2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annem bağıra bağıra hande yenerin bodrum şarkısını söylüyosositososito yalanların olmadığı bi yerde yaşamaaaak isterdimmmmmmmmmmmm
Siz ailece böyle delidolusunuz galiba.. kaydirigubbakcemile5
Daha öncede yemişti aynı yoğurttan ama bilmiyorum yine de...

teşkür ederiz opuyorumnanaktan teyzeler:))
kudurduğumuz için hemen cevap yazamadık...
denedim meyve suyu vermeyi karpuz suyu dışında reddetti hepsini.ısrarcı olmayacağım ben de.bu ayın sonuna kadar giderim belki anne sütüyle niyetli değil sıpacık ek gıdaya:)
frambuazcım ilginçmiş valla %5 az bi oran bence.
umarım hepimizin bebekleri sağlıkla büyür hayırlı evlat olurlar:Saruboceq:

Bu anlattıklarının hepsi bizde de var, ama sen bence yapmaman gereken bişeyi yapıyorsun. Bırak yardım etme kayınvalidene, iki kap yemeğin yardım gerektirecek nesi var, oğlunla geçir vaktini... Ben, bizdelerken, hiç bir işine elimi sürmedim. Zaten kendisi yemekten başka hiç bir iş yapmadı :)

Ben de Doruk'u her gün gezdiriyorum, her gün banyo yaptırıyorum (banyosunu benden başka kimsenin yaptırmasına izin vermiyorum), o uyuyana kadar enerji maksimum, uyuduğu an resmen yığılıyorum...

Yapma diyorsun da kadın bütün gün çocuğuma bakıyor hadi bari akşam yorulmasın diyorum, o ne kadar yorulursa ertesi gün çocuğumla o kadar az ilgilenir, gerçi ben bunları düşünüyorum ama akşam ben mutfağı toplarken o kızı ve damadı ile Kipa ya gitti akşamın 10 unda, sonra ben yattım gece 1.30 gibi Kerem uyandı diye uyandım bi baktım bilgisayarda okey oynuyor, bir tek yorulan benim galiba bu evde.

Koca kişisine dedim ki gel c.tesi işe gidiyormuş gibi çıkalım otele gidelim uyuyalım oynaşalım yine uyuyalım sonra akşam üstü eve dönelim, hayır dedi, ben de sen bilirsin fikrini değiştirirsen ben orda olucam dedim sempatiksalakcinni uyumaya ve dinlenmeye (ve kocam gelirse oynaşmaya) ihtiyacım var yoksa iyice böyle olucam laelaelaelaelae

Günaydınnnn
kilo alan bebişler tebrikler
silve bence ufaktan geç ek gıdaya gerçi kaç aylıksınız bilmiyorum 6 bitmedimi?
peline geçmiş olsun bence yogurttanda olabilir o kavanoz mamasındanda çok yüklenme istersen bugün werme bişey bakalım rahatlasın biraz bagırsakları midesi zorlandı hazımsızlık çektiyse ondna olabilir.
bu kadarınızı okuyabildim hanfendi durmuyorda bende ona oyuncak almayua gidicem birazdan. iyice cadılaştı cıglıklar feryatlar asla uyumuyor hep oynasın hep oynasın:)) görüşürüz kızlarrrr

Gelirsem çalışmam, Ceren'i mıncıklarım.

Tabi canım, tatil yaptı, dinlendi, bebek sevdi, şimdi de deniz tatilline gitti.
Sonra yine bize gelecek, tatiln yorgunluğunu atıp evine öyle gidecek, cadı...

Haklısın, seninki çocuğa bakıyor, benimki bakmadığı için ben yardım etmiyordum.

Otel fikri süpermiş, beni de sardı, eşim beyefendiye bi söyleyeyim bakalım.
Oynaşalım dersem kesin kabul eder

Eşim askerdeyken, otelde geçirdiğimiz haftasonları geldi birden aklıma, ne güzeeeell günlerdiiii :kedi:

maşallah canım kuzuya.inşaallah bir ayda göz açıp kapayıncaya geçer.

ne yapmalı? konuş demeyin artık dilimd tüy bitti kar etmiyor sabit fikirli wazgeçmiyor bildiklerinden!
bak canım konuş demeyeceğim çünkü anlamıyor belli.ama hasret mademki yardıma ihtiyacın var ve mademki kocanseni deli gibi çalıştırıp yoruyor ozaman bir yardımcı al haftada 1-2 gelsin.kocanın zaten buna itiraz hakkı kesinlikle yok.yemek yapsın temizlik,ütü ,düzen falan.böylece annene daha az ihtiyacın olacak.sende dükkandan artan zamanı kızınla geçireceksin.
canım geçmiş olsun.verdiklerin mi dokundu desem çoğu kişi veriyor burda.bencede hiçbişey verme bugün.
CANIM SEN ÇALIŞMIYORDUN SANIRIM GÜNDÜZLERİ UYUYP DİNLENSENEE ALPLE BİRLİKTE GERÇİ O UYKUDA SÜREKLİ BÖLÜNDÜĞÜ İÇİN HİÇ TADI ÇIKMIYOR AMA :):)
canım çok güzel diyorsun da onun için önce bir adet gündüz uyuyan evlat bulmam gerek .ziraa benimki uyumuyordakafamçokkarıştı
bende kesinlikle öyle düşünüyorum.bende çok ceviz,balık falan yedim,bol bol omega 3 aldım.hatta bizim doktorumuz söyledi siz hep beyne çalışmışsınız şimdi böyle kuduruk olması normal dedi.
vallahi de tezim doğru çıktı delikafadulden
annem bağıra bağıra hande yenerin bodrum şarkısını söylüyosositososito yalanların olmadığı bi yerde yaşamaaaak isterdimmmmmmmmmmmm

:sm_cool: :dance: :teytey:
senin anne fena ben diyeyim sana.benim annem ah bitanem yap dediğimi yapar yapma dediğimi yapmaz ahh özledimsenağlama

mart kedileri azdıdelikafadulden öyle bi imkan olsa bizim ki 24 saat uyumayı tercih eder herhalde:mymeka: ağlıyo bu gün yine elim ayağım tutmuyo beynim çalkalanıyo diye

benim bebeikinm ayak tırnakları bu zmaan kadar uzamıyordu kızlar ya doğduğundan beri 1 kez kestim siz de durum ne????

ahh yazgıcım gel de kafa kafaya werip saatlerce ağlıyayım sana.. belki o zamn anlarsın((

benim bebeikinm ayak tırnakları bu zmaan kadar uzamıyordu kızlar ya doğduğundan beri 1 kez kestim siz de durum ne????

ya hasretcim ağlama yaa kıyamam..allah dağına göre kar verir derler..
ayak tırnakları cok uzamıyor ama eller felaket..yüzümün heryerini yoldu 2 günde bir el tırnaklarını kesmem gerekiyo..

Ben el tırnaklarını hergün kessem olur yani inanılmaz hızlı uzuyor ben kesiyorum 2 gün sonra bi bakıyorum manikürlük olmuş french yapsan olur boyu , ayak tırnakları ise haftada 1 kesmemi gerektirecek kadar uzuyor,yaklaşık 2 aydır falan kesiyorum ben ayak tırnaklarını

saolun kızlar bugün midesi dinlensin dediğiniz gibi

ahh yazgıcım gel de kafa kafaya werip saatlerce ağlıyayım sana.. belki o zamn anlarsın((

zaten bak böyle çağırmaya devam edersen geleceğim sonunda ama bende sana ağlayacağım yoksa olmaz:1hug:
ALP in 2-3 defa kestim ben ayaka tırnaklarını canım.

mart kedileri azdıdelikafadulden öyle bi imkan olsa bizim ki 24 saat uyumayı tercih eder herhalde:mymeka: ağlıyo bu gün yine elim ayağım tutmuyo beynim çalkalanıyo diye

kaydirigubbakcemile3

Ben de iki kere kestim şimdiye kadar.
Ama eller her hafta...

öff ya takip edemiyorum sizi...
daha bir yığın ütüm var,yerler silincek,tuvalet banyo yıkancak daha,sonra oğlan kek istiyor onu yapaçağım...emirhanda durmuyo kusdurup duruyooooo..........depresyona gireceğim yakında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…