2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman hemen iptal ettirin kartları canım....şu aksiliğe bak bide 10 tane kart.ne yapıyo bu kadar kartı ayol...

ebrucuğum takma kafana bunları..inan benimkilerde aynı yapıyor...biliyorsun emirhan bana benziyor..son bursaya gittiğimizde...aynı abisi aynı babası ..küçük erol diye seviyorlardı.kaşlarından başka hiçde bir yeri benzemiyor..benden iyimi bilecekler çoçuğumu..herkese bize dönmüş bize benziyor demeler falan..inan kasıtlı yapıyorlar sinir etmek için......

hem yağmur daha konuşamazki eda demişmişşşşş...!!!!!!!

bencede çok abartıyorsun bırak sevsinler alsın kakasını nolcak babannesi onun o. onun sevgisi ayrı kızın sevgi yumağı içinde büyüsün. her meyvenin farklı tadı olduğu gibi her bireyinde farklı sevgi tadı wardır. al babannesi sen alıver altını de nası mutlu olur sende annene babanne olcaksın inş. fazla abartma ne kadar sewerlerse isterlerse istesinler yok ona benzio yo kbu desinler o sadece ve sadece senin kızın ve enn çok seni sevicek içinden gelen bu cunku o yüzden az gidicem fln deme.müdahale ederler tabi koy ayağına o sallasın mesela sende dinlen keyfine bak bu kadar çok düşme üstüne. bende kıskanma geçmedi diyince eşini kasdediosun sandım okudukca anladım:) sakin ol kimse kızının elinden alamaz:) dua oku git en olmadı ama git. çocuğunun çeşit çeşit sevgiye ihtiyaçları war

aman hemen iptal ettirin kartları canım....şu aksiliğe bak bide 10 tane kart.ne yapıyo bu kadar kartı ayol...

canım aslında o kartların sadece birini kullanıyoruz diğerlerini bankalar hep kendileri gönderdi...ya iptal ettireceğim istemiyorum yolluyorlar diyordu gecen gün..olan oldu işte...şimdi onlarla uğraşacak..b,rde ehliyet ve nüfüs cüzdanı en uğraştıracak olanıda bunar..

sağolun kızlar ....Face ben Hilal'in videosunu koymuştum bakın bakalım çalışıyor mu?

AYFERCİM bende yeni gördüm maşaallah hilal ime

ben de ben de.........yeni gördüm ayfer...aferin kızımıza maşallah.....

Ebru arada bana da oluyor başkasını sevdiğinden içim gidiyor^^ sadece benim kızım'' demek için zor tutuyorum kendimi olsun sen kızını düşün yine de Ağlarken al annesi demelerini biliyorlar ama

Bak yine alıntıdan okudum.
Gözün aydın, Yağmur'un tahlilleri temiz çıkmış, çok geçmiş olsun boncuğuma...

Ebrucum aynı duyguları ben de yaşıyorum bazen.
Elbette sahipleniyor insan elinde olmadan.
Ama kontrol etmek lazım, çünkü Yağmur'un da sadece anne baba sevgisi değil, babaanne hala vb. sevgisini de tanıması, yaşaması lazım.
Eşinin ailesini seven, iyi geçinebilen çok az, ama bebeklerimize bunu hissettirmemeliyiz ki, onlar da uzak ve soğuk durmasınlar...

Burcu canım geçmiş olsun Doruk bebeğe inşallah önemli bir şey değildir...

Seyyalciğim sanada Allah sabır versin ne diyim
:2:

Sağol Pınarcım, inşallah...

uff ya sanırım ceren ishal... Az az kaka yapıo sürekli sıwı.. Dr u aradım dönecekler bana birazdan..
Ne öneririsinz?

Haydaa, Ceren de mi?
Doruk'tan mı kopya çekmiş?
Hiç bi fikrim yok, 3'te doktora gidicem, yazarım sana da...
Geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah.

Ayfer, sağol canım...
Haklısın, atamadım işte o sıkıntılı günlerin etkisini.
Zaten bu pis hastalığın yaptığı sinir de yiyor beni.
Geçecek inşallah.

Hepsinde sebepsiz görünen huzursuzluklar, huysuzluklar başladı, dişten oluyor.
Doruk'un da alt damağı biraz kabarıp beyazlamış.
Çok sıkıntı çekmeden patlatıverseler incileri :)

Teşekkürler Ebrucum.

Eşine de geçmiş olsun, bi zarar görmez inşallah, kredi kartlarından dolayı.
Allahından bulmuş, boşver, sen bişi deme :))

Çok güzel söylemişsin, katılıyorum kaydirigubbakcemile5

patates püresi dene canım doktordan haber gelene kadar

sanırım meyvelerden oluyor bu bebişler ishal..kabız yapan yiyeceklerden ver bu gün..pirinç lapası..patates ,,havuç,şeftali.adaçayı kaynat içir..yağsız olarak..
birde reflor şase ilaç var..ondan alıp yoğurduna katıp verebilirsin..ben çok kullandım erayda bu ilaçtan..kesiveriyor...

dr ye götüreceksen tabi bekle ilaç için...

geçmiş olsun canım yaa inşallah birirlerin eline geçmez sonra çok çeker walla .....Allahın sopası yok işte ne diyebilirsin ki::::

Canım patates püresi durdursun diye söyledim azda olsa verebilir sanırım....Dün doktor teyzemizde dedi fazla meyve ve meyve suyu verme dedi üzüm,karpuz,karpuz bağırsakları hızlandırıyor dedi...Püre vereceksen büyüklüğüne göre bir tane ....Suyu içinde 50-60 cc ver dedi bana

canım sağol..bişey demedim..üzüldüm ama içten içede bunlar geçti aklımdan...akannehir

geçmiş olsun canım yaa inşallah birirlerin eline geçmez sonra çok çeker walla .....Allahın sopası yok işte ne diyebilirsin ki::::

inşallah geçmez valla çanım yandık yoksa....

Seninki de tam sopalık klava:

Ben hep püre veriyorum, karpuz üzüm hiç vermedim, elma armut şeftali verdim.
Yine ishal oldu

olu tabi patates püresi,hemde çok güzel olur...ama içine yağ katmaması lazım..yağda hızlandırır çünkü bağırsakları...meyveler yapar bu dönem..en olgun zamanları havalarda sıcak..havuçu da pişirip püresini yedirmek iyi geliyor...

Burcu;Canım bizim incimizin yeri belli patlamış teyzesi elini götürüyor gece diş jeli sürdüm 2 defa ve alttan da geliyor

Ah kuzum benim, hayırlı olsun inciniz...

Süper bilgiler, ben de vereyim bari doktordan sonra...

ben evdeyken sütyen kullanmıyorum ama dışarıda ise emzirme sütyenine devam

Evde sütyen yok, dışarda balensiz normal sütyen takıyorum, emzirirken arkasını açıyorum.

Seninki de tam sopalık klava:

Ben hep püre veriyorum, karpuz üzüm hiç vermedim, elma armut şeftali verdim.
Yine ishal oldu

canım elma armut şeftaliden..armut yapabilir...birde bu dönem nomal yazın bu dönemler zaten ishal dönemi gibi...benim büyük oğlanda öyleydi gecen gün...havalar sıçak herşeyde çok cabuk bakteri ürüyor...ter oluyor falan..ellerde ağızda sürekli...

Burcu;Canım bizim incimizin yeri belli patlamış teyzesi elini götürüyor gece diş jeli sürdüm 2 defa ve alttan da geliyor

hadi hayırlı olsun dişiniz...

merhaba kızlar nasılsınız,biz çok zor günler geçiriyoruz,dün akşam yine gece 2 ye kadar eşimle konuştuk konuştuk konuştuk ya bu ilişki hiç yere bitecek ya da devam edicek ne olucak bilemiyorum nazar mı değdi ne oldu herşey tepetaklak oldu,dün eşim çok zor dönem geçiriyoruz bi evin içinde iki aile bu çok zor dedi,birbirimize sevgimizi kızgınlığımızı herşeyimizi belle edemiyoruz çok büyük fırtınalar var yaşamımızda kaç kez boşanmayı düşündük yeri geldi eşim yeri geldi ben hayır dedim lütfen Allah rızası için bu mübarek ayda bizim için dua edin ve herşey yoluna girsin daha hayatı yaşamaya yeni başlamış kızımın hayatının mahvolmasıjnı istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…