2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi ya o zman bnde diorum nie uzamıyo bunun ayak tırnakları eller zaten allahın emri her hafta kesiorum

Oyun halım nerdeee, ben nerdeyim :)
Oyun halısında da sen oynarsın artık Burcucum.. :))

Yardımcı hepimize şart aslında Ebru.

eymen memede uyumayı iki gündür keşfetti olsun geç olsun ama bu güç de oluyor şu an memede uyuyor

:ecrin_bebek:
Oruç tutuyosun ya Allah da senin işlerini kolaylaştırıyo cnm..
Benim yine bi yerlerimden terler damlıyo Pelini uyutucam die..Elektrik süpürgesi son ses çalışıyo, bi yandan dizimde hoplatıyorum Pelini , bi yandan da alkışlıyorum..Bu kadar ses uyuşturdu kızımı da gözleri kapandı.. Bu kadar gürültüyü duyan komşular kesin Kıymet kafayı yedi diyolardır heralde.. sempatiksalakcinni

Merhaba kızlarr

Biz de henüz hiç kesmedik ayak tırnaklarını
Bosnacım ben o Doruk u yeriiiimm, kendisimi gitti ta oralara..

Son düzenleme:
Kilo vermek isteyen teyzeleri!!!!
Pelin size 2 gün misafir olmak istiyor.. Kızım sizi kampa alcak.. 2 günde 1 kilo garanti..Yanlız Pelin gelmeden sinir ilaçlarınızı, antidepresanlarınızı stoklayın.!!!

sempatiksalakcinni

Ben de çokkk uğraşıyorum artık yaa.. Çingene salıncağından da bıkmak üzere. Dün uyumuyor diye parka götürdüm bakınsın da yorulsun diye, ordan marketi gezdirdim.. Sonuç; gelince 25 dk uyudusempatiksalakcinni kalktıı ..

yok cnm ya böyle de zor sıcaktan terliyo uyanıyor uzun sürmüyor yani...
Allah yardımcımız olsun...

Merhaba kızlarr

Bir de benim doğa hastası oğluma bakınn :))

Maşaallah Ensar Paşaya

sağol burcucum...,

sağol seyhancım..sen de güzel haberler getir inşallah

çamaşırlarımı asayım oğluş taka yaptı onun altını değiştireyim evi düzenliyim tocam gelicek gidicez bu arada parayı yollamamış gerçekten dün yanımda konuştu zemuszemus

aferin.ha şöyle....

canım allah kavuştursun...ne iş yapıyoki eşin?

geçmiş olsun canım...bence de bugün mideye fazla yüklenme bakalım...

sağol canım.kayseride can bey var...çok iyi bir doktor....

sağol handancım

biz 5 i bitirdik dün canım..zaten herşeyin tadına bakıyo ama öğün olarak vermiyorum...

benim bebeikinm ayak tırnakları bu zmaan kadar uzamıyordu kızlar ya doğduğundan beri 1 kez kestim siz de durum ne????

ben de bugün 2.kez kescem uzamış..

yaramaz seniiiiiii

eymen memede uyumayı iki gündür keşfetti olsun geç olsun ama bu güç de oluyor şu an memede uyuyor

:ecrin_bebek:

Doruk da uyuyor bazen memede, memeyi ağzından çekince hemen açıyor gözlerini, fıldırfış :)

opuyorumnanaktan

Merhaba kızlarr

Biz de henüz hiç kesmedik ayak tırnaklarını
Bosnacım ben o Doruk u yeriiiimm, kendisimi gitti ta oralara..

Bir de benim doğa hastası oğluma bakınn :))

Kendi gitti Gamze teyzesi, bıraksam bütün evi dolaşacak döne döne :)

Oyy maaşallah, ne tatlı olmuş bu kuzu, boncuk gibi... Nazar boncuğu da benden olsun

Allah ım çok tatlısın maşallah sana 41 kere.

opuyorumnanaktan

Maşaallah Ensar Paşaya
opuyorumnanaktan
Kendi gitti Gamze teyzesi, bıraksam bütün evi dolaşacak döne döne :)

Oyy maaşallah, ne tatlı olmuş bu kuzu, boncuk gibi... Nazar boncuğu da benden olsun

Ayy maşaallah Ensar da döne döne ilerlemeye başladı artık..

Sağol teyzesiii olumunekankayizsmile

benim bebeikinm ayak tırnakları bu zmaan kadar uzamıyordu kızlar ya doğduğundan beri 1 kez kestim siz de durum ne????

şart aslında hepimize yardımcıda..şu aralar tutamam,eşim yatırım yapıyor,elimizdeki tüm para biticek...bayada bi borçlanacağız üstüne,,şıkışacağız parasal açıdan...şu anda benim için lüks olur yardımcı tutmak

merhaba anneler;
Doktor teyzemize gitmeden sizlere merhaba diyeyim dedim
Geçmişe gelince bakarım ama Buru bu resmi görüncede dayanamadım süper yaaa annesi hareketli halı al sende Doruk nereye halı oraya gitsin:))))Bende bizim zillinin videosunu yükledim face çığlıklar atıyor ...Müsait olduğunuzda bakarsınız...Ayak tırnaklarını bende kesmedim hiç ...En geç onlar uzarmış...
Neyse hazırlanayım ben görüşürüz hanımlar

Oyy oyyy Ensar sa çok severrrr bunuu :lepi:

:lepi:

Gel ısır, mıncıkla, gıdıkla, o da sana kahkaha atsın :)

Afiyet şeker olsun, yarasın kuzuma, maaşallah :)

benim oğlum tam bir sevgi manyağı hep sevilsin öpülsün...

adam bana doğru bir iftar ettirmiyor onun ağzına yetiştirmekten ben yiyemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…