- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.281
Eymen iğne olurken çok ağlamadı benim elimde oyuncak vardı önünü kapatmıştım dikkatini dağıttım sonrasında sünnet olurken hiç ağlamadı ben kollarını tutuyordum adım adım izledim oğlumu... hemşireler nasıl bir annesin bakabiliyorsun diyordu bense o an oğlumun yanında olmalıyım diyordum ve oldum şükür... en zoru eve gelince uyuşukluk geçiyor o iki saat dayanacaksın...
sünnette sgk karşılaması yok zaten cnm bu normal fiyat...
kırk takla atabilirim uyuduk sonunda:lepi::lepi:
maşallahallah nazardan saklasın..
dilini ısır poponuzu kaşı hasretcim
maşallah canım oğluşuna..
bize de ilk 28 günden sonra zorunluluk yoksa önermedi dr lar canım sünneti.
gecmiş olsun canım.
illa bişey yapmak zorunda mısın? ben bu seneki yıldönümümüzü unutmuştum:)) sen de cok yorgunluktan bebekten evden dükkandan falan farkedememiş de unutmuş gibi yapsan olmaz mı:))
sağol bitanem balım kaymağım hayırlısı ile inşallah sizin hastane kafama yattı gibi çünkü siz memnun kalmışsınız bildiğin birinden bilgi almak insanı çok rahatlatıyo teşekkür ederim canım çok çok çok öptümopuyorumnanaktan
şimdilik kaçıyorum tocam artık sabretmiyooo
slm arkadaşlar rota virüsü aşısı yaptıran varmı??
sağol canım sıcaklar koşuşturma mahvediyor insanııcanım çok geçmiş olsun beklediğin sonuçta temiz çıkar inşallah sıcaklar yorgunluk hasta da olmuşsun bu yüzden olabilir belki dikkat et kendine
elif kuzuyada maşallah annesi
kahvaltı yapmamıştım oruç tutamıyorum süt durumu çok azaldığı için tutamıyorum zaten artıkta yasaklandı sıvı kaybı olmayacakmış ani tansiyon düşüdüne neden olurmuşmümoşum geçmiş olsun hayatım işte bnde aynen öyle oldum ama bayılma derecesine gelmedi allahtan.. muhtemelen tansiyonun düşmüştür eğer bişey yiyemediysen..
aaa canım bizimki ayın biri kociş telefon istiyo yada saat hiç aşağıyada konmaz belki baş başa yemek felan işteeyaw bi soru sorduk yarına kadar en az 5 öneri gelmezse hepicinisi silcem heee defterdenlaelaelaelaelaelülülülülülü:dilcikar:
sağol canım benim aman uyanmadan dinlensümeyra geçmiş olsun canım
koca kişisi yeğenle havuza gitti eymen uyudu bende postu serdim
ben yaptırdım canım neden sordun?
çocukta sıkıntı oldumu ? kaç doz oluyor ?
ya niye hepsi böyle oldu farklı olan bir tane bile yok, hepimiz gece mesaisindeyiz sabaha kadar uyuyan bir tane bile mart bebeği yok, 3 aydan sonra uykular düzelir bizimkiler 5 aydan sonra bozuldu. Kadir Tuğcu ya sorsak adam güler mi acaba sempatiksalakcinni
Ya kızlar dün akşam Pelin çok acayip bi şekilde kustu... bilmiyorumkismile Öyle çok öğürdü ki.. Burnunmdan bile çıktı kustukları.. Nerdeyse 2-3 bardak kadar çıkardı ya.. mafoldumben İçinde bişey kalmadı daha öğürdü, öğürdü...Gündüz yoğurt yemişti. Yoğurdu 3 gün önce mayalamıştım, ondan mı oldu sizce? Öğleden sonra da Hero Baby nin muz, armut, mandalina karışık meyve püresinden vermiştim. Daha ilk defa yedi ama çok sevdi diye nerdeyse yarısını yedirdim kavanozun.. Yoksa o mu dokundu?
Doktorunu aradık hemen. Biraz dinlensin, sıvı takviyesi yapın dedi. Ama bişey yiyecek içecek hali kalmadı ki yavrunun.. Gece 2 saatte bir kaldırıp emzirdim ama emmedi çok(( Dün Erikli su diye bahsetmiştiniz.. Eşim gitti ondan aldı geldi ama su da içmiyo..
Bu gün hiç ek gıda vermesem mi??
EN SISMAN BEBEK 6 AYLIK VE 20 KILO / 1 - Hürriyet
kızlar su bebişe bir bakın:))
2 marka var canım.bir tanesi 2 doz diğeri 3 doz.farkları yok aslında.
ilk yazan dr bize 3 doz olanı yazdı.adı rotateq.
hiç sıkıntı olmadı.hatta 2 gün sonra 3. dozu yaptırıcaz ve bitecek:)
canım benım ya ne tatlı umarım bı rahatsızlıgı falan yoktur.yoksa normal degıl yanı
ne buluyorlar anlamam yemek masasında..benimki de öyle.ama tatmak için değil herşeyi ellemek istiyo yemek yiyemez olduk eşimle birlikte ..masada ne var ne yok içine gireyim diyo ...
bizim dr zorlanmaz dedi bakalım nasıl olcak ben tattırmadım hiçbişey denemelere başlıyoz yavaştan..
darısı başıma:Saruboceq: 1 haftadır eve süpürge tutamadım götürüyo evi bişeyler:))
maşallah kuzuya da umarım hep böyle uyur canım..
kızlar benim ki elektirik süpürgesinden korkmaya başladı ne zaman acsam için için ağlıyor.bebişler korkuyor mu sizin de?
EN SISMAN BEBEK 6 AYLIK VE 20 KILO / 1 - Hürriyet
kızlar su bebişe bir bakın:))
teşekkürler canım çocukta sıkıntı olmamasına sevindim benim kızım çok hassas normal aşılar bile ateş yapıyor
evettt ben de bu gün blenderı çalıştırdım oğluşum dudağını büktü ve acıklı acıklı ağlamaya başladı.demek ki bu dönem böyle oluyo.akannehir
anaamm bu bebişi neyle beslemişlr kız.aman aman böylesi de güzel değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?