2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slmlar,.bende süt sağmaya işyerinin mutfakına gidiyorum,.bazen nereye gidiyosun diye arkadaşlar,.offfffff,.birde açıklama yap vs..gerçekten çalışan anne olmak çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hasret teyzem için yeniden yayındayım :)))

çok tatlı yaa maşşalah...

alın size bir kavun canavarı

[ımg]http://a.imageshack.us/img96/5666/dsc06546y.jpg[/ımg]

dikkat et o çatal biryerine gelemsin.. Yada fatma teyzesi gelip onu kavunuyla birliklte yutmasın bal tanesi...

kilo vermek isteyen teyzeleri!!!!
Pelin size 2 gün misafir olmak istiyor.. Kızım sizi kampa alcak.. 2 günde 1 kilo garanti..yanlız pelin gelmeden sinir ilaçlarınızı, antidepresanlarınızı stoklayın.!!!

aslında iyi olur sleininde biraz gözü gönlü açılır biizmki fazla sakşn galiba :):)

özel sektörde bu sorun hep var birde diyorusz ki yurt dışındaki imkanlar sağlansın o zaman kimse bayan personel çalıştırmaz ki hepimiz otururz eve kıçımızın üstüne mantık yanlış :)::)

ya bizde anne annesinde oyalansın diye bi tane almak istiyorduk demekki gereksiz geçenelrde de konuşmuştuk bu konuyu dimi ? Ee yürüteçte sakıncalı ne alsak ki bunalra oyalansınlar diye ?

yaa dengesizler nasıl laf bunlar böyle şakaya bak bu müdürlerin hepsini toplayıp bir sopa çekeceksin nedense hepsi şirketin kurucusu patronu gibi takılıyor.özellikle şu aralar eşimin müdürüne takmış durumdayım hiç kimseye kolay kolay beddua etmem ama ona ettim valla.klava:

cokoprensim kullanıcısından alıntı
[ı]benim müdürüm direk yüzüme 2. Yi doğurursan iş akdini feshedicem bu kadar izin mi olur bu fabrikaya bir daha bayan almıycam dedi, gülerek söyledi ama insanın fikri neyse zikri de odur, ben bir de demir çelik fabrikasında çalışıyorum yani %99 un erkek olduğu bir yerde ve ben kimseye süt sağmaya gidiyorum da diyemiyorum, kullanılmayan bir mutfak var oraya girip kapıyı kilitliyorum, eminim arkamdan konuşuyorlardır [/ı]

Ay ne manyak adamlar war yaa eşşek gibi verecek izin. kanuni hakkın o senin. hiç üşenme dava flnda açabilirsin haklarınızı bilin ve isteyin kızlar. ona mı sorcan oguruken çatır çatır dogururm sanane ne iyi dogurunca feshetsin tazminat ödicek mecbur ne dicek dogurdu bende izin wermek istemedim mi dicek boşwerin kızlar asla takmayın gerizekalıları

ya bizde anne annesinde oyalansın diye bi tane almak istiyorduk demekki gereksiz geçenelrde de konuşmuştuk bu konuyu dimi ? Ee yürüteçte sakıncalı ne alsak ki bunalra oyalansınlar diye ?[/QUOTE]

Benim yağtıgım gibi yap halıyı çarşaf kapla üstüne dök oyuncakalrını yuvarlansın dursun.

arkadaşlar bu ferroyla bebeklerinizin arası nasıl benim oğlum nefret ediyor yaaa ağzında bekletip bekletip geri çıkartıyo ve buruşuk suratı bi saat geçmiyor bende tadına baktım berbat bişey nasıl verebiliriz tavsiyelerinizi bekliyoruz teyzoşlar bilmiyorumkismile

tabi takip ediyoruz tırnak sonuçta canım uzasa görürüz görmemenin imkanı yok.kaç kişinin aynıymış baksana demekki olabiliyor.senin kızın çabuk uzuyor demekki zaten buda her bebeğe göre değişir.

Kızlar bu ara misafir takılan çok öle herşeyi dökmeyin gerçi her zmn dökmeyin herkesin her an girip okuyabildiği bi yer dünyanın artık çivisi cıkmış dikkatli olun hep. gerçi bende ilk zmnlar hep misafir olarak geliyodum sonra baktım bnmde sorcaklarım war üye olmuştm ama bu kadar uzun sürmemişti:) 6 ya kadar cıkıo misafir sayısı son zmnlarda

espiriye bak dengesiz laf çarpmış resmen alsanaalsanasmile

Tabi canım, bu konuda yediğim lafın haddi hesabı yok.
İdam edecekler nerdeyse, çocuk doğurdum diye...

Bunları sürekli söylüyorlar...
Bazen iki çocuk lazım falan diye konuşuyoruz da, yöneticilerden duyan olursa bana bakıp hıı lazım lazım, çok lazım diye başlıyorlar...
Bizim işyerinde her açık, camekanlı, sadece genel müdürün odası kapalı... Genel müdür yoksa ne ala... Ama şirketteyse, resmen eziyet oluyor süt sağmak...

Bugün yine çok çıkmıyo ki :kedi:

Hem de ne zor...
Toplantı odasına girerken, bütün şirkete haber veriyorum, ben varım diye...
Kapılarda kilit bile yok, her an biri dalabilir :)

Valla çocuk doğurmasını taşıyamayacaklarsa, bayan personel almayacaklar işe... Bir sürü balta toplanıp çalışsınlar...
Sen neye kızdın canım?

Bende öle uzamıo sanmıştım sonradan farkettim alta dogru kıvrıldığınıda ondan sölemiştim. aman uzaması kesmek ölüm zaten.
bizim kızın bi kilosu yawaş ztn dier herşey maşş hızlı:))

Bugün yine çok çıkmıyo ki :kedi:

Benimde öle ya dün öleydi bugün pek keyifleri yok. aman sıcaklardan yenmio ki bişey onlarda yoruldu heralde üretmiolar süt. neyse bakalım gayret gene bize düşüo. aklere yoğunlaşınca daha az dert edicez. benim cadı şeftali yediriyorum nerdeyse bi bütün gene emio dibine kadar:) ek gıdaya başlayıca rahatlarım diodm ama olmadı 10 gün sonra fln corba sebze başlicam ozmn azalır sanırım benimde stresim azalır inşş

Valla çocuk doğurmasını taşıyamayacaklarsa, bayan personel almayacaklar işe... Bir sürü balta toplanıp çalışsınlar...
Sen neye kızdın canım?

aynen öyle.ama işleri düştüğünde harikasın süpersin demeyi bilirler istemedikleri bişey olduğundada hemen laf sokmalar,surat asmalar.

canım eşimin müdürü resmen zulmediyor çalışanlarına.sabah 9 akşam 7 çalışıyorlar normalde ama bu yaz eşimin eve gelmediği oluyor haftasonu cumartesi pazar çalıştığıda oluyor tam eve geliyor üstünü değişip uzanacak bir telefon hadi gelin mesai var düşün yani ve eşim işyerine girişinde ve çıkışında kart okutuyorsun sisteme ki ömesain falan belli olsun paran ona göre yatsın.ama o şerefsiz diyorki mesai yapacağınız zaman kartınızı çıkış yapmış gibi okutun yani haybeye çalışsınlar istiyor sanki parayı kendi ödüyor.ve sürekli kadroyu yenileyeceğim 15-20 kişi çıkartacağım diye gözdağı vermeye çalışıyor.anlayacağın eşim işi yüzünden çok stres yaşıyor son zamanlarda.

Valla ben de bir şekilde bu stresten kurtulmak istiyorum artık.
Bugün sol göğsümden hiç süt çıkmadı nerdeyse.
Şimdi kara kara düşünüyorum, akşam napıcam diye...
Benim sıpa da emiyor, gündüz az ama gece dibine kadar emiyor.

Süt geliyor mu gelmiyor mu anlamıyorum, şişiyorum sıkıntıdan...

Ben arka arkaya alıntı yapmayı beceremiorm yaa nası yapılıo o kızalr:)

Alıntı yap tuşunun yanında mq diye bir tuş var, alıntılamak istediğin mesajlarda ona basıyorsun, en son alıntı yap diyorsun, oluyor.

Tam şerefsizmiş gerçekten...

ya bizde anne annesinde oyalansın diye bi tane almak istiyorduk demekki gereksiz geçenelrde de konuşmuştuk bu konuyu dimi ? Ee yürüteçte sakıncalı ne alsak ki bunalra oyalansınlar diye ?
Benim yağtıgım gibi yap halıyı çarşaf kapla üstüne dök oyuncakalrını yuvarlansın dursun.[/QUOTE]

canım annem biraz temzilik ve düzen tkaıntılıdır şimdi halının üstünde öyle çarşaf ser oyuncaklr dağılsın içi sıkılır biizmkini :):):) neyse bi teklif edelim bakalım be evde öyle yapıyorum çok rahat oluyor ama annem işte :):)

canım meyve suyuna ekle +5 damla il demişti doktor yoksa diğer türlü bizde de durum aynı ama öyle iyi içiyor ...

Yahu Hipp organik dediniz diye bu sıcakta bütün Kayseri'yi turladım Hipp bulabilmek için. Buldum diye sevinirken kavanozların içeriğine bi baktım ki meyve sularında, meyve pürelerinde hep şeker kullanılmış.. Organik üretimden diyo ama yine de şeker işte..
Şeker bebeklere zararlı diil mi daha ya???

Benim yağtıgım gibi yap halıyı çarşaf kapla üstüne dök oyuncakalrını yuvarlansın dursun.

canım annem biraz temzilik ve düzen tkaıntılıdır şimdi halının üstünde öyle çarşaf ser oyuncaklr dağılsın içi sıkılır biizmkini :):):) neyse bi teklif edelim bakalım be evde öyle yapıyorum çok rahat oluyor ama annem işte :):)

canım meyve suyuna ekle +5 damla il demişti doktor yoksa diğer türlü bizde de durum aynı ama öyle iyi içiyor ...[/QUOTE]

saol tatlım ilacın etkisine bişey olmaz dimi meyve suyuyla birlikte bide biz 10 damla damlatıyorduk +5 15 damla offff maşşallah :))))))))) bide ağır damlıyorki melet ilaç akşam deniyim bakıyım cnm

canım milupanın organik olanlaru ve hero babyninde var organik gayet ggüzel...bana dr hipp yada milupa tavsiye etti..ama herobabynin organiklerindende alıyorum...şeker ilavesi yok milupa ve hero babyde yalnız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…