- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.201
kuru fasulye pilaw ayran salatacokacimcoook
Valla ben de bir şekilde bu stresten kurtulmak istiyorum artık.
Bugün sol göğsümden hiç süt çıkmadı nerdeyse.
Şimdi kara kara düşünüyorum, akşam napıcam diye...
Benim sıpa da emiyor, gündüz az ama gece dibine kadar emiyor.
Süt geliyor mu gelmiyor mu anlamıyorum, şişiyorum sıkıntıdan...
aynen benimkide öle saat 5 ten sonra bıraksam hiç bırakmicak:) bende gece sağıyorum sabah kalktımmı azcık sagıyorum onlar 80 cc fln oluo onu weriyorum uyumadan arkasınada emio uyuyo yoksa bakıo süt die sıpa:) gündüz ama 2 saatte bi fln emio kuzular bilio ama anneye yakın olmak hoşlarına gidio ne kadar ek gıdada olsa koynumuzu istio onlar annesi
24 saat koynumda tutabilsem keşke :)
canım milupanın organik olanlaru ve hero babyninde var organik gayet ggüzel...bana dr hipp yada milupa tavsiye etti..ama herobabynin organiklerindende alıyorum...şeker ilavesi yok milupa ve hero babyde yalnız...
Milupanın sadece şeftali elmasını alıyorum ben, diğerlerini de verebilir miyiz ki artık?
arkadaşlar bu ferroyla bebeklerinizin arası nasıl benim oğlum nefret ediyor yaaa ağzında bekletip bekletip geri çıkartıyo ve buruşuk suratı bi saat geçmiyor bende tadına baktım berbat bişey nasıl verebiliriz tavsiyelerinizi bekliyoruz teyzoşlar bilmiyorumkismile
ynur
kan damlasını test yaptı mı dr
bebeişinin ihtiyacı yoksa wermiolar çünkü.. gereksiz demir ilacı alımınıon bi kaç sakıncasını okudum bazı hastalıkların teşhisini bile zorlaştırıyomuş bi zararı daha war ama hatırlayamadım şimdi
Bizim doktor Ferrum önerdi. Ferro dan daha iyiyimiş tadı.. Bi dene istersen..
24 saat koynumda tutabilsem keşke :)
Milupanın sadece şeftali elmasını alıyorum ben, diğerlerini de verebilir miyiz ki artık?
Ben üzerinde yazan aylara göre alıyodum. Geçen gün dr kızdı çok karıştırmışsın die. Ben de üzerinde yazıyo işte 4. ay, 6.ay diye dedim.. O yazanlara bakma dedi...
Başka bi dr a sordum. O da bir yaşından önce inek sütü ve bal dışında herşeyi verebilirsin dedi... Hangisine inanacaksak... laelaelaelaelae
owww olsada yesek fasulyeyi çoook özledim gaz olur oğlumda diye yemiyorum ama içim gitti şimdi bide turşu olsa hımmmmm cokacimcoook
Öyle die biliyorum. Bu Ferro nun dişler üzerinde de çok leke yaptığnı okumuştum burdaki topiklerin birinde. Bi de kıyafetlerdeki lekesi geçmiyo muymuş ne...bilememki tatlım nasıl yapsam eş değer galiba oda dimi fisfisfis
Ben üzerinde yazan aylara göre alıyodum. Geçen gün dr kızdı çok karıştırmışsın die. Ben de üzerinde yazıyo işte 4. ay, 6.ay diye dedim.. O yazanlara bakma dedi...
Başka bi dr a sordum. O da bir yaşından önce inek sütü ve bal dışında herşeyi verebilirsin dedi... Hangisine inanacaksak... laelaelaelaelae
Ben de aylarına bakıyorum, şu anda elma şeftali ve kayısı muz karışımlarını verebilirim ben Doruk'a onlara göre... Ama bizim doktor üzüm, erik, karpuz falan da verebilirsin demişti. Belki de hazırlardan vermemek gerekiyor onları... Dipsiz kuyu gibi bi konu bu, çık işin içinden çıkabilirsen...
bi ew toplaşması yapsak aslında:)nasıl sıpa hem de, ballı sıpa :)
emekleme çabası var, popoyu kaldırıyo, karnını da kaldırıyo, şöyle bi sürünüp yapışıyo yere.
sırtüstü de gidiyor ama fotoğraftakinde yuvarlanarak gitti...
valla çok eğlenceli olurlar biraraya gelseler...
bi sana gelmek, bi de ayfere gitmek çok istiyorum :)
o kadar da değil eminim burda hepimiz santim santim incelioruz yawruşlarımızı.. ayaklar hep azğımızda geziyodur hepimizin eminim:))))))))))))))Kızlar iyi takip ediyorsunuz dimi tırnaklarını büyümemiş gibi görünüor ama incecik olduğu için deriye yapışık gibi uzamaya devam ediyor bende uzamıo uzamıo diyodum yaklaştım iice aşşaa dooru uzamış gitmiş. uzuyordur mutlaka yumuşak olunca kvırılıyor. ben elleri kadar sık olmasada kesiyorum çok kestim yani. batar matar allah korusun iyi takip edin. uzamış olması lazım
weya bayan alırken söle müdürüne önce kısırlaştırsınlülülülülülüSüt sağmaya gitmem lazım dedim.
Bıktım valla, bi daha memeli almıcam buraya dedi müdürüm.
Şaka yaptı.
Ama gerçek payı yok mudur sizce?
Ben bayılıyorum sanki, yarısı camlı toplantı odalarında yarı çıplak takılmaya...
hala gaz olayı dewammı edio:bbo:owww olsada yesek fasulyeyi çoook özledim gaz olur oğlumda diye yemiyorum ama içim gitti şimdi bide turşu olsa hımmmmm cokacimcoook
Yahu Hipp organik dediniz diye bu sıcakta bütün Kayseri'yi turladım Hipp bulabilmek için. Buldum diye sevinirken kavanozların içeriğine bi baktım ki meyve sularında, meyve pürelerinde hep şeker kullanılmış.. Organik üretimden diyo ama yine de şeker işte..
Şeker bebeklere zararlı diil mi daha ya???
Öyle die biliyorum. Bu Ferro nun dişler üzerinde de çok leke yaptığnı okumuştum burdaki topiklerin birinde. Bi de kıyafetlerdeki lekesi geçmiyo muymuş ne...
Bizim dr un ağzından cımbızla alıyosun zaten lafı.. Bi de her gittiğimizde Pelin adamı görürgörmez ağlamaya başlıyo.. Adamın ne dediğini duymuyorum bile.. Meyve suyu diye bi kağıda elma, şeftali, havuç yazmış..Şeftaliyle havucu hiç sevmedi bizimki... Elmayı da yaz elması ekşi olduğu için yemiyo.. Kışa kadar meyve suyu içemicek heralde...Ben de aylarına bakıyorum, şu anda elma şeftali ve kayısı muz karışımlarını verebilirim ben Doruk'a onlara göre... Ama bizim doktor üzüm, erik, karpuz falan da verebilirsin demişti. Belki de hazırlardan vermemek gerekiyor onları... Dipsiz kuyu gibi bi konu bu, çık işin içinden çıkabilirsen...
canım milupanın organik olanlaru ve hero babyninde var organik gayet ggüzel...bana dr hipp yada milupa tavsiye etti..ama herobabynin organiklerindende alıyorum...şeker ilavesi yok milupa ve hero babyde yalnız...
bi ew toplaşması yapsak aslında:)
o kadar da değil eminim burda hepimiz santim santim incelioruz yawruşlarımızı.. ayaklar hep azğımızda geziyodur hepimizin eminim:))))))))))))))
weya bayan alırken söle müdürüne önce kısırlaştırsınlülülülülülü
hala gaz olayı dewammı edio:bbo:
alla alla onlar şeker ilawesizler yaaa eminmisin bnde bi bakiim hemen heroda falan yazıo şeker ilawesiz die
hippte öyledir dedim
Ben de aylarına bakıyorum, şu anda elma şeftali ve kayısı muz karışımlarını verebilirim ben Doruk'a onlara göre... Ama bizim doktor üzüm, erik, karpuz falan da verebilirsin demişti. Belki de hazırlardan vermemek gerekiyor onları... Dipsiz kuyu gibi bi konu bu, çık işin içinden çıkabilirsen...
canım ben 4 we 6 ay olanların hepsini weriyorum 1 aydır.. meywe olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?