2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

asya da bize yemek masasında rahatlık vermiyo zaten...bana da verin diyo...ben de tattırıyorum herşeyden..6.aydan sonrada zor olur ekgıda olayı zaten...doktora kalsa sadece anne sütü...

ben geldim yeniden:)
sabah 6.30 da uyanan sıpam yeni uyudu umarım uyur azcık 30 dk uyusa göbek atcamm...
takip edemedim kızlar cevap yazamadığım varsa kusura bakmasın:)

Ay kızlar Emen bana bi sürpriz yaptı ve 1,5 saat uyudu. ben de 3 gündür bakamadığım evimi temizledim biraz bu arada çok şükür. kreşke o uyuduğunda ben de kafamı koyup azıcık uyuyabilsem ama nerdeee? şimdi bi daha kestirmesini beklicem ateşe çorba koymak için. uyuyup kalktı azmanlığa devam ediyo beyim

Ebrucum yağmurda bi problem olmamasına sevindim cnm geçmiş olsun
Olcay ve hepatit maşallah bebiklerinize kızlar
doktorumuz bana geçen ay yani 4 aylık olduğumuzda artık ek gıdaya geçmemi sölemişti ama ben veremiyorum ki bu adama bişi, hiçbişeyi beğenmiyor sıpam. herşeye yüzünü ekşitiyor,öğürüyor

asya da bize yemek masasında rahatlık vermiyo zaten...bana da verin diyo...ben de tattırıyorum herşeyden..6.aydan sonrada zor olur ekgıda olayı zaten...doktora kalsa sadece anne sütü...

ne buluyorlar anlamam yemek masasında..benimki de öyle.ama tatmak için değil herşeyi ellemek istiyo yemek yiyemez olduk eşimle birlikte ..masada ne var ne yok içine gireyim diyo ...
bizim dr zorlanmaz dedi bakalım nasıl olcak ben tattırmadım hiçbişey denemelere başlıyoz yavaştan..

darısı başıma:Saruboceq: 1 haftadır eve süpürge tutamadım götürüyo evi bişeyler:))
maşallah kuzuya da umarım hep böyle uyur canım..

kızlar benim ki elektirik süpürgesinden korkmaya başladı ne zaman acsam için için ağlıyor.bebişler korkuyor mu sizin de?

saolasın pıarım..
kavun canavarını ısırrrrr benimiçin coook tatlııı:)

opuyorumnanaktan sende yağmuru öp gözlerinden fotosu çok tatlı yerim onu
:)))) send epek farklı sayılmazsın hai bizden sizin dr dedimi kavun verin diye bakiiimmm..ısır benim için yakışıklıyı..afiyet olsun balıma...

hooo ben sadece tattırıyorum herşeyden tattırdığımıda biliyor doktor öyle yok mok desede tatmak istiyor yoksa sofrada oturtmuyor dedim opuyorumnanaktan

Selam hanımlar..

Bütün evin perdelerini, tüllerini yıkıyorum, bir taraftanda camları siliyorum, deli gibi iş yapasım var nedense :))) İklim de anneannesinde uslu uslu duruyormuş, akşamda mutfağı temizlemeyi planlıyorum, bayrama bir nebze de olsa hazırlık yapmış olacağım, bu arada ben hızla kilo veriyorum, hamilelik öncesinden de zayıfım şu anda, ben doğumdan sonra biraz kilo kalır diye düşünmüştüm ama olmadı, kimimiz kilo verememekten şikayetçi, benim gibilerde alamamaktan, her gören aaa ne kadar zayıflamışsın dedikçe sinir olmaya başladım, saçlarım çok dökülüyor, yakında kel kalacağım sanırsam, bitkisel bir formül deniyorum, inşallah iyi gelir..

Biraz önce İklim in doktoru aradı, kan damlası gerekli mi diye test yaptırmıştık, test sonucuna göre demir eksikliği yokmuş, kemik gelişimi de çok iyiymiş, ayrıca bende talasemi minör vardı, İklime geçmişmi gen yoluyla diye merak ediyordum, doktorumuz kan testi ile onada baktırmış, çok şükür İklim sağlam genlere sahipmiş, çok sevindim buna...

Ek gıdalardan bahsetmişsiniz yine, bende İklime bir çok şeyden tattırıyorum, az evvel telefonda doktoruda dedi, 6 ay bitti, birçok şeyi yiyebilir diye, artık daha fazla titizlenip kendimi yıpratmaktan vazgeçeceğim, yoksa kafayı yiyecektim bu beslenme konusunda, ben çorbalarına kıyma bile koymaya başladım, meyvenin nerdeyse her çeşidini veriyorum, ama kavanoz pürelerinden çok evde kendim hazırlamayı tercih ediyorum, sadece dışarı çıkacaksak kavanoz meyve pürelerinden veriyorum, bu konu çok afaki hakkaten, her doktorun görüşü farklı, ben kendi mantığıma güvenmeye karar verdim bundan sonra..

amin cnm darısı başına.
benimki aksine seviyo elektrik süpürgesii şükür

Bu arada çok fazla takip edemiyorum sizi, kaçırdığım şeyler olabilir, kusura bakmayın kızlar, hepinizi çok seviyoruz İklim le ve çok öpüyoruz..

Ebrucum, Yağmura geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda düzelir, İklimin de poposu kızardı, doktor bizede merhem verdi, inşallah geçer..

kızlar bu arada ben 4.ydan bu yana kandamlası veriyorum,santafer diye bişi. doktor test falan yapmadan verdi, ben de bu damlanın rutin bişi olduğunu sanıyodum doğrusu çünkü büyük oğlanda da kullanmıştımbilmiyorumkismile

sağol canım:)

sen bu kadar iş yaparsan olacağı bu canım zayıflarsın tabi. çok yorma kendini hem cocuk hem ev maşallah yine iyi idare etmişsin..saçlarım benim de cok dökülüyor ama doğum sonrası normalmiş bir de sıpam yoluyor amahala kel kalmadım:))
bebeğin konusunda en iyisini sen bilirsin..ihtiyaçlarını ne yiyip yemeyeceğini en iyi annesi anlar için nasıl rahat ediyorsa öyle yap..
iklim bebeğimize de maşallahh

amin cnm darısı başına.
benimki aksine seviyo elektrik süpürgesii şükür

önce seviyordu yeni çıktı bu da sorma:ecrin_bebek:

ebuş Yağmura çok geçmiş olsun cnm

hasret ve ebru alemsiniz ha doktorları kandırın bakem
sempatiksalakcinni

yani kesinlikle benim kız bi kere dünyayı yıkar bişey ydiğimi içtiğimi görmesin hemen elimi çekip elimdekini ağzına götürmeye çalışıyo.. öyle öyle başladım zaten bu kadar.. ağlıyo çocuk yanında çekirdek bile yesem illa tadına bakacak.. doktora diyorum böyle yapıyor.. o umursamıyor ama ben nasıl yapiim ki o elime bakarken ağzını açarken wermemek:umursamaz: neyse o öyle bilsin beslenme konusunda yanlış bişey yaptığıma asla inanmıyorum.. kanımca güzel bi programım war yoğurdunu sebzesini meywesini tahılını eksik etmiyorum..
kızımda yadırgamıyor yiyor nedne bekliyeyim ki.. sadece anne sütüyle gitseydim şu an bebepğim eminim 1 kilo düşüğüydü.. zaten çok kilolu bi bebek değil..

yasmin şu ananın adresini wer ceroyuda postalicaaaaaammmmm-tatlicadiarzu-:bbo:

saol jalecim
bu niyetlenmeden oruc olmuyo dedi birisi bana bnde deneyemedim bile ..niyetlenmeyip denesem belki başarılı olurum bende..

niyetlenmeden oruç olmaz tabii ki ben kendimi denemek için sahurdan sonra hiç bişey yemedim iftara kadar, dayanamasaydım yiyecektim diğer türlü 61'e yakalanırız mazallah
bugün niyetlendim çok şükür bi sorun yok borçlarım çoğalmasın iyice
bu arada yağmurun tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim Allah'ım hiç birimize yaşatmasın böyle sıkıntılar

maaşallah cocaman olmuş tabi sana da maaşallah sadece anne sütüyle öyle olduysa

bence yoğurttan olmuştur çünkü arda da aynı oldu 3 kaba mayalamıştım 3 günlük sonuncuyu yediği gün dediğin gibi çok kustu hem de diğer yediklerini de sindirememiş
o gün anlayamadım da aynı şeyi 2 gün önce pişen yayla çorbasında da yaptı hem de 2 kez yoğurtlu şeyleri günlük vermek gerekiyor sanırım mideleri çok hassas

bizim doktorda bana anne sütü ile devam et su bile verme diyor.

yaa bu sıcaklarda su verilmez mi?bizler içmişiz de neremiz eksik.bende tattırıyorum dokunduruyorum ağzına tadını alsın diye.çok şükür evet sütüm yetiyor kilosuda iyi ama bilsin herşeyin tadını.

gerçi kaynanatörüme kalsa zayıfladı alp klava:biraz önce öyle diyor bana bende bozdum attım pes yani daha ne olacak dedim gerizekalı kadın cin saflardan bu:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…