2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm arkadaşlar, berbat bi durumdayız. Eymen huysuzluğun son sınırında. dün bütün gün on-line olduğum halde tek kelime yazamadım. sürekli mızmızlanıyor kucağımda olduğu halde. zaten bırakırsam kıyametleri koparıyor. çok fena bağırmayı öğrendi. sürekli sinirli sinirli bağırıyor. gece de 10 dakikada bi kalktı,hep memede kalacak beyefendi ya da ayağımda sallıcam. ne4 olucak bu işin sonu bilmiyorum. yine başladı bağırmayaeyvahedigeldismile

Hasret teyzem için yeniden yayındayım :)))

maymun yaaa, sıpa yaaa, bacaksız yaaaa... gelsin kızımla yuwarlansınlar çok eğlenceli olur:) bizimkide döne döne ilerliyo henüz emekliyemiyo ama sırt üstü yatarken kendini bacaklarıyla iterek geri geri götürüyo hatta wideosuda war 2 haftadır fırsat bulup yükleyemedim:)

nasıl sıpa hem de, ballı sıpa :)
emekleme çabası var, popoyu kaldırıyo, karnını da kaldırıyo, şöyle bi sürünüp yapışıyo yere.
sırtüstü de gidiyor ama fotoğraftakinde yuvarlanarak gitti...
valla çok eğlenceli olurlar biraraya gelseler...
bi sana gelmek, bi de ayfere gitmek çok istiyorum :)

Bu eymen değil benim kız. bi ara ben mi yazdım acaba dedim hatta:)) hepsi aynıysa normal artık mrl cim nası cıglık atıyo görmen lazım sonra bogazcı acıo tabe öhö öhö uyuyor memeyi cektiğim anda gözler faltaşı gibi yarım saat 40 dk emermi bi insan yaa hiç bişe yapamıyorum hiçç b

Merhaba kızlarr

Biz de henüz hiç kesmedik ayak tırnaklarını
Bosnacım ben o Doruk u yeriiiimm, kendisimi gitti ta oralara..

Kızlar iyi takip ediyorsunuz dimi tırnaklarını büyümemiş gibi görünüor ama incecik olduğu için deriye yapışık gibi uzamaya devam ediyor bende uzamıo uzamıo diyodum yaklaştım iice aşşaa dooru uzamış gitmiş. uzuyordur mutlaka yumuşak olunca kvırılıyor. ben elleri kadar sık olmasada kesiyorum çok kestim yani. batar matar allah korusun iyi takip edin. uzamış olması lazım

Oyun halım nerdeee, ben nerdeyim :)

Bizim halımızın aynısııı. biz artık sıkıldık ondan sevmio pek onu küçük gelio:) oyuncakları asılcam die borularını cıkartcak nerdeyse. ben halının üstünü tamamen çarşaf kapladım oyuncaklarınıda döktüm onun üstünde yuvarlanıo yoksa kıl tüy yutuo sürekli. sabit durmuo ki.şimdide parkeye cıkmayı çok sevio ellerini tak tak vuruo.dirsekleriyle bacaklarını asılttırıo öle ilerlio sırtüstüykende geri ittire ittire ulaşadığı yer yok yani. kumanda hastası bide. ha bide laptop bi boş bulsun hemen dibinde bitio tak tka basıo

Süt sağmaya gitmem lazım dedim.
Bıktım valla, bi daha memeli almıcam buraya dedi müdürüm.
Şaka yaptı.
Ama gerçek payı yok mudur sizce?
Ben bayılıyorum sanki, yarısı camlı toplantı odalarında yarı çıplak takılmaya...

espiriye bak dengesiz laf çarpmış resmen alsanaalsanasmile

Benim müdürüm direk yüzüme 2. yi doğurursan iş akdini feshedicem bu kadar izin mi olur bu fabrikaya bir daha bayan almıycam dedi, gülerek söyledi ama insanın fikri neyse zikri de odur, ben bir de demir çelik fabrikasında çalışıyorum yani %99 un erkek olduğu bir yerde ve ben kimseye süt sağmaya gidiyorum da diyemiyorum, kullanılmayan bir mutfak var oraya girip kapıyı kilitliyorum, eminim arkamdan konuşuyorlardır kaydirigubbakcemile3

Gerizekalı ona ne.espri yapmış kendi çapında. bende bayılmıyorum müdür bey deseydin sende. memeli almicakmışmış seviyesiz.. boşwwer ya sen sütüne bak biberona bak mutlu ol ammaçok cıkmış die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…