- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.141
Oyun halım nerdeee, ben nerdeyim :)
Oyun halısında da sen oynarsın artık Burcucum.. :))Oyun halım nerdeee, ben nerdeyim :)
Yardımcı hepimize şart aslında Ebru.öff ya takip edemiyorum sizi...
daha bir yığın ütüm var,yerler silincek,tuvalet banyo yıkancak daha,sonra oğlan kek istiyor onu yapaçağım...emirhanda durmuyo kusdurup duruyooooo..........depresyona gireceğim yakında...
Oruç tutuyosun ya Allah da senin işlerini kolaylaştırıyo cnm..eymen memede uyumayı iki gündür keşfetti olsun geç olsun ama bu güç de oluyor şu an memede uyuyor
:ecrin_bebek:
doruk u ısırırım oğlumun ruh ikiziOyun halım nerdeee, ben nerdeyim :)
Merhaba kızlarr
Biz de henüz hiç kesmedik ayak tırnaklarını
Bosnacım ben o Doruk u yeriiiimm, kendisimi gitti ta oralara..
Bir de benim doğa hastası oğluma bakınn :))
sempatiksalakcinniOruç tutuyosun ya Allah da senin işlerini kolaylaştırıyo cnm..
Benim yine bi yerlerimden terler damlıyo Pelini uyutucam die..Elektrik süpürgesi son ses çalışıyo, bi yandan dizimde hoplatıyorum Pelini , bi yandan da alkışlıyorum..Bu kadar ses uyuşturdu kızımı da gözleri kapandı.. Bu kadar gürültüyü duyan komşular kesin Kıymet kafayı yedi diyolardır heralde.. sempatiksalakcinni
Oruç tutuyosun ya Allah da senin işlerini kolaylaştırıyo cnm..
Benim yine bi yerlerimden terler damlıyo Pelini uyutucam die..Elektrik süpürgesi son ses çalışıyo, bi yandan dizimde hoplatıyorum Pelini , bi yandan da alkışlıyorum..Bu kadar ses uyuşturdu kızımı da gözleri kapandı.. Bu kadar gürültüyü duyan komşular kesin Kıymet kafayı yedi diyolardır heralde.. sempatiksalakcinni
Merhaba kızlarr
günaydın:a015:
bitmiş vaziyetteyim.gece 2:30 da yattı alp bey ve sabah 8 de kalktı.tabi 8e kadar kaç defa uyandı sayamadım bile.şimdide uyumuyor.ben alp in gün içinde yaptığı tüm yaramazlıklara katlanıyorum tek isteğim gece uyusun öyle çokta değil 6 saat uyuyalım yeter yaaakannehir.
Bi şekilde biraz deşarj olman lazım gülüm...
Bi eşin dostun arkadaşın geldin, otur iki laf et, bi sahile in Ceren'i de alıp diyecem, eleman yok diyorsun...
Maaşallah Asya'ma, gözün aydın Olcaycım...
Ben de 9'dan erken uyutmuyorum, sapıtıyor.
Dün çok uykusu geldi, kendi kendine sızdı, yarım saat sonra uyandı ve kudurdu.
Senin işin bitince Ceren'in sorumluluğu sana ait olsun Hasretcim, dükkanda değilken, kimseyi karıştırtma, çocuğunu kendin yedir, kendin uyut. Bu senin için de gerekli, Ceren için de...
Allah kolaylık versin sana hasret valla işin zor ben okurken yoruluyorum
valla yaa sıcak bide totosunu bi oyana bi buyana attırıyo sonra kendi kendini uyandırıyo kızıyo bağırıyo ama ağlamıyo söyleniyo habire
şükür edicemde gülüm zaten gece 12den önce yatamıyorum bütün işlerimi serhan uyudukdan sonra yapıyorum yatmadan yediriyorum gece 3.5 4 gibi uyanıyoruz zaten bi daha yediriyorum karnı tok ses yok soluk yok ne demeye yarım saat 1 saat sonra bi daha uyanıyo illa bi ana kucağı sefası istiyo onu anlamıyorum
maşallah canım asya'ya
bizde gidiyoruz bugün doktora hayırlısıyla öğleden sonra babamız havalar serinlesin biraz öyle yaptıralım sünneti diyo ramazan sonuna doğru düşünüyoruz ama bugün gidip konuşucaz tabii bakalım hayırlısı
ohh ne güzel bizde alalım şu çaydan gün boyu iki çocukla uğraşmak kolaymı canım yaa
kuduruk alp yinemi kudurdu annesi yerim onu ben enerji içeceği falan içiyo olmasın senden gizliCADIARZU
çamaşırlarımı asayım oğluş taka yaptı onun altını değiştireyim evi düzenliyim tocam gelicek gidicez bu arada parayı yollamamış gerçekten dün yanımda konuştu zemuszemus
günaydın:))
içim buruk günaydın diyorum size( 1 saat önce eşimi yolcu ettim çok zor geldi..ne zamandır göreve gitmiyordu.hiç huyum değildir gözlerim doldu..umarım cabucak gecer 1 ay..
neyse güzel seylerden bahsedeyim..
dr a gittik..oğluşum 8560 gr 70 cm olmuş teyzeleri:)) dr da ben de kendimi tebrik ettim. bu zamana kadar sadece anne sütüyle formül mama falan da kullanmadan gelebildik:lepi: kilomuzun cok iyi olduğunu sööledi dr amcamız sevindirik olduk biz de..
benim sıpam dr un ofisinde de durmadı heryeri herşeyi kurcalamak istedi dr un pc si masadkiler perdeler..dr da şaşırdı amma meraklı üstelik bu ayda bu kadar merak işiniz zor dedi...
ben de tam damızlıkmışım valla :))
artık biz de yavaş yavaş ek gıdaya geçiyoruz..meyve püresiylen başlıyoruz yavaş yavaş sizlerden de öneri ve tarif alırız artıkın ..
biz de bööle herkes iyidir umarım öpüyoruz:))
Ya kızlar dün akşam Pelin çok acayip bi şekilde kustu... bilmiyorumkismile Öyle çok öğürdü ki.. Burnunmdan bile çıktı kustukları.. Nerdeyse 2-3 bardak kadar çıkardı ya.. mafoldumben İçinde bişey kalmadı daha öğürdü, öğürdü...Gündüz yoğurt yemişti. Yoğurdu 3 gün önce mayalamıştım, ondan mı oldu sizce? Öğleden sonra da Hero Baby nin muz, armut, mandalina karışık meyve püresinden vermiştim. Daha ilk defa yedi ama çok sevdi diye nerdeyse yarısını yedirdim kavanozun.. Yoksa o mu dokundu?
Doktorunu aradık hemen. Biraz dinlensin, sıvı takviyesi yapın dedi. Ama bişey yiyecek içecek hali kalmadı ki yavrunun.. Gece 2 saatte bir kaldırıp emzirdim ama emmedi çok(( Dün Erikli su diye bahsetmiştiniz.. Eşim gitti ondan aldı geldi ama su da içmiyo..
Bu gün hiç ek gıda vermesem mi??
AMİİİNNN EV İŞLERİNİ SALDIK YETİŞEMİYORUZ ONALRI ANCA SÜT İZNİNDE YAPIYORUZ VE EVE MİSAFİR GELEMSİ NDİYE DUA EDİYORUZ :):)
AFERİM KOCANA AKILLANACAK SANKİ ? :):)
CANIM SEN ÇALIŞMIYORDUN SANIRIM GÜNDÜZLERİ UYUYP DİNLENSENEE ALPLE BİRLİKTE GERÇİ O UYKUDA SÜREKLİ BÖLÜNDÜĞÜ İÇİN HİÇ TADI ÇIKMIYOR AMA :):)
NE GÜZEL SÜTÜN BOL EK GIDAYA GEREK YOK DEMEKKİ SEVİNMELİSİN CNAIM ... KAN İLACI İÇİNDE BİİZM DOKTOR HEMEN BAŞLA DEDİ... YÜRÜTEÇ KONUSU BENDE DE DEĞİŞİK YORUMALR DUYDUM ALMAYA CESARET EDEMİYORUM... DOKTORUN KİMDİ SENİN CNM İYİ BİR DOKTORA BENZİYOR SÖYLEDİKELRİNİ UYGULA BENCE...
EVETS ERİN OLDUĞUNDA DAHA RAHAT UYUYORLAR... BİİZMKİ HALA YARIM DÖNÜYOR TAM YÜZÜSTÜNÜ BECEREMEDİ AMA 10 MART DOĞUMLU BELKİ BİR İKİ HAFTAYA ONUDA ÖĞRENİR...
YA BEN UZUN ZAMANDIR VERİYORUM EK GIDAYI AMAM BEN İLK AYINDAN BU YANA MAMA DA VERMİŞTİM AÜTÜMÜN AZ OLMASINDAN DOLAYI HAYIRLISI BAKALIM İNŞALLAH SAĞLICAKLA BÜYÜRLER...
KIZLAR BİRDE BU SIKCALARDA SEKİZ DOKUZ AYLIK HAMİLE HALİMİZİ DÜŞÜNEMİYORUM NE ZOR OLURDUUU MEVLAM HAYIRLI ZAMANDA VERMİŞ DOĞUMUMUZU DA VALLA.. lülülülülülülülülülülülü:içelim::içelim:
herkese günaydın.bu mart bebeklerine ne oluyor anlamadım gitti.
evet sadece yatağında ve karanlıkta uyutma hatasını bende yaptım ve şimdi akşam yatağı dışında bi yerde ve aydınlıkta uyumak istemiyor,huysuzlanıyor.o yüzden inanın akşamları eve tıkılıp kalıyoruz hiçbiryere çıkamıyoruz çünkü sonradan burnumuzdan getiriyor küçük hanım.
canım aynen bende 9 dan önce yatırmıyorum.benim kız uzun zamandır alıştı 9 oldu mu uyuyor,geçenlerde bikaç gün 8 de uykusu geldi yatırdım da bütün gece burnumdan getirdiği yetmediği gibi bide sabah 4 te kalktı ve daha da uyumadı.bu bana ders oldu şimdi 9 dan önce uykusu gelse bile dışarı çıkarıp oyalıyorum 9 a kadar
maşallah asya hanıma.bizim doktorda yürüteci kesinlikle kullanma dedi.
bende kesinlikle öyle düşünüyorum.bende çok ceviz,balık falan yedim,bol bol omega 3 aldım.hatta bizim doktorumuz söyledi siz hep beyne çalışmışsınız şimdi böyle kuduruk olması normal dedi.
Günaydınnnn
kilo alan bebişler tebrikler
silve bence ufaktan geç ek gıdaya gerçi kaç aylıksınız bilmiyorum 6 bitmedimi?
peline geçmiş olsun bence yogurttanda olabilir o kavanoz mamasındanda çok yüklenme istersen bugün werme bişey bakalım rahatlasın biraz bagırsakları midesi zorlandı hazımsızlık çektiyse ondna olabilir.
bu kadarınızı okuyabildim hanfendi durmuyorda bende ona oyuncak almayua gidicem birazdan. iyice cadılaştı cıglıklar feryatlar asla uyumuyor hep oynasın hep oynasın:)) görüşürüz kızlarrrr
benim bebeikinm ayak tırnakları bu zmaan kadar uzamıyordu kızlar ya doğduğundan beri 1 kez kestim siz de durum ne????
eymen memede uyumayı iki gündür keşfetti olsun geç olsun ama bu güç de oluyor şu an memede uyuyor
:ecrin_bebek:
Oyun halısında da sen oynarsın artık Burcucum.. :))
Yardımcı hepimize şart aslında Ebru.
opuyorumnanaktan
Merhaba kızlarr
Biz de henüz hiç kesmedik ayak tırnaklarını
Bosnacım ben o Doruk u yeriiiimm, kendisimi gitti ta oralara..
Allah ım çok tatlısın maşallah sana 41 kere.
opuyorumnanaktan
Maşaallah Ensar Paşaya
Kendi gitti Gamze teyzesi, bıraksam bütün evi dolaşacak döne döne :)
Oyy maaşallah, ne tatlı olmuş bu kuzu, boncuk gibi... Nazar boncuğu da benden olsun
Evet canım, bal gibi kaymak gibi.. Maşaallh tüm yavrularımıza opuyorumnanaktangamzecim çok tatlı olmuş bu..maşallah
Oyy oyyy Ensar sa çok severrrr bunuu :lepi:alın size bir kavun canavarı
[/IMG]
doruk u ısırırım oğlumun ruh ikizi.
Allah ım çok tatlısın maşallah sana 41 kere.
alın size bir kavun canavarı
benim bebeikinm ayak tırnakları bu zmaan kadar uzamıyordu kızlar ya doğduğundan beri 1 kez kestim siz de durum ne????
Oyun halısında da sen oynarsın artık Burcucum.. :))
Yardımcı hepimize şart aslında Ebru.
Oyy oyyy Ensar sa çok severrrr bunuu :lepi:
Gel ısır, mıncıkla, gıdıkla, o da sana kahkaha atsın :)
Afiyet şeker olsun, yarasın kuzuma, maaşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?