2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar mart anneleri...muhabbetiniz çok güzel...bende bir mart annesiyim...vakit buldukça takip ediyorum sizi ama yzmaya pek vakit olmadığından muhabbeti bölmek istemiyorum yorumsuz okuyorum...kızlar halinize şükredin bende sizdekilerden iki tane var..iki tane cadoloz kızım var...iş, güç, kariyer,sosyal yaşam,ilişkiler hepsi bitti herşey onlar oldu. Allah hepsine sağlık versin ....

aman ne güzel bişey çıkmamış...ishal zor gerçekten

ayy ewet ewt toplaşalım çok rahat olur ew ortamı herkes bişiler yapar getirir ew sahibine yük olamamk lazım fazlakaydirigubbakcemile3

yhaaa bnde mnermiştim bndeeee banae banaekötükedihüso şaka bi yana memnunsun yani ilgili mi uzun uzun anlatıyo mu bende ona mı götürsem üsküdara taşınıncazemuszemusbayanssulusmile

allah kolaylık versin.2 tane birden zor...napalım sağlıklı olsunlarda...

Oh sevindim cnm bişey çıkmadığına. O tahliller insanı nasıl yıpratıyo ben çok iyi biliyorum.
Bu arada kan damlası bazen karın ağrısı da yapıyo...

hasrettttttt çıldırıcammm resmen gözümün önünde kurufasülye tabağı duruyorrrrrrr naptın sen canım yaaaaa sütümmü çekti nedir allahım laelaelaelaelae

:tomato:kötükedihüso ehueheuheueh yewrım aruyam sipariş werem adresi yaz getüsünler hemenaklinialirimsmile
ya da atla gel bize yanınada bi baş kuru soğan ohhhsempatiksalakcinni

Allah kolaylık versin cnm ama onun da tadı başkadır di mi.. :lepi:

bebikim.. sadece ana sütü alan bebiklerde 1 hafta dahi normal.. si,nidirebiliyolar tamamını..

yk be canım koca adam oldu ye iç rahat rahat bi zahmey kıçını zorlasında pırtlatıwersin paşazademkaydirigubbakcemile3

turşuda var dersen akşam sizdeyimmmm of şaka maka valla iyi olurdu yaaa (

hasretim seni topikimizin bilgini ilan ediyorum arkadaşlarımında izniyle saol canım ya vallahi içim rahatlıyor böyle cevaplar alınca teşekkür ederim tatlım

bebeğim bizim ewden turşu eksik olmaz şalgam falan çok sewer kocam.. gel wallakaydirigubbakcemile2
merci canım hep burdayım her konu geçiyo önümden we bu sorunlarla karşılaşanlar çok oldu bnde dahil.. we doktor sitelerinden çok bakıyorum ben herşeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…