2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ynur
kan damlasını test yaptı mı dr
bebeişinin ihtiyacı yoksa wermiolar çünkü.. gereksiz demir ilacı alımınıon bi kaç sakıncasını okudum bazı hastalıkların teşhisini bile zorlaştırıyomuş bi zararı daha war ama hatırlayamadım şimdi

Bizim doktor Ferrum önerdi. Ferro dan daha iyiyimiş tadı.. Bi dene istersen..

yapmadı canım kan testi veremiyorum zaten oğlum kabul etmiyor hemen çıkarıyor hiç çocuğu zorlamadan bi dahaki gidişime sorup test yaptırıpmı versemki acaba CADIARZU ihtiyacı varsada vermemekle hatamı yapmış olurumki kontrolümüz ayın altısında çok farkedermiki kafam karıştı offfff dr sadece kabırlık yaparsa verme dedi

kızlar eşim dün epey bi erzak getirdicokacimcoook
iş yeri vermiş ramazan diye....kocaman bi kutu peynir var.şimdi ben onu açınca geri kalanı nasıl saklıycam..??diyiverin bakem??

owww olsada yesek fasulyeyi çoook özledim gaz olur oğlumda diye yemiyorum ama içim gitti şimdi bide turşu olsa hımmmmm cokacimcoook

ben de 3 gün önce yaptım.5 ay aradan sonra ilk defa yedim..nasıl özlemişim.en kısa zamanda da nohut yapcam.onu da çok özledim..

bi ew toplaşması yapsak aslında:)
o kadar da değil eminim burda hepimiz santim santim incelioruz yawruşlarımızı.. ayaklar hep azğımızda geziyodur hepimizin eminim:))))))))))))))
weya bayan alırken söle müdürüne önce kısırlaştırsınlülülülülülü
owww olsada yesek fasulyeyi çoook özledim gaz olur oğlumda diye yemiyorum ama içim gitti şimdi bide turşu olsa hımmmmm cokacimcoook
hala gaz olayı dewammı edio:bbo:

alla alla onlar şeker ilawesizler yaaa eminmisin bnde bi bakiim hemen heroda falan yazıo şeker ilawesiz die
hippte öyledir dedim

Öyle die biliyorum. Bu Ferro nun dişler üzerinde de çok leke yaptığnı okumuştum burdaki topiklerin birinde. Bi de kıyafetlerdeki lekesi geçmiyo muymuş ne...

aynen canım sapsarı kustuğu yer hiç çıkmıyor oğluşumunda dili masmavi oluyor verdikten sonra herkeste oluyormu bilmiyorum bide 10 damla dedi nasıl ağır geliyor çocuğa anlatamam yutamıyor iğrenç bööö

hasretcim gaz olayını yendik şükürde yinede çok gazı olmasındiye hala kendimden ödün veriyorum yaa bide bu aralar hep üç yada dört beş gün arayla kaka yapıyoruz ya anormal bi durum yoktur dimi arkadaşlar keyfide gayet yerinde sıpanın bi ıkınma zorlanma falanda yok eyvahedigeldismile

canım milupanın organik olanlaru ve hero babyninde var organik gayet ggüzel...bana dr hipp yada milupa tavsiye etti..ama herobabynin organiklerindende alıyorum...şeker ilavesi yok milupa ve hero babyde yalnız...

canım yaa sana yazıp teşekkür etmeyi unutum ben .. sen önermşştin medicana li şal ben ona götürdüm selini memnunda kldım bakalım bundna sonra onunla devam edeceğiz inşallah... çok saolasın canım... ama farkıdamıısn istanbuldaki hastanelerde de dokrtorlarda da iş yok diğer şehirlerde ki anneler ne güzel muayenelr anlatıyor biz anca american hastanesşne yada hisara felan gidip 100 liradan fazla muyene paraları ödeyeceğiz ki şöyle ilgili düzenli takip görelim doğru teşhis görelim ... çok ilginç yaaa...

selam canlar..
biraz önce Yagmur un kaka örnegni gtürdüm hasaneye..cok şükür temiz cıktı..:Saruboceq:
ama iki gündür yavrumun dakkada bi altını aıp silmekten tahriş oldupoposu kıpkırmızı kabardı.TROSYD krem alıp sürdüm..
havuc ilaveli aptamil hn 25 ishale özel mama kullanıorum..kakası birazaha katılaştı..ne beter bişeymiş bu ishal..gece uykularını bile etkiledi yavrumun..

ishal gecene kadar kn damlasıda yasak..aklınzda olsun..

Ev toplaşması harika olur, mutlaka yapalım bence.
Ramazanda zor olabilir oruç tutanlar olduğu için ama ramazandan sonra, havalar bozmadan organize edelim kanımca...

Ben artık herşeyi yiyorum, gaz yapmıyor Doruk'a. Yapıyorsa da sıkıntı yaratmıyor, pırtlayıveriyor :)

Ben dün okudum Hipp'in arkasını, şeker ilavesizdir, şeker doğal olarak bulunmaktadır gibi bişey yazıyordu sanki, ama emin değilim. Eve gidince bakayım hemen...
Ne vericez şaşırdım...

hasrettttttt çıldırıcammm resmen gözümün önünde kurufasülye tabağı duruyorrrrrrr naptın sen canım yaaaaa sütümmü çekti nedir allahım laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…