriyorum, her gün banyo yaptırıyorum (banyosunu benden başka kimsenin yaptırmasına izin vermiyorum), o uyuyana kadar enerji maksimum, uyuduğu an resmen yığılıyorum...
Yapma diyorsun da kadın bütün gün çocuğuma bakıyor hadi bari akşam yorulmasın diyorum, o ne kadar yorulursa ertesi gün çocuğumla o kadar az ilgilenir, gerçi ben bunları düşünüyorum ama akşam ben mutfağı toplarken o kızı ve damadı ile Kipa ya gitti akşamın 10 unda, sonra ben yattım gece 1.30 gibi Kerem uyandı diye uyandım bi baktım bilgisayarda okey oynuyor, bir tek yorulan benim galiba bu evde.
Koca kişisine dedim ki gel c.tesi işe gidiyormuş gibi çıkalım otele gidelim uyuyalım oynaşalım yine uyuyalım sonra akşam üstü eve dönelim, hayır dedi, ben de sen bilirsin fikrini değiştirirsen ben orda olucam dedim sempatiksalakcinni uyumaya ve dinlenmeye (ve kocam gelirse oynaşmaya) ihtiyacım var yoksa iyice böyle olucam laelaelaelaelae
ahh yazgıcım gel de kafa kafaya werip saatlerce ağlıyayım sana.. belki o zamn anlarsın((
benim bebeikinm ayak tırnakları bu zmaan kadar uzamıyordu kızlar ya doğduğundan beri 1 kez kestim siz de durum ne????
benim bebeikinm ayak tırnakları bu zmaan kadar uzamıyordu kızlar ya doğduğundan beri 1 kez kestim siz de durum ne????
Günaydınnnn
kilo alan bebişler tebrikler
silve bence ufaktan geç ek gıdaya gerçi kaç aylıksınız bilmiyorum 6 bitmedimi?
peline geçmiş olsun bence yogurttanda olabilir o kavanoz mamasındanda çok yüklenme istersen bugün werme bişey bakalım rahatlasın biraz bagırsakları midesi zorlandı hazımsızlık çektiyse ondna olabilir.
bu kadarınızı okuyabildim hanfendi durmuyorda bende ona oyuncak almayua gidicem birazdan. iyice cadılaştı cıglıklar feryatlar asla uyumuyor hep oynasın hep oynasın:)) görüşürüz kızlarrrr
saolun kızlar bugün midesi dinlensin dediğiniz gibimaşallah canım kuzuya.inşaallah bir ayda göz açıp kapayıncaya geçer.
bak canım konuş demeyeceğim çünkü anlamıyor belli.ama hasret mademki yardıma ihtiyacın var ve mademki kocanseni deli gibi çalıştırıp yoruyor ozaman bir yardımcı al haftada 1-2 gelsin.kocanın zaten buna itiraz hakkı kesinlikle yok.yemek yapsın temizlik,ütü ,düzen falan.böylece annene daha az ihtiyacın olacak.sende dükkandan artan zamanı kızınla geçireceksin.
canım geçmiş olsun.verdiklerin mi dokundu desem çoğu kişi veriyor burda.bencede hiçbişey verme bugün.
canım çok güzel diyorsun da onun için önce bir adet gündüz uyuyan evlat bulmam gerek .ziraa benimki uyumuyordakafamçokkarıştı
vallahi de tezim doğru çıktı delikafadulden
:sm_cool: :dance: :teytey:
senin anne fena ben diyeyim sana.benim annem ah bitanem yap dediğimi yapar yapma dediğimi yapmaz ahh özledimsenağlama
ahh yazgıcım gel de kafa kafaya werip saatlerce ağlıyayım sana.. belki o zamn anlarsın((
mart kedileri azdıdelikafadulden öyle bi imkan olsa bizim ki 24 saat uyumayı tercih eder herhalde:mymeka: ağlıyo bu gün yine elim ayağım tutmuyo beynim çalkalanıyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?