- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.341
kızlar napıyonuz..?
seyyal canım allahlarından bulsunlar...
bosna canım geçmiş olsun..inşallah kötü değildir...
benim salak kocam da aradı az önce cüzdanını kaybetmiş..10 tane kredi kartı nufüs cüzdanı herşey içindeydi..üstelik benim çok akıllı olan kocam kredi kartlarının üzerine şifresini yazar...kötükedihüso bir saattir evde cüzdan arıyorum ,ta aşşağıya çöp kutusunun oralara bile baktım yok...oda bakmış arabaya falan...bulamamış..harıl harıl aramakla meşgul
bana gecen gün iftira attı..ohh olsun diyesim var ama diyemiyorum...işe giderken traş takımlarını götürmüştü yanında..bazen orda traş oluyor..akşam getirmedi..ertesi gün ben getirdim onları sen kaybettin diye yok yere bana bin laf etmişti...
MERO-YASEMİN-JALE..
SAOLUN DOSTLAR..coklu alıntı yapamıorum gene i sorun var..
güaydın öncelikle kızlar..
dün kayınvldedeydik..yaw bana bişyler söyleyin kafayı yiyecem bu yuzden..lohusalıkta başlayan kıskanclklarım devam ediyo giderek artarak..YAGMUR u onlardan cokkıskanıorum aşırı derecede..helede kaynvaldem onu sewerken bgasım gelio kadını..eşimlede buyüzden trtışıorz..almanyadan büyük gömcem geldiği için(onu sewerim)bu sıra sürekli onlardaydk ..ordayken müdahale ediyo bana..yawrum elimdeyken getir buraya yatr ebru vs vs vs..altını hep kendi almak istiyo..neymiş en küçük görümcenin adı EDA..eda diye mırıldanmış güya yagmur..eda şahsiyeti zaten yagmurla ilgili ne tür huy görüyosa aynı been hep been demeler..biraz bencillikleri var.uyuz oluyorum daha neler neler..istemiorum sürekli kucaklarnda olsun..bundan sonra daha az gidicem..yenemiorum bu huyumu npıcam ben..haddinden fazlamı kızımı sahiplenişim?
MERO-YASEMİN-JALE..
dün kayınvldedeydik..yaw bana bişyler söyleyin kafayı yiyecem bu yuzden..lohusalıkta başlayan kıskanclklarım devam ediyo giderek artarak..YAGMUR u onlardan cokkıskanıorum aşırı derecede..helede kaynvaldem onu sewerken bgasım gelio kadını..eşimlede buyüzden trtışıorz..almanyadan büyük gömcem geldiği için(onu sewerim)bu sıra sürekli onlardaydk ..ordayken müdahale ediyo bana..yawrum elimdeyken getir buraya yatr ebru vs vs vs..altını hep kendi almak istiyo..neymiş en küçük görümcenin adı EDA..eda diye mırıldanmış güya yagmur..eda şahsiyeti zaten yagmurla ilgili ne tür huy görüyosa aynı been hep been demeler..biraz bencillikleri var.uyuz oluyorum daha neler neler..istemiorum sürekli kucaklarnda olsun..bundan sonra daha az gidicem..yenemiorum bu huyumu npıcam ben..haddinden fazlamı kızımı sahiplenişim?
uff ya sanırım ceren ishal... Az az kaka yapıo sürekli sıwı.. Dr u aradım dönecekler bana birazdan..
Ne öneririsinz?
aman hemen iptal ettirin kartları canım....şu aksiliğe bak bide 10 tane kart.ne yapıyo bu kadar kartı ayol...
AYFERCİM bende yeni gördüm maşaallah hilal ime
ben de ben de.........yeni gördüm ayfer...aferin kızımıza maşallah.....
MERO-YASEMİN-JALE..
Burcu canım geçmiş olsun Doruk bebeğe inşallah önemli bir şey değildir...
Seyyalciğim sanada Allah sabır versin ne diyim :2:
uff ya sanırım ceren ishal... Az az kaka yapıo sürekli sıwı.. Dr u aradım dönecekler bana birazdan..
Ne öneririsinz?
Günaydın anneler;
Kızım bugün birazcık huysuz dişlerinden sanırım şuan iyi ama gece uyumak istemedi 1 de uyudu oda emerek uyudu sonunda salladım ,beşiğine koydum yok uyumadı aldım sonra yatağımıza geçtikte öyle uyudu...Sabahta 8,30da kalktı iyi şimdi ama hafif kırgınlık var gibi ..Ateşini takip edicem...
bozma moralini hiçbirşeye değmiyor canım olan sana ve Doruk'a oluyor ...Eşine böyle davranman sana yapılanlardan dolayı içinde kalan sızınkıtılar yüzünden burada söylediklerini eşinle paylaşamam da çok kötü ...Herzaman duygularına gem vurma eşine bile..Seviyorum ,seni çok özledim demelisin ki birbirinize olan bağlılığınız kopmasın...
Doruk yeşil kaka yapmışsa belki sütünden dolayıdır fazla aldığı zaman yapıyorlar öyle sulu kaka,yeşil azda olsa mukuslu...Öksürük içinde belki cereyanda kalmıştır...Aman kötü bişey olmasın...
Gitmeseydin işe bebeğimin kırgınlığı var deseydin valla beni kimse zorla da olsa gitmezdim ben işe ...Ne demek nerdesin versin sana ozaman süt izinlerini toplu şekilde ...İyi ki almışım ben 1 ,5 yaşına kadar senin hakkın var 1,5 saatlik süt iznin o yüzden sende söyle yaa toplu versinler(tabii onlara klamış bişey) yada 1,5 saat geç gelicem yada erken çıkıcam de...
kızlar napıyonuz..?
benim salak kocam da aradı az önce cüzdanını kaybetmiş..10 tane kredi kartı nufüs cüzdanı herşey içindeydi..üstelik benim çok akıllı olan kocam kredi kartlarının üzerine şifresini yazar...kötükedihüso bir saattir evde cüzdan arıyorum ,ta aşşağıya çöp kutusunun oralara bile baktım yok...oda bakmış arabaya falan...bulamamış..harıl harıl aramakla meşgul
bana gecen gün iftira attı..ohh olsun diyesim var ama diyemiyorum...işe giderken traş takımlarını götürmüştü yanında..bazen orda traş oluyor..akşam getirmedi..ertesi gün ben getirdim onları sen kaybettin diye yok yere bana bin laf etmişti...
Ana sevgisi, bencil duyguların en üstünüdür demişler...
Bu tür duygular hepimizin içinde bir yerlerde var canım ama şöyle düşün
Yağmur evlenecek ve çocuğu olacak sen onu sevmeyecek misin elbette seveceksin
onlarında yağmuru sevmek en doğal hakları...
Bırak sevsinler ne güzel işte...
Sen de şu huyu aynı bana benziyor bu huyu aynı bana benziyor de anası kılıklı de yeri gelince bi şeycik olmaz...
patates püresi dene canım doktordan haber gelene kadar
kızlar napıyonuz..?
sanırım meyvelerden oluyor bu bebişler ishal..kabız yapan yiyeceklerden ver bu gün..pirinç lapası..patates ,,havuç,şeftali.adaçayı kaynat içir..yağsız olarak..
birde reflor şase ilaç var..ondan alıp yoğurduna katıp verebilirsin..ben çok kullandım erayda bu ilaçtan..kesiveriyor...
dr ye götüreceksen tabi bekle ilaç için...
Bak yine alıntıdan okudum.
Gözün aydın, Yağmur'un tahlilleri temiz çıkmış, çok geçmiş olsun boncuğuma...
Ebrucum aynı duyguları ben de yaşıyorum bazen.
Elbette sahipleniyor insan elinde olmadan.
Ama kontrol etmek lazım, çünkü Yağmur'un da sadece anne baba sevgisi değil, babaanne hala vb. sevgisini de tanıması, yaşaması lazım.
Eşinin ailesini seven, iyi geçinebilen çok az, ama bebeklerimize bunu hissettirmemeliyiz ki, onlar da uzak ve soğuk durmasınlar...
Sağol Pınarcım, inşallah...
Haydaa, Ceren de mi?
Doruk'tan mı kopya çekmiş?
Hiç bi fikrim yok, 3'te doktora gidicem, yazarım sana da...
Geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah.
Ayfer, sağol canım...
Haklısın, atamadım işte o sıkıntılı günlerin etkisini.
Zaten bu pis hastalığın yaptığı sinir de yiyor beni.
Geçecek inşallah.
Hepsinde sebepsiz görünen huzursuzluklar, huysuzluklar başladı, dişten oluyor.
Doruk'un da alt damağı biraz kabarıp beyazlamış.
Çok sıkıntı çekmeden patlatıverseler incileri :)
Teşekkürler Ebrucum.
Eşine de geçmiş olsun, bi zarar görmez inşallah, kredi kartlarından dolayı.
Allahından bulmuş, boşver, sen bişi deme :))
Çok güzel söylemişsin, katılıyorum kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım yaa inşallah birirlerin eline geçmez sonra çok çeker walla .....Allahın sopası yok işte ne diyebilirsin ki::::
canım bende kayınvalidemi alp i severken boğmak istiyorum ama ben deli gibi bağırıp çocuğumun gözlerini pörtlediği için.bak seninkinin anladığım kadarı ile sana bir zararı yok.sen sevmesini istemediğinden kadın kötü bişey sölemesede sana kötü gibi geliyor olabilir.ama böyle eşini üzersin tamam haftada bir git mesela ama sevdirmemezlik etme.yat kalk şükret ya benimki gibi günde 3 kere sevip sonra oğluna çocuğu çok özledim demiyor yaklava:
canım dur üzülme geçen hafta alp te bir günde 6 defa yaptı su gibi ıkına ıkına doktoru aradım korkma yarında takip et aynı olursa getir dedi.bazen böyle olabiliyormuş yani.
Canım patates püresi durdursun diye söyledim azda olsa verebilir sanırım....Dün doktor teyzemizde dedi fazla meyve ve meyve suyu verme dedi üzüm,karpuz,karpuz bağırsakları hızlandırıyor dedi...Püre vereceksen büyüklüğüne göre bir tane ....Suyu içinde 50-60 cc ver dedi bana
Canım patates püresi durdursun diye söyledim azda olsa verebilir sanırım....Dün doktor teyzemizde dedi fazla meyve ve meyve suyu verme dedi üzüm,karpuz,karpuz bağırsakları hızlandırıyor dedi...Püre vereceksen büyüklüğüne göre bir tane ....Suyu içinde 50-60 cc ver dedi bana
SÜtyen sormuştum ama araya kaynadı yaa(
Burcu;Canım bizim incimizin yeri belli patlamış teyzesi elini götürüyor gece diş jeli sürdüm 2 defa ve alttan da geliyor
olu tabi patates püresi,hemde çok güzel olur...ama içine yağ katmaması lazım..yağda hızlandırır çünkü bağırsakları...meyveler yapar bu dönem..en olgun zamanları havalarda sıcak..havuçu da pişirip püresini yedirmek iyi geliyor...
ben evdeyken sütyen kullanmıyorum ama dışarıda ise emzirme sütyenine devam
Seninki de tam sopalıkklava:
Ben hep püre veriyorum, karpuz üzüm hiç vermedim, elma armut şeftali verdim.
Yine ishal oldu
Burcu;Canım bizim incimizin yeri belli patlamış teyzesi elini götürüyor gece diş jeli sürdüm 2 defa ve alttan da geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?