- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.161
eymenin o dudaklarını
ensarında o tosbik kollarını ısırıcaaaaamcokacimcoook
şart aslında hepimize yardımcıda..şu aralar tutamam,eşim yatırım yapıyor,elimizdeki tüm para biticek...bayada bi borçlanacağız üstüne,,şıkışacağız parasal açıdan...şu anda benim için lüks olur yardımcı tutmak
Hasret teyzem için yeniden yayındayım :)))
maymun yaaa, sıpa yaaa, bacaksız yaaaa... gelsin kızımla yuwarlansınlar çok eğlenceli olur:) bizimkide döne döne ilerliyo henüz emekliyemiyo ama sırt üstü yatarken kendini bacaklarıyla iterek geri geri götürüyo hatta wideosuda war 2 haftadır fırsat bulup yükleyemedim:)
alın size bir kavun canavarı
Slm arkadaşlar, berbat bi durumdayız. Eymen huysuzluğun son sınırında. dün bütün gün on-line olduğum halde tek kelime yazamadım. sürekli mızmızlanıyor kucağımda olduğu halde. zaten bırakırsam kıyametleri koparıyor. çok fena bağırmayı öğrendi. sürekli sinirli sinirli bağırıyor. gece de 10 dakikada bi kalktı,hep memede kalacak beyefendi ya da ayağımda sallıcam. ne4 olucak bu işin sonu bilmiyorum. yine başladı bağırmayaeyvahedigeldismile
Hasret teyzem için yeniden yayındayım :)))
Merhaba kızlarr
Biz de henüz hiç kesmedik ayak tırnaklarını
Bosnacım ben o Doruk u yeriiiimm, kendisimi gitti ta oralara..
Oyun halım nerdeee, ben nerdeyim :)
Süt sağmaya gitmem lazım dedim.
Bıktım valla, bi daha memeli almıcam buraya dedi müdürüm.
Şaka yaptı.
Ama gerçek payı yok mudur sizce?
Ben bayılıyorum sanki, yarısı camlı toplantı odalarında yarı çıplak takılmaya...
Şaka yaptı.
Ben bayılıyorum sanki, yarısı camlı toplantı odalarında yarı çıplak takılmaya...
Şaka yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?