- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.301
selam kızlar çoook yorgun ve hastayım dünden beri ateşliydim gece ateşim 40.5 oldu ilaç duş düşmüştü.sabah iyiidim ama okuda bayılmışım apa topar acile götürüldüm sonra testler tomografi çekildi eeg için sevk istendi iki hastane gezdim sonuç boğaz yolları enfeksiyonu olmusum bayılma nedenim araştırılıyo bakalım inşallah sonuç temiz çıkar. bu esnada elifime bakan abla sağolsun bi kaç saat fazla ilgilendi ya bu kadına elif çook alıştı çok mutlu boyu uzadı veeee bana gell gel yapınca geliyo belki başka bebeklerde yapmıştır buu
24ü koca kafalımın doğum günü we 29uda ewlilk yıldönümümüz
aklıma hiç bir şey gelmiyor ne yapsam yaaaapasta masta hiç demeyin hiiç anlamam we uğraşamam öleşeylerle waktim yok zati
canım herzaman beklerim senin iş yerine yakınım ben çık gel öğlenleri yemek yeriz kahve içeriz...Diğer konuşmalarda da geçmiş ev toplantısı yapalım diye ne iyi olur bayramdan sonra yapalım neden olmasın ...nasıl sıpa hem de, ballı sıpa :)
emekleme çabası var, popoyu kaldırıyo, karnını da kaldırıyo, şöyle bi sürünüp yapışıyo yere.
sırtüstü de gidiyor ama fotoğraftakinde yuvarlanarak gitti...
valla çok eğlenceli olurlar biraraya gelseler...
bi sana gelmek, bi de ayfere gitmek çok istiyorum :)
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ...selam kızlar çoook yorgun ve hastayım dünden beri ateşliydim gece ateşim 40.5 oldu ilaç duş düşmüştü.sabah iyiidim ama okuda bayılmışım apa topar acile götürüldüm sonra testler tomografi çekildi eeg için sevk istendi iki hastane gezdim sonuç boğaz yolları enfeksiyonu olmusum bayılma nedenim araştırılıyo bakalım inşallah sonuç temiz çıkar. bu esnada elifime bakan abla sağolsun bi kaç saat fazla ilgilendi ya bu kadına elif çook alıştı çok mutlu boyu uzadı veeee bana gell gel yapınca geliyo belki başka bebeklerde yapmıştır buu
maşallah oğluşuna... yesinde büyüsün...sünnet için de umarım iyi biryer bulursunuz...slm annişler nasılsınız ani bi çıkış yaptım bugün bi hoşçakalın bile diyemedim
doktora gittik oğluşum 3 haftada (geçen ay 27sinde gitmiştik ) 550gr almış 7550olmuş boyumuzda 67.5cm
bi problemimiz yok çok şükür herşey yolunda yalnız sünneti gata da yaptıramıycaz isteğe bağlı yaptıklarında taaa aralık da gün veriyorlar ve genelmi localmi anesteziye o anda karar veriliyomuş ve çoğunlukla genel yapılıyomuş bizde istemiyoruz birde bi sağlık sorunu yoksa önermiyoruz dedi cerrahideki doktor 6 yaşında yaptırın falan dedi bakımı zor olurmuş falan falan neyse özel hastane arayışına başlıyorum yarından itibaren böyle işte tocam bakınacakmış nette o yüzden geçmişe bakamadım daha sonra fırsatım olursa bakarım artıkın şimdilik çok öpüyorum
hee bu arada ek gıdaya bir haftaya kadar başlayabilirsiniz dedi benim 10gündür verdiğimi bilmiyo tabiiaklinialirimsmile yoğurt sebze meyve püresi ve kavanoz mamaları gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dedi bende ok didim öle işte öptüm canolarr
çok farketmiş nerdeyse o yüzden ya 6.ıncı aya kadar önemli beslenmesi...bu hafta ızınlıydım . Doguhan 11 gunde 400 gram almıs.ondan oncekı 15 gunde yawrum 200 gram almıstı.artık benı kesseler calısmam.100 mılyar verseler mumkunatı yok yanı.
Günaydın canlarım,
Yorgunum, uykusuzum, keyifsizim. Ruh halime sahip çıkamadığımı düşünüyorum. Akşam kocam çok geç geldi, yetiştirmesi gereken işleri varmış. O yokken, ben onu ne kadar sevdiğimi, ne kadar özlediğimi, onun evde, yanımda olmasının beni ne kadar mutlu ve güvende hissettirdiğini düşündüm durdum. Gelince bunları ona da söyleyecektim. Ama adam kapıdan girdi, benim içime bir domuz kaçtı, suratına bile bakmadım zavallının. Niye böyle oluyorum, bilmem...
Doruk iyi, keyfi yerinde, gece ve sabahın körü mesaisine devam ediyor.
Bugün yine anneannemin doktor işleri var, öğlen gibi çıkmam lazım işten, nasıl söyleyecem bilmiyorum...
çok kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum ... biliyorsunuz cuma günleri kulanıyorum süt iznimi ama birtürlü layıkıyla kullanamadım ... herhafta ayrı bir kaprisini çekiyorum müdürlerimin... dün bana gödnerdikelrimi yazıda mailimin onaylanmadığını yazmışlar ben gerizeklı gibi onu onyalndı olarka algıladım ve sabah işe gitmeim .. .selini emziriyordum aradıalr nerdesin diye ve ağzına geli saydı aptallar apartopar kaldırıp çocuğu aldım işe geldim .. mevlam ansıl biliyrsa öyle yapsın onalrı süt iznimi bana vermediler birde üstüne beni şuan şu hale düşürdüler çocuğumda emmemedi yolalra düştü mevlam müstehakalrını versin inşallah onarlın....
çok kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum ... biliyorsunuz cuma günleri kulanıyorum süt iznimi ama birtürlü layıkıyla kullanamadım ... herhafta ayrı bir kaprisini çekiyorum müdürlerimin... dün bana gödnerdikelrimi yazıda mailimin onaylanmadığını yazmışlar ben gerizeklı gibi onu onyalndı olarka algıladım ve sabah işe gitmeim .. .selini emziriyordum aradıalr nerdesin diye ve ağzına geli saydı aptallar apartopar kaldırıp çocuğu aldım işe geldim .. mevlam ansıl biliyrsa öyle yapsın onalrı süt iznimi bana vermediler birde üstüne beni şuan şu hale düşürdüler çocuğumda emmemedi yolalra düştü mevlam müstehakalrını versin inşallah onarlın....
Günaydıııın
Burcu,kadınlar zaten genel olarak dengesizdirler boşver kocanın da alışık olması lazım sana sengözlerimebaksanab ararsın güzel sözler söylersin birazdan unutur gider, ben dün otel fikrimi kocama söyledim ya akşam kesinlikle hayır diyor, başka kocalar olsa balıklama atlar, kocalar da dengesiz beee :)))
Hasret babalar gününde saati yaptıramamıştın ya istersen onu yaptır, bir de facete nikah tarihine 2009 yazmışsın, yanlış mı yazdın, ceren sizin nikahı izledi mi içerden yoksa kaydirigubbakcemile3
vicdansızlar.pis mikroplar....allah onların da başına verir de anlarlar inşallah...böylelerinden hiç esirgemem bedduamı...pislik insanlar....senin yasal hakkını da rica minnet veriyorlar....
bütün beddualarım onalara şu an nasıl içim yanıyor kızım memesinden çektim şimdi mama içiyor süt pompamda yanımda değil o ağladıkça mevlam onalrıda ağlatsın inşallah.... hiç böyle beddua etmem ama sonuna kadar ediyorum çünki benim hakkımı elimden alıyorlar...
Annem aradı.
Doruk sulu, yemyeşil kaka yapıyormuş, yaparken ağlıyormuş ve öksürüyormuş.
Doktoruna sordum, getir muayene edeyim dedi.
İnşallah ciddi birşey yoktur...
canım son dönemde çok yıprandınız sizin mülteciler yüzünden.ama eşinede yazık çok seviyor o seni belli.şu 30 ağustos tatiline mutlaka çıkın çok iyi gelecek size.Günaydın canlarım,
Yorgunum, uykusuzum, keyifsizim. Ruh halime sahip çıkamadığımı düşünüyorum. Akşam kocam çok geç geldi, yetiştirmesi gereken işleri varmış. O yokken, ben onu ne kadar sevdiğimi, ne kadar özlediğimi, onun evde, yanımda olmasının beni ne kadar mutlu ve güvende hissettirdiğini düşündüm durdum. Gelince bunları ona da söyleyecektim. Ama adam kapıdan girdi, benim içime bir domuz kaçtı, suratına bile bakmadım zavallının. Niye böyle oluyorum, bilmem...
Doruk iyi, keyfi yerinde, gece ve sabahın körü mesaisine devam ediyor.
Bugün yine anneannemin doktor işleri var, öğlen gibi çıkmam lazım işten, nasıl söyleyecem bilmiyorum...
Allah larından bulsunlar.üzme canım kendini selin de hissedip huysuzlanır.ne olurmuş birgün idare etseler ayrıca bu senin yasal hakkın yaa.çok kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum ... biliyorsunuz cuma günleri kulanıyorum süt iznimi ama birtürlü layıkıyla kullanamadım ... herhafta ayrı bir kaprisini çekiyorum müdürlerimin... dün bana gödnerdikelrimi yazıda mailimin onaylanmadığını yazmışlar ben gerizeklı gibi onu onyalndı olarka algıladım ve sabah işe gitmeim .. .selini emziriyordum aradıalr nerdesin diye ve ağzına geli saydı aptallar apartopar kaldırıp çocuğu aldım işe geldim .. mevlam ansıl biliyrsa öyle yapsın onalrı süt iznimi bana vermediler birde üstüne beni şuan şu hale düşürdüler çocuğumda emmemedi yolalra düştü mevlam müstehakalrını versin inşallah onarlın....
burcu geçmiş olsun canım.inşaallah bişeyi yoktur.Annem aradı.
Annem aradı.
hoppala...umarım bişeyi yoktur...sonraki kakayı takip edin bakalım..asya da arada yeşil ve sulu yapıyo...
canım son dönemde çok yıprandınız sizin mülteciler yüzünden.ama eşinede yazık çok seviyor o seni belli.şu 30 ağustos tatiline mutlaka çıkın çok iyi gelecek size.
Allah larından bulsunlar.üzme canım kendini selin de hissedip huysuzlanır.ne olurmuş birgün idare etseler ayrıca bu senin yasal hakkın yaa.
burcu geçmiş olsun canım.inşaallah bişeyi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?