2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol bitanem balım kaymağım hayırlısı ile inşallah sizin hastane kafama yattı gibi çünkü siz memnun kalmışsınız bildiğin birinden bilgi almak insanı çok rahatlatıyo teşekkür ederim canım çok çok çok öptümopuyorumnanaktan

şimdilik kaçıyorum tocam artık sabretmiyooo

sağol canım bize öyle bişey demedi doktorumuz hatta cerrahi doktoruylada görüştüm hiçbi sıkıntı olmaz dedi hayırlısı bakalım

Bir de Eymen aşı olurken bile katılırdı sünnetten sonra aşılarda azcık ağladı acılara alıştı çocuğum:2:

Bence çocuk kendini bilmeden sünnet olmalı görümcemin oğlu 8 yaşında boylu posluda çocuk sünnetten korkuyor bu senede ertelediler...

Ama bizim tıbben olmamız gerekliydi zaten sünnet derisi yapışıktı çünkü o yüzden benim oğlum çok acı çekti o derisi tamamen kabuk tuttu sonra kabukları attı
akannehir

:kedi:

olumunekankayizsmile

canım çok geçmiş olsun beklediğin sonuçta temiz çıkar inşallah sıcaklar yorgunluk hasta da olmuşsun bu yüzden olabilir belki dikkat et kendine
elif kuzuyada maşallah annesi
sağol canım sıcaklar koşuşturma mahvediyor insanıı
mümoşum geçmiş olsun hayatım işte bnde aynen öyle oldum ama bayılma derecesine gelmedi allahtan.. muhtemelen tansiyonun düşmüştür eğer bişey yiyemediysen..
kahvaltı yapmamıştım oruç tutamıyorum süt durumu çok azaldığı için tutamıyorum zaten artıkta yasaklandı sıvı kaybı olmayacakmış ani tansiyon düşüdüne neden olurmuş
yaw bi soru sorduk yarına kadar en az 5 öneri gelmezse hepicinisi silcem heee defterdenlaelaelaelaelaelülülülülülü:dilcikar:
aaa canım bizimki ayın biri kociş telefon istiyo yada saat hiç aşağıyada konmaz belki baş başa yemek felan iştee
sümeyra geçmiş olsun canım

koca kişisi yeğenle havuza gitti eymen uyudu bende postu serdim
sağol canım benim aman uyanmadan dinlen

slm arkadaşlar rota virüsü aşısı yaptıran varmı??

biz yaptırdık tavsiye ederim ishal felan olmadı

var anacım benım oglan gayet duzenlı uyur masallah.eger uykusu o gun bozulmussa kesın ev kalabalıktır ve cok hırpalanmıstır kucaklarda.en gec 22 30 yatar sabah 06 30 kalkar.

gecmıs olsun canım.nasıl oldu pelın ?

slm arkadaşlar rota virüsü aşısı yaptıran varmı??

var canım.bugun ıkıncı dozunuda yaptırdık bıttı.

bu hafta ızınlıydım . doguhan 11 gunde 400 gram almıs.ondan oncekı 15 gunde yawrum 200 gram almıstı.artık benı kesseler calısmam.100 mılyar verseler mumkunatı yok yanı.

hadın kızlar ben makınayı bosaltayım gıdıp bıraz kıtap okuyup yatayım.ıyı geceler
bebısı uyumayan anneler sakın bana sınır olmayın lutfen bıde masallah dıyın nazar degmesın :kedi:

2 marka var canım.bir tanesi 2 doz diğeri 3 doz.farkları yok aslında.
ilk yazan dr bize 3 doz olanı yazdı.adı rotateq.
hiç sıkıntı olmadı.hatta 2 gün sonra 3. dozu yaptırıcaz ve bitecek:)

teşekkürler canım çocukta sıkıntı olmamasına sevindim benim kızım çok hassas normal aşılar bile ateş yapıyor

evettt ben de bu gün blenderı çalıştırdım oğluşum dudağını büktü ve acıklı acıklı ağlamaya başladı.demek ki bu dönem böyle oluyo.akannehir

teşekkürler canım çocukta sıkıntı olmamasına sevindim benim kızım çok hassas normal aşılar bile ateş yapıyor

düşünüyorsan dr a danış cccanım.umarım sorun olmaz:)

evettt ben de bu gün blenderı çalıştırdım oğluşum dudağını büktü ve acıklı acıklı ağlamaya başladı.demek ki bu dönem böyle oluyo.akannehir

anaamm bu bebişi neyle beslemişlr kız.aman aman böylesi de güzel değil.

ya öölede işler kalıyor hep resmen oyuncak olduk ellerinde sıpaların:)
o bebiş ne bulsa yiyormuşş ..bööle dobiş olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…