- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.181
hasret teyzem için yeniden yayındayım :)))
alın size bir kavun canavarı
[ımg]http://a.imageshack.us/img96/5666/dsc06546y.jpg[/ımg]
kilo vermek isteyen teyzeleri!!!!
Pelin size 2 gün misafir olmak istiyor.. Kızım sizi kampa alcak.. 2 günde 1 kilo garanti..yanlız pelin gelmeden sinir ilaçlarınızı, antidepresanlarınızı stoklayın.!!!
[ı]benim müdürüm direk yüzüme 2. Yi doğurursan iş akdini feshedicem bu kadar izin mi olur bu fabrikaya bir daha bayan almıycam dedi, gülerek söyledi ama insanın fikri neyse zikri de odur, ben bir de demir çelik fabrikasında çalışıyorum yani %99 un erkek olduğu bir yerde ve ben kimseye süt sağmaya gidiyorum da diyemiyorum, kullanılmayan bir mutfak var oraya girip kapıyı kilitliyorum, eminim arkamdan konuşuyorlardır kaydirigubbakcemile3[/ı]
süt sağmaya gitmem lazım dedim.
Bıktım valla, bi daha memeli almıcam buraya dedi müdürüm.
şaka yaptı.
Ama gerçek payı yok mudur sizce?
Ben bayılıyorum sanki, yarısı camlı toplantı odalarında yarı çıplak takılmaya...
bizim halımızın aynısııı. Biz artık sıkıldık ondan sevmio pek onu küçük gelio:) oyuncakları asılcam die borularını cıkartcak nerdeyse. Ben halının üstünü tamamen çarşaf kapladım oyuncaklarınıda döktüm onun üstünde yuvarlanıo yoksa kıl tüy yutuo sürekli. Sabit durmuo ki.şimdide parkeye cıkmayı çok sevio ellerini tak tak vuruo.dirsekleriyle bacaklarını asılttırıo öle ilerlio sırtüstüykende geri ittire ittire ulaşadığı yer yok yani. Kumanda hastası bide. Ha bide laptop bi boş bulsun hemen dibinde bitio tak tka basıo
Süt sağmaya gitmem lazım dedim.
Bıktım valla, bi daha memeli almıcam buraya dedi müdürüm.
Şaka yaptı.
Ama gerçek payı yok mudur sizce?
Ben bayılıyorum sanki, yarısı camlı toplantı odalarında yarı çıplak takılmaya...
Benim müdürüm direk yüzüme 2. yi doğurursan iş akdini feshedicem bu kadar izin mi olur bu fabrikaya bir daha bayan almıycam dedi, gülerek söyledi ama insanın fikri neyse zikri de odur, ben bir de demir çelik fabrikasında çalışıyorum yani %99 un erkek olduğu bir yerde ve ben kimseye süt sağmaya gidiyorum da diyemiyorum, kullanılmayan bir mutfak var oraya girip kapıyı kilitliyorum, eminim arkamdan konuşuyorlardır kaydirigubbakcemile3
Kızlar iyi takip ediyorsunuz dimi tırnaklarını büyümemiş gibi görünüor ama incecik olduğu için deriye yapışık gibi uzamaya devam ediyor bende uzamıo uzamıo diyodum yaklaştım iice aşşaa dooru uzamış gitmiş. uzuyordur mutlaka yumuşak olunca kvırılıyor. ben elleri kadar sık olmasada kesiyorum çok kestim yani. batar matar allah korusun iyi takip edin. uzamış olması lazım
espiriye bak dengesiz laf çarpmış resmen alsanaalsanasmile
Benim müdürüm direk yüzüme 2. yi doğurursan iş akdini feshedicem bu kadar izin mi olur bu fabrikaya bir daha bayan almıycam dedi, gülerek söyledi ama insanın fikri neyse zikri de odur, ben bir de demir çelik fabrikasında çalışıyorum yani %99 un erkek olduğu bir yerde ve ben kimseye süt sağmaya gidiyorum da diyemiyorum, kullanılmayan bir mutfak var oraya girip kapıyı kilitliyorum, eminim arkamdan konuşuyorlardır kaydirigubbakcemile3
Gerizekalı ona ne.espri yapmış kendi çapında. bende bayılmıyorum müdür bey deseydin sende. memeli almicakmışmış seviyesiz.. boşwwer ya sen sütüne bak biberona bak mutlu ol ammaçok cıkmış die :)
slmlar,.bende süt sağmaya işyerinin mutfakına gidiyorum,.bazen nereye gidiyosun diye arkadaşlar,.offfffff,.birde açıklama yap vs..gerçekten çalışan anne olmak çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yaa dengesizler nasıl laf bunlar böyle şakaya bak bu müdürlerin hepsini toplayıp bir sopa çekeceksin nedense hepsi şirketin kurucusu patronu gibi takılıyor.özellikle şu aralar eşimin müdürüne takmış durumdayım hiç kimseye kolay kolay beddua etmem ama ona ettim valla.klava:
tabi takip ediyoruz tırnak sonuçta canım uzasa görürüz görmemenin imkanı yok.kaç kişinin aynıymış baksana demekki olabiliyor.senin kızın çabuk uzuyor demekki zaten buda her bebeğe göre değişir.
Valla çocuk doğurmasını taşıyamayacaklarsa, bayan personel almayacaklar işe... Bir sürü balta toplanıp çalışsınlar...
Sen neye kızdın canım?
Bugün yine çok çıkmıyo ki :kedi:
Benimde öle ya dün öleydi bugün pek keyifleri yok. aman sıcaklardan yenmio ki bişey onlarda yoruldu heralde üretmiolar süt. neyse bakalım gayret gene bize düşüo. aklere yoğunlaşınca daha az dert edicez. benim cadı şeftali yediriyorum nerdeyse bi bütün gene emio dibine kadar:) ek gıdaya başlayıca rahatlarım diodm ama olmadı 10 gün sonra fln corba sebze başlicam ozmn azalır sanırım benimde stresim azalır inşş
Ben arka arkaya alıntı yapmayı beceremiorm yaa nası yapılıo o kızalr:)
aynen öyle.ama işleri düştüğünde harikasın süpersin demeyi bilirler istemedikleri bişey olduğundada hemen laf sokmalar,surat asmalar.
canım eşimin müdürü resmen zulmediyor çalışanlarına.sabah 9 akşam 7 çalışıyorlar normalde ama bu yaz eşimin eve gelmediği oluyor haftasonu cumartesi pazar çalıştığıda oluyor tam eve geliyor üstünü değişip uzanacak bir telefon hadi gelin mesai var düşün yani ve eşim işyerine girişinde ve çıkışında kart okutuyorsun sisteme ki ömesain falan belli olsun paran ona göre yatsın.ama o şerefsiz diyorki mesai yapacağınız zaman kartınızı çıkış yapmış gibi okutun yani haybeye çalışsınlar istiyor sanki parayı kendi ödüyor.ve sürekli kadroyu yenileyeceğim 15-20 kişi çıkartacağım diye gözdağı vermeye çalışıyor.anlayacağın eşim işi yüzünden çok stres yaşıyor son zamanlarda.
Benim yağtıgım gibi yap halıyı çarşaf kapla üstüne dök oyuncakalrını yuvarlansın dursun.[/QUOTE]ya bizde anne annesinde oyalansın diye bi tane almak istiyorduk demekki gereksiz geçenelrde de konuşmuştuk bu konuyu dimi ? Ee yürüteçte sakıncalı ne alsak ki bunalra oyalansınlar diye ?
arkadaşlar bu ferroyla bebeklerinizin arası nasıl benim oğlum nefret ediyor yaaa ağzında bekletip bekletip geri çıkartıyo ve buruşuk suratı bi saat geçmiyor bende tadına baktım berbat bişey nasıl verebiliriz tavsiyelerinizi bekliyoruz teyzoşlar bilmiyorumkismile
Valla ben de bir şekilde bu stresten kurtulmak istiyorum artık.
Bugün sol göğsümden hiç süt çıkmadı nerdeyse.
Şimdi kara kara düşünüyorum, akşam napıcam diye...
Benim sıpa da emiyor, gündüz az ama gece dibine kadar emiyor.
Süt geliyor mu gelmiyor mu anlamıyorum, şişiyorum sıkıntıdan...
aynen benimkide öle saat 5 ten sonra bıraksam hiç bırakmicak:) bende gece sağıyorum sabah kalktımmı azcık sagıyorum onlar 80 cc fln oluo onu weriyorum uyumadan arkasınada emio uyuyo yoksa bakıo süt die sıpa:) gündüz ama 2 saatte bi fln emio kuzular bilio ama anneye yakın olmak hoşlarına gidio ne kadar ek gıdada olsa koynumuzu istio onlar annesi
Benim yağtıgım gibi yap halıyı çarşaf kapla üstüne dök oyuncakalrını yuvarlansın dursun.
Yahu Hipp organik dediniz diye bu sıcakta bütün Kayseri'yi turladım Hipp bulabilmek için. Buldum diye sevinirken kavanozların içeriğine bi baktım ki meyve sularında, meyve pürelerinde hep şeker kullanılmış.. Organik üretimden diyo ama yine de şeker işte..
Şeker bebeklere zararlı diil mi daha ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?