- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.261
napıyo o saatten beri bi sölesene kızzz
hiç mi uyumuyor
niyetlenmeden oruç olmaz tabii ki ben kendimi denemek için sahurdan sonra hiç bişey yemedim iftara kadar, dayanamasaydım yiyecektim diğer türlü 61'e yakalanırız mazallah
bugün niyetlendim çok şükür bi sorun yok borçlarım çoğalmasın iyice
bu arada yağmurun tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim Allah'ım hiç birimize yaşatmasın böyle sıkıntılar
maaşallah cocaman olmuş tabi sana da maaşallah sadece anne sütüyle öyle olduysa
bence yoğurttan olmuştur çünkü arda da aynı oldu 3 kaba mayalamıştım 3 günlük sonuncuyu yediği gün dediğin gibi çok kustu hem de diğer yediklerini de sindirememiş
o gün anlayamadım da aynı şeyi 2 gün önce pişen yayla çorbasında da yaptı hem de 2 kez yoğurtlu şeyleri günlük vermek gerekiyor sanırım mideleri çok hassas
bizim doktorda bana anne sütü ile devam et su bile verme diyor.
yaa bu sıcaklarda su verilmez mi?bizler içmişiz de neremiz eksik.bende tattırıyorum dokunduruyorum ağzına tadını alsın diye.çok şükür evet sütüm yetiyor kilosuda iyi ama bilsin herşeyin tadını.
gerçi kaynanatörüme kalsa zayıfladı alpklava:biraz önce öyle diyor bana bende bozdum attım pes yani daha ne olacak dedim gerizekalı kadın cin saflardan bu:mymeka:
çok ilginç nasıl dayanıyor yaaa.. bizim ki 2 defa uyur gün içinde bazen 3 en az 1 saatdeli oldum hasret sorma...uyandı da sesi cıkmıyo şimdi de..
oyun oynayalım istiyor.sıkılınca al beni gezdir kapılar bacalar ne bulursa gözüne carparsa ellemek istiyo..uymuuyor ya..
Kızlar bu bebekler çok hareketlendi, sürekli ilgi istiyorlar, ne yapacaz biz bunlarla, benim kızda öyle, gündüz uykusu denen bişey kalmadı hanımda, gece de mama için uyanıyor, sabaha karşı ezan ile uyanıp bir daha uyumuyor, anamı ağlatmaya başladı benim, anneme postaladım da kafa dinleyip işlerimi yapıyorum valla :))
Hasretcim, annem seve seve bakar, gönder sen Ceroyu da :))
salak işte.bizimkide geçen diyorki alp oğlum sana yarın çorba yapayım bende dedimki alp in annesi yapar zamanı gelince.öğlenden ateşi var yanıyor çocuk dedi ölçtüm 36,5 çıktı.akşamüstü zayıfladı dedi ki bunu 3-4 kere tekrarladı son günlerde salı günü doktordaydık çocuk 7 700 gr çıktı daha ne olacaksa.eşim sabah 7 de gitmişti bugün işe oyüzden erken geldi diyormuşki çok özledim çocuğu getirde seveyim halbuki öğlen yarım saat sevdi.sinir kadınYazzz, takma kaynanayı, kendilerini çok bilir sanıyorlar, geçen gün benimki de benim kıza kızarmış köfte yedirmeye çalışıyordu, yakaladım bende, çok bozuldu, ben vejetaryenim ya, kızımı da öyle olacak sanıyor cahil kadın... Ya da beni yedirmez de kızda et ürünlerine alışamaz falan sandı heralde :))
sağol jalecim evet sadece anne sütü..ben de süt ineciği:))
bize de dr su verdirtmedi yazcım ben verdim bi kaç kere..antalyanın sıcağında çok terleyen bir bebek bir de..klima da olsa olmuyor.dayanamadım yavrucağa ama kızdı dr..
kaynanatörü de boşver yaranamazsın onlara..
selam kızlar çoook yorgun ve hastayım dünden beri ateşliydim gece ateşim 40.5 oldu ilaç duş düşmüştü.sabah iyiidim ama okuda bayılmışım apa topar acile götürüldüm sonra testler tomografi çekildi eeg için sevk istendi iki hastane gezdim sonuç boğaz yolları enfeksiyonu olmusum bayılma nedenim araştırılıyo bakalım inşallah sonuç temiz çıkar. bu esnada elifime bakan abla sağolsun bi kaç saat fazla ilgilendi ya bu kadına elif çook alıştı çok mutlu boyu uzadı veeee bana gell gel yapınca geliyo belki başka bebeklerde yapmıştır buu
24ü koca kafalımın doğum günü we 29uda ewlilk yıldönümümüz
aklıma hiç bir şey gelmiyor ne yapsam yaaaapasta masta hiç demeyin hiiç anlamam we uğraşamam öleşeylerle waktim yok zati
yaw bi soru sorduk yarına kadar en az 5 öneri gelmezse hepicinisi silcem heee defterdenlaelaelaelaelaelülülülülülü:dilcikar:
Serhana maşallah annesi:)) cevap yazdım
çok ilginç nasıl dayanıyor yaaa.. bizim ki 2 defa uyur gün içinde bazen 3 en az 1 saatwe eğer uyku arası doyurursam tıpkı bu gün gibi 4 saate yakın uyuyor:1shok: 2de yattı arada annem 150lik mama wermiş.. 5i geçiodu ağladı yanına gittim yatağa aldım uzandım yanına öptüm kokladım biraz emzirdim emerken yine uyudu we hala uyuyooooakannehir uyandırıcam şimdi gidip ne bu yaaaa yoksa gece mesaisi başlar yine alimallah
hep böyle uyku arası doyurursam uzun uyuyor da bu biraz aştınaniknanik
bnbm kızım iklime benzemez ama heeeeesempatiksalakcinni
slm annişler nasılsınız ani bi çıkış yaptım bugün bi hoşçakalın bile diyemedim
doktora gittik oğluşum 3 haftada (geçen ay 27sinde gitmiştik ) 550gr almış 7550olmuş boyumuzda 67.5cm
bi problemimiz yok çok şükür herşey yolunda yalnız sünneti gata da yaptıramıycaz isteğe bağlı yaptıklarında taaa aralık da gün veriyorlar ve genelmi localmi anesteziye o anda karar veriliyomuş ve çoğunlukla genel yapılıyomuş bizde istemiyoruz birde bi sağlık sorunu yoksa önermiyoruz dedi cerrahideki doktor 6 yaşında yaptırın falan dedi bakımı zor olurmuş falan falan neyse özel hastane arayışına başlıyorum yarından itibaren böyle işte tocam bakınacakmış nette o yüzden geçmişe bakamadım daha sonra fırsatım olursa bakarım artıkın şimdilik çok öpüyorum
hee bu arada ek gıdaya bir haftaya kadar başlayabilirsiniz dedi benim 10gündür verdiğimi bilmiyo tabiiaklinialirimsmile yoğurt sebze meyve püresi ve kavanoz mamaları gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dedi bende ok didim öle işte öptüm canolarr
selam kızlar çoook yorgun ve hastayım dünden beri ateşliydim gece ateşim 40.5 oldu ilaç duş düşmüştü.sabah iyiidim ama okuda bayılmışım apa topar acile götürüldüm sonra testler tomografi çekildi eeg için sevk istendi iki hastane gezdim sonuç boğaz yolları enfeksiyonu olmusum bayılma nedenim araştırılıyo bakalım inşallah sonuç temiz çıkar. bu esnada elifime bakan abla sağolsun bi kaç saat fazla ilgilendi ya bu kadına elif çook alıştı çok mutlu boyu uzadı veeee bana gell gel yapınca geliyo belki başka bebeklerde yapmıştır buu
yaw bi soru sorduk yarına kadar en az 5 öneri gelmezse hepicinisi silcem heee defterdenlaelaelaelaelaelülülülülülü:dilcikar:
sağol bitanem yaa bizim ssk mız yok yani tsk olunca özel oluyoruz bu ssklı ücretimi hee çok da önemli değil aslında ama araştırıyorum bi fikrim olsun diye
memnunsanız iyi önemli olanda o yalnız nette bikaç yazı okudum 3 aydan sonra local anestezi olunca bebekte ters tki yapıyomuş falan eymen paşa iğne yapılırken çok ağladımı annesi hatırlatmış olucam ama kusura bakma gata da doktor genel anestezi önerdi bize o yüzden kafam karıştı off artık bu iş bitene kadar ben kafayı yerimmkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?