- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.321
İnşallah yoktur...
Tam biraz kilo aldı, keyfi yerinde derken..
Offf, yanında olamamaköyle kötü ki...
Duramıyorum burda, çıkıcam 1 saat sonra, ne derlerse desinler umrumda değil...
Olcaycım öksürük niye olur?
Yıprandık gerçekten, doğru teşhis... Ama eşimin sevgisi ile ilgili en ufak tereddütüm yok, hiç olmadı Allah'a şükür. İnşallah Doruk'un önemli birşeyi yoktur da gidebiliriz tatile.
Sağol Yazgım...
üzme hiç kendini canım..allahından bulsunlar inşallah...selin de bişekilde doyuruyordur karnını merak etme.....aradın mı?
böylelerini ALLAH bildiğimi gibi yapsın,.offffffffffff,sabah sabah inan sinir oldummmklava: klava: klava: klava: klava: klava:
canım son dönemde çok yıprandınız sizin mülteciler yüzünden.ama eşinede yazık çok seviyor o seni belli.şu 30 ağustos tatiline mutlaka çıkın çok iyi gelecek size.
Allah larından bulsunlar.üzme canım kendini selin de hissedip huysuzlanır.ne olurmuş birgün idare etseler ayrıca bu senin yasal hakkın yaa.
burcu geçmiş olsun canım.inşaallah bişeyi yoktur.
merhaba anneler;
doktora gidicez diye bilgisayarı açık unutup gitmişim akıl işte...
HİLAL;7.150 GR boyu da 65 cm olmuş 750 gr almış doktor teyzesi çok iyi dedi ..1,5 ayda aldığı kg bu...dişlerimizin yerleri belli olmaya başladı damaklar beyazladı ve altta bir tanesi hafifçe patlamış ve elime geliyor....İSİLİK için doktor SEBAMED'in sabununu alabilirsin dedi...Su içsin hele ki bu sıcaklarda alması lazım dedi hareketlide görünce ...Aşırı terliyor yastık çarşaf su gibi oluyor dedim...Alsın dedi 15 gün sonra sulu çorbalara et,taavuk,kahvaltılara geçebilirsin dedi yavaş yavaş ve az az ver dedi 15 gün sonra...Yoğurt içinde istersen babymix yoğurtlar var ama sadesini de vermeye başlayabilirsin dedi.Multivitamin verdi destek olur dedi iştahı açılır dedi ..emmesi içinde iyi dedi bu sıcakta bebekler gündüzleri pek sevmez serin yerde emzir dedi bende uyuduğunda daha güzel emiyor dedim..Kan şurubunu 1 ay kullan dedi meyve suyuna koyarak verebilirsin dedi.Kendi kan deposunda buaylarda bazen görülür eksilime o yüzden dışardan takviye yapılmalıdır dedi...
Bizden şimdilik haberler böyle gayet iyi buldu doktor teyzesi...
Sinemay bende evi baştan aşağıya temizleyeceğim bir-iki gün içinde bayram sonrası işe başlayacağım bende ...Walla boş durmaya vakit yok Hilal bütün günümü alıyor Allahtan huysuz değil kızım şimdilik diş çıkınca ne yapıcaz bakalım....
Ebru geçmiş olsun canım kakada bişey çıkmamış.TRsoyd ben kullandım hilalde pişik yaptı iyice bıraktım bende...Niveanın pişik önleyicis kremi i daha iyi geldi.
HASRET;Doğum günü hediyesi için güzel biryere yemek yemeğe gidin derim şahsen sen yapmak istemiyorsan ..hazır yapılmış pastalar var üzerine isimde yazdırabilirsin ...Doğum gününü unutmuş gibi yap ogünde yine huysuz günün olsun onu sinirlendir ama çok değil bişey yapmak gelmesin içinden akşamda süpriz pastanla çıkarsın karşısına...Hediye için aklıma bişey gelmiyor...
canım herzaman beklerim senin iş yerine yakınım ben çık gel öğlenleri yemek yeriz kahve içeriz...Diğer konuşmalarda da geçmiş ev toplantısı yapalım diye ne iyi olur bayramdan sonra yapalım neden olmasın ...
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ...
maşallah oğluşuna... yesinde büyüsün...sünnet için de umarım iyi biryer bulursunuz...
Günaydın canlarım,
Yorgunum, uykusuzum, keyifsizim. Ruh halime sahip çıkamadığımı düşünüyorum. Akşam kocam çok geç geldi, yetiştirmesi gereken işleri varmış. O yokken, ben onu ne kadar sevdiğimi, ne kadar özlediğimi, onun evde, yanımda olmasının beni ne kadar mutlu ve güvende hissettirdiğini düşündüm durdum. Gelince bunları ona da söyleyecektim. Ama adam kapıdan girdi, benim içime bir domuz kaçtı, suratına bile bakmadım zavallının. Niye böyle oluyorum, bilmem...
Doruk iyi, keyfi yerinde, gece ve sabahın körü mesaisine devam ediyor.
Bugün yine anneannemin doktor işleri var, öğlen gibi çıkmam lazım işten, nasıl söyleyecem bilmiyorum...
çok kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum ... biliyorsunuz cuma günleri kulanıyorum süt iznimi ama birtürlü layıkıyla kullanamadım ... herhafta ayrı bir kaprisini çekiyorum müdürlerimin... dün bana gödnerdikelrimi yazıda mailimin onaylanmadığını yazmışlar ben gerizeklı gibi onu onyalndı olarka algıladım ve sabah işe gitmeim .. .selini emziriyordum aradıalr nerdesin diye ve ağzına geli saydı aptallar apartopar kaldırıp çocuğu aldım işe geldim .. mevlam ansıl biliyrsa öyle yapsın onalrı süt iznimi bana vermediler birde üstüne beni şuan şu hale düşürdüler çocuğumda emmemedi yolalra düştü mevlam müstehakalrını versin inşallah onarlın....
Annem aradı.
Doruk sulu, yemyeşil kaka yapıyormuş, yaparken ağlıyormuş ve öksürüyormuş.
Doktoruna sordum, getir muayene edeyim dedi.
İnşallah ciddi birşey yoktur...
evet aradığımda ağlıyordu emmesi yarım kalındca hiç bişeyi kabul etmiyor...
ama bütün saşklık bende öyle bi elimi ayağıma dolaılarki çocuğu apartopar aldı msaf bu zaten senişn süt izini emzir öyle çık nasılsa duurm ortada... nasıl canım ynanıyor şüan anlatamam...
ya kusura bakmayın ama ağalrken böyle doya doya yazayı mdedim yoksa onalra maşl atacağım işimden oalcağım bide
bütün aptallık bende zamanında eğitimimi tamamalmadım müşavirlik diplomamı alsaydım şimdi çok daha farklı yerlerde olurdum birde kocam geç saatlere kadar çalışmamaı istemiyro diye gittim üstüne müşavirlik bürosundaki müdürlüğü bırakıp veznedar oldum yılalrın emeğinide hiçe saydfım şimdi kıçı kırıklrın ağız kokusunu çekiyorum ben onu yptığı işi bin personelel koça yapıyordum ama bir tane personelimin hakkını yemedim... mevşam onalrıda düşürsün bu dar duruma...
maşallah hilal prensese
sağol canım inşallah ama sanırım hijyenimin yaptırdığı hastanede yaptırıcam referansımız iyiyerimseniben
canım benim uzun zamandır bi kızgınlık var ailesi yüzünden insan hemen bir anda atamıyor bazı şeyleri onlar bi gitsin hayırlısıyla şu tatilden döndükten sonra bavulları açmadan giderler inşallah ozman eski düzeninize kavuşursunuz çekirdek aile mutlu mesut devam edersiniz herşey eskisi gibi süper olur
bu arada doruk kuzunun önemli birşeyi yoktur inşallah annesi
klava: klava: klava: söyleyecek bişey bulamadım
canım yaya korkma olurmu inşaşalh bişeyi yoktur ishal belliki üşütmüş hemen n kötü ihtimalel antibiyotikle geçer üzülme ne olur...
Günaydın canlarım,
Yorgunum, uykusuzum, keyifsizim. Ruh halime sahip çıkamadığımı düşünüyorum. Akşam kocam çok geç geldi, yetiştirmesi gereken işleri varmış. O yokken, ben onu ne kadar sevdiğimi, ne kadar özlediğimi, onun evde, yanımda olmasının beni ne kadar mutlu ve güvende hissettirdiğini düşündüm durdum. Gelince bunları ona da söyleyecektim. Ama adam kapıdan girdi, benim içime bir domuz kaçtı, suratına bile bakmadım zavallının. Niye böyle oluyorum, bilmem...
Doruk iyi, keyfi yerinde, gece ve sabahın körü mesaisine devam ediyor.
Bugün yine anneannemin doktor işleri var, öğlen gibi çıkmam lazım işten, nasıl söyleyecem bilmiyorum...
Gitmeseydin işe bebeğimin kırgınlığı var deseydin valla beni kimse zorla da olsa gitmezdim ben işe ...Ne demek nerdesin versin sana ozaman süt izinlerini toplu şekilde ...İyi ki almışım ben 1 ,5 yaşına kadar senin hakkın var 1,5 saatlik süt iznin o yüzden sende söyle yaa toplu versinler(tabii onlara klamış bişey) yada 1,5 saat geç gelicem yada erken çıkıcam de...çok kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum ... biliyorsunuz cuma günleri kulanıyorum süt iznimi ama birtürlü layıkıyla kullanamadım ... herhafta ayrı bir kaprisini çekiyorum müdürlerimin... dün bana gödnerdikelrimi yazıda mailimin onaylanmadığını yazmışlar ben gerizeklı gibi onu onyalndı olarka algıladım ve sabah işe gitmeim .. .selini emziriyordum aradıalr nerdesin diye ve ağzına geli saydı aptallar apartopar kaldırıp çocuğu aldım işe geldim .. mevlam ansıl biliyrsa öyle yapsın onalrı süt iznimi bana vermediler birde üstüne beni şuan şu hale düşürdüler çocuğumda emmemedi yolalra düştü mevlam müstehakalrını versin inşallah onarlın....
uff ya sanırım ceren ishal... Az az kaka yapıo sürekli sıwı.. Dr u aradım dönecekler bana birazdan..
Ne öneririsinz?
MERO-YASEMİN-JALE..
SAOLUN DOSTLAR..coklu alıntı yapamıorum gene i sorun var..
güaydın öncelikle kızlar..
dün kayınvldedeydik..yaw bana bişyler söyleyin kafayı yiyecem bu yuzden..lohusalıkta başlayan kıskanclklarım devam ediyo giderek artarak..YAGMUR u onlardan cokkıskanıorum aşırı derecede..helede kaynvaldem onu sewerken bgasım gelio kadını..eşimlede buyüzden trtışıorz..almanyadan büyük gömcem geldiği için(onu sewerim)bu sıra sürekli onlardaydk ..ordayken müdahale ediyo bana..yawrum elimdeyken getir buraya yatr ebru vs vs vs..altını hep kendi almak istiyo..neymiş en küçük görümcenin adı EDA..eda diye mırıldanmış güya yagmur..eda şahsiyeti zaten yagmurla ilgili ne tür huy görüyosa aynı been hep been demeler..biraz bencillikleri var.uyuz oluyorum daha neler neler..istemiorum sürekli kucaklarnda olsun..bundan sonra daha az gidicem..yenemiorum bu huyumu npıcam ben..haddinden fazlamı kızımı sahiplenişim?
MERO-YASEMİN-JALE..
dün kayınvldedeydik..yaw bana bişyler söyleyin kafayı yiyecem bu yuzden..lohusalıkta başlayan kıskanclklarım devam ediyo giderek artarak..YAGMUR u onlardan cokkıskanıorum aşırı derecede..helede kaynvaldem onu sewerken bgasım gelio kadını..eşimlede buyüzden trtışıorz..almanyadan büyük gömcem geldiği için(onu sewerim)bu sıra sürekli onlardaydk ..ordayken müdahale ediyo bana..yawrum elimdeyken getir buraya yatr ebru vs vs vs..altını hep kendi almak istiyo..neymiş en küçük görümcenin adı EDA..eda diye mırıldanmış güya yagmur..eda şahsiyeti zaten yagmurla ilgili ne tür huy görüyosa aynı been hep been demeler..biraz bencillikleri var.uyuz oluyorum daha neler neler..istemiorum sürekli kucaklarnda olsun..bundan sonra daha az gidicem..yenemiorum bu huyumu npıcam ben..haddinden fazlamı kızımı sahiplenişim?
MERO-YASEMİN-JALE..
uff ya sanırım ceren ishal... Az az kaka yapıo sürekli sıwı.. Dr u aradım dönecekler bana birazdan..
Ne öneririsinz?
canım bende kayınvalidemi alp i severken boğmak istiyorum ama ben deli gibi bağırıp çocuğumun gözlerini pörtlediği için.bak seninkinin anladığım kadarı ile sana bir zararı yok.sen sevmesini istemediğinden kadın kötü bişey sölemesede sana kötü gibi geliyor olabilir.ama böyle eşini üzersin tamam haftada bir git mesela ama sevdirmemezlik etme.yat kalk şükret ya benimki gibi günde 3 kere sevip sonra oğluna çocuğu çok özledim demiyor yaMERO-YASEMİN-JALE..
canım dur üzülme geçen hafta alp te bir günde 6 defa yaptı su gibi ıkına ıkına doktoru aradım korkma yarında takip et aynı olursa getir dedi.bazen böyle olabiliyormuş yani.uff ya sanırım ceren ishal... Az az kaka yapıo sürekli sıwı.. Dr u aradım dönecekler bana birazdan..
Ne öneririsinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?