- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.221
selam canlar..
biraz önce Yagmur un kaka örnegni gtürdüm hasaneye..cok şükür temiz cıktı..:Saruboceq:
ama iki gündür yavrumun dakkada bi altını aıp silmekten tahriş oldupoposu kıpkırmızı kabardı.TROSYD krem alıp sürdüm..
havuc ilaveli aptamil hn 25 ishale özel mama kullanıorum..kakası birazaha katılaştı..ne beter bişeymiş bu ishal..gece uykularını bile etkiledi yavrumun..
ishal gecene kadar kn damlasıda yasak..aklınzda olsun..
ayy ewet ewt toplaşalım çok rahat olur ew ortamı herkes bişiler yapar getirir ew sahibine yük olamamk lazım fazlakaydirigubbakcemile3Ev toplaşması harika olur, mutlaka yapalım bence.
Ramazanda zor olabilir oruç tutanlar olduğu için ama ramazandan sonra, havalar bozmadan organize edelim kanımca...
Ben artık herşeyi yiyorum, gaz yapmıyor Doruk'a. Yapıyorsa da sıkıntı yaratmıyor, pırtlayıveriyor :)
Ben dün okudum Hipp'in arkasını, şeker ilavesizdir, şeker doğal olarak bulunmaktadır gibi bişey yazıyordu sanki, ama emin değilim. Eve gidince bakayım hemen...
Ne vericez şaşırdım...
canım yaa sana yazıp teşekkür etmeyi unutum ben .. sen önermşştin medicana li şal ben ona götürdüm selini memnunda kldım bakalım bundna sonra onunla devam edeceğiz inşallah... çok saolasın canım... ama farkıdamıısn istanbuldaki hastanelerde de dokrtorlarda da iş yok diğer şehirlerde ki anneler ne güzel muayenelr anlatıyor biz anca american hastanesşne yada hisara felan gidip 100 liradan fazla muyene paraları ödeyeceğiz ki şöyle ilgili düzenli takip görelim doğru teşhis görelim ... çok ilginç yaaa...
merhabalar mart anneleri...muhabbetiniz çok güzel...bende bir mart annesiyim...vakit buldukça takip ediyorum sizi ama yzmaya pek vakit olmadığından muhabbeti bölmek istemiyorum yorumsuz okuyorum...kızlar halinize şükredin bende sizdekilerden iki tane var..iki tane cadoloz kızım var...iş, güç, kariyer,sosyal yaşam,ilişkiler hepsi bitti herşey onlar oldu. Allah hepsine sağlık versin ....
selam canlar..
biraz önce Yagmur un kaka örnegni gtürdüm hasaneye..cok şükür temiz cıktı..:Saruboceq:
ama iki gündür yavrumun dakkada bi altını aıp silmekten tahriş oldupoposu kıpkırmızı kabardı.TROSYD krem alıp sürdüm..
havuc ilaveli aptamil hn 25 ishale özel mama kullanıorum..kakası birazaha katılaştı..ne beter bişeymiş bu ishal..gece uykularını bile etkiledi yavrumun..
ishal gecene kadar kn damlasıda yasak..aklınzda olsun..
hasrettttttt çıldırıcammm resmen gözümün önünde kurufasülye tabağı duruyorrrrrrr naptın sen canım yaaaaa sütümmü çekti nedir allahım laelaelaelaelae
merhabalar mart anneleri...muhabbetiniz çok güzel...bende bir mart annesiyim...vakit buldukça takip ediyorum sizi ama yzmaya pek vakit olmadığından muhabbeti bölmek istemiyorum yorumsuz okuyorum...kızlar halinize şükredin bende sizdekilerden iki tane var..iki tane cadoloz kızım var...iş, güç, kariyer,sosyal yaşam,ilişkiler hepsi bitti herşey onlar oldu. Allah hepsine sağlık versin ....
hasretcim gaz olayını yendik şükürde yinede çok gazı olmasındiye hala kendimden ödün veriyorumyaa bide bu aralar hep üç yada dört beş gün arayla kaka yapıyoruz ya anormal bi durum yoktur dimi arkadaşlar keyfide gayet yerinde sıpanın bi ıkınma zorlanma falanda yok eyvahedigeldismile
:tomato:kötükedihüso ehueheuheueh yewrım aruyam sipariş werem adresi yaz getüsünler hemenaklinialirimsmile
ya da atla gel bize yanınada bi baş kuru soğan ohhhsempatiksalakcinni
bebikim.. sadece ana sütü alan bebiklerde 1 hafta dahi normal.. si,nidirebiliyolar tamamını..
24 saat koynumda tutabilsem keşke :)
Milupanın sadece şeftali elmasını alıyorum ben, diğerlerini de verebilir miyiz ki artık?
canım ben hepsinden verdim.4-ay 6 ay demedim...hatta ananas suyu bile sıkıp verdim b,şey olmadı..gayet lezzetli yedi...
memnun kaldığına sevindim..ama dediğin gibi gerçekten iyi bir dr yok..bizimkilerin hastası çok doymuşlar da o nedenle sanırım...canım yaa sana yazıp teşekkür etmeyi unutum ben .. sen önermşştin medicana li şal ben ona götürdüm selini memnunda kldım bakalım bundna sonra onunla devam edeceğiz inşallah... çok saolasın canım... ama farkıdamıısn istanbuldaki hastanelerde de dokrtorlarda da iş yok diğer şehirlerde ki anneler ne güzel muayenelr anlatıyor biz anca american hastanesşne yada hisara felan gidip 100 liradan fazla muyene paraları ödeyeceğiz ki şöyle ilgili düzenli takip görelim doğru teşhis görelim ... çok ilginç yaaa...
yk be canım koca adam oldu ye iç rahat rahat bi zahmey kıçını zorlasında pırtlatıwersin paşazademkaydirigubbakcemile3hasretcim gaz olayını yendik şükürde yinede çok gazı olmasındiye hala kendimden ödün veriyorumyaa bide bu aralar hep üç yada dört beş gün arayla kaka yapıyoruz ya anormal bi durum yoktur dimi arkadaşlar keyfide gayet yerinde sıpanın bi ıkınma zorlanma falanda yok eyvahedigeldismile
canım ben hepsinden verdim.4-ay 6 ay demedim...hatta ananas suyu bile sıkıp verdim b,şey olmadı..gayet lezzetli yedi...
memnun kaldığına sevindim..ama dediğin gibi gerçekten iyi bir dr yok..bizimkilerin hastası çok doymuşlar da o nedenle sanırım...
aynen ebruya katılıyorum bnde pek ayırt etmiyorum sadece ilk başladığım zamanlar ilk 2 hafta dikkat ettim alışsın die sonra hep karışık aldım 4,6ay
bnde ananas falan werdimbayanssulusmile
turşuda var dersen akşam sizdeyimmmm of şaka maka valla iyi olurdu yaaa(
hasretim seni topikimizin bilgini ilan ediyorum arkadaşlarımında izniyle saol canım ya vallahi içim rahatlıyor böyle cevaplar alınca teşekkür ederim tatlım
yk be canım koca adam oldu ye iç rahat rahat bi zahmey kıçını zorlasında pırtlatıwersin paşazademkaydirigubbakcemile3
aynen ebruya katılıyorum bnde pek ayırt etmiyorum sadece ilk başladığım zamanlar ilk 2 hafta dikkat ettim alışsın die sonra hep karışık aldım 4,6ay
bnde ananas falan werdimbayanssulusmile
ben bu gün emirhana zeytin yağlı yprak sarmasının içinden tattırdım bi güzel yedi...biz çoçukları büyüttük bile hasret iskender sarma falan.. :)))
bneim dr duysa topa tutar beni herhalde...gittiğimde dr bu aay şunu başlayalım çorbasına şunu katalım falan dediğinde komiğime gidiyor...
yk be canım koca adam oldu ye iç rahat rahat bi zahmey kıçını zorlasında pırtlatıwersin paşazademkaydirigubbakcemile3
ben bu gün emirhana zeytin yağlı yprak sarmasının içinden tattırdım bi güzel yedi...biz çoçukları büyüttük bile hasret iskender sarma falan.. :)))
bneim dr duysa topa tutar beni herhalde...gittiğimde dr bu aay şunu başlayalım çorbasına şunu katalım falan dediğinde komiğime gidiyor...
ahahaha al bndende o kadar ebru kadın hala beni anne sütü we gece 1 öğün biberon maması weryor sanıyo... bi de dışarı çıkarsam nadir kawanoz meywe:))))
sütün çok iyi besliyo diyip duruyo çocuk 1 haftada 90gr alıyo diom o yeter dio....
bizede bu ay liste yapacak yenikaydirigubbakcemile3
ahahaha al bndende o kadar ebru kadın hala beni anne sütü we gece 1 öğün biberon maması weryor sanıyo... bi de dışarı çıkarsam nadir kawanoz meywe:))))
sütün çok iyi besliyo diyip duruyo çocuk 1 haftada 90gr alıyo diom o yeter dio....
bizede bu ay liste yapacak yenikaydirigubbakcemile3[/QUOT
Doktorlar da bir ilginç ben bir dra gittim meyve püresi vereyim mi dedim hayır anne sütü yetmezse mama dedi, ek gıda 6.aydan önce verme dedi, başka dra gittim meyve püresi vereyim mi dedim, ooo ver tabi meyve püresi sebze püresi yoğurt hepsini ver dedi, emziriyor musun diye sormadı bile.
Mesela kan damlası verdi geçen ay, sadece Kerem in suratına bakarak bu çocuk kansız dedi.Bu ay ki kontrolde de kansızlığı devam ediyor 2 katına çıkarıyorsun damlayı dedi ama kadın 32 yıllık doktormuş belki de artık çocuklara bakınca anlayabiliyordur.
Kan damlasının verilmesini ben anlatmıştım di mi size? Annenin kanı 120 gün bebekte kaldıktan sonra yıkılıyormuş yerine bebeğin vücudu kan hücresi yapıyormuş, yapılması yıkılmasından yavaş olursa bebek kansız kalıyormuş, 4. ayda damla verilmesinin nedeni buymuş.
saolasın pıarım..ebuş Yağmura çok geçmiş olsun cnm
hasret ve ebru alemsiniz ha doktorları kandırın bakem sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?