2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

umarım hasta falan değildir canım...tabi sen tedbiri elden bırakma.öksürüğü çoksa bi götür doktora..

üzme hiç kendini canım..allahından bulsunlar inşallah...selin de bişekilde doyuruyordur karnını merak etme.....aradın mı?

evet aradığımda ağlıyordu emmesi yarım kalındca hiç bişeyi kabul etmiyor...
ama bütün saşklık bende öyle bi elimi ayağıma dolaılarki çocuğu apartopar aldı msaf bu zaten senişn süt izini emzir öyle çık nasılsa duurm ortada... nasıl canım ynanıyor şüan anlatamam...

böylelerini ALLAH bildiğimi gibi yapsın,.offffffffffff,sabah sabah inan sinir oldummmklava: klava: klava: klava: klava: klava:

ya kusura bakmayın ama ağalrken böyle doya doya yazayı mdedim yoksa onalra maşl atacağım işimden oalcağım bide

bütün aptallık bende zamanında eğitimimi tamamalmadım müşavirlik diplomamı alsaydım şimdi çok daha farklı yerlerde olurdum birde kocam geç saatlere kadar çalışmamaı istemiyro diye gittim üstüne müşavirlik bürosundaki müdürlüğü bırakıp veznedar oldum yılalrın emeğinide hiçe saydfım şimdi kıçı kırıklrın ağız kokusunu çekiyorum ben onu yptığı işi bin personelel koça yapıyordum ama bir tane personelimin hakkını yemedim... mevşam onalrıda düşürsün bu dar duruma...

maşallah hilal prensese
sağol canım inşallah ama sanırım hijyenimin yaptırdığı hastanede yaptırıcam referansımız iyiyerimseniben

canım benim uzun zamandır bi kızgınlık var ailesi yüzünden insan hemen bir anda atamıyor bazı şeyleri onlar bi gitsin hayırlısıyla şu tatilden döndükten sonra bavulları açmadan giderler inşallah ozman eski düzeninize kavuşursunuz çekirdek aile mutlu mesut devam edersiniz herşey eskisi gibi süper olur
bu arada doruk kuzunun önemli birşeyi yoktur inşallah annesi

klava:klava:klava: söyleyecek bişey bulamadım

Annem aradı.
Doruk sulu, yemyeşil kaka yapıyormuş, yaparken ağlıyormuş ve öksürüyormuş.
Doktoruna sordum, getir muayene edeyim dedi.
İnşallah ciddi birşey yoktur...

canım yaya korkma olurmu inşaşalh bişeyi yoktur ishal belliki üşütmüş hemen n kötü ihtimalel antibiyotikle geçer üzülme ne olur...

Canım telaşa kapılmışsın tabi, kim olsa aynı şeyi yapar, suçlama kendini...
Selin unutur gider, merak etme, açlığa dayanamayınca da annenin verdiğini yer.
Niye kusura bakalım, bize anlatmayacaksın da kime anlatacaksın...

Seyhancım sağol...
Evet sanırım dah üstümden atamadım onların 1,5 aylık konaklamalarının şokunu ve sinirini, hırsımı kocadan alıyorum.

canım yaya korkma olurmu inşaşalh bişeyi yoktur ishal belliki üşütmüş hemen n kötü ihtimalel antibiyotikle geçer üzülme ne olur...

Sağol canımcım, inşallah ciddi bişey yoktur...
İnsan nasıl vicdan azabı çekiyor, üşüttüm mü, bişey mi dokundu diye, hemen kendini sorguluyor.
Ne büyük endişe hali bu annelik...

Ayfer, geçmişe bakamamıştım, alıntıdan gördüm, maaşallah Hilal'ime...

Kızlar yaa emzirirken ne kullanıyorsunuz siz ben emzirme sütyenlerinde rahat edemedim. yarıya kadar açılıyor.Seyyar asklı penye sütyen almıştım nbb nin o rahat oluo sskısını çözüveriyorum ama şimdi gene alcam bulamıyorum hiç bi yerde delirecem ya. siz napıosunuz

MERO-YASEMİN-JALE..
SAOLUN DOSTLAR..coklu alıntı yapamıorum gene i sorun var..

güaydın öncelikle kızlar..
dün kayınvldedeydik..yaw bana bişyler söyleyin kafayı yiyecem bu yuzden..lohusalıkta başlayan kıskanclklarım devam ediyo giderek artarak..YAGMUR u onlardan cokkıskanıorum aşırı derecede..helede kaynvaldem onu sewerken bgasım gelio kadını..eşimlede buyüzden trtışıorz..almanyadan büyük gömcem geldiği için(onu sewerim)bu sıra sürekli onlardaydk ..ordayken müdahale ediyo bana..yawrum elimdeyken getir buraya yatr ebru vs vs vs..altını hep kendi almak istiyo..neymiş en küçük görümcenin adı EDA..eda diye mırıldanmış güya yagmur..eda şahsiyeti zaten yagmurla ilgili ne tür huy görüyosa aynı been hep been demeler..biraz bencillikleri var.uyuz oluyorum daha neler neler..istemiorum sürekli kucaklarnda olsun..bundan sonra daha az gidicem..yenemiorum bu huyumu npıcam ben..haddinden fazlamı kızımı sahiplenişim?

uff ya sanırım ceren ishal... Az az kaka yapıo sürekli sıwı.. Dr u aradım dönecekler bana birazdan..
Ne öneririsinz?

Günaydın anneler;
Kızım bugün birazcık huysuz dişlerinden sanırım şuan iyi ama gece uyumak istemedi 1 de uyudu oda emerek uyudu sonunda salladım ,beşiğine koydum yok uyumadı aldım sonra yatağımıza geçtikte öyle uyudu...Sabahta 8,30da kalktı iyi şimdi ama hafif kırgınlık var gibi ..Ateşini takip edicem...

bozma moralini hiçbirşeye değmiyor canım olan sana ve Doruk'a oluyor ...Eşine böyle davranman sana yapılanlardan dolayı içinde kalan sızınkıtılar yüzünden burada söylediklerini eşinle paylaşamam da çok kötü ...Herzaman duygularına gem vurma eşine bile..Seviyorum ,seni çok özledim demelisin ki birbirinize olan bağlılığınız kopmasın...
Doruk yeşil kaka yapmışsa belki sütünden dolayıdır fazla aldığı zaman yapıyorlar öyle sulu kaka,yeşil azda olsa mukuslu...Öksürük içinde belki cereyanda kalmıştır...Aman kötü bişey olmasın...

Gitmeseydin işe bebeğimin kırgınlığı var deseydin valla beni kimse zorla da olsa gitmezdim ben işe ...Ne demek nerdesin versin sana ozaman süt izinlerini toplu şekilde ...İyi ki almışım ben 1 ,5 yaşına kadar senin hakkın var 1,5 saatlik süt iznin o yüzden sende söyle yaa toplu versinler(tabii onlara klamış bişey) yada 1,5 saat geç gelicem yada erken çıkıcam de...

bence biraaz fazla ebruşcum..sonuçta onlarında biricik torunu.bırak sevsinler kııı....benim kayınvalidem de aynı murat(eşim) diye sever.hadi kızım babasına benziyo gerçekten,ardayı da öyle severdi...oy aynı murat diye..halbuki ardanın babasına benzeyen nokta kadar yeri yok..ama kalbinde kötülük olmadığını bildiğim için hiç alınmazdım...

kızlar napıyonuz..?
seyyal canım allahlarından bulsunlar...
bosna canım geçmiş olsun..inşallah kötü değildir...
benim salak kocam da aradı az önce cüzdanını kaybetmiş..10 tane kredi kartı nufüs cüzdanı herşey içindeydi..üstelik benim çok akıllı olan kocam kredi kartlarının üzerine şifresini yazar...kötükedihüso bir saattir evde cüzdan arıyorum ,ta aşşağıya çöp kutusunun oralara bile baktım yok...oda bakmış arabaya falan...bulamamış..harıl harıl aramakla meşgul

bana gecen gün iftira attı..ohh olsun diyesim var ama diyemiyorum...işe giderken traş takımlarını götürmüştü yanında..bazen orda traş oluyor..akşam getirmedi..ertesi gün ben getirdim onları sen kaybettin diye yok yere bana bin laf etmişti...

Ana sevgisi, bencil duyguların en üstünüdür demişler...
Bu tür duygular hepimizin içinde bir yerlerde var canım ama şöyle düşün
Yağmur evlenecek ve çocuğu olacak sen onu sevmeyecek misin elbette seveceksin
onlarında yağmuru sevmek en doğal hakları...
Bırak sevsinler ne güzel işte...
Sen de şu huyu aynı bana benziyor bu huyu aynı bana benziyor de anası kılıklı de yeri gelince bi şeycik olmaz...

canım yaa seni sinir ediyorlarki sinir oluyosun yoksa insan durduk yere niye böyle hissetsinki ara ara benimkilerde yaptı oradayken insanın elinde değil ama sabretmek zorunda kalıyosun orası ayrı konu boşver sen takma kafana eşinlede boşuna tartışma sevmeyin almayın diyemeyiz maalesef

uff ya sanırım ceren ishal... Az az kaka yapıo sürekli sıwı.. Dr u aradım dönecekler bana birazdan..
Ne öneririsinz?

bu dönem ne oldu bu bebişlere böyle anlamıyorum geçmiş olsun canım
serhan da günde üçe çıkardı kaka sayısını ve öyle azda yapmıyo yani hemde yaparken çok ıkınıyo eskiden böyle olmazdı
ya bukadar ıkınmaktan bi sorun olurmu acaba

canım bende kayınvalidemi alp i severken boğmak istiyorum ama ben deli gibi bağırıp çocuğumun gözlerini pörtlediği için.bak seninkinin anladığım kadarı ile sana bir zararı yok.sen sevmesini istemediğinden kadın kötü bişey sölemesede sana kötü gibi geliyor olabilir.ama böyle eşini üzersin tamam haftada bir git mesela ama sevdirmemezlik etme.yat kalk şükret ya benimki gibi günde 3 kere sevip sonra oğluna çocuğu çok özledim demiyor yaklava:
Ne öneririsinz?
canım dur üzülme geçen hafta alp te bir günde 6 defa yaptı su gibi ıkına ıkına doktoru aradım korkma yarında takip et aynı olursa getir dedi.bazen böyle olabiliyormuş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…