2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım yaa çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın :Saruboceq:

24ü koca kafalımın doğum günü we 29uda ewlilk yıldönümümüz
aklıma hiç bir şey gelmiyor ne yapsam yaaaa pasta masta hiç demeyin hiiç anlamam we uğraşamam öleşeylerle waktim yok zati

eşin beşiktaş hastası di mi tish-o dan tişört yaptır beşiktaşlı ya da başka bişey
ya da yılın babası sertfikası yaptır ya da şöyle bişey olabilir zippo çakmak üzerine istediğin resmi yaptırabildiğin zippolar da var bunun gibi biraz tuzlu gibi gerçi ama fikir işte -tatlicadiarzu- o son sayfada güzel şeyler de var bak işte daha napiim aklinialirimsmile

merhaba anneler;
doktora gidicez diye bilgisayarı açık unutup gitmişim akıl işte...
HİLAL;7.150 GR boyu da 65 cm olmuş 750 gr almış doktor teyzesi çok iyi dedi ..1,5 ayda aldığı kg bu...dişlerimizin yerleri belli olmaya başladı damaklar beyazladı ve altta bir tanesi hafifçe patlamış ve elime geliyor....İSİLİK için doktor SEBAMED'in sabununu alabilirsin dedi...Su içsin hele ki bu sıcaklarda alması lazım dedi hareketlide görünce ...Aşırı terliyor yastık çarşaf su gibi oluyor dedim...Alsın dedi 15 gün sonra sulu çorbalara et,taavuk,kahvaltılara geçebilirsin dedi yavaş yavaş ve az az ver dedi 15 gün sonra...Yoğurt içinde istersen babymix yoğurtlar var ama sadesini de vermeye başlayabilirsin dedi.Multivitamin verdi destek olur dedi iştahı açılır dedi ..emmesi içinde iyi dedi bu sıcakta bebekler gündüzleri pek sevmez serin yerde emzir dedi bende uyuduğunda daha güzel emiyor dedim..Kan şurubunu 1 ay kullan dedi meyve suyuna koyarak verebilirsin dedi.Kendi kan deposunda buaylarda bazen görülür eksilime o yüzden dışardan takviye yapılmalıdır dedi...
Bizden şimdilik haberler böyle gayet iyi buldu doktor teyzesi...
Sinemay bende evi baştan aşağıya temizleyeceğim bir-iki gün içinde bayram sonrası işe başlayacağım bende ...Walla boş durmaya vakit yok Hilal bütün günümü alıyor Allahtan huysuz değil kızım şimdilik diş çıkınca ne yapıcaz bakalım....
Ebru geçmiş olsun canım kakada bişey çıkmamış.TRsoyd ben kullandım hilalde pişik yaptı iyice bıraktım bende...Niveanın pişik önleyicis kremi i daha iyi geldi.
HASRET;Doğum günü hediyesi için güzel biryere yemek yemeğe gidin derim şahsen sen yapmak istemiyorsan ..hazır yapılmış pastalar var üzerine isimde yazdırabilirsin ...Doğum gününü unutmuş gibi yap ogünde yine huysuz günün olsun onu sinirlendir ama çok değil bişey yapmak gelmesin içinden akşamda süpriz pastanla çıkarsın karşısına...Hediye için aklıma bişey gelmiyor...

canım herzaman beklerim senin iş yerine yakınım ben çık gel öğlenleri yemek yeriz kahve içeriz...Diğer konuşmalarda da geçmiş ev toplantısı yapalım diye ne iyi olur bayramdan sonra yapalım neden olmasın ...

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ...

maşallah oğluşuna... yesinde büyüsün...sünnet için de umarım iyi biryer bulursunuz...

Günaydın canlarım,

Yorgunum, uykusuzum, keyifsizim. Ruh halime sahip çıkamadığımı düşünüyorum. Akşam kocam çok geç geldi, yetiştirmesi gereken işleri varmış. O yokken, ben onu ne kadar sevdiğimi, ne kadar özlediğimi, onun evde, yanımda olmasının beni ne kadar mutlu ve güvende hissettirdiğini düşündüm durdum. Gelince bunları ona da söyleyecektim. Ama adam kapıdan girdi, benim içime bir domuz kaçtı, suratına bile bakmadım zavallının. Niye böyle oluyorum, bilmem...

Doruk iyi, keyfi yerinde, gece ve sabahın körü mesaisine devam ediyor.

Bugün yine anneannemin doktor işleri var, öğlen gibi çıkmam lazım işten, nasıl söyleyecem bilmiyorum...

çok kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum ... biliyorsunuz cuma günleri kulanıyorum süt iznimi ama birtürlü layıkıyla kullanamadım ... herhafta ayrı bir kaprisini çekiyorum müdürlerimin... dün bana gödnerdikelrimi yazıda mailimin onaylanmadığını yazmışlar ben gerizeklı gibi onu onyalndı olarka algıladım ve sabah işe gitmeim .. .selini emziriyordum aradıalr nerdesin diye ve ağzına geli saydı aptallar apartopar kaldırıp çocuğu aldım işe geldim .. mevlam ansıl biliyrsa öyle yapsın onalrı süt iznimi bana vermediler birde üstüne beni şuan şu hale düşürdüler çocuğumda emmemedi yolalra düştü mevlam müstehakalrını versin inşallah onarlın....

Günaydıııın
Burcu,kadınlar zaten genel olarak dengesizdirler boşver kocanın da alışık olması lazım sana sengözlerimebaksanab ararsın güzel sözler söylersin birazdan unutur gider, ben dün otel fikrimi kocama söyledim ya akşam kesinlikle hayır diyor, başka kocalar olsa balıklama atlar, kocalar da dengesiz beee :)))
Hasret babalar gününde saati yaptıramamıştın ya istersen onu yaptır, bir de facete nikah tarihine 2009 yazmışsın, yanlış mı yazdın, ceren sizin nikahı izledi mi içerden yoksa kaydirigubbakcemile3

vicdansızlar.pis mikroplar....allah onların da başına verir de anlarlar inşallah...böylelerinden hiç esirgemem bedduamı...pislik insanlar....senin yasal hakkını da rica minnet veriyorlar....

Aaa çok üzüldüm yaaa...
Vicdansızlar, sana acımıyorlar, minicik bebeğe acır insan...
Dünyayı kurtarıyoruz ya hepimiz, biz olmadan olmuyor!!!
Ağlama canımcım, Allah onları bildiği gibi yapsın, sen ağlama ki, Selinim de üzülmesin hissedip..

Aradım, söyledim, biraz sitem etti de sonra kıvama geldi :)

vicdansızlar.pis mikroplar....allah onların da başına verir de anlarlar inşallah...böylelerinden hiç esirgemem bedduamı...pislik insanlar....senin yasal hakkını da rica minnet veriyorlar....

bütün beddualarım onalara şu an nasıl içim yanıyor kızım memesinden çektim şimdi mama içiyor süt pompamda yanımda değil o ağladıkça mevlam onalrıda ağlatsın inşallah.... hiç böyle beddua etmem ama sonuna kadar ediyorum çünki benim hakkımı elimden alıyorlar...

üzme hiç kendini canım..allahından bulsunlar inşallah...selin de bişekilde doyuruyordur karnını merak etme.....aradın mı?

böylelerini ALLAH bildiğimi gibi yapsın,.offffffffffff,sabah sabah inan sinir oldummmklava: klava: klava: klava: klava: klava:

Annem aradı.
Doruk sulu, yemyeşil kaka yapıyormuş, yaparken ağlıyormuş ve öksürüyormuş.
Doktoruna sordum, getir muayene edeyim dedi.
İnşallah ciddi birşey yoktur...

Annem aradı.

hoppala...umarım bişeyi yoktur...sonraki kakayı takip edin bakalım..asya da arada yeşil ve sulu yapıyo...

canım son dönemde çok yıprandınız sizin mülteciler yüzünden.ama eşinede yazık çok seviyor o seni belli.şu 30 ağustos tatiline mutlaka çıkın çok iyi gelecek size.
Allah larından bulsunlar.üzme canım kendini selin de hissedip huysuzlanır.ne olurmuş birgün idare etseler ayrıca bu senin yasal hakkın yaa.
Annem aradı.
burcu geçmiş olsun canım.inşaallah bişeyi yoktur.

hoppala...umarım bişeyi yoktur...sonraki kakayı takip edin bakalım..asya da arada yeşil ve sulu yapıyo...

İnşallah yoktur...
Tam biraz kilo aldı, keyfi yerinde derken..
Offf, yanında olamamaköyle kötü ki...
Duramıyorum burda, çıkıcam 1 saat sonra, ne derlerse desinler umrumda değil...
Olcaycım öksürük niye olur?

Yıprandık gerçekten, doğru teşhis... Ama eşimin sevgisi ile ilgili en ufak tereddütüm yok, hiç olmadı Allah'a şükür. İnşallah Doruk'un önemli birşeyi yoktur da gidebiliriz tatile.
Sağol Yazgım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…